60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydııııınnn şekerlerrrrr

herkes umarım iyiyidir ben düşünceliyim kafam karışık mutlu mutsuz arası bişi atamalardan dolayı yani yarın tercihler başlıo nereyi yazacağımı bilmiorum:44::44::44:
sizlere de fikir soracağım zaman zman:44:

kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
1.5 kk peynir
2 zeytin
1 yumrta
domates
salatalık köy biberi
taze nane
dereotu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
2 dilim tam buğday ekemği

spor günüm bugün az soona ramp it up yapıcam

kahvaltıdan döndum yurduma simdi 1 poaça 1 küçük bal kaşar 2 dilim domates 1 dilim saalatalık yedim şimdi bitki çayımı içiormmm veeeee eczanede bi tartilim dedim 64 tüm en son 63 çıktmmmm ne ara verdım bilmiorm smdı matematik beni bekler

afiyet olsun canımmmm
hakkında hayırlısı olsunnn,ingilizce öğretmenliği en çok atanan bölüm değil mi,hiç açıkta kalan görmedim bennnnnsıkma canını,atanırsın inaşllahahhh

dün ilaçlardan bahsedilmiş kızlar o ilaçlar karaciğere ve iç organlara müthiş zarar veriyor ben öğretmenken biliyorum, geçen sene ben 13 kilo vermiştim ilaç mı kullanıyorsunuz dedi parkta bi hemşire zayıflıyorlarmış onu anlatıyo dinledim acai bery kullnıyoyarmış, bende onlar çok zararlı yok hayır dedi biz bi çok kişi kullanıyoruz ben 5 kilo verdim doktor bey de 8 kilo verdi dedi düşünün yanı doktor dediğimiz adamlar sağlığımızı emanet ettiğimiz insanlar nelere inanayolar, müthiş zararıl şeyler ya ben hiç kullanmadım hayatımda

canımcım afiyet olsun. üzülme yaa yoğurtlu mezeden - salatadan-zeytin yağlıdan zarar gelmez ki ama seni pişman edecek bize söylemediğin başka şeyler yediysen bilemiyorum yaniii :18:
KOCAMAN BİR GUNAYDIN HEPİNİZE
ÇOK AZIMLI
AZİMLİ
VE YARI AZIMLI ARKADASLAR :):):)

SABAH KAHVALTIM (08.30)

1 HIYAR :d
1 KK PEYNIR
2 DILIM KEPEK EKMEGI

1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY ŞİMDİLİK BUKADAN

günaydın canııııııım afiyet olsun..

sana müthiş imreniyorum afiyetler olsun canım bak ben bugün yine unuttum ceviz yemeyi

canım afiyet olsun..

afiyet olsun..

canımcım afiyet olsun... ben Mardin de kaldım 3 sene. oranın sıcak ve boğucu yağacakmış gibi duran havası beni çok üzerdi

afiyet olsun ycl

afiyet olsun canım.....

canım günaydın aman nazar değmesin afiyet olsun.. biz yaparız köfteli çorba gibi ama adı çorba değil sulu köfte bizde ve limon suyuyla yaparız. çok lezzetli olur acaba ondan mı yadin ki annem gelsin yapayım bende sulu köfte.

canım benim hoş geldin afiyet olsun gene süper bir kahvaltıyla karşımızdasın.
olabilirmi acep :26::26::26: bende bazen canımın işteme şekli değişti acaba aşeriyor muyum diyorum da allh korusun ya simdi

ama işin ilginci sabah kalkınca midem kazınıyo

sabahhh seriflerinizzzzz hayırlı ossssuuuunnnnn canlarımmmm.... dün gecee göbegiminn 5 aylıkk hamile ibi olmasından yola cıkarakk kayınvalidemin verdigi ilacı içtimm yatarkene.. sagdann sola dönemiodum da gobektenn gece standartt olarakk bir karınn agrısıyla kendimi lavoboda buldummm... birazz agrı yaptı ama gasss mass hiçbişi kalmadııı... ve sabahh gobeeemmm yok benimm bagırsaklarım calısmıoo artık galibaa... doktora gitmemm lazımm..

sabahh dokuz eylüll üniversitesi nin kazasında ölen kızı gösterdi yinee.. o otobüslerr cesme otobanında bizim yanımızdann gectiiii... bende keske bende onlarla olsaydımm die iç gecirmiştimm.. eglenceleri hayal ederekk.. kocişim onları hızla gecti gittii.. sabahh kaza haberii tokat gibi geldi banaa.. bu seferde ii kii degilmişimm dedimm.. 2 gündürr orda olmadıgımm içinn sükrediorum.. Allah bulundugumm yerdenn sikayett etmememm gerektigini caktırmadann gösterdi bana tekrarr... ailesine sabır diliyorumm ikisinindee.. cokk üzüldümm cokk

Yoook size sölemediğim bişi ama normal yemedim ki toplasan 10 kaşıktan fazla yemek vardı tabakta he tabı bi de bi dilim kepek ekmeğiyle yedim... Uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar şişti karnım çok doydum yani...

evet ya çok boğucu insan nefes bile zor alıyor...bulutlar dağıldı güneş çıktı.bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak aat başı değişiyor hava.
canım doktor dedikleri kişer millete çabucak kilo verdirtip daha sonrada bundan grur duyuyorlar.ama hastalarını nasıl hayati teklikelere attıklarını bilmiyorlar...dün burda bir fax geldi.doktorumuzda baktı kişi 45 yaşında hayatında alkol sigara kullanmamış ama akciğer kanserine yakalanmış.sebebi ise evleri baz istasyonuna yakın olmasıymış.eğer ev tutacak ya da alacak olursanız bunlara dikkat edin.alakasız mesaj oldu.ama dotor diyince aklıma geldi...
canım benim afiyet olsun.bu pugaça yerine esmer ekmek tüketsen.puğaçaya çünkü payagı yağ koyuyorlar.dün sabahta açma yemiştin yanlış hatırlamıyorsam.:26::26:ayrıca tebrik ederim...:92::92::92::92:

Benim annem sipariş etmiş internetten yağ yakıcı bi ilaç almış... Adını hatrlamıorum şimdi... İşyerindeki arkadaşlarıyla bölüşmüş... 15 gün kullandı kullanmadı... şiddetli baş ağrısıyla hastaneye kaldırdılar... Beyin kanaması geçirdi.. Doktor sormuş uyuşturucu mu kullandın, uyarıcı bi ilaç mı yoksa zayıflama hapı gibi bişey mi? O kadar zararlı bişi yani(doktorun nelerle kıyasladıklarına bakarsak) Beyne sinyal yolladığı için o ilaçlar, oradaki kan çok hızlı olurmuş ve sonucu böyle olabilirmiş... Neyse ki annecim hiçbir zarar görmeden atlattı... Çok sakat bir durum arkadaşlar aman ha.... Tanıdığınız kullananlar varsa uyarın...

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin gerçekten.

Günaydın Öğretmenim
Afiyet olsun , süper bi kahvaltıyla güne başladın, ardından da ramp it up..
Ohhh.. Herşey güzel olacak senin için bence..

ara 9 top kek( ya sabah su alırken orta gördüm 12 li paket öğrencilerime dağıtayım diye 11 öğrencim var benim 1 arttı ben yedimmm)
ara 9 30hurma
ara 10 bir elma orta boy

ya kızlar dün dikkatimi çekti ben tekrar kilo alınca selilütlerim artmış.çok üzüldüm ya.59 kiloya düştüğümde çok az kalmıştı fark edilmiyordu bile.ne yapsamki acaba slim in 6 mı yapsam ki...hiç birşey çere bulamaz mı yoksa..:26::26:bende mi fotoşoplasam acaba

fotoşopla kıssss.. seninn hülyadann sibeldenn nein eksikk.. bende de cıkmıss malesefff... bikini mevsimide geldii.. askitomunn bi bakıma hosuna gitti ama sort giyemiceksinn bu yazz didiii... kendine bakmasss... kim kiminle kumru tüyünlee o da benimle ugrasıoo nese bol boll su iççesss.. kolayı bıraktıkk zatennn.. fastt food u da bıraktıkk gider onlar yavass yavass korkma

evt çok tehlikeli... canım sen dün çok yedim dedin ve kızlar ve sen zeytin yğlı falan diye rahatlatıyolar ya ben de sana sunu diyim açık büfe ve yoortlu salata hepsinden yedim dedin ya onların hepsınde mayonez varrr o salatalar masum görünüyolar ama hem çok yağlı dolayısıyla kalorili

evde olsam az gelırdı ama aç hıssetmedım kendımı ta ki şimdiye dek ara öğünüm geldi:)
ben her sabah 2 poagaca yerdim
ondan boyle oldum bennnnnnnnn her gun ayna terapisi yapıyorum
göbegımle kojnusuyorum
nerdengeldın sen bana
göbek buyusumu yapıldı bana dıyorum :):)

günaydın kukilatamm afiyet olsun canım takma kafana herşey olacağına varır hayırlısını dile canım

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…