60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

feysbukta püskevit diye bi sayfa açmışlar öldüm gülmekten ya fotoğraflara ''devlet denedi çok beğendi'' filan yazmışlar. evli değil mi o adam hem ya yurdumun siyasetcileri bile bi alem

hemde nasılllll... haberlerii sabırsızlıkla bekliorummm... karsılıklı atısmalarııı öldürüoo beniii.. suratt ifadeleri de 10 numara.. biri dio kii paralıı askerlikk yaz tatilindeee.. öbürü dioo laylaylomm askerlikk yaz tatilinde yapılır mı hecc... askerlikk yapmadın heraldee kaset devrimiyle basa gelenn baskannn... hortumcuu basbakann... ay gecen de sey didii kılıcdar ogluu mitingde.. sen parayı cıkardınn ama simdii el uzanırr onuda alırrrr.. recebin eliiii

oyunda aldatma olurmu hiç sadık kal hayat arkadaşına o seni aldatırsa gözünü oyar daha çok eğlenirsin:)

bence bahceli de yılınn adamıı devlet bahceliii.. onunn hesap sistemii yıla damgasını vurdu yaniii... yıll 2011... at sıfırıı 2+11 13.. bizimm kuruluss yılımızz vs..... sonucc partimizz bu yıl iktidarrr... sona yanındaki adama döndüüü mantıksız mı bu dedigim didii.. adamm da saga sola baktıı mantıklı efenimm dedii alkısmalaya basladıı sonrada salonn ne güldüm yaa

kızlarrrrr çok acıktım bu sefer ben öğle yemeğimi yidim geldim
köfteli patates yemeği 6 tane köftesi vardı cevizden biraz küçük
salata
erişte vardı almadım kadayıf tatlısı vardı almadım
2 dilimde kepekli ekmek yidim

bende simss oynamakk istiomm yaaa.. napcam alıp pc ye mi kucammm.. türkce si var mııı... second life da cok güsel ama ingilizce yaa cokk zor

ecus canım sen nerde yiyosun yemeğini menü güzel salatada olsa dahada güzel olacakmış afiyet olsun canım

Çok teşekkür ederim sana da afiyet olsunn..
Evden getiriyorum genelde... İş yerinde yemek çıkmıo... Yarın salata da yapar getiririm (tırtılsız)

Son düzenleme:
kızlar çok süper bi öğle yemegi idi
tatlıyıyemedım ve bnun için kendmı iyi hissediyorum

bir dılım kepek ekmeği
bir kasemercimek çorbası
yarım fırın rosto
yarım lıght yofurt
ıkı bardak su

süppeeeeeeeeeeeeer:86:

merhaba kızlar tam bana göre bi topik bulunca daldım içeri :)
Geçmiş yazdıklarınızı okuma fırsatı bulamadım ama son yazılanları okudum.
Bende 60 kiloyum vermek istiyorum 50 kilo oldumğum zamanlara dönmek istiyorum
2 yıllık evliyim 53 kilo ile evlendim ve sonuç
İşim masaa başı ve çok fazla hareket imkanım yok.
Öğle yemeğinden sonra anca yürüş yapıyoruz oda işim yoğun değilse işte
Havalrdan onuda pek yapamıyoruz bu aralar ama 10.katta oturuyoruz
Asansör kullanmamaya çalışıyorum çoğunlukla
Bugün öğlen yemğinde;
yayla çorbası bi kepçe ve çok azda piliç sote yedim meyve vardı bide
onuda saat dörtte yemeği planlıyorum.
Sıcak su içtim yemekten sonra şuanda da kuş burnu çayı içiyorum
Günde en az 2 en çok 3 bardak yeşil çay içerim bide

Bu arada ben dün spor yapmadım.. Pzt yaptım.. Salı pek bişiyim yoktu ama bugün kaslarım daha çok ağrıo.. Niekine?

ben geldim :86: epey uyudum ama bölük pörçük oldu ama dinlenmişim terlemişim. limon kapıyı kemirdiği için arada kemirme sesine uyanıp limonu kovaladım
sonra kalktım markete gittim geldim pilav yaptım kuru fasulye koydum ateşe yanına tavuk but yapcam yağsız kendi kendine pişiyo kendi yağıyla kızarıyo. birde sütlaç yapıcam. süpürgeyle şöyle bi süpürdüm o kadar yani başkada bişey yapmadım. çamaşırları astım geldim. birazdan sütlacı koyucam ateşe şimdik şekersiz türk kahvesi pişirdim.

kahvaltıdan önce ılık ballı limonlu su
sabah kahvaltım
1 bardak açık az şekerli çay
1 tane börek:26:
1 tane az yağlı beyaz peynir
2,3 tane ceviz
bol domates salatalık
pilatesimi yaptım daha sonra koca 1 bardak tarçınlı yeşilçay
ara 2 tane yeni dünya 1 tane çilek
öğle yemeğim
1 tane avuç içi kadar ızgara et1 tane tost ekmeği
ara 1 tane maden suyu ve yarım lt.su

hg canım afıyet olsun menun güzel.
burda arkadaşlar cok destek oluyorlar umarım sanada faydamız olur

balım hoşgeldin dinlen tabi birazcık sen başka iş yapma sağlık daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…