60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..
o da bana ebru şallı da yeni doğum yaptı dedi..
ben de ona hastroloji o zaman dedim..

teşekkür ederim canım benim..

evet ya nasıl bu işi anlamadım.sanki yapma karında çocuk doğuruyorlar.cocuk çıkınca karında yok oluyor..benim eltim 3 çocuk annesi hamileliklerinde 90-95 kilo oluyor ama doğumdan sonra 6 ay ile bir yıl içinde 52-55 arası oluyor.çok şaşırıyorum.ama tabi sıkı sıkı görünmüyor.sağlıksız kilo veriyor .sürekli evde halay çeliyor saatlerce.3 çocuktan sonra karın kısmı bayağı bir yumuşak olmuş ama genede incecik.

KOCAMAN BİR GUNAYDIN HEPİNİZE
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ
VE YARI AZIMLI ARKADASLAR :):):)

SABAH KAHVALTIM (08.30)

1 HIYAR :d
1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI

1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY ŞİMDİLİK BUKADAN

Son düzenleme:
hugocuk ya bir günde o kadar artar mı ki

çok sıkıldı canımmm

bakalım bugün ne çıkacak 10 kilo yağ fazlam çıkacakmış gibi geliyooo:84::84::84:

canım benim hiç canını sıkma ben sana kendimden örnek vereyim.
geçen pazar sabahı 64.0 gelmiştim ertesi gün 65.3 geldim gelde çıldıranziii. iki gündür de böyleydi reglim ama benim regl de hiç kilo farkı olmazdı hele 1 kilodan fazla fark hiç olmazdı ama bu sabahh ne gördüm hadi sorun ne gördüm
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:92::92::92:
o yüzden canını sıkma akşam yediklerine tikat et yiter

afiyet olsun..sabahın erken saatlerinde tempolu bir şekilde 1 saat yürümek çok güzel olsa gerek..biran bende düşündüm,acaba bende erken saatlerde çıkıp yürüsemmi,oğluş ve kociş uyurken..

çok teşekkür ederim canım benim alıştım yürüyüşlere spora başlayacaktım bugün aslında bu egzersiz düzenimi tam oturtamadım bugün bir program yapmalıyım zaten ders te çalışıyorum zamana ihtiyacım var yürüyüşü tavsiye ederim canım yürüyerak ve biraz da yediklerimden kısarak bu kilolarımı verdim

Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..

tek başına halay mı çekiyoooooAllahım bi an gözümde canlandı şişki bir kadın kollarını ik yana açmışş mendil sallaıyo evde tek başınaaaoryantal yapsın bari o ne yaaaaa

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

tebrik ederim canım
tam gaz diyete devam canım

günaydın çıtır olma yolunda ilerleyen arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum

aksam
keçi peyniri
domates ve salata yedim(köyden gelmiş cok güzeldi yemek olmasına rağmen peynirli bir menü yedim)

gece saat 1.30 uyanıp 2 minik muz gerçekten çok küçüklerdi 2 de kuru kayısı

sabah maydonoz kürü
keçi peyniri (suya ıslatamadım bundan sora ıslatcam çok tuzlu su tuttum bu yüzden)
domates
salatalık
nane
roka
1 ceviz

banane banane bilmiyom işte bi hevesle okuyodum fambınn resmini görecem diye ama sen neddin duygularımla oynayıp fotoğrafı yarın koyacağını söyledin bende bilmiyom foto koymasını bilenler fambık hanıma anlatırmısınız bacular yarın görelim seksü fotolarını
KOCAMAN BİR GUNAYDIN HEPİNİZE
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ
VE YARI AZIMLI ARKADASLAR :):):)

SABAH KAHVALTIM (08.30)

1 HIYAR :d
1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI

1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY ŞİMDİLİK BUKADAN
afiyet olsunnn canım

yolanda yolanda buraya eller havaya salla:92::92::92: tebrikler canımmm

canım benim afiyet olsun kolay gelsin şeker...
teşekkür ederim tatlım evdeki iş bitti işteki başladı off evimi de temizlemem lazım spor var akşamları kurs var haftasonu ev işimi yapacam dinlenicem mi ay çok yogunum
sanırım benim çok sağlam bir program yapmam lazım bu işi anca öyle kıvırabilirim hiç bişiden eksik kalmamam lazım nasılsa akşam tv izlemek gibi bir sorunum yok

ne diyeyim kızın nickini nası okuyonuz sizzzzkısaca ooohhhhh yeeeaaaa mı diyeyin ne diyeyim ,yetaleee geliyo zati aklıma onun nickini görüünce bende yecelaaaaaaaa diyimmm deedimdimdi

Ay sabah sabah çok güldüm yaaaa..
Ne istiyorsanız onu deyin canlarım.. yetale olur yecele olur ohh yeahh olur

deliler seviyorum nen sizi hepiciinizi iyi ki varsınız deli domdomlarım benim olmayan küçük kız kardeşim yaptım sizi haberiniz yoooohhdir

Günaydın afiyet olsun...

Kızlaaaaar hepinize günaydınnnn ve afiyet olsun...
Ben bişi(ler) yaptım
Dün sporumu yapamadım çünkü dışarı çıktım akşam geç geldim eve...
Bu da yetmiomuş gibi dışarıda yedim ama ne yemedimki :78:
Erkek arkadaşımla gittiğimiz yer açık büfeydi... Kızartmalara hamur işlerine dokunmadım ama bu da bişidir di mi ?(züğürt tesellisi)
yoğurtlu mezelerin hemen hemen hepsinden bi kaşık aldım... Bulgur pilavı aldım 3 yk bi de yetmiomuş gibi 1 yk da kısır aldım geri kalanlar z.yaglılar ve salatalardı... Aslında saglıklı seylerden aldım ama kocaman bi tabak... Normal bildiğimiz yemek tabağı deildi yanı
Hem spor yapama hem de homini gırtlak götür... Olcak iş deil....Sabah dank etti...Sabahtan beri söyleniorum kendime Öğlen yediğim 3 dlm ekmeği buna hiç katmıorum bile... Çok moralim bozuk pişman oldum resmen
Neyse sabah kahvaltıda;
1fincan şekersiz çay
1dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
1kivi yedim.... Birazdan ara öğün yaparım...

afiyet olsun canım süper bir kahvaltı

afiyet olsun canım

heeee biri sölesinnn,yoksa webcam i açıp gösteririm kendimi heeeeee

evi paspasladım balkonları yıkadım. ancak geldim ..

akşam ki menüm ;

1 kase mercimek çorbası
7 kaşık zeytin yağlı taze fasülye
yarım dilim çavdar ekmeği.

sabah kahvaltı öncesi 1 bardak ılık su ve 2 yaylı kaşığı pekmez.

1 domates
1 salatalık
1,5 dilim çavdar ekmeği
çok az tavuk.
2 zeytin
biraz beyaz peynir
2 bardak esmer şekerli açık çay.

hastroloji mi ay bu süpermiş yazim bi kenara bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…