hadi bakalım merak ettimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam siizn için artistik pozlar çekindimmmkızım çektiği için tabi biraz garip olduuu yani bir resimde belde aşağısı,bir resimde belden yukarısını görmek mümkünnn artık beyninizde birbütün oluşturup bakarsınız he miii
fahriyenin pozundan verdimm bide 25 farkı bulun deyüüüüüüüü
ama evde unuttum resimleriiiiii:26:yarın getiremde azcık gülekkkkkkk
afiyet olsun canım benimmm
ben de yazayım kahvaltımı
*bir kk peynir
*domates
*saltalık
*bir kupa süt
*2 dilim tam tahıllı ekmek
bugün üniversitedeyim, şimdi çıkıyorum kadın doğum doktoruna gideceğim ilk ,para çekeceğim sonra sonra da üniversite,
yetiştirebilirsem de kuaföre uğrayacağım görüşürüxz akşam
günaydın a dostlarnasılsınız bakalım bugün. erkenden kalktım salonu sildim havalandırdım şimdi ısıtıcıyı çalıştırdım azcık ısınsın yaramazlarımı salıciim
günaydın herkese
günaydın şekerler
saat 7 de kahvaltı yaptım
kahvaltı menüm
2 dilim kepek ekmeği
domates- salatalık
2 yeşil köz biber
2,5 yemek kaşığı lor
3 zeytin
1 ceviz,2 badem, 2 fındık
nane, maydanoz
1 kupa ıhlamur
1 kivi
saat 7:30 da yürüyüşe çıktım 1 saat tempolu yürüdüm :82:
eve gelip duş aldım
şimdide sütlü türk kahvesi içiyorum
yarı adanalı olrak el koyuyorum durumaaaaaaaadıııııııııııııııııtttttttttttttttt yanlış cevapppppppppppppp
ana kızlı çorba,küçük içli köftelerin yer aldğı yani bulgurdan yaılan bir yemektirrr,nugi ise nohut büyüklüğünde köfteler demişşşşş,zannımca dediği gibi ya ekşili köfte ya da yuvalma olabiliyirrrrrrr
hadi bakalım merak ettimgerçekten 25 farkı bulalım. sen emin ol ondan güzelsindir.
günaydın afiyet olsun fambıkcımmnasılsınızzzz kızzzzzzllaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükür,yalnız bu pazar çalıştım ya valla günler geçmek bimiyo,daha bugün çarşamba olmuş yaaa
akşam ne yedimmmmm yazim hemencik
1,5 kase mantar çorba
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
8 fındık
2 hurma
4 yk pirinçli ıspanak yemeği
2 yk light yoğurt
sonra 1 hurma daha
anammm ne çok yemişim beaa:26:
sabah
1,5 dlm esmer ekmek
1 hurma
1 kk peynir
1 zeytin
cimcimecim afiyet olsun cicimakşam menüm: 17 : 00
1 kaşık dünden kalan sebze yemeği,
6-7 dal salçalı suda haşlanmış karnıbahar.
1 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
1 kepçe şehriye çorbası,
bolca salata,1 bardak ayran,
ara: 8 : 30
yarım muz
ara: 10:00
yarım portakal,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 bardak ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 domates,1 salatalık,
3 zeytin,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
yarım yeşil acı biber,
1 bardak şekersi çay,
sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim,kıyafetlerimizide ütüledim...havada bugün yağmurlu ama hava çok boğucu ve sıcak...
ay fambık ne güzel ycl yi iyice kısaltmışsın sende yecelaaaaaaaaa diyerekbugünlerde erken kalkamıyorum yecelaaaaacımmmmmsaat 7 de başlıyo çalmaya 20 geçe ancak kalkıyorum,50 geçede evden çıkmam gerekiyo işte ancak bu kadar oluyo benimde
Ben de yazayım menülerimi bari..
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
Sabah
1 dilim denge ekmek
2 ortaboy domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay
günaydın herkese
günaydın şekerler
kahvaltı menüm
2 dilim kepek ekmeği
domates- salatalık
2 yeşil köz biber
2,5 yemek kaşığı lor
3 zeytin
nane, maydanoz
1 kupa ıhlamur
1 kivi
eve gelip duş aldım
aaaaaaa evet haklısın karıştırdım .ama benim kayınvalidem yaparken içine nohutta koyuyor analı kızlıya o yüzden yanlış cevap verdim. 3 yanlış bir goğru götürür mü acaba.:26::26:
bekleyün anacummmmmyok değilim beaaa,gencecik çıtır kızzz o yaaaaa
günaydın afiyet olsun fambıkcımm
ay fambık ne güzel ycl yi iyice kısaltmışsın sende yecelaaaaaaaaa diyerekbizde bundan sonra böyle söyleyelim yecelaaaaaa
afiye olsun canım benim...Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun hanımlar..sabah kalktım,biraz ütü yaptım,sonrada kahvaltı..oğluşum uyuyor hala,uyuyorken bakıvereyim size..kahvaltım ise közlenmiş 1 adet kırmızıbiber(çok severim kendisini),biraz peynir,4 zeytin,birde domates..bir dilimden biraz fazlada ekmek..
3 yanlış 1 kçamağı götürüyor ona göreeeeeminim bundan sonra daa tikkatli olursun
afiyet olsun..sabahın erken saatlerinde tempolu bir şekilde 1 saat yürümek çok güzel olsa gerek..biran bende düşündüm,acaba bende erken saatlerde çıkıp yürüsemmi,oğluş ve kociş uyurken..günaydın herkese
Günaydın şekerler
Saat 7 de kahvaltı yaptım
kahvaltı menüm
2 dilim kepek ekmeği
domates- salatalık
2 yeşil köz biber
2,5 yemek kaşığı lor
3 zeytin
nane, maydanoz
1 kupa ıhlamur
1 kivi
Eve gelip duş aldım
afiyet olsun canımafiyet olsun canım benimmm
*bir kk peynir
*domates
*saltalık
*bir kupa süt
bugün üniversitedeyim, şimdi çıkıyorum kadın doğum doktoruna gideceğim ilk ,para çekeceğim sonra sonra da üniversite,
iyide heveslendiriyon insanları fotoğrafını görecez diye yazının sonunda heveslerimizi gırıyon evde unutmuşum diye başta sölesene ne heycanlandırıyon bizikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam siizn için artistik pozlar çekindimmmkızım çektiği için tabi biraz garip olduuu yani bir resimde belde aşağısı,bir resimde belden yukarısını görmek mümkünnn artık beyninizde birbütün oluşturup bakarsınız he miii
fahriyenin pozundan verdimm bide 25 farkı bulun deyüüüüüüüü
ama evde unuttum resimleriiiiii:26:yarın getiremde azcık gülekkkkkkk
afiyet olsun cimcimesizler kahvaltı yapana kadar ben 1. aramı yaptım bile:
4 hurma ,1 kuru kaysı ,
500 ml su.
şimdide yeşil çayımı içeceğim.
teşekkür ederim fambımmmoy pembeli pembeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pembeliiiiiiiiiiiiiiiiiiigönül istiyorrr seni öpmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yafffffrummmmmmm afiyet osssuuuunnnnnnnnnn,kız çorba içtiğini hatırlman bile mucizeee iken ismini hatırlamamışın çok muuuuyirim seni yirim yirimmmm:125::125::125:
sağol cicimamanda aman nazar değmesin güzelimize canım benim o yemek adana usulü bir yemek analı kızlı oluyor yani ...afiyet olsun...
afiyet olsunnnnnngünaydın herkese
günaydın şekerler
kahvaltı menüm
2 dilim kepek ekmeği
domates- salatalık
2 yeşil köz biber
2,5 yemek kaşığı lor
3 zeytin
nane, maydanoz
1 kupa ıhlamur
1 kivi
eve gelip duş aldım
yarı adanalı olrak el koyuyorum durumaaaaaaaadıııııııııııııııııtttttttttttttttt yanlış cevapppppppppppppp
ana kızlı çorba,küçük içli köftelerin yer aldğı yani bulgurdan yaılan bir yemektirrr,nugi ise nohut büyüklüğünde köfteler demişşşşş,zannımca dediği gibi ya ekşili köfte ya da yuvalma olabiliyirrrrrrr
ya nedemek gececik kız sen çokmu yaşlısın avtarda ki resminde gayet geçtin.süperdin hatta.
günaydın canım
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun hanımlar..sabah kalktım,biraz ütü yaptım,sonrada kahvaltı..oğluşum uyuyor hala,uyuyorken bakıvereyim size..kahvaltım ise közlenmiş 1 adet kırmızıbiber(çok severim kendisini),biraz peynir,4 zeytin,birde domates..bir dilimden biraz fazlada ekmek..
iyide heveslendiriyon insanları fotoğrafını görecez diye yazının sonunda heveslerimizi gırıyon evde unutmuşum diye başta sölesene ne heycanlandırıyon bizi
afiyet olsun canımm,kaffaltın süperrrr
etsiz patlıcan yemeği neye benzerküneee:44:
günaydın günaaaaayyyyydınnn günaydınlar herkesleeereeeeeeee balımmmmmm dünn koşu bandına bindim açılışı yaptım yani 20 dk ilebende bugün regli olicem bekliyorum bakalım.bugünde pembe etek ceket giymişim sabahtan beri iltifatlar bi görceniz naze değmesin diye arkadaştan nazarlık aldım taktımm.menülerime geçeyim
akşam
4-5 kaşık çorba(ama ne çorbasıydıki acaba:26:annemin karşı komşusu verdi böyle içinde nohut ve nohut büyüklüğünde minnak köfteler vardı ekşili köftemi acaba adı işte ondan içtim
5-6 yk ıspanak yemeği
ve bol domatizz salatası yidim
ara meyve olarak
6-7 tane erik yidim
sabah kahvaltı
1 bardak ılık su
2 dilim tane ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
dereotu -maydanoz-roka
ay fambık ne güzel ycl yi iyice kısaltmışsın sende yecelaaaaaaaaa diyerekbizde bundan sonra böyle söyleyelim yecelaaaaaa
afiyet olsun canım
ne diyeyim kızın nickini nası okuyonuz sizzzzkısaca ooohhhhh yeeeaaaa mı diyeyin ne diyeyim ,yetaleee geliyo zati aklıma onun nickini görüünce bende yecelaaaaaaaa diyimmm deedimdimdi
canım 3 -4 gün önce ben de de aynı durum vardı regl döneminde şişkinlik oluyor gerçekten kendini fazla yorma canımregl olcam olmadım karnım şişti ağrım var kaç gündür
üşütmüşümde hepsi üstüste geldi şimdi bir c vitamini koydum suya onu içicem biraz uyur dinlenir kalkıncada yemek yapar evi süpürürüm hiç canım istemiyo valla soğukta
günaydın tatlımGünaydın cici kızlar..
günaydın şekernasılsınızzzz kızzzzzzllaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükür,yalnız bu pazar çalıştım ya valla günler geçmek bimiyo,daha bugün çarşamba olmuş yaaa
akşam ne yedimmmmm yazim hemencik
1,5 kase mantar çorba
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
8 fındık
2 hurma
4 yk pirinçli ıspanak yemeği
2 yk light yoğurt
sonra 1 hurma daha
anammm ne çok yemişim beaa:26:
sabah
1,5 dlm esmer ekmek
1 hurma
1 kk peynir
1 zeytin
canım afiyet olsunakşam menüm: 17 : 00
1 kaşık dünden kalan sebze yemeği,
6-7 dal salçalı suda haşlanmış karnıbahar.
1 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
1 kepçe şehriye çorbası,
bolca salata,1 bardak ayran,
ara: 8 : 30
yarım muz
ara: 10:00
yarım portakal,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 bardak ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 domates,1 salatalık,
3 zeytin,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
yarım yeşil acı biber,
1 bardak şekersi çay,
sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim,kıyafetlerimizide ütüledim...havada bugün yağmurlu ama hava çok boğucu ve sıcak...
afiyet olsun tatlımBen de yazayım menülerimi bari..
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
Sabah
1 dilim denge ekmek
2 ortaboy domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay
kolay gelsin canım kahvaltın gayet güzelafiyet olsun canım benimmm
*bir kk peynir
*domates
*saltalık
*bir kupa süt
günaydın günaaaaayyyyydınnn günaydınlar herkesleeereeeeeeee balımmmmmm dünn koşu bandına bindim açılışı yaptım yani 20 dk ilebende bugün regli olicem bekliyorum bakalım.bugünde pembe etek ceket giymişim sabahtan beri iltifatlar bi görceniz naze değmesin diye arkadaştan nazarlık aldım taktımm.menülerime geçeyim
akşam
4-5 kaşık çorba(ama ne çorbasıydıki acaba:26:annemin karşı komşusu verdi böyle içinde nohut ve nohut büyüklüğünde minnak köfteler vardı ekşili köftemi acaba adı işte ondan içtim
5-6 yk ıspanak yemeği
ve bol domatizz salatası yidim
ara meyve olarak
6-7 tane erik yidim
sabah kahvaltı
1 bardak ılık su
2 dilim tane ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
dereotu -maydanoz-roka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?