60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzz cimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,senin yazıyo okuyunca üstüne bide senin tickerı grdüm bende korktum heeeeeeeee:83::83::83:kız kaldır şu tickere bak gördükçe aklıma gelir şimdiiianneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:

ya niye bana cevap vermiyonuzki önerebileceğiniz bi diyet varmi artık bende ince olmak istiyorum bu kadar emek vermişken dönmemem lazım..

hügooooooooooooooooonediyonnn bacııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
nihayet kızıma fotoları çektirdim biliyon muuuuuama beyaz giymedim simsiyah giydim ki zyıf görüneyim diyeeee

canım durmalar oluyor bi süreliğine yeme içme düzenini ve - veya sporunu değiştir o zaman hareketlenme olur

okeyto famir o da olur
geçen merkezden siyah üzümsuyu aldım şekersiz doğal. böyle ounca fiyatıda acuk doğaldı bir büyük şişe bi tanede ufak aldım eşim soruyo bu ne diye dedim bu büyük boy anası evde içicem bu da küçük boy yavrusu yolda içecem dedim şimcik içiyorum koca bardak. rengim solmuş valla içemde kan yapsın barim

kabak kemanee çok sevdiğim bi enstrümandır sesi çok hzünlüdür

benim en sevdiğim enstrüman davuldur dombada dom dom dombada dom dom hep oynatır hiç oturtmaz seni aman sabahlar olmasın
benim eşim geçmişte batarist olduğundan onla batariyi sevdim hoş geliyo kulağıma ama yinede davulun yerini tutarmı ayol

senle özel paylaşacaklarımm beyazzz olacak amaa,ortya karışık yayınlayacaklarım siyahhh

ramazanda senden mutlu yok desenee

gece üryamda şahmaranı gördüm kızlar çok korktum hayatımda bu kadar büyük yılan görmemiştim valla. acep ne olaki bu rüya. hayatımda ilkkez görüyorum. dersteydim öğrenciymişim hoca sordu ben başladım şahmaran hikayesinni anlatmaya dekren hikaye canlandı gördüm şahmaranı çok korktum çok yok böyle bişey. sabah netten araştırdım ancak bulamadım sizce neye hikmettir bu rüya

Son düzenleme:
kızlar ben resmi nası eklicemmmm

Eklentiler

• $17079_279820998748_601788748_3364441_5983537_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44

ne güzel yaa adam da sevgi dolu kadın da.. mubişlerine kıyamazlarmış yirim sizi ben

anaa cimicimm ne diyon kııı:18::18:
bende eski evde sanki karaltılar görür gibi oluyordum birazda kocam burda üç karfliler var diyip beni korkutmuştu şimdi yalnızım ama besmele çekip yatıyorum bide ben yapayalnızım çocuum da yok ama şükür ki iyiyim

hatta tv de hortlak laboratuarı diye bir belgesel var gerçek hortlak olaylarını anlatıyorlar eskiden korkardım şimdi onu bile izlesem sorun olmuyor iyiyim çok şükür korkma allaha sığın bişicik olmaz

slm kzlar nasıl gidiyo :82:
kız hugocuk biraz daha vermişsin tebrikler azmin için iyi hedefine az kalmış bu yaza damganı vurucan desene :112:

ayy valla avatarın da bi taaf kız senin kız değil sanırım bu sensin ama yüz görünmüyo saçlar siyah ve düz valla halka filminde monitordeki kuyudan çıkan kız gibi amanınnn :26::26::26::26:

ayy valla avatarın da bi taaf kız senin kız değil sanırım bu sensin ama yüz görünmüyo saçlar siyah ve düz valla halka filminde monitordeki kuyudan çıkan kız gibi amanınnn :26::26::26::26:

kız yoli nediyonnnnn:44:korkudan dilin damağın dolandı heeee,hiçbişey anlamadımmmm,ya da benim beynim dolandı :44:

şahmaranı mı? hugocuk yılan için düşman derler ama şahmaranı bilmiyorum sonuçta şahmaran da yılan ayy en sevmediğim yaratıklar sürüngenler içim ürperdi

bakıorumda sohbet koyuuu hiç ortalarda yok bu kız öldümü kaldımı dien de yokk
arkadaşımla msn de tercihler için konuşuoruz yemek ocak ta oooff çok açıktım
1 dilim ekmekle 1 kk kaşar yedim
nedenmi kaşar?
yeni aldığım light peynirin kapağını açamadımmmm
elim acıdııı
etli karnıbahar pişio pişsede yesem artık

slllm bişiy sorucam yaa nescafe içiyomusunuz yani oda yasakmı?off ben pek anlamıyorum da ondan soruyorum kusra bakmayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…