60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlarım birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim ;

1 kase mercimek çorbası
6-7 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
tüh evde yoğurdum bitmiş.

sonra da bebiş görmeye gidicem. arkadaşım yeni doğum yaptı mis kokuluyu iyice koklayım ...
bizim ki büyüdü artık

oyy annesinin balı oo ölürüm ben ona , inşallh en kısa zamda olur bebğin ayrıca kızların dediğine katılıyorum çocuğu baska
pipiti deyince pipi gibi olmuy mi

olmass kıss nie olsunnn... liliputt diesimm gelioo aslındaaaa... ama onlarıda cüce die sevmiolarr... ben cokk sevevrimmm minikk olann herseiiii... bende garfieldd memnunn oldummm.. ama siyahındannnn

Herkeslere afiyet olsun bende öğle yemeğimi yedim;
6 tane tavuk köftesi
1 dlm kepek ekmeği
125 gr light yogurt

hala çok güzel kokuyolar ya2 yaşında emmee

bizim arkadasımızda 1 aya ikinciyii patlatcakkk dörtt gözle bekliommm mıncırmakk içinn.. gercii benn onunn birincsinide cokk seviomm minnakk kusumm binimmm... minyonn mu minyonn bi kızıı varrr.. nası cilveli nasıl cilveliii.. merve omadann gelme bahh diommm.. artıkk cocukları bırakıpp geşlme sakınn dicemmm

BİR GÜNDE ALINMASI GEREKEN YİYECEK GRUPLARI

YİYECEK GRUBU ALINACAK MİKTAR
Süt 2
Et 3
Ekmek 3
Tahıl 4
Sebze 2
Meyve 3
Yağ 3

bu benim doktordan aldığım diyet listesiydi. Buradakı oranlara uymaya çalışıyorum. Sporla beraber iyi gidiyo. Şimdilik bir değişim yok ama sabır

kız allh seni deli bulamadınmı baska birini o sahıs müzminbekar abaza iyi bi dilek diler insann yakalarsa bırakmaz kaaa

feysbukta püskevit diye bi sayfa açmışlar öldüm gülmekten ya fotoğraflara ''devlet denedi çok beğendi'' filan yazmışlar. evli değil mi o adam hem ya yurdumun siyasetcileri bile bi alem

babıır babıır yaaa babır
valla sabrede ede çatlıycam bi gün yemin ederim

bekarmış kaa hiç evlenmemiş 4 pakette ciaraaa içiyomuş nasıl püskevitten sonra bide çikilota var

bekarmış kaa hiç evlenmemiş 4 pakette ciaraaa içiyomuş nasıl püskevitten sonra bide çikilota var

anaaaam eyvahlar olsun. çok pis kokuyodur da şimdi o sigaradan filan:84::84::84:

püskevit deyice akla
tamam şimdi buldum
hemen onun adı gelir
bahçeli bahçeli bahçeli

Bu arada bebek istiyorum folik asite başladım. Akşam eve giderken yumurta ve yağsız süt almam lazım.

valla benim de evlenesim var şaka maka nihayet özüme dönüyorum sanırım.2yıldır evlenmek istiyorum diye hede hödö ederdim. sonra aşk acısı beni bi vurdu... birden aklımdan uçmuş gitmiş evlilik şimdi yeniden evlenmek istiyorum da, henüz aday yok
the sims3 oynamaya başladım ben de hevesimi alayım diye biriyle evlendim orda çok zor oldu evliliğe ikna etmek. tam bebek yapıcaktık kiii, kocamı aldattım boşandık. ayrı yatıyoruz şimdi çok eğlenceli bi oyun bu the sims

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…