60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 9 kilo aldımmmmm:26:ebru şallı kadar kilo almışım yaniiiii
ama ne zmanki emzirmeye başladımmmmm,hel hele emzirmeyi kestimmm gelsin kilolarrrrrr

ben cumartesi kızımı memeden ayırcam 23 ayı 10 gün gecti sadece gece emiyo da insallah farketmez kilomda

cimcimecim çok güzel anlatmışşın ama canım bea eninde sonunda haşlanmış karnıbahar söle az haşlıycan un yumuta baharatlarla yogurup küfte küfte yapcan küfteleri kızartcan mücvere dönüsçek ustünede sarms yoort dökcen ohhhh bunun yerini tutarmı bebbemmm anlatırken doydum

Allahıma binlerce sükür benim kocam asla beni kaldırmaz yalan yanlış yer bişiler tıkır tıkır, korkar kaldırmaktan daha doğrusu bi sürü göbeğine laf sayarım istahı kapanır ondan kaldırmaz rahat rahat yer

bebeğe bu yapılırmı ona gelince biraz yapıyorum çünkü bazen yorgunsun uyumak için ölüyon gece 2 senin kız kakmış oynayalım diyo ama yumusak tonlarla kızımm uyuyulım diyosun azcık sertlık kızma hissederse hanım başlıyo bağırmaya ağlamaya daha kötü yani

Son düzenleme:
ecrin çok tatlısın yaaaaa,Allahım valla gül gül ölüyom senin bu anlatışınaaakız seni yirim heeeee:125::125:kocan da pek uyanık ama heeee,kedi baskısı yapmış bi deeee
kocana sevgin gibi olmuyo çocuk sevgin emin ol canım,hatta kocan 2. planda oluyooo,varsa yoksa evladın kocana bile o kadar sabırla kalkıp bunları yapabiliyosan (ben olsam vallahi de billahide kalkmam banane yeee ne yerse yesin Allah Allah tost yesin yatsın) evladına neler neler yapasın sennnnn.minik kuşşşşş öperim seni kocamannn

Canııııııııııııııııııııııııım tebrik ediyorum seni. :92: :92: :92: :92: :92:

haftaya kendime yeni ciciler alıciyim kilo verdiğimi biliyorum ama kaç kilo bilmiyorum zayıfladım ya kaç kiloysa kaç kilo

dıtmasss bebeeeemmm dutmassssss cımıss büyükk maalesefff... ama napalımmm hayatt yasamaya yememeye devammm:85:

dıtmasss bebeeeemmm dutmassssss acımıss büyükk maalesefff... ama napalımmm hayatt yasamaya yememeye devammm:85:.......

Kahvaltım
5 zeytin
iki dilim kepek ekmek
kk beyaz peynir
ara öğünde sadece 1 fincan yeşil çay içebildim
kahvaltın çok az ve renskiz cnm afiyet olsun ama renkelnedir biraz domatesyeşillk slatalık pekemz yumurta vs.ile

MERCİMEK ÇORBA
ROSTO ET
KEŞKÜL
1384 kalori imiş

keşkül zaten sevmem
rostoyu da kötü yapiiler iki dilim kepekle çorbamı içerim biyerden yourt bulabılsem ıyı olurdu yav
yemesiz olmaz şeker.
rostonun yağsız yerlerinden al biraz
ayran al markettende bide nie kalori hesaplayıp duruosun tatlım ya.bırak gerilirsin öle bu şu kalori bu bu kaori die.boşver sen yiyeceğine bak.
hadii yaa o kadar cok mu edio tesekkür ederm yaa zaten ekmek hiç yemiorm sabahları 1 dilim anca
dıııııııııııııııııııııttttt.yanlış cvp.
ekmek yememek çok büyük bir hata mutlaka yeteri kadar karbonhidrat alıbnmaz en az 4-5 dilim olmalı buda günlük.
yoksa çok sağlıksız kilo verrsn cnm

gell bende öpcemmmmm kıss beceremss benim kocişimm tost yapmayıı.. yıllar önce bi makarna hasşlamıss arkasını okuyupp hala onu anlatıoo basardımm die düsünn artıkk.. ayy ennesi kocasınınn da kendininn de cayını karıstırıpp getiriodu.. ben agırlıgımı koydumm burasıı ana kucagı deell karı ocaaaa didimm.. ablaları kocalarınınn ayakkabılarını siliolarr.. ben arada fırca atarkenn siliomm niee ayakkabılarını silmiosun diee.. her günn camasırı corabı hazırr temis temiss... iki günde bi atlett ütülü.. bi kıyafeti 2 günn giydiriomm ütüle ütüle koyy.. bide ayakkabılarını mı silcemm bide cayını mı karıstırcammmm o benimkileri yapsınn hem benn kücüüüüümm daha

herkes yemeğe gider be burya gelrım yaa ne talihsizimmm

yemeğimi bilg. başında yiyince

3 kasık patlıcanoturtma(yemğim azdı da
keci peyniri 1kk
1.5 dilim ekmek
1 domates
roka
nane
yoort

okudum ne güldüm... gece uykusu çok tatlı bişey.. çocuk yüzünden aylarca uykusuz kaldığım için ne kadar tatlı olduğunun ancak farkına varabildim. bu adamlar alem ya benim eşim de gece bazen kalkar bişeyler yeyim diye uğraşır bebek konusunda bazen endişelen bazen de endişelenme ... annelik bu kolay değil yani.. tabii uykusuzluk sinir bozucu bazen sabır gösteriyorsun bazen de uyuyan diğer çocukları düşünüp off diyorsun ama bir müddet sonra uykusuzluğa da alışıyorsun

öğle yemeğim
1 kase çorba
4 kaşık etli patlıcan
4 kaşık makarna
salata1 dilim ekmek hakkımı 2 kaşık makarnadan yana kullandım.

ayy ben bayılırımm tv karsısında sekerleme yapmaya biri tv seyrederkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…