evde olsam az gelırdı ama aç hıssetmedım kendımı ta ki şimdiye dek ara öğünüm geldi:)
ben her sabah 2 poagaca yerdim
ondan boyle oldum bennnnnnnnn her gun ayna terapisi yapıyorum
göbegımle kojnusuyorum
nerdengeldın sen bana
göbek buyusumu yapıldı bana dıyorum :):)
tebrik ederim canım
tam gaz diyete devam canım
yolanda yolanda buraya eller havayasalla:92: :92: :92: tebriklercanımmm
tebrikler canımmmy
canım benim tebrik ederim....:92::92::92:
yo yo yo yo yo yo YO LAN DAAAAA
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
günaydın herkese...
bende sabah yedide kalktım kahvaltı için sütümü ısıttım onu bir kaseye koyup 3 yk nesfit 1 yk yulaf ezmesi ile ıslattım. kahvaltım yumuşarken mutfagı topladım bulaşıkları makineye yerleştirdim. telfon , plastik ve ahşap olanlar elde yıkadım... bugün yiyeceklerimi hazırlayıp çantama attım ...o arada kahvaltım yımışamıştı şimdi onu yiyorum giyindim birazdan çıkcam
nasılsınızzzz kızzzzzzllaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükür,yalnız bu pazar çalıştım ya valla günler geçmek bimiyo,daha bugün çarşamba olmuş yaaa
akşam ne yedimmmmm yazim hemencik
1,5 kase mantar çorba
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
8 fındık
2 hurma
4 yk pirinçli ıspanak yemeği
2 yk light yoğurt
sonra 1 hurma daha
anammm ne çok yemişim beaa:26:
sabah
1,5 dlm esmer ekmek
1 hurma
1 kk peynir
1 zeytin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam siizn için artistik pozlar çekindimmmkızım çektiği için tabi biraz garip olduuu yani bir resimde belde aşağısı,bir resimde belden yukarısını görmek mümkünnn artık beyninizde birbütün oluşturup bakarsınız he miii
fahriyenin pozundan verdimm bide 25 farkı bulun deyüüüüüüüü
ama evde unuttum resimleriiiiii:26:yarın getiremde azcık gülekkkkkkk
günaydın herkese
günaydın şekerler
saat 7 de kahvaltı yaptım
kahvaltı menüm
2 dilim kepek ekmeği
domates- salatalık
2 yeşil köz biber
2,5 yemek kaşığı lor
3 zeytin
1 ceviz,2 badem, 2 fındık
nane, maydanoz
1 kupa ıhlamur
1 kivi
saat 7:30 da yürüyüşe çıktım 1 saat tempolu yürüdüm :82:
eve gelip duş aldım
şimdide sütlü türk kahvesi içiyorum
afiyet olsun..sabahın erken saatlerinde tempolu bir şekilde 1 saat yürümek çok güzel olsa gerek..biran bende düşündüm,acaba bende erken saatlerde çıkıp yürüsemmi,oğluş ve kociş uyurken..
Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..
o da bana ebru şallı da yeni doğum yaptı dedi..
ben de ona hastroloji o zaman dedim..
fotoşopla kıssss.. seninn hülyadann sibeldenn nein eksikk.. bende de cıkmıss malesefff... bikini mevsimide geldii.. askitomunn bi bakıma hosuna gitti ama sort giyemiceksinn bu yazz didiii... kendine bakmasss... kim kiminle kumru tüyünlee o da benimle ugrasıoonese bol boll su iççesss.. kolayı bıraktıkk zatennn.. fastt food u da bıraktıkk gider onlar yavass yavass korkma
canım benim hiç canını sıkma ben sana kendimden örnek vereyim.
geçen pazar sabahı 64.0 gelmiştim ertesi gün 65.3 geldim gelde çıldıranziii.iki gündür de böyleydi reglim ama benim regl de hiç kilo farkı olmazdı hele 1 kilodan fazla fark hiç olmazdı ama bu sabahh ne gördüm hadi sorun ne gördüm
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
o yüzden canını sıkma akşam yediklerine tikat et yiter
teşekkür ederim tatlım evdeki iş bitti işteki başladı off evimi de temizlemem lazım spor var akşamları kurs var haftasonu ev işimi yapacam dinlenicem mi ay çok yogunum
sanırım benim çok sağlam bir program yapmam lazım bu işi anca öyle kıvırabilirim hiç bişiden eksik kalmamam lazım nasılsa akşam tv izlemek gibi bir sorunum yok
deliler seviyorum nen sizi hepiciinizi iyi ki varsınız deli domdomlarım benim olmayan küçük kız kardeşim yaptım sizi haberiniz yoooohhdir
[/COLOR
Günaydın afiyet olsun...[/B][/QUOTE]
günaydın yeetaa...ay yecaaalee ooh yeah beybiii
günaydn pembeli güzel.allah yüzünden gülümsemeyi hiç eksik etmesin eccük te neşeli ve saglıklı ol bunu hakediyorsun kötü günler bitti olleyyyohh sporlarda yapılmış süperr.. valla ben ne zaman fıvvsat bulursam o zaman ev işi yapıyorum yeri zamanı yokk napem
tatlımm sana da hayırlı sabahlar herkese mutlu saglıklı huzurlu allah evlerimizden huzuru cebimizden mangırıbedenimizden saglıgı eksik ekmesinnn
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
hastroloji mi ay bu süpermiş yazim bi kenara bunu
bence deeeee
kocam toptancıya gitmişş 5 kilo hurma almışşşşkuruyemişcide 30 tl ye satıyolardı,toptancıdan kilosunu 17,5 a almışşşş koca hurma poşetini nerey koyacamı şaırdım bendeee.koca koca fındık almış bide,100 tlyi bayımış gelmişş için gitmedimi 100 lira tirink verilirmi dedimmmmmm yazık adam yaaaaa
aminn balımmmm.. bende klimt'n kiss i cok begendimmm... ama evreni kucaklayan kadın da bişi cıkmadı evreni kucaklayan ask cıktı.. kucagında bir cocukla kadın varr o mu söylediginn...?? alsancaga inince ordaki puzzle cıdan bakarımm... müthişş bi dükkann eger onunn puzzle ı yapıldıysa kesin vardır orda.. mutlulugun resmi de olaganüstü yaaa.. charli nin cikolata fabrikasındaki charlinin evi gibiibaktıkca huzurr buluyorumm..
şöleeeeee ressam şapkamı takıp ağzıma da puroyu alıp fransız usulu bağladığım kaşkolumlaa birkaç bilmiş entel laf edesimmm geldiiiii:82:
ne diyirrrr bunlarrrrrrrrrrr beaaaaa:86:
2gr fındııı saklayana kadar canın çıkıyodu bunları nerelere saklasan ki acabaaa önümüzdekigünlerr boll fındıklı akşam menülerine mi gebe yoksaaaaa:86::86::86::86::86:fambıııııııııkkk tikkattt tikkatttttt
fambıkkk sanattan ne anlarrrrrranca dalga geçç sen ye o fındıkları bak ben senle nasıl dalga geçiyorummmmm puzzle yapıcam yarın koyacağın fotoları satıcammm fambığı birleştirin diyeeee
yeşil çayımı yudumluyorummm
evt çok tehlikeli... canım sen dün çok yedim dedin ve kızlar ve sen zeytin yğlı falan diye rahatlatıyolar ya ben de sana sunu diyim açık büfe ve yoortlu salata hepsinden yedim dedin ya onların hepsınde mayonez varrro salatalar masum görünüyolar ama hem çok yağlı dolayısıyla kalorili
akşam sanki biraz çokk olmuş yeeaawwwwwwminnak minnak birsürü şey gibi ama neyyyyseeeeeeeee afiyet olsun bareeeeeeeeeeee
anaaaaaaaaaaaaaaaammmmm sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuuuummmmmmmmmm ama bence gayet iyisin farklı mekanlarda gördüğüm fotolar da iyiydi ki kilo vermiş halin çok daha iyidir eminimmmfambııım güzelll kuşummmmm
evt çok tehlikeli... canım sen dün çok yedim dedin ve kızlar ve sen zeytin yğlı falan diye rahatlatıyolar ya ben de sana sunu diyim açık büfe ve yoortlu salata hepsinden yedim dedin ya onların hepsınde mayonez varrro salatalar masum görünüyolar ama hem çok yağlı dolayısıyla kalorili
canlarımmm
hepinize teşekkür ederim, eksik olmayın
saol cnmmmm....afiyet olsun canımmmm
hakkında hayırlısı olsunnn,ingilizce öğretmenliği en çok atanan bölüm değil mi,hiç açıkta kalan görmedim bennnnnsıkma canını,atanırsın inaşllahahhh
canım yağlardan dolayııı o sselülitlerr...ya kızlar dün dikkatimi çekti ben tekrar kilo alınca selilütlerim artmış.çok üzüldüm ya.59 kiloya düştüğümde çok az kalmıştı fark edilmiyordu bile.ne yapsamki acaba slim in 6 mı yapsam ki...hiç birşey çere bulamaz mı yoksa..:26::26:bende mi fotoşoplasam acaba
ohhh hamaratttt yolimmm ellerine sağlıkkk ve de afiyet olsunnnnnnnn
yuufffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (yeecaaleee) süpersin yoliicaannnnnnnnn tebrik ediyorum tatlımmm devamı da böyle güzel gelsin hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla yağlardannn kilolardannn :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
Selamlaar.
Dün ram it 6 diye bahsettiğiniz şeyi bir deniyeyim dedim. Daha doğrusu pilates minderimi test sürüşüne çıkardımO ne öyle yaa 10 dakkada nakavt oldum. Ama bu işte bir terslik var çok hızlı yapıyorlar. Ben kol nereye bacak nereye nasıl gidiyoyu çözmeye çalışırken birden bir hızlanıveriyolar Ömrümün onca yılı tembel hayvan misali yaşayan ben için çok çook hızlı geldi. 10 dk yaptım 10 dakka ara verdim 10 dakka yaptım 10 dakka ara verdim. Ben Ebru Şallı ablayla takılsam daha iyi olucak O bari tane tane anlatıyo. Ama faydasınıda göreceğim gibi, hissediyorum. Havalarda ısınsada artık şöyle bir ter atabilsem yaa.....
ah canım inşallah gider çünkü çok iğrenç duruyor.saol cnmmmm....
eldeki resmi verilere göre kesin atanıorum.ama tercih hatası yapmazsam.onu düşünüorumişte çok dikkatli tercih yyapmam lazım oyüzden kafam karışık
canım yağlardan dolayııı o sselülitlerr...
benmde çok fenaydı...kiloları vernce gtti.çok az popomda var onlarda gidio spor yapmak şart tabi.bide duşta fırça ile fırçalıorum sonra yosun sabunu ile masaj yapıorum.çok faydasını gördümm dienler var bende yapıorum bakalım sende dene canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?