yada kilolu halimi sevmiyooooaman verdiğim para olsun şu kadın bi zayıflasında demiş olabilirrrr:97:
1 yeşil elma yiyorum
günaydııııınnn şekerlerrrrr
herkes umarım iyiyidir ben düşünceliyim kafam karışık mutlu mutsuz arası bişi atamalardan dolayı yani yarın tercihler başlıo nereyi yazacağımı bilmiorum:44::44::44:
sizlere de fikir soracağım zaman zman:44:
kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
1.5 kk peynir
2 zeytin
1 yumrta
domates
salatalık köy biberi
taze nane
dereotu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
2 dilim tam buğday ekemği
spor günüm bugün az soona ramp it up yapıcam
Kızlaaaaar hepinize günaydınnnn ve afiyet olsun...
Ben bişi(ler) yaptım
Dün sporumu yapamadım çünkü dışarı çıktım akşam geç geldim eve...
Bu da yetmiomuş gibi dışarıda yedim ama ne yemedimki :78:
Erkek arkadaşımla gittiğimiz yer açık büfeydi... Kızartmalara hamur işlerine dokunmadım ama bu da bişidir di mi ?(züğürt tesellisi)
yoğurtlu mezelerin hemen hemen hepsinden bi kaşık aldım... Bulgur pilavı aldım 3 yk bi de yetmiomuş gibi 1 yk da kısır aldımgeri kalanlar z.yaglılar ve salatalardı... Aslında saglıklı seylerden aldım ama kocaman bi tabak... Normal bildiğimiz yemek tabağı deildi yanı
Hem spor yapama hem de homini gırtlak götür... Olcak iş deil....Sabah dank etti...Sabahtan beri söyleniorum kendimeÖğlen yediğim 3 dlm ekmeği buna hiç katmıorum bile... Çok moralim bozuk pişman oldum resmen
Neyse sabah kahvaltıda;
1fincan şekersiz çay
1dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
1kivi yedim.... Birazdan ara öğün yaparım...
KOCAMAN BİR GUNAYDIN HEPİNİZE
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ
VE YARI AZIMLI ARKADASLAR :):):)
SABAH KAHVALTIM (08.30)
1 HIYAR :d
1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY ŞİMDİLİK BUKADAN
günaydın herkese
günaydın şekerler
saat 7 de kahvaltı yaptım
kahvaltı menüm
2 dilim kepek ekmeği
domates- salatalık
2 yeşil köz biber
2,5 yemek kaşığı lor
3 zeytin
1 ceviz,2 badem, 2 fındık
nane, maydanoz
1 kupa ıhlamur
1 kivi
saat 7:30 da yürüyüşe çıktım 1 saat tempolu yürüdüm :82:
eve gelip duş aldım
şimdide sütlü türk kahvesi içiyorum
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun hanımlar..sabah kalktım,biraz ütü yaptım,sonrada kahvaltı..oğluşum uyuyor hala,uyuyorken bakıvereyim size..kahvaltım ise közlenmiş 1 adet kırmızıbiber(çok severim kendisini),biraz peynir,4 zeytin,birde domates..bir dilimden biraz fazlada ekmek..
nasılsınızzzz kızzzzzzllaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükür,yalnız bu pazar çalıştım ya valla günler geçmek bimiyo,daha bugün çarşamba olmuş yaaa
akşam ne yedimmmmm yazim hemencik
1,5 kase mantar çorba
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
8 fındık
2 hurma
4 yk pirinçli ıspanak yemeği
2 yk light yoğurt
sonra 1 hurma daha
anammm ne çok yemişim beaa:26:
sabah
1,5 dlm esmer ekmek
1 hurma
1 kk peynir
1 zeytin
akşam menüm: 17 : 00
1 kaşık dünden kalan sebze yemeği,
6-7 dal salçalı suda haşlanmış karnıbahar.
1 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
1 kepçe şehriye çorbası,
bolca salata,1 bardak ayran,
ara: 8 : 30
yarım muz
ara: 10:00
yarım portakal,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 bardak ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 domates,1 salatalık,
3 zeytin,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
yarım yeşil acı biber,
1 bardak şekersi çay,
sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim,kıyafetlerimizide ütüledim...havada bugün yağmurlu ama hava çok boğucu ve sıcak...
Ben de yazayım menülerimi bari..
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
Sabah
1 dilim denge ekmek
2 ortaboy domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay
afiyet olsun canım benimmm
ben de yazayım kahvaltımı
*bir kk peynir
*domates
*saltalık
*bir kupa süt
*2 dilim tam tahıllı ekmek
bugün üniversitedeyim, şimdi çıkıyorum kadın doğum doktoruna gideceğim ilk ,para çekeceğim sonra sonra da üniversite,
yetiştirebilirsem de kuaföre uğrayacağım görüşürüxz akşam
günaydın günaaaaayyyyydınnn günaydınlar herkesleeereeeeeeee balımmmmmm dünn koşu bandına bindim açılışı yaptım yani 20 dk ilebende bugün regli olicem bekliyorum bakalım.bugünde pembe etek ceket giymişim sabahtan beri iltifatlar bi görceniz naze değmesin diye arkadaştan nazarlık aldım taktımm.menülerime geçeyim
akşam
4-5 kaşık çorba(ama ne çorbasıydıki acaba:26:annemin karşı komşusu verdi böyle içinde nohut ve nohut büyüklüğünde minnak köfteler vardı ekşili köftemi acaba adı işte ondan içtim
5-6 yk ıspanak yemeği
ve bol domatizz salatası yidim
ara meyve olarak
6-7 tane erik yidim
sabah kahvaltı
1 bardak ılık su
2 dilim tane ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
dereotu -maydanoz-roka
canım benim hoş geldin afiyet olsun gene süper bir kahvaltıyla karşımızdasın.günaydııııınnn şekerlerrrrr
herkes umarım iyiyidir ben düşünceliyim kafam karışık mutlu mutsuz arası bişi atamalardan dolayı yani yarın tercihler başlıo nereyi yazacağımı bilmiorum:44::44::44:
kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
1.5 kk peynir
2 zeytin
1 yumrta
domates
salatalık köy biberi
taze nane
dereotu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
olabilirmi acep :26::26::26: bende bazen canımın işteme şekli değişti acaba aşeriyor muyum diyorum da allh korusun ya simdi
ama işin ilginci sabah kalkınca midem kazınıyo
canımcım afiyet olsun. üzülme yaa yoğurtlu mezeden - salatadan-zeytin yağlıdan zarar gelmez kiama seni pişman edecek bize söylemediğin başka şeyler yediysen bilemiyorum yaniii :18:
günaydın canııııııım afiyet olsun..
sana müthiş imreniyorumafiyetler olsun canım bak ben bugün yine unuttum ceviz yemeyi
canım afiyet olsun..
afiyet olsun..
canımcım afiyet olsun... ben Mardin de kaldım 3 sene. oranın sıcak ve boğucu yağacakmış gibi duran havası beni çok üzerdi
afiyet olsun ycl
afiyet olsun canım.....
canım günaydın aman nazar değmesinafiyet olsun.. biz yaparız köfteli çorba gibi ama adı çorba değil sulu köfte bizde ve limon suyuyla yaparız. çok lezzetli olur acaba ondan mı yadin ki annem gelsin yapayım bende sulu köfte.
evet ya çok boğucu insan nefes bile zor alıyor...bulutlar dağıldı güneş çıktı.bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak aat başı değişiyor hava.canımcım afiyet olsun. üzülme yaa yoğurtlu mezeden - salatadan-zeytin yağlıdan zarar gelmez kiama seni pişman edecek bize söylemediğin başka şeyler yediysen bilemiyorum yaniii :18:
günaydın canııııııım afiyet olsun..
sana müthiş imreniyorumafiyetler olsun canım bak ben bugün yine unuttum ceviz yemeyi
canım afiyet olsun..
afiyet olsun..
canımcım afiyet olsun... ben Mardin de kaldım 3 sene. oranın sıcak ve boğucu yağacakmış gibi duran havası beni çok üzerdi
afiyet olsun ycl
afiyet olsun canım.....
canım günaydın aman nazar değmesinafiyet olsun.. biz yaparız köfteli çorba gibi ama adı çorba değil sulu köfte bizde ve limon suyuyla yaparız. çok lezzetli olur acaba ondan mı yadin ki annem gelsin yapayım bende sulu köfte.
canım doktor dedikleri kişer millete çabucak kilo verdirtip daha sonrada bundan grur duyuyorlar.ama hastalarını nasıl hayati teklikelere attıklarını bilmiyorlar...dün burda bir fax geldi.doktorumuzda baktı kişi 45 yaşında hayatında alkol sigara kullanmamış ama akciğer kanserine yakalanmış.sebebi ise evleri baz istasyonuna yakın olmasıymış.eğer ev tutacak ya da alacak olursanız bunlara dikkat edin.alakasız mesaj oldu.ama dotor diyince aklıma geldi...dün ilaçlardan bahsedilmiş kızlar o ilaçlar karaciğere ve iç organlara müthiş zarar veriyor ben öğretmenken biliyorum, geçen sene ben 13 kilo vermiştim ilaç mı kullanıyorsunuz dedi parkta bi hemşire zayıflıyorlarmış onu anlatıyo dinledim acai bery kullnıyoyarmış, bende onlar çok zararlı yok hayır dedi biz bi çok kişi kullanıyoruz ben 5 kilo verdim doktor bey de 8 kilo verdi dedi düşünün yanı doktor dediğimiz adamlar sağlığımızı emanet ettiğimiz insanlar nelere inanayolar, müthiş zararıl şeyler ya ben hiç kullanmadım hayatımda
canım benim afiyet olsun.bu pugaça yerine esmer ekmek tüketsen.puğaçaya çünkü payagı yağ koyuyorlar.dün sabahta açma yemiştin yanlış hatırlamıyorsam.:26::26:ayrıca tebrik ederim...:92::92::92::92:kahvaltıdan döndum yurduma simdi 1 poaça 1 küçük bal kaşar 2 dilim domates 1 dilim saalatalık yedim şimdi bitki çayımı içiormmm veeeee eczanede bi tartilim dedim 64 tüm en son 63 çıktmmmm ne ara verdım bilmiormsmdı matematik beni bekler
dün ilaçlardan bahsedilmiş kızlar o ilaçlar karaciğere ve iç organlara müthiş zarar veriyor ben öğretmenken biliyorum, geçen sene ben 13 kilo vermiştim ilaç mı kullanıyorsunuz dedi parkta bi hemşire zayıflıyorlarmış onu anlatıyo dinledim acai bery kullnıyoyarmış, bende onlar çok zararlı yok hayır dedi biz bi çok kişi kullanıyoruz ben 5 kilo verdim doktor bey de 8 kilo verdi dedi düşünün yanı doktor dediğimiz adamlar sağlığımızı emanet ettiğimiz insanlar nelere inanayolar, müthiş zararıl şeyler ya ben hiç kullanmadım hayatımda
sabahhh seriflerinizzzzz hayırlı ossssuuuunnnnn canlarımmmm....dün gecee göbegiminn 5 aylıkk hamile ibi olmasından yola cıkarakk kayınvalidemin verdigi ilacı içtimm yatarkene.. sagdann sola dönemiodum da gobektenn gece standartt olarakk bir karınn agrısıyla kendimi lavoboda buldummm... birazz agrı yaptı ama gasss mass hiçbişi kalmadııı... ve sabahh gobeeemmm yok benimm bagırsaklarım calısmıoo artık galibaa... doktora gitmemm lazımm..
sabahh dokuz eylüll üniversitesi nin kazasında ölen kızı gösterdi yinee.. o otobüslerr cesme otobanında bizim yanımızdann gectiiii... bende keske bende onlarla olsaydımm die iç gecirmiştimm.. eglenceleri hayal ederekk.. kocişim onları hızla gecti gittii.. sabahh kaza haberii tokat gibi geldi banaa.. bu seferde ii kii degilmişimm dedimm.. 2 gündürr orda olmadıgımm içinn sükrediorum.. Allah bulundugumm yerdenn sikayett etmememm gerektigini caktırmadann gösterdi bana tekrarr... ailesine sabır diliyorumm ikisinindee.. cokk üzüldümm cokk
günaydııııınnn şekerlerrrrr
kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
1.5 kk peynir
2 zeytin
1 yumrta
domates
salatalık köy biberi
taze nane
dereotu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
ya kızlar dün dikkatimi çekti ben tekrar kilo alınca selilütlerim artmış.çok üzüldüm ya.59 kiloya düştüğümde çok az kalmıştı fark edilmiyordu bile.ne yapsamki acaba slim in 6 mı yapsam ki...hiç birşey çere bulamaz mı yoksa..:26::26:bende mi fotoşoplasam acaba
Benim annem sipariş etmiş internetten yağ yakıcı bi ilaç almış... Adını hatrlamıorum şimdi... İşyerindeki arkadaşlarıyla bölüşmüş... 15 gün kullandı kullanmadı... şiddetli baş ağrısıyla hastaneye kaldırdılar... Beyin kanaması geçirdi.. Doktor sormuş uyuşturucu mu kullandın, uyarıcı bi ilaç mı yoksa zayıflama hapı gibi bişey mi? O kadar zararlı bişi yani(doktorun nelerle kıyasladıklarına bakarsak) Beyne sinyal yolladığı için o ilaçlar, oradaki kan çok hızlı olurmuş ve sonucu böyle olabilirmiş... Neyse ki annecim hiçbir zarar görmeden atlattı... Çok sakat bir durum arkadaşlar aman ha.... Tanıdığınız kullananlar varsa uyarın...
tek başına bazen bazende büyük kızı ozamanlar 4-5 yaşındaydı birlikte çekiyorlardı.şimdi üç cocuğu birden çekiyorlarbirde şu karadeniz oyununun adı aklıma gelmedi hoptek hoptek oynuyorlar.komik görünüyor ama veriyormu veriyor kiloları birde hiç almıyor.bolcada herşeyden yiyiyor.ama çok çiğniyor.hep derki 23 defa çiğniyorum kadın açlıktan ölsede çiğnerken sayıyormuş...
canım benim tebrik ederim....:92::92::92::92::92::92::92:
güzelim kahvaltın çok az değilmi ya...:26::26:afiyet olsun.
günaydın kukilatamm afiyet olsun canım takma kafana herşey olacağına varır hayırlısını dile canımgünaydııııınnn şekerlerrrrr
kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
1.5 kk peynir
2 zeytin
1 yumrta
domates
salatalık köy biberi
taze nane
dereotu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
kahvaltıdan döndum yurduma simdi 1 poaça 1 küçük bal kaşar 2 dilim domates 1 dilim saalatalık yedim şimdi bitki çayımı içiormmm veeeee eczanede bi tartilim dedim 64 tüm en son 63 çıktmmmm ne ara verdım bilmiormsmdı matematik beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?