hastrolojiiiiiiiiiiiiiibayıldımmm yecaaleeeciim süpersinnn ayrıca sen bu hızla eminim fıstık olucaksın yakındaaaa
ene kala kala bi donum kalmış salladığımmmmm
sen kes ahanda yine ekliyorummm:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
Ara da yaptım..
1 minik elma..
1 fincan yeşil çay
ve farkettim ki hiç su içmemişim..
he vallaaa netcem kız neruşşşşşşşşş,sezonu açtım gene deseneeeegerçi hemnecik sakladım ama nese hatırlatmayın baride unutam ben bunu
valla birleştirilmeyede ihtiyacım olacak kızmın çktiği fotoları görsennn,bir tarafta bacağım bir tarafta kafam varrr,azcık da fluuuuuuuuuuuuuuu
oh oh afıyet olsun pipiti :)
bende yeşil elmamı yedim toptokum toptokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Selamlaar.
Dün ram it 6 diye bahsettiğiniz şeyi bir deniyeyim dedim. Daha doğrusu pilates minderimi test sürüşüne çıkardımO ne öyle yaa 10 dakkada nakavt oldum. Ama bu işte bir terslik var çok hızlı yapıyorlar. Ben kol nereye bacak nereye nasıl gidiyoyu çözmeye çalışırken birden bir hızlanıveriyolar Ömrümün onca yılı tembel hayvan misali yaşayan ben için çok çook hızlı geldi. 10 dk yaptım 10 dakka ara verdim 10 dakka yaptım 10 dakka ara verdim. Ben Ebru Şallı ablayla takılsam daha iyi olucak O bari tane tane anlatıyo. Ama faydasınıda göreceğim gibi, hissediyorum. Havalarda ısınsada artık şöyle bir ter atabilsem yaa.....
fazla olmuş demi neruşummmmmabur cubur yemiyim bari yemek yiyim akşam dedim yine couttum yine cozuuttummm
sağol dadlummmmmmmmmsen dahadaha güzelsin yaffrummmmmmmmmmm
kız sen gitmişsin sondan başlamışsın önce start it up ile başlican sonra ramp it up tabe ki zorlanırsın
:86::86::86::86::86:
sen zaten puzzle olarak koyucaksın biz birleştiricezz dimekk kiiiizaten gözlerim görmüyoooo miyobuuum flu flu nasıl görücem onlarııı
annelerr hakettenn on numara yanee... sabahh sabahh morall bozmaya mı kodunn bunnarı..ama tuba ünsall cokk datluu bi anne oldu yaaaaaa boyumuz da tutuooo eski kola dönebilirsemm bende öle olcammm:86::86::86::86::86:
anneyim o nedenle kilo aldım diyenlere kapak olsun deyüüüüüü:86::86:amaninnnnn şu üstümdeki de neeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa:83::83:heeeeeeee heeee kapakmışşşşşş:86::86:
bu arada kahvaltımm:
1 rafadann yumurta
1 pıncık kasarr
1 tatlı kasıgı kadar ajvar
1 salatalık...
sabah ta 1 fincann sekersizz nescafe içtimm
öglende aksamdan kalma yooortlu kabaaaa yicemm:86::86:
puzzleımı aksam cevirdim cevirdimm sonada azcıkk yaptımm... sadece 23 parca birlestirmişimm.. gerie kaldı 977 parcaaaaa
ayyyyyhhhhhhh kapagını yirimm seninnn...hazır siskokenn yapsah mı bebgi acaba yaaa.... sonra toptan zayıflarımmmmm bunlarr hamilelikte de kilo almadılar kiii... bizimkilerr 25 kilo alıo bunlar 5_6
zaman öldürmeye mi ihtiyacın varrrrr:44nalar vakit ayrılırmı yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?