60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar kahvaltıda
1kk beyaz oeynır
bol yesıllıklı salata
2 dılım ekmek yedım

arada 1 kupa yeşil çay ve 1 galeta yedim

sen zaten puzzle olarak koyucaksın biz birleştiricezz dimekk kiiii zaten gözlerim görmüyoooo miyobuuum flu flu nasıl görücem onlarııı

oh oh afıyet olsun pipiti :)

bende yeşil elmamı yedim toptokum toptokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tooooooooookuuummm çokkk toooookuuummm nekadar daaa toookumm beeeeeeeeeeennnn

tatlım 3 video var start ıt up-ramp ıt up-burn ıt up start ıt upla başlanıyo ve her video 2şer hafta yapılıyo ramp ıt upla başlarsan yorucu olur tabeee

fazla olmuş demi neruşummmmmabur cubur yemiyim bari yemek yiyim akşam dedim yine couttum yine cozuuttummm

sağol dadlummmmmmmmmsen dahadaha güzelsin yaffrummmmmmmmmmm

evet hem yemek hem ıvır zıvır olmuş ıspanak çorba ekmek yeterliymiş bence ıspanak da 5yk olsaymış o seytin peynir hurma v.s ne yaaawwwwwwwwwww hiç gerek yokmuş bence

çokkkkkkkkkkkkk tatlıyızzzz çokkk bizi veren allaha şükürler olsunnn çokkk güzelizzz çokkkkkk

kız sen gitmişsin sondan başlamışsın önce start it up ile başlican sonra ramp it up tabe ki zorlanırsın

Diyordum zaten bir terslik var diye bu akşam start it up yapiim ben o zaman.... Sağol cacımcım uyardığın için, Allah razı olsun .......

sen zaten puzzle olarak koyucaksın biz birleştiricezz dimekk kiiii zaten gözlerim görmüyoooo miyobuuum flu flu nasıl görücem onlarııı

miyopsan uzağı göremezsin neruşş,konuşturma beni şimdi,ekrana yapışacan görecek işte Allah Allahh!sanki 2 metrre uzaktan tutacam sana, neruuuuşşşşşşşşşşşş neruuuuuuuuuuuşşşşşşşş diye sallıcam sankiiii
kızım anca o kadar çekebiliyo nedemmmm yawwww

annelerr hakettenn on numara yanee... sabahh sabahh morall bozmaya mı kodunn bunnarı.. ama tuba ünsall cokk datluu bi anne oldu yaaaaaa boyumuz da tutuooo eski kola dönebilirsemm bende öle olcammm:86::86::86::86::86:

anneyim o nedenle kilo aldım diyenlere kapak olsun deyüüüüüü:86::86:amaninnnnn şu üstümdeki de neeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa:83::83:heeeeeeee heeee kapakmışşşşşş:86::86:

bu arada kahvaltımm:

1 rafadann yumurta
1 pıncık kasarr
1 tatlı kasıgı kadar ajvar
1 salatalık...

sabah ta 1 fincann sekersizz nescafe içtimm

öglende aksamdan kalma yooortlu kabaaaa yicemm:86::86:

puzzleımı aksam cevirdim cevirdimm sonada azcıkk yaptımm... sadece 23 parca birlestirmişimm.. gerie kaldı 977 parcaaaaa

anneyim o nedenle kilo aldım diyenlere kapak olsun deyüüüüüü:86::86:amaninnnnn şu üstümdeki de neeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa:83::83:heeeeeeee heeee kapakmışşşşşş:86::86:

ayyyyyhhhhhhh kapagını yirimm seninnn... hazır siskokenn yapsah mı bebgi acaba yaaa.... sonra toptan zayıflarımmmmm bunlarr hamilelikte de kilo almadılar kiii... bizimkilerr 25 kilo alıo bunlar 5_6

Yemeğimi pişirdim. Kıymalı patlıcan yemeği ve salçalı suda karnıbahar haşladım .

arada 1 elma - 1 salatalık yedim. böğürtlen çayı içtim. şimdi de Türk kahvesi içiyorum

zaman öldürmeye mi ihtiyacın varrrrr:44nalar vakit ayrılırmı yaaaaa

ayyyyyhhhhhhh kapagını yirimm seninnn... hazır siskokenn yapsah mı bebgi acaba yaaa.... sonra toptan zayıflarımmmmm bunlarr hamilelikte de kilo almadılar kiii... bizimkilerr 25 kilo alıo bunlar 5_6

ben 9 kilo aldımmmmm:26:ebru şallı kadar kilo almışım yaniiiii
ama ne zmanki emzirmeye başladımmmmm,hel hele emzirmeyi kestimmm gelsin kilolarrrrrr

zaman öldürmeye mi ihtiyacın varrrrr:44nalar vakit ayrılırmı yaaaaa

cokk eglenceli yaaaa... aldın mı bırakamıonnn cocuuumm yokken yapamm sonra agzına atcak die alamayısss bütün gece yalnız oturuomm kocisimm playstationuyla ask yasıooo... kumanda seklinde boynuzlarım cıktı bende bunlara vuruomm kendimii.. tablolar cokk pahalı yafrm yaa bende bunları ascam evee

benim öğlen yemeğimde de:
şehriye çorbası,
inegöl köfte,
domates soslu karışık kızartma,,
ayran var..kızarma dışındakileri yerim artıkın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…