60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana da popişş büyüsü yapılmısss

tebrik ederim canım
tam gaz diyete devam canım

yolanda yolanda buraya eller havaya salla:92::92::92: tebriklercanımmm

tebrikler canımmmy

canım benim tebrik ederim....:92::92::92:
yo yo yo yo yo yo YO LAN DAAAAA

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canlarımmm
hepinize teşekkür ederim, eksik olmayın

ohhh hamaratttt yolimmm ellerine sağlıkkk ve de afiyet olsunnnnnnnn

akşam sanki biraz çokk olmuş yeeaawwwwww minnak minnak birsürü şey gibi ama neyyyyseeeeeeeee afiyet olsun bareeeeeeeeeeee

anaaaaaaaaaaaaaaaammmmm sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuuuummmmmmmmmm ama bence gayet iyisin farklı mekanlarda gördüğüm fotolar da iyiydi ki kilo vermiş halin çok daha iyidir eminimmm fambııım güzelll kuşummmmm

veeeeeeeeee yaaasemiiinn muhhteşem kahvaltısıyla tekrar araımızdaaaaaaaaa süppersin tatlım afiyet olsunnnn

afiyet olsun..sabahın erken saatlerinde tempolu bir şekilde 1 saat yürümek çok güzel olsa gerek..biran bende düşündüm,acaba bende erken saatlerde çıkıp yürüsemmi,oğluş ve kociş uyurken..

mantıklı

Ay evet ya.. geçenlerde bana çok kilo almışsın diyen birine e doğum yaptım herhalde, gidecek yavaş yavaş dedim..
o da bana ebru şallı da yeni doğum yaptı dedi..
ben de ona hastroloji o zaman dedim..

hastrolojiiiiiiiiiiiiiibayıldımmm yecaaleeeciim süpersinnn ayrıca sen bu hızla eminim fıstık olucaksın yakındaaaa

Son düzenleme:

ah be gülüm ben 12 yıla yakındır kola içmiyorum belki özel bir günde 1 çay bardağı felan içmişimdir.fasttfoot ta tüketmem senede bir defa pizza yada hamburger başka yok.ama selülitlerim neden bu kadar çozuttuki...benim deniz sorunum yok.tatile felan gidemeyeceğim çünkü.ama bu yaz üniversitemizin kapalı sadece bayanlar için oraya gideceğim.

yuufffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (yeecaaleee ) süpersin yoliicaannnnnnnnn tebrik ediyorum tatlımmm devamı da böyle güzel gelsin hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla yağlardannn kilolardannn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

2gr fındııı saklayana kadar canın çıkıyodu bunları nerelere saklasan ki acabaaa önümüzdekigünlerr boll fındıklı akşam menülerine mi gebe yoksaaaaa:86::86::86::86::86:fambıııııııııkkk tikkattt tikkatttttt

evet evet evreni kucaklayan aşkk kucağındaki kocası ama bebek vücutlu ayy gerçekten mutluluğun resmi aynı charlinin evi yaa çok doğru bir tespit tatlımmmm bayılırım ben de onaaaa charlie ve ailesine de bayılırdım zatennnnn

şöleeeeee ressam şapkamı takıp ağzıma da puroyu alıp fransız usulu bağladığım kaşkolumlaa birkaç bilmiş entel laf edesimmm geldiiiii:82:
ne diyirrrr bunlarrrrrrrrrrr beaaaaa:86:

fambıkkk sanattan ne anlarrrrrr anca dalga geçç sen ye o fındıkları bak ben senle nasıl dalga geçiyorummmmm puzzle yapıcam yarın koyacağın fotoları satıcammm fambığı birleştirin diyeeee

he vallaaa netcem kız neruşşşşşşşşş,sezonu açtım gene deseneeeegerçi hemnecik sakladım ama nese hatırlatmayın baride unutam ben bunu

valla birleştirilmeyede ihtiyacım olacak kızmın çktiği fotoları görsennn,bir tarafta bacağım bir tarafta kafam varrr,azcık da fluuuuuuuuuuuuuuu

üf ya...

Selamlaar.

Dün ram it 6 diye bahsettiğiniz şeyi bir deniyeyim dedim. Daha doğrusu pilates minderimi test sürüşüne çıkardım O ne öyle yaa 10 dakkada nakavt oldum. Ama bu işte bir terslik var çok hızlı yapıyorlar. Ben kol nereye bacak nereye nasıl gidiyoyu çözmeye çalışırken birden bir hızlanıveriyolar Ömrümün onca yılı tembel hayvan misali yaşayan ben için çok çook hızlı geldi. 10 dk yaptım 10 dakka ara verdim 10 dakka yaptım 10 dakka ara verdim. Ben Ebru Şallı ablayla takılsam daha iyi olucak O bari tane tane anlatıyo. Ama faydasınıda göreceğim gibi, hissediyorum. Havalarda ısınsada artık şöyle bir ter atabilsem yaa.....

fazla olmuş demi neruşummmmmabur cubur yemiyim bari yemek yiyim akşam dedim yine couttum yine cozuuttummm

sağol dadlummmmmmmmmsen dahadaha güzelsin yaffrummmmmmmmmmm

mayanozli olduğunu bilmiyodum ben:26:canım bundan sonra daha dikkatli olalım öyleyseeeyinde telafisi var ama ecüşümmmm sıkma canını şebetli,hamurlu tatlı değilyaaa

afiyet olsun canımmmm
hakkında hayırlısı olsunnn,ingilizce öğretmenliği en çok atanan bölüm değil mi,hiç açıkta kalan görmedim bennnnnsıkma canını,atanırsın inaşllahahhh
saol cnmmmm....
eldeki resmi verilere göre kesin atanıorum.ama tercih hatası yapmazsam.onu düşünüorumişte çok dikkatli tercih yyapmam lazım oyüzden kafam karışık

canım yağlardan dolayııı o sselülitlerr...
benmde çok fenaydı...kiloları vernce gtti.çok az popomda var onlarda gidio spor yapmak şart tabi.bide duşta fırça ile fırçalıorum sonra yosun sabunu ile masaj yapıorum.çok faydasını gördümm dienler var bende yapıorum bakalım sende dene canım.

ohhh hamaratttt yolimmm ellerine sağlıkkk ve de afiyet olsunnnnnnnn

canımmmm
dadlummm
böböyüüüüm
sagolasın birtanecik bacüüüümm

kız sen gitmişsin sondan başlamışsın önce start it up ile başlican sonra ramp it up tabe ki zorlanırsın

ah canım inşallah gider çünkü çok iğrenç duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…