60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım arada kaçırdıklarımız oluyor ama en azından sağlıkı şeyler yemişsinn,bu nednle teleaafisi daakolayy,sıkma canını bu hafta ekmek hakkaını hergün 1er dilm daha eksik ye,salata,yoğurt bol ye 3-4 günde dengelersin sporda yapıyorsun zatennnn
sıkma canını e mi ,öptüm seniii

tebrikler canımmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

KOCAMAN BİR GUNAYDIN HEPİNİZE
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ
VE YARI AZIMLI ARKADASLAR :):):)

SABAH KAHVALTIM (08.30)

1 HIYAR :d
1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI

1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY ŞİMDİLİK BUKADAN

tickerini hala mı değiştiremedin kaa o kadar yapıp yolladık değiş değiş kullan deyii

Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..
o da bana ebru şallı da yeni doğum yaptı dedi..
ben de ona hastroloji o zaman dedim..

ebru sallı 7 aylık doğurmuş 2 çocuğunuda bile bile erken aldırıyomuş son 2 ayda deformasyon çok oluyoya bilenler bilir doğrumu duydunuzmu böle bişeyy

günaydın canım bence hiç pişmanlık duyup moralini bozma tatlım zaten yoğurt çok sağlıklı zeytinyağıda öyle bulgur da tabiiki sonuçta hamur işlerinden yememişsin moral bozmak yok canım bugün fazladan hareket yaparsın daha hareketli olursun canım
ben de moralimi bozardım böyle olduğunda ve diyette yol katetmeme engel olurdu bu durum ö yüzden olumlu tarafından bak ve yola devam et canım

tek başına halay mı çekiyoooooAllahım bi an gözümde canlandı şişki bir kadın kollarını ik yana açmışş mendil sallaıyo evde tek başınaaaoryantal yapsın bari o ne yaaaaa
tek başına bazen bazende büyük kızı ozamanlar 4-5 yaşındaydı birlikte çekiyorlardı.şimdi üç cocuğu birden çekiyorlarbirde şu karadeniz oyununun adı aklıma gelmedi hoptek hoptek oynuyorlar.komik görünüyor ama veriyormu veriyor kiloları birde hiç almıyor.bolcada herşeyden yiyiyor.ama çok çiğniyor.hep derki 23 defa çiğniyorumkadın açlıktan ölsede çiğnerken sayıyormuş...
canım benim tebrik ederim....:92::92::92::92::92::92::92:
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ

SABAH KAHVALTIM (08.30)

1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI

güzelim kahvaltın çok az değilmi ya...:26::26:afiyet olsun.

günaydın canım olmuş bikere telefi edersin artık yapcak bişey yok afiyet olsun
heeee biri sölesinnn,yoksa webcam i açıp gösteririm kendimi heeeeee

günaydın afiyet olsun canım

yo yo yo yo yo yo YO LAN DAAAAA

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ben çok yazamıyorum anca tenefüslerde

çok eglenceli sohbetler yapılıyyy:84::84::84::84::84:

kocam toptancıya gitmişş 5 kilo hurma almışşşşkuruyemişcide 30 tl ye satıyolardı,toptancıdan kilosunu 17,5 a almışşşşkoca hurma poşetini nerey koyacamı şaırdım bendeee.koca koca fındık almış bide,100 tlyi bayımış gelmişşiçin gitmedimi 100 lira tirink verilirmi dedimmmmmmyazık adam yaaaaa

canım benim afiyet olsun...
aman beya takma kafana bozma moralini.çokta kötü şeyler yememişsin.çok doymuşsundur ondan pişmanlık duymuşsundur.hiç pişmalık duma kaçamağın olsun buda senin.
canım benim afiyet olsun.kız sen aşeriyon mu gece yarısı uaynıp mutfağı tırtıklıyorsun.

Son düzenleme:
Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..
o da bana ebru şallı da yeni doğum yaptı dedi..
ben de ona hastroloji o zaman dedim..

Bunu sana diyen kişinin kilosunu çok merak ediyorum yani... İşleri güçleri eleştri aynen hastroloji ya... Sinirler

aminn balımmmm.. bende klimt'n kiss i cok begendimmm... ama evreni kucaklayan kadın da bişi cıkmadı evreni kucaklayan ask cıktı.. kucagında bir cocukla kadın varr o mu söylediginn...?? alsancaga inince ordaki puzzle cıdan bakarımm... müthişş bi dükkann eger onunn puzzle ı yapıldıysa kesin vardır orda.. mutlulugun resmi de olaganüstü yaaa.. charli nin cikolata fabrikasındaki charlinin evi gibii baktıkca huzurr buluyorumm..

Ayyy kocası da ne çok severmiş Fambığı.. Her istediğini gidip kilo kilo alırmış...

süper kahvaltııı
canım çok teşekkür ederim
çok güzel bir kahvaltı öğünü afiyet olsun canım benim
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ

SABAH KAHVALTIM (08.30)

1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI

afiyet olsun canım

günaydın tatlım çok güzel ve de örnek sağlıklı menüler afiyet olsun canım

süpermiş bir defadan almış adam ne yapsın iki günde bir bitti diyiyoruz.çok olunca gözlerine çok gelmiyor.ama azar azar alınca çabucak bitiyor.bu defada genemi diyiyiyorlar.bende dün eşimi kandıra bildim.pilates bitince alatli spor salonuna başlayacağım.oda evi karaköprü mah.taşırsak lise arkadaşım beden öğretmeni olmuştu.kocaman bir spor salonu açmış oraya gidersin dedi.çok sevindim.

olabilirmi acep :26::26::26: bende bazen canımın işteme şekli değişti acaba aşeriyor muyum diyorum da allh korusun ya simdi

ama işin ilginci sabah kalkınca midem kazınıyo

şöleeeeee ressam şapkamı takıp ağzıma da puroyu alıp fransız usulu bağladığım kaşkolumlaa birkaç bilmiş entel laf edesimmm geldiiiii:82:
ne diyirrrr bunlarrrrrrrrrrr beaaaaa:86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…