evet gerçekten ben bu evden çork korkuyorum eşime hemen taşınalım diyiyorum ama bir türlü ev bulamadık.bir dönem evde garip sesler duyuyordum şimdi anlatıp korkutmayayım.bayağı dualar astım evin her yerine şimdi duymuyorum ama genede eşim işe gidince çork korkuyorum korktuğumu söyleyince kızıyor.aklım sende kalıyor diyiyor.o yüzden aklıma getirmemeye çalışıyorum.:18::18::18:
:
ana al bidene daha kabak kemaneeeeeafiyet ossun gıyzzzz
selamlar bende ktılabilirmiyim aranıza?ben epeydir uğraşıyorum kilo vermek için gerçi çokta verdimdeama durdum artık ya 88 kiloyla başladım şuan 69 um ama nerdeyse 3 aydır kilo veremiyorum:26: neden anlamadım siz verebiliyomusunuz nasıl veriyosunuz?yardım edin bana..
kabak kemanee çok sevdiğim bi enstrümandır sesi çok hzünlüdür
okeyto famir o da olur
geçen merkezden siyah üzümsuyu aldım şekersiz doğal. böyle ounca fiyatıda acuk doğaldıbir büyük şişe bi tanede ufak aldım eşim soruyo bu ne diye dedim bu büyük boy anası evde içicem bu da küçük boy yavrusu yolda içecem dedim şimcik içiyorum koca bardak. rengim solmuş valla içemde kan yapsın barim
benim en sevdiğim enstrüman davuldurdombada dom dom dombada dom dom hep oynatır hiç oturtmaz seni aman sabahlar olmasın
benim eşim geçmişte batarist olduğundan onla batariyi sevdim hoş geliyo kulağıma ama yinede davulun yerini tutarmı ayol
ayy canım vardı resimleri hatta eski avatarım öyleydi ama resimlerimde ölen kuşumm vardı onu gördükçe dayanmıyorduk bşzde sildik tüm resimleri. eşime diyorum yükle bilgisayara diye ama yüklemiyo nazar deyermişöyle diyor
çok pimpirikli adam yaaa
evet gerçekten ben bu evden çork korkuyorum eşime hemen taşınalım diyiyorum ama bir türlü ev bulamadık.bir dönem evde garip sesler duyuyordum şimdi anlatıp korkutmayayım.bayağı dualar astım evin her yerine şimdi duymuyorum ama genede eşim işe gidince çork korkuyorum korktuğumu söyleyince kızıyor.aklım sende kalıyor diyiyor.o yüzden aklıma getirmemeye çalışıyorum.:18::18::18:
kızzz cimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,senin yazıyo okuyunca üstüne bide senin tickerı grdüm bende korktum heeeeeeeee:83::83::83:kız kaldır şu tickere bak gördükçe aklıma gelir şimdiiianneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:
ayy valla avatarın da bi taaf kız senin kız değil sanırım bu sensin ama yüz görünmüyo saçlar siyah ve düz valla halka filminde monitordeki kuyudan çıkan kız gibi amanınnn :26::26::26::26:
şahmaranı mı?gece üryamda şahmaranı gördüm kızlarçok korktum hayatımda bu kadar büyük yılan görmemiştim valla. acep ne olaki bu rüya. hayatımda ilkkez görüyorum. dersteydim öğrenciymişim hoca sordu ben başladım şahmaran hikayesinni anlatmaya dekren hikaye canlandı gördüm şahmaranı çok korktum çok yok böyle bişey. sabah netten araştırdım ancak bulamadım sizce neye hikmettir bu rüya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?