eeee bende bir zamanlar gençtim tabikiiiiii,o zmanlardan klama resmimi koymuş olamazmıyımmmmmm:44lamazımmmmmm
ya işte bekar kız manasında yanii,bizim gibi çocuk mu doğurmuş manasındaaaa.gerçi çocuk doğurdukça vücut yenilenirmiş emmeeee:44:
bide aklım aebru şallı ile,çağla şikel geldiiii şimdiiiii,Allahım yaaa valla bunların yüüznden çocuk doğurdumda bu haldeyim bile diyemiyozzzzz heeeeee
teşekkür ederim canım benim..afiyet olsun canım
iyide heveslendiriyon insanları fotoğrafını görecez diye yazının sonunda heveslerimizi gırıyon evde unutmuşum diye başta sölesene ne heycanlandırıyon bizi
afiyet olsun cimcime
teşekkür ederim fambımmm
sağol cicim
afiyet olsunnnnnn
hııııı komşu şimdi uyuyodur uyansında telefon açıp sorayım bi bende merak ettim şimcik :26:
eeee bende bir zamanlar gençtim tabikiiiiii,o zmanlardan klama resmimi koymuş olamazmıyımmmmmm:44lamazımmmmmm
ya işte bekar kız manasında yanii,bizim gibi çocuk mu doğurmuş manasındaaaa.gerçi çocuk doğurdukça vücut yenilenirmiş emmeeee:44:
bide aklım aebru şallı ile,çağla şikel geldiiii şimdiiiii,Allahım yaaa valla bunların yüüznden çocuk doğurdumda bu haldeyim bile diyemiyozzzzz heeeeee
günaydın canımm,soğukta insanın temizlik yapması zor canım
yatağın içinde oturup kaldım, :78::78::78:
bugün diyetisyene gidicem diye tartıya çıkayım dedim ne göreyim
görmez olaydım çok fena bir günde ne oldu ki bana:84::84::84::84::84:
1 kiloya yakın fazla çıktım düne göre:84::84::84:
halbuki ne kaçamağım oldu ne de sporumu eksik ettimm
hugocuk ya bir günde o kadar artar mı ki
çok sıkıldı canımmm
bakalım bugün ne çıkacak 10 kilo yağ fazlam çıkacakmış gibi geliyooo:84::84::84:
afiyet olsun..sabahın erken saatlerinde tempolu bir şekilde 1 saat yürümek çok güzel olsa gerek..biran bende düşündüm,acaba bende erken saatlerde çıkıp yürüsemmi,oğluş ve kociş uyurken..
Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..
o da bana ebru şallı da yeni doğum yaptı dedi..
ben de ona hastroloji o zaman dedim..
evet ya nasıl bu işi anlamadım.sanki yapma karında çocuk doğuruyorlar.cocuk çıkınca karında yok oluyor..benim eltim 3 çocuk annesi hamileliklerinde 90-95 kilo oluyor ama doğumdan sonra 6 ay ile bir yıl içinde 52-55 arası oluyor.çok şaşırıyorum.ama tabi sıkı sıkı görünmüyor.sağlıksız kilo veriyor .sürekli evde halay çeliyor saatlerce.3 çocuktan sonra karın kısmı bayağı bir yumuşak olmuş ama genede incecik.
canım benim hiç canını sıkma ben sana kendimden örnek vereyim.
geçen pazar sabahı 64.0 gelmiştim ertesi gün 65.3 geldim gelde çıldıranziii.iki gündür de böyleydi reglim ama benim regl de hiç kilo farkı olmazdı hele 1 kilodan fazla fark hiç olmazdı ama bu sabahh ne gördüm hadi sorun ne gördüm
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:92::92::92:
o yüzden canını sıkma akşam yediklerine tikat et yiter
geçen pazar sabahı 64.0 gelmiştim ertesi gün 65.3 geldim gelde çıldıranziii.iki gündür de böyleydi reglim ama benim regl de hiç kilo farkı olmazdı hele 1 kilodan fazla fark hiç olmazdı ama bu sabahh ne gördüm hadi sorun ne gördüm
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
banane banane bilmiyom işte bi hevesle okuyodum fambınn resmini görecem diye ama sen neddin duygularımla oynayıpkız sen hiç okuma teknikleri diye bişey duymadın mıönce yazının bütününe bakıcan ondan sonra başlıcan okumayaaaaa
Allah Allahhhhhhhh,unutmuşumm nedemmmmmmzati eklemeyide bilmiyom resimleri,biri anlatsında yarın bide nası ekleyecek diye uğraşıp dahada heveslerinziiii kursağınızda bırakmıyammm demiiii
afiyet olsunnn canımKOCAMAN BİR GUNAYDIN HEPİNİZE
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ
VE YARI AZIMLI ARKADASLAR :):):)
SABAH KAHVALTIM (08.30)
1 HIYAR :d
1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY ŞİMDİLİK BUKADAN
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
afiye olsun süper kahvaltı.birde 1 saat yürüyüş süper süper süper
teşekkür ederim tatlım evdeki iş bitti işteki başladı off evimi de temizlemem lazım spor var akşamları kurs var haftasonu ev işimi yapacam dinlenicem mi ay çok yogunumcanım benim afiyet olsun kolay gelsin şeker...
ne diyeyim kızın nickini nası okuyonuz sizzzzkısaca ooohhhhh yeeeaaaa mı diyeyin ne diyeyim ,yetaleee geliyo zati aklıma onun nickini görüünce bende yecelaaaaaaaa diyimmm deedimdimdi
Ay sabah sabah çok güldüm yaaaa..
Ne istiyorsanız onu deyin canlarım.. yetale olur yecele olur ohh yeahh olur
Günaydın afiyet olsun...
[/QUOTE]
günaydın yeetaa...ay yecaaalee ooh yeah beybiii
günaydın balım bugün kendimi çok iyi hissediyorum dün koşu bandına bindim diye nedense rahat hissediyorum kendimi
günaydın yolandacım afiyet olsun canım mutfağı topladım deyince bende kızı okula gönderdikten sonra giriyorum mutfağa bulaşık varsa onları hallediyorum kahvaltımı hazırlıyorum sonra giyiniyorum tabi işe doğruu
günaydn pembeli güzel.allah yüzünden gülümsemeyi hiç eksik etmesin eccük te neşeli ve saglıklı ol bunu hakediyorsun kötü günler bitti olleyyyohh sporlarda yapılmış süperr.. valla ben ne zaman fıvvsat bulursam o zaman ev işi yapıyorum yeri zamanı yokk napem
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun hanımlar..sabah kalktım,biraz ütü yaptım,sonrada kahvaltı..oğluşum uyuyor hala,uyuyorken bakıvereyim size..kahvaltım ise közlenmiş 1 adet kırmızıbiber(çok severim kendisini),biraz peynir,4 zeytin,birde domates..bir dilimden biraz fazlada ekmek..
tatlımm sana da hayırlı sabahlar herkese mutlu saglıklı huzurlu allah evlerimizden huzuru cebimizden mangırıbedenimizden saglıgı eksik ekmesinnn
günaydın çıtır olma yolunda ilerleyen arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum
aksam
keçi peyniri
domates ve salata yedim(köyden gelmiş cok güzeldi yemek olmasına rağmen peynirli bir menü yedim)
gece saat 1.30 uyanıp 2 minik muz gerçekten çok küçüklerdi 2 de kuru kayısı
sabah maydonoz kürü
keçi peyniri (suya ıslatamadım bundan sora ıslatcam çok tuzlu su tuttum bu yüzden)
domates
salatalık
nane
roka
1 ceviz
günaydın çıtır olma yolunda ilerleyen arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum
aksam
keçi peyniri
domates ve salata yedim(köyden gelmiş cok güzeldi yemek olmasına rağmen peynirli bir menü yedim)
gece saat 1.30 uyanıp 2 minik muz gerçekten çok küçüklerdi 2 de kuru kayısı
sabah maydonoz kürü
keçi peyniri (suya ıslatamadım bundan sora ıslatcam çok tuzlu su tuttum bu yüzden)
domates
salatalık
nane
roka
1 ceviz
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
banane banane bilmiyom işte bi hevesle okuyodum fambınn resmini görecem diye ama sen neddin duygularımla oynayıpfotoğrafı yarın koyacağını söyledin bende bilmiyom foto koymasını bilenler fambık hanıma anlatırmısınız bacular yarın görelim seksü fotolarını
Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..
o da bana ebru şallı da yeni doğum yaptı dedi..
ben de ona hastroloji o zaman dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?