60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay okurken gülmekten gözlerim yaşardı valla...beni iş yerinde şimdi böyle gülerken görseler kesin raporlu deli derlerdi...

kız ecrinnnnnn ALlahım sen çok yaşa yaaaaa,valla kriz geçirecem ha burdaaaaakız rahat rahat gülemiyom daaaa,herkes bana bakiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kız ecrinnnnnn ALlahım sen çok yaşa yaaaaa,valla kriz geçirecem ha burdaaaaakız rahat rahat gülemiyom daaaa,herkes bana bakiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

amannn bosverr onlarıı... onlarda gülsünn.. sinürr oluomm somurtukk ciddi insanarı gülüncee. 3 günlükk dünya gülmüces de napcezzz..

ayy ben dimedimmi katziyi özledim dimedimmi dün didim. yeni katıldı aramıza ama alışmışım özledim didim size ama o naptı bi selam bile vermeden getti

delii ooo delii aklı bi karış havadaaa kavvak yelleri kafadaaa.. sıkma canını gelince alır gönlünü bence iyi bi çocuık o

ne bilimm ya belki çocuk uzaktan uzaktan çekitt fotoğrafın ortasında nokta gibisin belkiii koyunca görücezz işte görüyo muyum göremeeeyoomuyummm

sabırla devammmmm

ben de çokkks everimm yaaaaaaaaaaaaa yapana kadar epey bitozlanır ama çok severim çoluk çocuk yokken yapmak mantıklı bence de

anaaaaaaam hiç de unutmazzzzzzz:86::86::86::86::86::86::86:

günaydın ballı püskevitlerim. devlet bahçeli yesin hepinizi

manyahhhhhhh katzi yawwwwwwww deli dumbirikkkkkkkkk yırtık dondan çıkar gibi arada bi laf sallayıp gidiyooo delüüü bayılıyorummm yaaaa

evet çok haklısın allah binşükür acısıyla tatlısıyla.birlikteyiz.herşeye rağmen..evli.çocuklu ve eh işte denecek kadar mutlu.

ah dün akşam hava öyle bogucuyduki.içeride yanık kokusu geliyordu bende eşime sıcaktan yandım mı yanık kokusu geliyor dedim.bir baktım yerinden bir fırladı ödüm koptu.ampulü yerinden bir söküşü vardı ampül yanıyordu.allahım düğmeye basıp kapatmıyor direk ampülü çıkarıyor çok korktum.birde dün tüp bitmişti tüpçü takmış ama tam bağlayamamış herhalde mutfağa bir girdim bir koku.hiç aklıma tüpün kaçıracağı gelmedi.tüpü bir yaktım tüm mutfakta bir ateş havaya fırladıki görmeliydiniz.hemen abdest alıp ayatel kürsi okudum yarabbim dedim ya elektirikten yada tüpten gidecektik.tüpçüyü aradım valla çektim fırçayı.çok koktum.:18::18::18:

selamlar bende ktılabilirmiyim aranıza?ben epeydir uğraşıyorum kilo vermek için gerçi çokta verdimde ama durdum artık ya 88 kiloyla başladım şuan 69 um ama nerdeyse 3 aydır kilo veremiyorum:26: neden anlamadım siz verebiliyomusunuz nasıl veriyosunuz?yardım edin bana..

çok geçmiş olsun canımmmmmm,kız bi kurşun döktür sen bütün felaketlerde seni buluyo heee,geçenelerdede su mu basmıştı neee

katzi garip yaaaaa,valla bulaşmamak lazımmmmmenretsan laflar ediyoo,başlarda çözemedim ne diyo bu ya dedim,sonra keşfettim farklılık olduğunuuuuuçatlak kiremit katzii,avatarı bileeee çatlak yaaaaa

ecrin öğle ne yidin kız sen,aralarda ne yedinnnn hiç yazmıyonn he,muhabbete takılıyo kız burda

çok geçmiş olsun canımmmmmm,kız bi kurşun döktür sen bütün felaketlerde seni buluyo heee,geçenelerdede su mu basmıştı neee
evet gerçekten ben bu evden çork korkuyorum eşime hemen taşınalım diyiyorum ama bir türlü ev bulamadık.bir dönem evde garip sesler duyuyordum şimdi anlatıp korkutmayayım.bayağı dualar astım evin her yerine şimdi duymuyorum ama genede eşim işe gidince çork korkuyorum korktuğumu söyleyince kızıyor.aklım sende kalıyor diyiyor.o yüzden aklıma getirmemeye çalışıyorum.:18::18::18:

canım benim hoş geldin öncelikle bayağı kilo vermişsin.hepimizin vücudunda bir kısmı çok çabuk veriliyor sonra vücut yeni beslenme şekline alışında duraklamalar oluyor tabikide ama bir süre sonra bu durumada alışıp tekrar vercektir.canını sıkma.biz burda aç kalmadan sağlıklı beslenerek veriyoruz.bir çoğumuzda diyetisyen listelirini uğguluyoruz.herkes çok güzel veriyor.bizlerle devam et bak faydasını göreceksin.

hugocuk sende mubişlerin resmini koysana avatarına

ayy canım vardı resimleri hatta eski avatarım öyleydi ama resimlerimde ölen kuşumm vardı onu gördükçe dayanmıyorduk bşzde sildik tüm resimleri. eşime diyorum yükle bilgisayara diye ama yüklemiyo nazar deyermiş öyle diyor
çok pimpirikli adam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…