balım hoşgeldin dinlen tabi birazcık sen başka iş yapma sağlık daha önemli
7 minnak inegöl köte (yanyana koydum 3 köfte byüklüğünde oluyordu)
1 kepçe şehriye çorbası,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml ayran.
teşekkür ederim canımhavalar tamamen ısınsa artık h,ç böyle olmaz
soğuk evde insanın canı temizlik bilenem yapmak istemiyo valla
bende simss oynamakk istiomm yaaa.. napcam alıp pc ye mi kucammm.. türkce si var mııı... second life da cok güsel ama ingilizce yaa cokk zor
canım benim zaten 3 e takılmadım yanyana koydum okadar ediyordu.zaten gr olarakta ölçemeyeceğime göre tabağıma konanda buydu zaten herkese 5 tane koyuyorlardı ben kızartma almayınca 2 tane fazladan verdiler.afiyet olsun canımm ama 3 köfte işine takma bu kadar ortalama 90 gr et olacak göz kararı düşün
teşekkür ederim canım benim...afiyet olsun cimcimecim
ben geldim :86: epey uyudum ama bölük pörçük oldu ama dinlenmişim terlemişim. limon kapıyı kemirdiği için arada kemirme sesine uyanıp limonu kovaladım
sonra kalktım markete gittim geldim pilav yaptım kuru fasulye koydum ateşe yanına tavuk but yapcam yağsız kendi kendine pişiyo kendi yağıyla kızarıyo. birde sütlaç yapıcam. süpürgeyle şöyle bi süpürdüm o kadar yani başkada bişey yapmadım. çamaşırları astım geldim. birazdan sütlacı koyucam ateşe şimdik şekersiz türk kahvesi pişirdim.
bizim evde soğuk bitmis kömür alınmalıydı dedek mayıs geldi diyolar ya soğuk işte mayısı mı var bu işin sininr oldum aksam donduk ufo calısıyo kızım hastalandı zaten boğazım ağıryo güya kaloferli ev tasarruf etmenin ne anlamı var
canım sütlacı nasıl yapıyosun kendine dimi
ya sorma bizimde kaloriferleri yakmıyorlar mayıs geldiya yakmazlar. aslında ne fark eder nisan olsun mart olsun sonuçta soğuksa yakılır yani.
yok ben sütlacı eşime yapıyorum canım kendime değil. ben yemicem yani
anneyim o nedenle kilo aldım diyenlere kapak olsun deyüüüüüü:86::86:amaninnnnn şu üstümdeki de neeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa:83::83:heeeeeeee heeee kapakmışşşşşş:86::86:
25-30 dk.ramp it up
+ 8dk. karın videosu yaptımm.
her tarafım su içinde göbüşüm yanıııyiiiiii
duşa gitmek istiorummm hemeennnn
yo yo yoliiiii sanaa don atlet çamaşır sallamayı unuttuum bebeeemm kendi telaşımdan tepriiik ediorummmm
:92::92::92::92::92:
Diyordum zaten bir terslik var diyebu akşam start it up yapiim ben o zaman.... Sağol cacımcım uyardığın için, Allah razı olsun .......
Canııııııııııııııııııııııııım tebrik ediyorum seni. :92: :92::92: :92: :92:
haftaya kendime yeni ciciler alıciyim kilo verdiğimi biliyorum ama kaç kilo bilmiyorum zayıfladım ya kaç kiloysa kaç kilo
1 kabak dolma(üzeri yoğurtlu)
1 kase bergüzar çorba(içinde ne ararsan varbiber,şehriye,yeşilmercimek,domates,soğna,sarımsakk...)
1,5 dlm eppekk
200 ml ayran
40 dkda yürüdümmmşöle bi moda çarşıısı yaptım geldimmmmm,solüsyon aldımda kendim,havalar düzeldi ya öğle araları yürüüm artıkın şu sınavlarıda bi atlatayım inşallahhh
Sagol bebeem
yahu sende bi tartılamadın ala ala kızım eczane filanda mı yok orda hatta bu kiloyu nerde bulup yazdın nirden biliyodun 59 olduunu töyybeeeee çatliycaz heee
gell bende öpcemmmmmkıss beceremss benim kocişimm tost yapmayıı.. yıllar önce bi makarna hasşlamıss arkasını okuyupp hala onu anlatıoo basardımm die düsünn artıkk.. ayy ennesi kocasınınn da kendininn de cayını karıstırıpp getiriodu.. ben agırlıgımı koydumm burasıı ana kucagı deell karı ocaaaa didimm.. ablaları kocalarınınn ayakkabılarını siliolarr.. ben arada fırca atarkenn siliomm niee ayakkabılarını silmiosun diee.. her günn camasırı corabı hazırr temis temiss... iki günde bi atlett ütülü.. bi kıyafeti 2 günn giydiriomm ütüle ütüle koyy.. bide ayakkabılarını mı silcemm bide cayını mı karıstırcammmm o benimkileri yapsınn hem benn kücüüüüümm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?