Afiyet olsun.. Bugün bizimyemekhanede de kabak dolma vardı yoğurtlu, bide börek, bide çorba vardı :))))
evtt seninkii bayaaa hamaratmıss masallahhhama kocişimde sende bıraktıgım intibayı bırakmamısımm dimekk:44: cünkü cocuktan konusunca dio ki bana sen gece benii dürterr kaldırırrsınn kalk cocua bakk die dioo.. bende ayy kaldırsamm nolcakk becerebilcen sanki diommm...
gecennlerde yine bir aksamm benii mutfakta gördüü.. bizim yukareı acılann kapaklardann biri kendi evimiss olduu halde ilk günden beri bozukk.. bende kafamıı kapagın altına sokuommm.. kapakk kafamda duruoo tabakları yerlestiriomm cıkartımm falann..dur yaa yaparım ben onu didii.. kücümseyerkk baktımm ama moralini bozmadımm al hade yap bakamm didimm.. evirdi cevirdii.. tornavida istedi pense istedii caktıı ettii. kafadann denklemm kurduu hepsiinn vidası düz buda dğzelirse olur diee.. ii dediimm. 15 dk sonra gel dedii.. yaptımm bak sana gösteriiim nası olcek didii.. simdii kapagı acıosunn kafanıı kapagın altına koyuyosunn kafanla kapagı tutarakk tabakları yyerlestirmeye baslıosunn...sonra kendide gülmeye basladıı.. o kadann beceriksizz ben en azındann araya kasıkk sıkıstırıpp diger kapaktann destek alarakk kullanabilcegimm bi sistemde bulmustumm.. bu benimm yöntemimi bana satıoo
evtt seninkii bayaaa hamaratmıss masallahhhama kocişimde sende bıraktıgım intibayı bırakmamısımm dimekk:44: cünkü cocuktan konusunca dio ki bana sen gece benii dürterr kaldırırrsınn kalk cocua bakk die dioo.. bende ayy kaldırsamm nolcakk becerebilcen sanki diommm...
gecennlerde yine bir aksamm benii mutfakta gördüü.. bizim yukareı acılann kapaklardann biri kendi evimiss olduu halde ilk günden beri bozukk.. bende kafamıı kapagın altına sokuommm.. kapakk kafamda duruoo tabakları yerlestiriomm cıkartımm falann..dur yaa yaparım ben onu didii.. kücümseyerkk baktımm ama moralini bozmadımm al hade yap bakamm didimm.. evirdi cevirdii.. tornavida istedi pense istedii caktıı ettii. kafadann denklemm kurduu hepsiinn vidası düz buda dğzelirse olur diee.. ii dediimm. 15 dk sonra gel dedii.. yaptımm bak sana gösteriiim nası olcek didii.. simdii kapagı acıosunn kafanıı kapagın altına koyuyosunn kafanla kapagı tutarakk tabakları yyerlestirmeye baslıosunn...sonra kendide gülmeye basladıı.. o kadann beceriksizz ben en azındann araya kasıkk sıkıstırıpp diger kapaktann destek alarakk kullanabilcegimm bi sistemde bulmustumm.. bu benimm yöntemimi bana satıoo
kız ecrinnnnnn ALlahım sen çok yaşa yaaaaa,valla kriz geçirecem ha burdaaaaakız rahat rahat gülemiyom daaaa,herkes bana bakiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay okurken gülmekten gözlerim yaşardı valla...beni iş yerinde şimdi böyle gülerken görseler kesin raporlu deli derlerdi...
ayy ben dimedimmi katziyi özledim dimedimmi dün didim. yeni katıldı aramıza ama alışmışım özledim didim size ama o naptı bi selam bile vermeden getti
canımmmm
dadlummm
böböyüüüüm
sagolasın birtanecik bacüüüümm
kız sen gitmişsin sondan başlamışsın önce start it up ile başlican sonra ramp it up tabe ki zorlanırsın
miyopsan uzağı göremezsin neruşş,konuşturma beni şimdi,ekrana yapışacan görecek işte Allah Allahh!sanki 2 metrre uzaktan tutacam sana, neruuuuşşşşşşşşşşşş neruuuuuuuuuuuşşşşşşşş diye sallıcam sankiiii
kızım anca o kadar çekebiliyo nedemmmm yawwww
bu arada kahvaltımm:
1 rafadann yumurta
1 pıncık kasarr
1 tatlı kasıgı kadar ajvar
1 salatalık...
sabah ta 1 fincann sekersizz nescafe içtimm
öglende aksamdan kalma yooortlu kabaaaa yicemm:86::86:
puzzleımı aksam cevirdim cevirdimm sonada azcıkk yaptımm... sadece 23 parca birlestirmişimm.. gerie kaldı 977 parcaaaaa
cokk eglenceli yaaaa... aldın mı bırakamıonnncocuuumm yokken yapamm sonra agzına atcak die alamayısss bütün gece yalnız oturuomm kocisimm playstationuyla ask yasıooo... kumanda seklinde boynuzlarım cıktı bende bunlara vuruomm kendimii.. tablolar cokk pahalı yafrm yaa bende bunları ascam evee
bunları okusannn sen yermiydinn:97::97:
börek
canım benim inerim ben seninçocukluğna eminim bu börek mevzusu dışında çok da eğlenirdik valla canım bu işin sonu yok bana çook çikolata verdiler,bayramlarda midem bozulurdu çikolata yemekten yarısı tuvalette geçerdi bayramın ne oldu ben hala deli gibi çikolata severim bu bir zaaf...sigara gibi,alkol gibi,aşırı tatlı,hamur işi yeme zaafı var biz de ve yesek de bu istek bitmez geçmeeeeez o yüzdeen irademizle çözücez bu işi daha önce yedin mi yedin?? ne oldu daha da yedin di mi ? isteğin geçiyo muu geçmio yesen de yemek istiyosun yemesen de ha ama şu av ryesen daha çok yemek isteyeceksin o yüzden sen ne yap biliyo musun yeme! bunca zaman yedin bitti mi yeme isteğin hayır bundan 20 yıl sonranı gözün önüne getir börek yiye ve yeme!!! senle böyle tatlı v.s yemeden zayıflayamazsın diyenleri düşün iş yeridnekileri falan ve yeme! çook almak istediğin bir elbiseyi ya da pantolonu ya da yazın bikez bile olsa mayo-bikini giyeceğini düşün bacaklarındaki yağları selülitleri düşün!!! ahh ahh düşünecek o kadar çok şey var ki canım o böreğe gelinceye kaar neler beler daha bi sayfa sayarım ben sana bunları düşün ama böreği düşünme bi de bence onun içine ahçının saçı falan düşmüştür içindeki peynirleri karıştırıken tırnakları falan da kimbilir nasıldı var mı şöyle sakallı falan bi ahçıs evmediğin onubu böreği yaparken ahayl et ve artık bu konuyu kapat yemediğin içins evinip kendinle övüneceğine sanki bi tabak börek yemiş gibi yastasın aaaaaaaaaa
Canım benim yaaa lütfen kendine hakim ol balı bak negüzel incecik olucaz yazın önünden fıstık gibi hatunlar geçerken bu börekleri yesen aklına gelecekler o zaman neler hissediceksin ya kızın anneee sen neden bu ablalar gibi değilsin dese mesela çok damardan oldu ama bunları düşünmen lazım canım incecik bir fıtık olmak istiyosan 1 dilim böreğe yenik düşemezsin
(NERUŞUMDAN ALINTI)
günaydın ballı püskevitlerim. devlet bahçeli yesin hepinizi
valla benim de evlenesim var şakahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/Roflol.gif maka nihayet özüme dönüyorum sanırım.2yıldır evlenmek istiyorum diye hede hödö ederdim. sonra aşk acısı beni bi vurdu... birden aklımdan uçmuş gitmiş evlilikşimdi yeniden evlenmek istiyorum da, henüz aday yok
the sims3 oynamaya başladım ben de hevesimi alayım diyebiriyle evlendim orda çok zor oldu evliliğe ikna etmek. tam bebek yapıcaktık kiii, kocamı aldattım boşandık. ayrı yatıyoruz şimdi çok eğlenceli bi oyun bu the sims[/QUOTE
ayyyy 3ü çıkmış mı onun benim de çok acil almam lazımm ne ara oynıycam bilmem ama çok severimm yaaaaaaaaaaaaaa:86::86::86::86:
evet çok haklısın allah binşükür acısıyla tatlısıyla.birlikteyiz.herşeye rağmen..evli.çocuklu ve eh işte denecek kadar mutlu.değil mi amakim çok mutlu kiii,sanmıyorum herkesin hayatında eksiklikler var işteee,benimde öleee,kendimide sizide kandırmıyom işte çok mutluyum demiyorum.evli,az mutlu,çocuklu ama her zaman şükür etmeyide bilirim tabi kiii o ayrı
ay bende kabbah dolma yidim bitaneee
3 yk yoort
salata
bi kepçe zebze çorbişkooooooo
evet çok haklısın allah binşükür acısıyla tatlısıyla.birlikteyiz.herşeye rağmen..evli.çocuklu ve eh işte denecek kadar mutlu.
ah dün akşam hava öyle bogucuyduki.içeride yanık kokusu geliyordu bende eşime sıcaktan yandım mı yanık kokusu geliyor dedim.bir baktım yerinden bir fırladı ödüm koptu.ampulü yerinden bir söküşü vardı ampül yanıyordu.allahım düğmeye basıp kapatmıyor direk ampülü çıkarıyor çok korktum.birde dün tüp bitmişti tüpçü takmış ama tam bağlayamamış herhalde mutfağa bir girdim bir koku.hiç aklıma tüpün kaçıracağı gelmedi.tüpü bir yaktım tüm mutfakta bir ateş havaya fırladıki görmeliydiniz.hemen abdest alıp ayatel kürsi okudum yarabbim dedim ya elektirikten yada tüpten gidecektik. tüpçüyü aradım valla çektim fırçayı.çok koktum.:18::18::18:
bende spora kacarrrrrr...... aksama döncemmm.. öptü
mm siziiii... famirimm sini de ayrıca öptümmmmmm
manyahhhhhhh katzi yawwwwwwww deli dumbirikkkkkkkkk yırtık dondan çıkar gibi arada bi laf sallayıp gidiyooo delüüü bayılıyorummm yaaaa
valla benim de evlenesim var şakahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/Roflol.gif maka nihayet özüme dönüyorum sanırım.2yıldır evlenmek istiyorum diye hede hödö ederdim. sonra aşk acısı beni bi vurdu... birden aklımdan uçmuş gitmiş evlilikşimdi yeniden evlenmek istiyorum da, henüz aday yok
the sims3 oynamaya başladım ben de hevesimi alayım diyebiriyle evlendim orda çok zor oldu evliliğe ikna etmek. tam bebek yapıcaktık kiii, kocamı aldattım boşandık. ayrı yatıyoruz şimdi çok eğlenceli bi oyun bu the sims[/QUOTE
ayyyy 3ü çıkmış mı onun benim de çok acil almam lazımm ne ara oynıycam bilmem ama çok severimm yaaaaaaaaaaaaaa:86::86::86::86:
çatlaaaaahhh manyahhh yustuvallaakkremayylı böyyrek sütlü çöörek amanın neruş amanınn
evet gerçekten ben bu evden çork korkuyorum eşime hemen taşınalım diyiyorum ama bir türlü ev bulamadık.bir dönem evde garip sesler duyuyordum şimdi anlatıp korkutmayayım.bayağı dualar astım evin her yerine şimdi duymuyorum ama genede eşim işe gidince çork korkuyorum korktuğumu söyleyince kızıyor.aklım sende kalıyor diyiyor.o yüzden aklıma getirmemeye çalışıyorum.:18::18::18:çok geçmiş olsun canımmmmmm,kız bi kurşun döktür sen bütün felaketlerde seni buluyo heee,geçenelerdede su mu basmıştı neee
selamlar bende ktılabilirmiyim aranıza?ben epeydir uğraşıyorum kilo vermek için gerçi çokta verdimdeama durdum artık ya 88 kiloyla başladım şuan 69 um ama nerdeyse 3 aydır kilo veremiyorum:26: neden anlamadım siz verebiliyomusunuz nasıl veriyosunuz?yardım edin bana..
hugocuk sende mubişlerin resmini koysana avatarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?