cokk eglenceli yaaaa... aldın mı bırakamıonnncocuuumm yokken yapamm sonra agzına atcak die alamayısss bütün gece yalnız oturuomm kocisimm playstationuyla ask yasıooo... kumanda seklinde boynuzlarım cıktı bende bunlara vuruomm kendimii.. tablolar cokk pahalı yafrm yaa bende bunları ascam evee
ben 9 kilo aldımmmmm:26:ebru şallı kadar kilo almışım yaniiiii
ama ne zmanki emzirmeye başladımmmmm,hel hele emzirmeyi kestimmm gelsin kilolarrrrrr
ecrin senin eşin kaç yaşındaaa,sen 20sin ya ondan dedimm,bide sen nerde okuyon bakimm,geçen okul mokul diyodun
Yemeğimi pişirdim. Kıymalı patlıcan yemeği ve salçalı suda karnıbahar haşladım .
arada 1 elma - 1 salatalık yedim. böğürtlen çayı içtim. şimdi de Türk kahvesi içiyorum
tatlım 3 video var start ıt up-ramp ıt up-burn ıt up start ıt upla başlanıyo ve her video 2şer hafta yapılıyo ramp ıt upla başlarsan yorucu olur tabeee
yafrummm emzirmekk kalori yaktırıomuss.. bütünn doktorlar diooo... ama tabe süt olsun deyuuu badem serbetii içmicennn... dereotu yicekmişsinn saglıklı olarakkk... amaaaaann bıktımm ottan beaaaa... dediklerimi unutt... bosver ii ki almısınnn.. bahh virdinn ne güsellll... metabolizmamm hızlıı yiyom almıomm yalanmısss.... yiyipp kilo almayanlarr farkında olmadann cok daha fazla hareket ediolatrmıss... bilimsel acıklama.. sen oturarakk calısıonn bende oturarakk yiyodumm.. ondann böle oldukk
bergüzer çorba
kabak dolma
börek
komposto
yanında ayran içicimmmm bi de
canım evet acayip kalori yakıyorsun ama bir o kadarda acıkıyor ve yiyorsun yani kendine dur demezsen gidiyor iştee,hele emzirmeyi bıraktıktan sonra aynı yeme düzenini devam ettiriyorsun ve gelsin kilolarrrben çok bilinçsiz beslendim ama ya,diyet konuusnda bilgilerim çok eksikti onadan aldım aslındaaa
esimde 30... elinde büyüdümm ömrümü yidii 3 yıldırr hayatımda saolsunn.. cok komiktii ilişkimiss yaaaanese evlenince monotonlastı hayatt.. acıkögretimde maliye okuorum.. hala matematigi veremedimm.. 2 senem vardı kayıt yeniletseydimm .. bu yıl yeniletcem işte bitsin okulda bende mamurr olam bişi olamm bahh cocuhh yapamıomm korkdann:97::97::97:
Böreği de yicek misinnnn
çok küçüksün daha ne çocuğu yaaa,keyfini sürün azcık gezin tozun bol bollll,sonra çocuk nereye sen oaraya.bide çalışmak isityosan hele hiç acele etme derim bennnn.gerçi başına gelmeden anlamak zordaaa,nese ben yinede söyliyimmm:97:
kayınn pederimle kayınvalidemm hayattaykenn olsunn istiyorumm.. hem cocugumm babaaanne dede sevgisi görsünn onlarda tek ogullarınınn cocugunu görsünn.. yaslılarr yaaa cokk istiyolarr ama yazık kayınvalidemm kıyamıyorumm hiçç yasın kücük diee kayınvalidem bana hiçç yapma kızımm demedi dio.. 5 kızı var benimm kocamm tek oglu.. :97: didm ki cocuk ta okul bitene kadarr azcıkk palazlanırr kollarımdaabi de benn annesiz büyüdümm bebem yaa yani babamın esi vardı gercii ii kadındı ama öyle olmuoo tabee.. simdii istiyommkii beniimm cikomm gelsin birlikte yasayalımm herseyii.. ne varsa içimde ona vereyimm.. korkmuyoda degilim ama ya bakamazsamm die.. ne bilimm öle iştee
Kahvaltım
5 zeytin
iki dilim kepek ekmek
kk beyaz peynir
ara öğünde sadece 1 fincan yeşil çay içebildim
MERCİMEK ÇORBA
ROSTO ET
KEŞKÜL
1384 kalori imiş
keşkül zaten sevmem
rostoyu da kötü yapiiler iki dilim kepekle çorbamı içerim biyerden yourt bulabılsem ıyı olurdu yav
kıyamam sanaaaaaa,minikk kuşşuummm benimmmmanaldım ttalımm Allah gönlüne göre versin öyleyseee,bakarsınn neden bakamayasın annelik ayrı bişeyy,güçsüz,pasif bi tip bile annelik içgüdüsüyle aslan parçasına dönüşüyo valla yapamayacağın şeyleri yapar oluyosunnnn.eminim çok iyi bir anne olursunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?