60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecrin senin eşin kaç yaşındaaa,sen 20sin ya ondan dedimm,bide sen nerde okuyon bakimm,geçen okul mokul diyodun

ben 9 kilo aldımmmmm:26:ebru şallı kadar kilo almışım yaniiiii
ama ne zmanki emzirmeye başladımmmmm,hel hele emzirmeyi kestimmm gelsin kilolarrrrrr

yafrummm emzirmekk kalori yaktırıomuss.. bütünn doktorlar diooo... ama tabe süt olsun deyuuu badem serbetii içmicennn... dereotu yicekmişsinn saglıklı olarakkk... amaaaaann bıktımm ottan beaaaa... dediklerimi unutt... bosver ii ki almısınnn.. bahh virdinn ne güsellll... metabolizmamm hızlıı yiyom almıomm yalanmısss.... yiyipp kilo almayanlarr farkında olmadann cok daha fazla hareket ediolatrmıss... bilimsel acıklama.. sen oturarakk calısıonn bende oturarakk yiyodumm.. ondann böle oldukk

ecrin senin eşin kaç yaşındaaa,sen 20sin ya ondan dedimm,bide sen nerde okuyon bakimm,geçen okul mokul diyodun

esimde 30... elinde büyüdümm ömrümü yidii 3 yıldırr hayatımda saolsunn.. cok komiktii ilişkimiss yaaaa nese evlenince monotonlastı hayatt.. acıkögretimde maliye okuorum.. hala matematigi veremedimm.. 2 senem vardı kayıt yeniletseydimm.. bu yıl yeniletcem işte bitsin okulda bende mamurr olam bişi olamm bahh cocuhh yapamıomm korkdann:97::97::97:

Yemeğimi pişirdim. Kıymalı patlıcan yemeği ve salçalı suda karnıbahar haşladım .

arada 1 elma - 1 salatalık yedim. böğürtlen çayı içtim. şimdi de Türk kahvesi içiyorum

canım karnı baharın haşlama suyuna 1-2 tanede sarımsağı 2 ye böl at ve karabiber ve kırmızı biber at.suyunu yeme ama ben suyunudan süzüp çıkarıyorum lezzeti kendinde kalıyor.yada sarımsaklı yoğurdu üzerine dök daha lezzetli oluyor..

tatlım 3 video var start ıt up-ramp ıt up-burn ıt up start ıt upla başlanıyo ve her video 2şer hafta yapılıyo ramp ıt upla başlarsan yorucu olur tabeee

Sağol canım yaa... Keşke batan sorsaymışım İki hafta aynı video iyimiş.... ben bu akşamdan itibaren başlıcam bakalım gelişmeler ne yönde olucak.

canım evet acayip kalori yakıyorsun ama bir o kadarda acıkıyor ve yiyorsun yani kendine dur demezsen gidiyor iştee,hele emzirmeyi bıraktıktan sonra aynı yeme düzenini devam ettiriyorsun ve gelsin kilolarrrben çok bilinçsiz beslendim ama ya,diyet konuusnda bilgilerim çok eksikti onadan aldım aslındaaa

ii almısınn yine balım yaa 9 kg.. sonrasında zıbıtmısınn sendee olsunn tecrübee bunlarrr... neymişş tecrübee yaptıgımıss hatalarınn yedigimiss kazıklarınn toplamıııııı... ben sankii 20 kg alcakmısımm gibi gelioo düsününnceee

çok küçüksün daha ne çocuğu yaaa,keyfini sürün azcık gezin tozun bol bollll,sonra çocuk nereye sen oaraya.bide çalışmak isityosan hele hiç acele etme derim bennnn.gerçi başına gelmeden anlamak zordaaa,nese ben yinede söyliyimmm:97:

Böreği de yicek misinnnn

bunları okusannn sen yermiydinn:97::97:

börek
canım benim inerim ben seninçocukluğna eminim bu börek mevzusu dışında çok da eğlenirdik valla canım bu işin sonu yok bana çook çikolata verdiler,bayramlarda midem bozulurdu çikolata yemekten yarısı tuvalette geçerdi bayramın ne oldu ben hala deli gibi çikolata severim bu bir zaaf...sigara gibi,alkol gibi,aşırı tatlı,hamur işi yeme zaafı var biz de ve yesek de bu istek bitmez geçmeeeeez o yüzdeen irademizle çözücez bu işi daha önce yedin mi yedin?? ne oldu daha da yedin di mi ? isteğin geçiyo muu geçmio yesen de yemek istiyosun yemesen de ha ama şu av ryesen daha çok yemek isteyeceksin o yüzden sen ne yap biliyo musun yeme! bunca zaman yedin bitti mi yeme isteğin hayır bundan 20 yıl sonranı gözün önüne getir börek yiye ve yeme!!! senle böyle tatlı v.s yemeden zayıflayamazsın diyenleri düşün iş yeridnekileri falan ve yeme! çook almak istediğin bir elbiseyi ya da pantolonu ya da yazın bikez bile olsa mayo-bikini giyeceğini düşün bacaklarındaki yağları selülitleri düşün!!! ahh ahh düşünecek o kadar çok şey var ki canım o böreğe gelinceye kaar neler beler daha bi sayfa sayarım ben sana bunları düşün ama böreği düşünme bi de bence onun içine ahçının saçı falan düşmüştür içindeki peynirleri karıştırıken tırnakları falan da kimbilir nasıldı var mı şöyle sakallı falan bi ahçıs evmediğin onubu böreği yaparken ahayl et ve artık bu konuyu kapat yemediğin içins evinip kendinle övüneceğine sanki bi tabak börek yemiş gibi yastasın aaaaaaaaaa

Canım benim yaaa lütfen kendine hakim ol balı bak negüzel incecik olucaz yazın önünden fıstık gibi hatunlar geçerken bu börekleri yesen aklına gelecekler o zaman neler hissediceksin ya kızın anneee sen neden bu ablalar gibi değilsin dese mesela çok damardan oldu ama bunları düşünmen lazım canım incecik bir fıtık olmak istiyosan 1 dilim böreğe yenik düşemezsin
(NERUŞUMDAN ALINTI)

kayınn pederimle kayınvalidemm hayattaykenn olsunn istiyorumm.. hem cocugumm babaaanne dede sevgisi görsünn onlarda tek ogullarınınn cocugunu görsünn.. yaslılarr yaaa cokk istiyolarr ama yazık kayınvalidemm kıyamıyorumm hiçç yasın kücük diee kayınvalidem bana hiçç yapma kızımm demedi dio.. 5 kızı var benimm kocamm tek oglu.. :97: didm ki cocuk ta okul bitene kadarr azcıkk palazlanırr kollarımdaa bi de benn annesiz büyüdümm bebem yaa yani babamın esi vardı gercii ii kadındı ama öyle olmuoo tabee.. simdii istiyommkii beniimm cikomm gelsin birlikte yasayalımm herseyii.. ne varsa içimde ona vereyimm.. korkmuyoda degilim ama ya bakamazsamm die.. ne bilimm öle iştee

kıyamam sanaaaaaa,minikk kuşşuummm benimmmmanaldım ttalımm Allah gönlüne göre versin öyleyseee,bakarsınn neden bakamayasın annelik ayrı bişeyy,güçsüz,pasif bi tip bile annelik içgüdüsüyle aslan parçasına dönüşüyo vallayapamayacağın şeyleri yapar oluyosunnnn.eminim çok iyi bir anne olursunnnn

MERCİMEK ÇORBA
ROSTO ET
KEŞKÜL
1384 kalori imiş

keşkül zaten sevmem
rostoyu da kötü yapiiler iki dilim kepekle çorbamı içerim biyerden yourt bulabılsem ıyı olurdu yav

MERCİMEK ÇORBA
ROSTO ET
KEŞKÜL
1384 kalori imiş

keşkül zaten sevmem
rostoyu da kötü yapiiler iki dilim kepekle çorbamı içerim biyerden yourt bulabılsem ıyı olurdu yav

iyi olurdu yawww
ayran bulabilirsen kantinden o da iyi giderrr,ben de doymaycal gibi olduğum günlerde ayran içiyorummm

... ne bilimm balım yaa. mesela gece tombul kelebbeem alkol aldıysa acıkıo mesela.. gecenlerde koltuklta uyuyakalmısımm.. uyandımm bi wc yaptımm döndümm gece de 12 falan olmus bu arda.. tam yattımm askımm askııımmm dio.. tek gözümü actımm evet didimm.. ben cok acım ya didi.. bu satte yemek yenmezz didimm tekk gözümüde kapttımm.. böle bi iki cümle kurduk karsılıklı.. 10 dk sonra kolumu türttüü.. hazır corba yapmaya kalkmıss.. ama nce suyu kaynatmıss sona corbayı atmıss içine o da top top olmuss.. söylene söylene kalktımmm.. corbayı düzelttimm .. ekmeginide koydum getirdimm... ama yüzümünn ifadesini görmee.. peynir yokmudu didii.. gittimm bide peynir rendeledim getirdimm corbaya döktümm.. uykuluyum yaa dünya laff ettimm.. bu saatte yemek mi yyenirr.. acıkıyosan içme allah allahh allaahh allaaaaahhhh falannn.. o da bana kedi bakısı yapıpp ya acıktım die mii bu kadar laf didi.. sustumm kedi gibi ben gidipp yattım bu ssferr... sonra cokk üzüldümm.. bütünn gece yapıstım ona öle uyudumm.. arada da düsündümm acaba didimm bebekk gece aglayıncada böle mi olcam benn.. ya olursamm die bi panikk oldumm anlatamamm.. sonra vicdann azabından ölürümm cünküüü... böle seyler gelio hep aklımaa kıyas yapıorum ha bire.. bebekk olsa ne olurdu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…