60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım merak ettim gerçekten 25 farkı bulalım.sen emin ol ondan güzelsindir.

canım benim afiyet olsun.kolay gelsin.kadın doğuma neden gideceksin.:26::26:

süper kahvaltııı

aaaaaaa evet haklısın karıştırdım .ama benim kayınvalidem yaparken içine nohutta koyuyor analı kızlıya o yüzden yanlış cevap verdim.3 yanlış bir goğru götürür mü acaba.:26::26:

günaydın afiyet olsun fambıkcımm
cimcimecim afiyet olsun cicim
bugünlerde erken kalkamıyorum yecelaaaaacımmmmmsaat 7 de başlıyo çalmaya 20 geçe ancak kalkıyorum,50 geçede evden çıkmam gerekiyo işte ancak bu kadar oluyo benimde
ay fambık ne güzel ycl yi iyice kısaltmışsın sende yecelaaaaaaaaa diyerek bizde bundan sonra böyle söyleyelim yecelaaaaaa

afiyet olsun canım

afiye olsun süper kahvaltı.birde 1 saat yürüyüş süper süper süper

aaaaaaa evet haklısın karıştırdım .ama benim kayınvalidem yaparken içine nohutta koyuyor analı kızlıya o yüzden yanlış cevap verdim.3 yanlış bir goğru götürür mü acaba.:26::26:

3 yanlış 1 kçamağı götürüyor ona göreeeeeminim bundan sonra daa tikkatli olursun

Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun hanımlar..sabah kalktım,biraz ütü yaptım,sonrada kahvaltı..oğluşum uyuyor hala,uyuyorken bakıvereyim size..kahvaltım ise közlenmiş 1 adet kırmızıbiber(çok severim kendisini),biraz peynir,4 zeytin,birde domates..bir dilimden biraz fazlada ekmek..

günaydın afiyet olsun fambıkcımm

ay fambık ne güzel ycl yi iyice kısaltmışsın sende yecelaaaaaaaaa diyerek bizde bundan sonra böyle söyleyelim yecelaaaaaa

ne diyeyim kızın nickini nası okuyonuz sizzzzkısaca ooohhhhh yeeeaaaa mı diyeyin ne diyeyim ,yetaleee geliyo zati aklıma onun nickini görüünce bende yecelaaaaaaaa diyimmm deedimdimdi

afiye olsun canım benim...
3 yanlış 1 kçamağı götürüyor ona göreeeeeminim bundan sonra daa tikkatli olursun

harikasın ya...

afiyet olsun..sabahın erken saatlerinde tempolu bir şekilde 1 saat yürümek çok güzel olsa gerek..biran bende düşündüm,acaba bende erken saatlerde çıkıp yürüsemmi,oğluş ve kociş uyurken..

afiyet olsun canım
iyide heveslendiriyon insanları fotoğrafını görecez diye yazının sonunda heveslerimizi gırıyon evde unutmuşum diye başta sölesene ne heycanlandırıyon bizi
sizler kahvaltı yapana kadar ben 1. aramı yaptım bile:

4 hurma ,1 kuru kaysı ,
500 ml su.
şimdide yeşil çayımı içeceğim.
afiyet olsun cimcime
teşekkür ederim fambımmm
amanda aman nazar değmesin güzelimizecanım benim o yemek adana usulü bir yemek analı kızlı oluyor yani...afiyet olsun...
sağol cicim
afiyet olsunnnnnn

hııııı komşu şimdi uyuyodur uyansında telefon açıp sorayım bi bende merak ettim şimcik :26:

ya nedemek gececik kız sen çokmu yaşlısın avtarda ki resminde gayet geçtin.süperdin hatta.

eeee bende bir zamanlar gençtim tabikiiiiii,o zmanlardan klama resmimi koymuş olamazmıyımmmmmm:44lamazımmmmmm
ya işte bekar kız manasında yanii,bizim gibi çocuk mu doğurmuş manasındaaaa.gerçi çocuk doğurdukça vücut yenilenirmiş emmeeee:44:
bide aklım aebru şallı ile,çağla şikel geldiiii şimdiiiii,Allahım yaaa valla bunların yüüznden çocuk doğurdumda bu haldeyim bile diyemiyozzzzz heeeeee

günaydın canım

günaydın canım afiyet olsunn

iyide heveslendiriyon insanları fotoğrafını görecez diye yazının sonunda heveslerimizi gırıyon evde unutmuşum diye başta sölesene ne heycanlandırıyon bizi

kız sen hiç okuma teknikleri diye bişey duymadın mıönce yazının bütününe bakıcan ondan sonra başlıcan okumayaaaaa
Allah Allahhhhhhhh,unutmuşumm nedemmmmmmzati eklemeyide bilmiyom resimleri,biri anlatsında yarın bide nası ekleyecek diye uğraşıp dahada heveslerinziiii kursağınızda bırakmıyammm demiiii

afiyet olsun canımm,kaffaltın süperrrr
etsiz patlıcan yemeği neye benzerküneee:44:

Etlisi neye benzer bilmiyorum ama etsizim hımmmmm süper oluyoo..

Pembiş bayan... Ne kadar da güzelsiniz bu sabah...
Afiyet olsun canım...

afiyet olsun canım

ne diyeyim kızın nickini nası okuyonuz sizzzzkısaca ooohhhhh yeeeaaaa mı diyeyin ne diyeyim ,yetaleee geliyo zati aklıma onun nickini görüünce bende yecelaaaaaaaa diyimmm deedimdimdi

Ay sabah sabah çok güldüm yaaaa..
Ne istiyorsanız onu deyin canlarım.. yetale olur yecele olur ohh yeahh olur

canım 3 -4 gün önce ben de de aynı durum vardı regl döneminde şişkinlik oluyor gerçekten kendini fazla yorma canım
Günaydın cici kızlar..
günaydın tatlım
günaydın şeker afiyet olsun canım çok güzel bir menü son sürat diyete devam
canım afiyet olsun örnek bir menü gerçekten
afiyet olsun tatlım bu patlıcan yemeklerini ben de çok severim bugün ben de mi yapsam acaba:26:
kolay gelsin canım kahvaltın gayet güzel

günaydın tatlım ıspanaklı semizotlu çok sağlıklı ve vitaminli menüler ben de bayılırım semizotuna hani bana afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…