60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun.. Bugün bizimyemekhanede de kabak dolma vardı yoğurtlu, bide börek, bide çorba vardı :))))

afiyet olsun sizi dolmacılar sizi

ayy ben dimedimmi katziyi özledim dimedimmi dün didim. yeni katıldı aramıza ama alışmışım özledim didim size ama o naptı bi selam bile vermeden getti

afiyet olsun.yemekler yenmiş sporlar yapılmış ohhhhhhhh süpersin...

valla seninde yakında onlardan farkın kalmayacak canımcımmm,sende pek nazlıyosun vallaaabenim eşim ütüsünü kendi yapar,arada benimkileride ütülettitiimm binbir ricaylakızım yaptığım yemeği yemicem derse ben gelene kadar ona bir çorba yapar bide onu yedirir,kımızla hep o ilgilenir zati,banyosu,tırnak kesimi vss.hamarat kocam benimmmmmmm

valla seninde yakında onlardan farkın kalmayacak canımcımmm,sende pek nazlıyosun vallaaabenim eşim ütüsünü kendi yapar,arada benimkileride ütülettitiimm binbir ricaylakızım yaptığım yemeği yemicem derse ben gelene kadar ona bir çorba yapar bide onu yedirir,kımızla hep o ilgilenir zati,banyosu,tırnak kesimi vss.hamarat kocam benimmmmmmm

kaa bulmuşun büle kocayıda niye az mutlusun ya sen daa ne ister insan taş olcan bak taşşş

kız allh seni deli bulamadınmı baska birini o sahıs müzminbekar abaza iyi bi dilek diler insann yakalarsa bırakmaz kaaa

he walla adam hiç evlenmmemiş bu katzi delisi de adamı üstümüze salayyooo
feysbukta püskevit diye bi sayfa açmışlar öldüm gülmekten ya fotoğraflara ''devlet denedi çok beğendi'' filan yazmışlar. evli değil mi o adam hem ya yurdumun siyasetcileri bile bi alem

aynen benimkide bazen yemeğide yapar.ütüsünüde.bizim evde daha öncede bahsetmiştim ilk çayı ben veririm tekrar içmek isterse kendisi doldurur.her dakika kalkıp dolduramam.ben sofrayı kurduysam oda kaldırmak zorunda.birşeyleri yaptırmazsak başıma çıkıyorlar iyice hizmetçi belliyorlar.ben böyle iş yaptırdığımda akrabalar adamın işlerini yap senden soğumasın diyiyorlar.,iş için soğuyacaksa soğusun.bende o bana yaptırınca ben ondan soğuyorum ne olacak ozaman değil mi ama.

bu remixi benim deli kociş izletmişti altıma etmiştim gülerkene

Bu arada ben dün spor yapmadım.. Pzt yaptım.. Salı pek bişiyim yoktu ama bugün kaslarım daha çok ağrıo.. Niekine?

cehenneme hoşgeldin ecüşüm
sakin vazgeçme inatla devam et iki üç güne geçicek

Ben yemedim tabiki dolma falan..
yemekhane de salata yedim 1 pt..
şimdi de
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
yedim..
300 ml su içtim, 300 daha içiyorum şimdi..

afiyet olsunnnn canımmmmmmmmmm
kız zati az su içiyon şişende 300 mllik bari 500 mllik şişe alda yanına iç işte ben utanmasam 1ltlikler varya onlarda alıp koycam maasaya heeeesuyum bitmiş dolduramda gelem bariii

evtt seninkii bayaaa hamaratmıss masallahhh ama kocişimde sende bıraktıgım intibayı bırakmamısımm dimekk:44: cünkü cocuktan konusunca dio ki bana sen gece benii dürterr kaldırırrsınn kalk cocua bakk die dioo.. bende ayy kaldırsamm nolcakk becerebilcen sanki diommm...

gecennlerde yine bir aksamm benii mutfakta gördüü.. bizim yukareı acılann kapaklardann biri kendi evimiss olduu halde ilk günden beri bozukk.. bende kafamıı kapagın altına sokuommm.. kapakk kafamda duruoo tabakları yerlestiriomm cıkartımm falann..dur yaa yaparım ben onu didii.. kücümseyerkk baktımm ama moralini bozmadımm al hade yap bakamm didimm.. evirdi cevirdii.. tornavida istedi pense istedii caktıı ettii. kafadann denklemm kurduu hepsiinn vidası düz buda dğzelirse olur diee.. ii dediimm. 15 dk sonra gel dedii.. yaptımm bak sana gösteriiim nası olcek didii.. simdii kapagı acıosunn kafanıı kapagın altına koyuyosunn kafanla kapagı tutarakk tabakları yyerlestirmeye baslıosunn... sonra kendide gülmeye basladıı.. o kadann beceriksizz ben en azındann araya kasıkk sıkıstırıpp diger kapaktann destek alarakk kullanabilcegimm bi sistemde bulmustumm.. bu benimm yöntemimi bana satıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…