1 kabak dolma(üzeri yoğurtlu)
1 kase bergüzar çorba(içinde ne ararsan varbiber,şehriye,yeşilmercimek,domates,soğna,sarımsakk...)
1,5 dlm eppekk
200 ml ayran
40 dkda yürüdümmmşöle bi moda çarşıısı yaptım geldimmmmm,solüsyon aldımda kendim,havalar düzeldi ya öğle araları yürüüm artıkın şu sınavlarıda bi atlatayım inşallahhh
Afiyet olsun.. Bugün bizimyemekhanede de kabak dolma vardı yoğurtlu, bide börek, bide çorba vardı :))))
afiyet olsun.yemekler yenmiş sporlar yapılmış ohhhhhhhh süpersin...1 kabak dolma(üzeri yoğurtlu)
1 kase bergüzar çorba(içinde ne ararsan varbiber,şehriye,yeşilmercimek,domates,soğna,sarımsakk...)
1,5 dlm eppekk
200 ml ayran
40 dkda yürüdümmmşöle bi moda çarşıısı yaptım geldimmmmm,solüsyon aldımda kendim,havalar düzeldi ya öğle araları yürüüm artıkın şu sınavlarıda bi atlatayım inşallahhh
tickermdaki kelebeği kız yaptım ya nerden baksan 2 aydır uğraşiyorum hala 2.5 kilo verdim ya ufff sinir oluyorum ya yapıştı kaldı bu tombiklik 58 olmak haziran sonuna galiba asıl hedefim 54 ayy diyetisyene bi gidim de çarsambaya ak don kara don belli olcekk anlamıyorum ya dun okulda zaten hep hareket pazara yürüyerek gittim arabayla döndüm ama eve geldim yerleştirdim tam popişi yere koydum saat 8 15 düşunun artık ama bugun bi top kek yedim koca boğaz pis tıkınıkçı
gell bende öpcemmmmmkıss beceremss benim kocişimm tost yapmayıı.. yıllar önce bi makarna hasşlamıss arkasını okuyupp hala onu anlatıoo basardımm die düsünn artıkk.. ayy ennesi kocasınınn da kendininn de cayını karıstırıpp getiriodu.. ben agırlıgımı koydumm burasıı ana kucagı deell karı ocaaaa didimm.. ablaları kocalarınınn ayakkabılarını siliolarr.. ben arada fırca atarkenn siliomm niee ayakkabılarını silmiosun diee.. her günn camasırı corabı hazırr temis temiss... iki günde bi atlett ütülü.. bi kıyafeti 2 günn giydiriomm ütüle ütüle koyy.. bide ayakkabılarını mı silcemm bide cayını mı karıstırcammmm o benimkileri yapsınn hem benn kücüüüüümm daha
gell bende öpcemmmmmkıss beceremss benim kocişimm tost yapmayıı.. yıllar önce bi makarna hasşlamıss arkasını okuyupp hala onu anlatıoo basardımm die düsünn artıkk.. ayy ennesi kocasınınn da kendininn de cayını karıstırıpp getiriodu.. ben agırlıgımı koydumm burasıı ana kucagı deell karı ocaaaa didimm.. ablaları kocalarınınn ayakkabılarını siliolarr.. ben arada fırca atarkenn siliomm niee ayakkabılarını silmiosun diee.. her günn camasırı corabı hazırr temis temiss... iki günde bi atlett ütülü.. bi kıyafeti 2 günn giydiriomm ütüle ütüle koyy.. bide ayakkabılarını mı silcemm bide cayını mı karıstırcammmm o benimkileri yapsınn hem benn kücüüüüümm daha
günaydın ballı püskevitlerim. devlet bahçeli yesin hepinizi
pipişkom muah..............................................
valla seninde yakında onlardan farkın kalmayacak canımcımmm,sende pek nazlıyosun vallaaabenim eşim ütüsünü kendi yapar,arada benimkileride ütülettitiimm binbir ricayla kızım yaptığım yemeği yemicem derse ben gelene kadar ona bir çorba yapar bide onu yedirir,kımızla hep o ilgilenir zati,banyosu,tırnak kesimi vss. hamarat kocam benimmmmmmm
afiyet olsun sizi dolmacılar sizi
kız allh seni deli bulamadınmı baska birini o sahıs müzminbekar abaza iyi bi dilek diler insann yakalarsa bırakmaz kaaa
feysbukta püskevit diye bi sayfa açmışlar öldüm gülmekten ya fotoğraflara''devlet denedi çok beğendi'' filan yazmışlar. evli değil mi o adam hem ya yurdumun siyasetcileri bile bi alem
valla seninde yakında onlardan farkın kalmayacak canımcımmm,sende pek nazlıyosun vallaaabenim eşim ütüsünü kendi yapar,arada benimkileride ütülettitiimm binbir ricayla kızım yaptığım yemeği yemicem derse ben gelene kadar ona bir çorba yapar bide onu yedirir,kımızla hep o ilgilenir zati,banyosu,tırnak kesimi vss. hamarat kocam benimmmmmmm
bence bahceli de yılınn adamıı devlet bahceliii.. onunn hesap sistemii yıla damgasını vurdu yaniii... yıll 2011... at sıfırıı 2+11 13.. bizimm kuruluss yılımızz vs..... sonucc partimizz bu yıl iktidarrr... sona yanındaki adama döndüüü mantıksız mı bu dedigim didii.. adamm da saga sola baktıı mantıklı efenimm dedii alkısmalaya basladıı sonrada salonn ne güldüm yaa
Ben yemedim tabiki dolma falan..
yemekhane de salata yedim 1 pt..
şimdi de
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
yedim..
300 ml su içtim, 300 daha içiyorum şimdi..
kaa bulmuşun büle kocayıda niye az mutlusun ya sen daa ne ister insan taş olcan bak taşşş
eşim ve kızım sayesinde az mutluyum zationlar olmasa mutsuz olurdummmmm
Bu arada ben dün spor yapmadım.. Pzt yaptım.. Salı pek bişiyim yoktu ama bugün kaslarım daha çok ağrıo.. Niekine?
Ben yemedim tabiki dolma falan..
yemekhane de salata yedim 1 pt..
şimdi de
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
yedim..
300 ml su içtim, 300 daha içiyorum şimdi..
alem kadınsın ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?