60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım havalar tamamen ısınsa artık h,ç böyle olmaz
soğuk evde insanın canı temizlik bilenem yapmak istemiyo valla

bizim evde soğuk bitmis kömür alınmalıydı dedek mayıs geldi diyolar ya soğuk işte mayısı mı var bu işin sininr oldum aksam donduk ufo calısıyo kızım hastalandı zaten boğazım ağıryo güya kaloferli ev tasarruf etmenin ne anlamı var

canım sütlacı nasıl yapıyosun kendine dimi

afiyet olsun canımm ama 3 köfte işine takma bu kadar ortalama 90 gr et olacak göz kararı düşün
canım benim zaten 3 e takılmadım yanyana koydum okadar ediyordu.zaten gr olarakta ölçemeyeceğime göre tabağıma konanda buydu zaten herkese 5 tane koyuyorlardı ben kızartma almayınca 2 tane fazladan verdiler.
afiyet olsun cimcimecim
teşekkür ederim canım benim...

hoş geldin canım benim..aman bu senin birşey yapmamış halinmi.hasta birine göre gayet fazla bir iş görüyorum.

ya sorma bizimde kaloriferleri yakmıyorlar mayıs geldiya yakmazlar. aslında ne fark eder nisan olsun mart olsun sonuçta soğuksa yakılır yani.
yok ben sütlacı eşime yapıyorum canım kendime değil. ben yemicem yani

25-30 dk.ramp it up

+ 8dk. karın videosu yaptımm.
her tarafım su içinde göbüşüm yanıııyiiiiii

duşa gitmek istiorummm hemeennnn

vay katzi gelmiş özelden mesaj attık özledik dedik katzi selam bile vermez olmuş

Son düzenleme:
aska geldimm bana herseyy yakısır a katıldımm .... izmire hiçç gelmediler ama nesee... boydann foto istedii.. gelinlikli fotografımı yükledim bendee hem bi sonrakii gelinlikk konseptinde int yarısırımmm nese ben kactımm canlarrr...asammleynnn görüsürükkk

bizim buralar bayağı ısındı yağışta olsa sıcak yani.hatta giyim kuaşm müfradatıyla ilgili yazı gelmiişti dün15 mayıs itibari ile kısa kol giyilrbilecek ve kıravat ve ceketleri çıkartmak serbesleşecek..bizi pek etkilemiyor erkekleri kapsıyor ama.

anneyim o nedenle kilo aldım diyenlere kapak olsun deyüüüüüü:86::86:amaninnnnn şu üstümdeki de neeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa:83::83:heeeeeeee heeee kapakmışşşşşş:86::86:

Deli ya.......... çok güldüm işlerimin arasında he..

Bu arada gene bir iş yoğunluğu içine girdim..
Ne yemek yedim, ne su içtim, ne sizi okuyabildim..
Şimdi 2 dakka nefes aldım size bakayım dedim ama sizin de çeneniz düşmüş
okuyamadım hepsini tabi..

Herkeslere afiyet oldun.. ben de şimdi suya girişeyim, sonra da yemeğe...:125::125::125:

tickermdaki kelebeği kız yaptım ya nerden baksan 2 aydır uğraşiyorum hala 2.5 kilo verdim ya ufff sinir oluyorum ya yapıştı kaldı bu tombiklik 58 olmak haziran sonuna galiba asıl hedefim 54 ayy diyetisyene bi gidim de çarsambaya ak don kara don belli olcekk anlamıyorum ya dun okulda zaten hep hareket pazara yürüyerek gittim arabayla döndüm ama eve geldim yerleştirdim tam popişi yere koydum saat 8 15 düşunun artık ama bugun bi top kek yedim koca boğaz pis tıkınıkçı

1 kabak dolma(üzeri yoğurtlu)
1 kase bergüzar çorba(içinde ne ararsan varbiber,şehriye,yeşilmercimek,domates,soğna,sarımsakk...)
1,5 dlm eppekk
200 ml ayran

40 dkda yürüdümmmşöle bi moda çarşıısı yaptım geldimmmmm,solüsyon aldımda kendim,havalar düzeldi ya öğle araları yürüüm artıkın şu sınavlarıda bi atlatayım inşallahhh

Son düzenleme:
yo yo yoliiiii sanaa don atlet çamaşır sallamayı unuttuum bebeeemm kendi telaşımdan tepriiik ediorummmm
:92::92::92::92::92:

tenküüüüüüüüüü beybiiiiiiii en veri maçından

Diyordum zaten bir terslik var diye bu akşam start it up yapiim ben o zaman.... Sağol cacımcım uyardığın için, Allah razı olsun .......

rica ederim dadlum vazifemiz

Sagol bebeem
yahu sende bi tartılamadın ala ala kızım eczane filanda mı yok orda hatta bu kiloyu nerde bulup yazdın nirden biliyodun 59 olduunu töyybeeeee çatliycaz heee

Afiyet olsun.. Bugün bizimyemekhanede de kabak dolma vardı yoğurtlu, bide börek, bide çorba vardı :))))

ohuuww çok kötüüü seninki de benimki gibi hizmet edilmeye alışmışş
emmee sende alıştırmışsın şimdidennn geçe kalkıp çorba pişirmeler felannn hadi niyse şimdi evdesin çalışmıyorsun ama çalıştıında da kocişin bu rahat hayatı talep etmeye divammm edicekk kötüüüüüyy çoook kötüüyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…