ben 9 kilo aldımmmmm:26:ebru şallı kadar kilo almışım yaniiiii
ama ne zmanki emzirmeye başladımmmmm,hel hele emzirmeyi kestimmm gelsin kilolarrrrrr
canım karnı baharın haşlama suyuna 1-2 tanede sarımsağı 2 ye böl at ve karabiber ve kırmızı biber at.suyunu yeme ama ben suyunudan süzüp çıkarıyorum lezzeti kendinde kalıyor.yada sarımsaklı yoğurdu üzerine dök daha lezzetli oluyor..
... ne bilimm balım yaa. mesela gece tombul kelebbeem alkol aldıysa acıkıo mesela.. gecenlerde koltuklta uyuyakalmısımm.. uyandımm bi wc yaptımm döndümm gece de 12 falan olmus bu arda.. tam yattımm askımm askııımmm dio.. tek gözümü actımm evet didimm.. ben cok acım ya didi.. bu satte yemek yenmezz didimm tekk gözümüde kapttımm.. böle bi iki cümle kurduk karsılıklı.. 10 dk sonra kolumu türttüü.. hazır corba yapmaya kalkmıss.. ama nce suyu kaynatmıss sona corbayı atmıss içine o da top top olmuss.. söylene söylene kalktımmm.. corbayı düzelttimm .. ekmeginide koydum getirdimm... ama yüzümünn ifadesini görmee .. peynir yokmudu didii.. gittimm bide peynir rendeledim getirdimm corbaya döktümm.. uykuluyum yaa dünya laff ettimm.. bu saatte yemek mi yyenirr.. acıkıyosan içme allah allahh allaahh allaaaaahhhh falannn.. o da bana kedi bakısı yapıpp ya acıktım die mii bu kadar laf didi.. sustumm kedi gibi ben gidipp yattım bu ssferr... sonra cokk üzüldümm.. bütünn gece yapıstım ona öle uyudumm.. arada da düsündümm acaba didimm bebekk gece aglayıncada böle mi olcam benn.. ya olursamm die bi panikk oldumm anlatamamm.. sonra vicdann azabından ölürümm cünküüü... böle seyler gelio hep aklımaa kıyas yapıorum ha bire.. bebekk olsa ne olurdu die
ecrin çok tatlısın yaaaaa,Allahım valla gül gül ölüyom senin bu anlatışınaaa... ne bilimm balım yaa. mesela gece tombul kelebbeem alkol aldıysa acıkıo mesela.. gecenlerde koltuklta uyuyakalmısımm.. uyandımm bi wc yaptımm döndümm gece de 12 falan olmus bu arda.. tam yattımm askımm askııımmm dio.. tek gözümü actımm evet didimm.. ben cok acım ya didi.. bu satte yemek yenmezz didimm tekk gözümüde kapttımm.. böle bi iki cümle kurduk karsılıklı.. 10 dk sonra kolumu türttüü.. hazır corba yapmaya kalkmıss.. ama nce suyu kaynatmıss sona corbayı atmıss içine o da top top olmuss.. söylene söylene kalktımmm.. corbayı düzelttimm .. ekmeginide koydum getirdimm... ama yüzümünn ifadesini görmee .. peynir yokmudu didii.. gittimm bide peynir rendeledim getirdimm corbaya döktümm.. uykuluyum yaa dünya laff ettimm.. bu saatte yemek mi yyenirr.. acıkıyosan içme allah allahh allaahh allaaaaahhhh falannn.. o da bana kedi bakısı yapıpp ya acıktım die mii bu kadar laf didi.. sustumm kedi gibi ben gidipp yattım bu ssferr... sonra cokk üzüldümm.. bütünn gece yapıstım ona öle uyudumm.. arada da düsündümm acaba didimm bebekk gece aglayıncada böle mi olcam benn.. ya olursamm die bi panikk oldumm anlatamamm.. sonra vicdann azabından ölürümm cünküüü... böle seyler gelio hep aklımaa kıyas yapıorum ha bire.. bebekk olsa ne olurdu die
canım benim hiç canını sıkma ben sana kendimden örnek vereyim.
geçen pazar sabahı 64.0 gelmiştim ertesi gün 65.3 geldim gelde çıldıranziii.iki gündür de böyleydi reglim ama benim regl de hiç kilo farkı olmazdı hele 1 kilodan fazla fark hiç olmazdı ama bu sabahh ne gördüm hadi sorun ne gördüm
63.8
aman tanrımmm
63'ü gördüm
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:92::92::92:
o yüzden canını sıkma akşam yediklerine tikat et yiter
3 diet büzkivi 1 dlm ekmek ediyo canım,galetayıda ona göre hesaplarsın artıkkk,ekmek hakkından düşersin
cimcimecim çok güzel anlatmışşın ama canım bea eninde sonunda haşlanmış karnıbaharsöle az haşlıycan un yumuta baharatlarla yogurup küfte küfte yapcan küfteleri kızartcan mücvere dönüsçek ustünede sarms yoort dökcen ohhhh bunun yerini tutarmı bebbemmm anlatırken doydum
cimcimecim çok güzel anlatmışşın ama canım bea eninde sonunda haşlanmış karnıbaharsöle az haşlıycan un yumuta baharatlarla yogurup küfte küfte yapcan küfteleri kızartcan mücvere dönüsçek ustünede sarms yoort dökcen ohhhh bunun yerini tutarmı bebbemmm anlatırken doydum
kahvaltın çok az ve renskiz cnm afiyet olsun ama renkelnedir biraz domatesyeşillk slatalık pekemz yumurta vs.ileKahvaltım
5 zeytin
iki dilim kepek ekmek
kk beyaz peynir
ara öğünde sadece 1 fincan yeşil çay içebildim
yemesiz olmaz şeker.MERCİMEK ÇORBA
ROSTO ET
KEŞKÜL
1384 kalori imiş
keşkül zaten sevmem
rostoyu da kötü yapiiler iki dilim kepekle çorbamı içerim biyerden yourt bulabılsem ıyı olurdu yav
dıııııııııııııııııııııttttt.yanlış cvp.hadii yaa o kadar cok mu ediotesekkür ederm yaa zaten ekmek hiç yemiorm sabahları 1 dilim anca
ecrin çok tatlısın yaaaaa,Allahım valla gül gül ölüyom senin bu anlatışınaaakız seni yirim heeeee:125::125:kocan da pek uyanık ama heeee,kedi baskısı yapmış bi deeee
kocana sevgin gibi olmuyo çocuk sevgin emin ol canım,hatta kocan 2. planda oluyooo,varsa yoksa evladın kocana bile o kadar sabırla kalkıp bunları yapabiliyosan (ben olsam vallahi de billahide kalkmam banane yeee ne yerse yesin Allah Allah tost yesin yatsın) evladına neler neler yapasın sennnnn.minik kuşşşşş öperim seni kocamannn
3 diet büzkivi 1 dlm ekmek ediyo canım,galetayıda ona göre hesaplarsın artıkkk,ekmek hakkından düşersin
kahvaltın çok az ve renskiz cnm afiyet olsun ama renkelnedir biraz domatesyeşillk slatalık pekemz yumurta vs.ile
herkes yemeğe gider be burya gelrım yaa ne talihsizimmm
yemeğimi bilg. başında yiyince
3 kasık patlıcanoturtma(yemğim azdı da
keci peyniri 1kk
1.5 dilim ekmek
1 domates
roka
nane
yoort
... ne bilimm balım yaa. mesela gece tombul kelebbeem alkol aldıysa acıkıo mesela.. gecenlerde koltuklta uyuyakalmısımm.. uyandımm bi wc yaptımm döndümm gece de 12 falan olmus bu arda.. tam yattımm askımm askııımmm dio.. tek gözümü actımm evet didimm.. ben cok acım ya didi.. bu satte yemek yenmezz didimm tekk gözümüde kapttımm.. böle bi iki cümle kurduk karsılıklı.. 10 dk sonra kolumu türttüü.. hazır corba yapmaya kalkmıss.. ama nce suyu kaynatmıss sona corbayı atmıss içine o da top top olmuss.. söylene söylene kalktımmm.. corbayı düzelttimm .. ekmeginide koydum getirdimm... ama yüzümünn ifadesini görmee .. peynir yokmudu didii.. gittimm bide peynir rendeledim getirdimm corbaya döktümm.. uykuluyum yaa dünya laff ettimm.. bu saatte yemek mi yyenirr.. acıkıyosan içme allah allahh allaahh allaaaaahhhh falannn.. o da bana kedi bakısı yapıpp ya acıktım die mii bu kadar laf didi.. sustumm kedi gibi ben gidipp yattım bu ssferr... sonra cokk üzüldümm.. bütünn gece yapıstım ona öle uyudumm.. arada da düsündümm acaba didimm bebekk gece aglayıncada böle mi olcam benn.. ya olursamm die bi panikk oldumm anlatamamm.. sonra vicdann azabından ölürümm cünküüü... böle seyler gelio hep aklımaa kıyas yapıorum ha bire.. bebekk olsa ne olurdu die
bisküvi diil kız püskevit o püskeviiiit
bu arada müjde müjde lıght yourt buldum yuppi laylay
yemege 12.30 da cıkıcıyım herişeyim saatli artıkın beyav
okudum ne güldüm... gece uykusu çok tatlı bişey.. çocuk yüzünden aylarca uykusuz kaldığım için ne kadar tatlı olduğunun ancak farkına varabildim. bu adamlar alem ya benim eşim de gece bazen kalkar bişeyler yeyim diye uğraşır bebek konusunda bazen endişelen bazen de endişelenme ... annelik bu kolay değil yani.. tabii uykusuzluk sinir bozucu bazen sabır gösteriyorsun bazen de uyuyan diğer çocukları düşünüp off diyorsun ama bir müddet sonra uykusuzluğa da alışıyorsun
afiyet olsunnnn5 zeytin 1 dlm ekemk ediyorrrr duyurulurrrrrrr
ama pipitiiiii benn seninn bebeginii yirim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?