Kızlaaaaar hepinize günaydınnnn ve afiyet olsun...
Ben bişi(ler) yaptım
Dün sporumu yapamadım çünkü dışarı çıktım akşam geç geldim eve...
Bu da yetmiomuş gibi dışarıda yedim ama ne yemedimki :78:
Erkek arkadaşımla gittiğimiz yer açık büfeydi... Kızartmalara hamur işlerine dokunmadım ama bu da bişidir di mi ?(züğürt tesellisi)
yoğurtlu mezelerin hemen hemen hepsinden bi kaşık aldım... Bulgur pilavı aldım 3 yk bi de yetmiomuş gibi 1 yk da kısır aldımgeri kalanlar z.yaglılar ve salatalardı... Aslında saglıklı seylerden aldım ama kocaman bi tabak... Normal bildiğimiz yemek tabağı deildi yanı
Hem spor yapama hem de homini gırtlak götür... Olcak iş deil....Sabah dank etti...Sabahtan beri söyleniorum kendimeÖğlen yediğim 3 dlm ekmeği buna hiç katmıorum bile... Çok moralim bozuk pişman oldum resmen
Neyse sabah kahvaltıda;
1fincan şekersiz çay
1dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
1kivi yedim.... Birazdan ara öğün yaparım...
canım benim hiç canını sıkma ben sana kendimden örnek vereyim.
geçen pazar sabahı 64.0 gelmiştim ertesi gün 65.3 geldim gelde çıldıranziii.iki gündür de böyleydi reglim ama benim regl de hiç kilo farkı olmazdı hele 1 kilodan fazla fark hiç olmazdı ama bu sabahh ne gördüm hadi sorun ne gördüm
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:92::92::92:
o yüzden canını sıkma akşam yediklerine tikat et yiter
KOCAMAN BİR GUNAYDIN HEPİNİZE
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ
VE YARI AZIMLI ARKADASLAR :):):)
SABAH KAHVALTIM (08.30)
1 HIYAR :d
1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY ŞİMDİLİK BUKADAN
Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..
o da bana ebru şallı da yeni doğum yaptı dedi..
ben de ona hastroloji o zaman dedim..
Kızlaaaaar hepinize günaydınnnn ve afiyet olsun...
Ben bişi(ler) yaptım
Erkek arkadaşımla gittiğimiz yer açık büfeydi... Kızartmalara hamur işlerine dokunmadım ama bu da bişidir di mi ?(züğürt tesellisi)
yoğurtlu mezelerin hemen hemen hepsinden bi kaşık aldım... Bulgur pilavı aldım 3 yk bi de yetmiomuş gibi 1 yk da kısır aldımgeri kalanlar z.yaglılar ve salatalardı... Aslında saglıklı seylerden aldım ama kocaman bi tabak... Normal bildiğimiz yemek tabağı deildi yanı
Hem spor yapama hem de homini gırtlak götür... Olcak iş deil....Sabah dank etti...Sabahtan beri söyleniorum kendimeÖğlen yediğim 3 dlm ekmeği buna hiç katmıorum bile... Çok moralim bozuk pişman oldum resmen
Neyse sabah kahvaltıda;
1fincan şekersiz çay
1dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
tek başına bazen bazende büyük kızı ozamanlar 4-5 yaşındaydı birlikte çekiyorlardı.şimdi üç cocuğu birden çekiyorlar
tek başına halay mı çekiyoooooAllahım bi an gözümde canlandı şişki bir kadın kollarını ik yana açmışş mendil sallaıyo evde tek başınaaa oryantal yapsın bari o ne yaaaaa
canım benim tebrik ederim....:92::92::92:
geçen pazar sabahı 64.0 gelmiştim ertesi gün 65.3 geldim gelde çıldıranziii.iki gündür de böyleydi reglim ama benim regl de hiç kilo farkı olmazdı hele 1 kilodan fazla fark hiç olmazdı ama bu sabahh ne gördüm hadi sorun ne gördüm
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
KOCAMAN BİR GUNAYDIN HEPİNİZE
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ
SABAH KAHVALTIM (08.30)
1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI
günaydın canım olmuş bikere telefi edersin artık yapcak bişey yok afiyet olsunKızlaaaaar hepinize günaydınnnn ve afiyet olsun...
Ben bişi(ler) yaptım
Neyse sabah kahvaltıda;
1fincan şekersiz çay
1dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
heeee biri sölesinnn,yoksa webcam i açıp gösteririm kendimi heeeeee
evi paspasladım balkonları yıkadım. ancak geldim ..
akşam ki menüm ;
1 kase mercimek çorbası
7 kaşık zeytin yağlı taze fasülye
yarım dilim çavdar ekmeği.
sabah kahvaltı öncesi 1 bardak ılık su ve 2 yaylı kaşığı pekmez.
1 domates
1 salatalık
1,5 dilim çavdar ekmeği
çok az tavuk.
2 zeytin
biraz beyaz peynir
2 bardak esmer şekerli açık çay.
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
delilerseviyorum nen sizi hepiciinizi iyi ki varsınız deli domdomlarım benim olmayan küçük kız kardeşim yaptım sizi haberiniz yoooohhdir
canım benim afiyet olsun...evi paspasladım balkonları yıkadım. ancak geldim ..
akşam ki menüm ;
1 kase mercimek çorbası
1 domates
1 salatalık
1,5 dilim çavdar ekmeği
çok az tavuk.
2 zeytin
biraz beyaz peynir
aman beya takma kafana bozma moralini.çokta kötü şeyler yememişsin.çok doymuşsundur ondan pişmanlık duymuşsundur.hiç pişmalık duma kaçamağın olsun buda senin.Kızlaaaaar hepinize günaydınnnn ve afiyet olsun...
Ben bişi(ler) yaptım
Neyse sabah kahvaltıda;
1fincan şekersiz çay
1dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
canım benim afiyet olsun.kız sen aşeriyon mu gece yarısı uaynıp mutfağı tırtıklıyorsun.günaydın çıtır olma yolunda ilerleyen arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum
aksam
keçi peyniri
domates ve salata yedim(köyden gelmiş cok güzeldi yemek olmasına rağmen peynirli bir menü yedim)
gece saat 1.30 uyanıp 2 minik muz gerçekten çok küçüklerdi 2 de kuru kayısı
sabah maydonoz kürü
keçi peyniri (suya ıslatamadım bundan sora ıslatcam çok tuzlu su tuttum bu yüzden)
domates
salatalık
nane
roka
1 ceviz
Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..
o da bana ebru şallı da yeni doğum yaptı dedi..
ben de ona hastroloji o zaman dedim..
Ayy ben de bayılırım puzzle a ben de klımt ın kıss tablosunu yapmıştımm çokk severimmmsen yazınca hemen baktım gerçekten çokk güzelmiş kahvedeki ayna...geçenlerde pera müzesinde frıda sergisi vardı evreni kucaklayan kadın diye bir resm varmış onu da bulsam da yapsam çok biyendimmmmm ayyy mutluluğun resmi de çokk güzelll tam bebişin odasına uygunnn Allah gönlüne göre gönlümüze göre versin inşallah cınımmmmm
kocam toptancıya gitmişş 5 kilo hurma almışşşşkuruyemişcide 30 tl ye satıyolardı,toptancıdan kilosunu 17,5 a almışşşş koca hurma poşetini nerey koyacamı şaırdım bendeee.koca koca fındık almış bide,100 tlyi bayımış gelmişş için gitmedimi 100 lira tirink verilirmi dedimmmmmm yazık adam yaaaaa
Ayyy kocası da ne çok severmiş Fambığı.. Her istediğini gidip kilo kilo alırmış...
canım çok teşekkür ederimsüper kahvaltııı
çok güzel bir kahvaltı öğünü afiyet olsun canım benimSabah-ı şerifleriniz hayrolsun hanımlar..sabah kalktım,biraz ütü yaptım,sonrada kahvaltı..oğluşum uyuyor hala,uyuyorken bakıvereyim size..kahvaltım ise közlenmiş 1 adet kırmızıbiber(çok severim kendisini),biraz peynir,4 zeytin,birde domates..bir dilimden biraz fazlada ekmek..
afiyet olsun canımKOCAMAN BİR GUNAYDIN HEPİNİZE
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ
SABAH KAHVALTIM (08.30)
1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI
evi paspasladım balkonları yıkadım. ancak geldim ..
akşam ki menüm ;
1 kase mercimek çorbası
1 domates
1 salatalık
1,5 dilim çavdar ekmeği
çok az tavuk.
2 zeytin
biraz beyaz peynir
kocam toptancıya gitmişş 5 kilo hurma almışşşşkuruyemişcide 30 tl ye satıyolardı,toptancıdan kilosunu 17,5 a almışşşş koca hurma poşetini nerey koyacamı şaırdım bendeee.koca koca fındık almış bide,100 tlyi bayımış gelmişş için gitmedimi 100 lira tirink verilirmi dedimmmmmm yazık adam yaaaaa
canım benim afiyet olsun...
aman beya takma kafana bozma moralini.çokta kötü şeyler yememişsin.çok doymuşsundur ondan pişmanlık duymuşsundur.hiç pişmalık duma kaçamağın olsun buda senin.
canım benim afiyet olsun.kız sen aşeriyon mu gece yarısı uaynıp mutfağı tırtıklıyorsun.
aminn balımmmm.. bende klimt'n kiss i cok begendimmm... ama evreni kucaklayan kadın da bişi cıkmadı evreni kucaklayan ask cıktı.. kucagında bir cocukla kadın varr o mu söylediginn...?? alsancaga inince ordaki puzzle cıdan bakarımm... müthişş bi dükkann eger onunn puzzle ı yapıldıysa kesin vardır orda.. mutlulugun resmi de olaganüstü yaaa.. charli nin cikolata fabrikasındaki charlinin evi gibiibaktıkca huzurr buluyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?