60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben koku filimlerinden değilde asla onlardan korkmam.filim olduklarını bilirim.gerçek şeyleride pek didiklememk lazımmış.musallat olurlarmış.o yüzden gerçeklerdende korkuyorum:18::18:şimdi iyiyim ama.

ayy valla avatarın da bi taaf kız senin kız değil sanırım bu sensin ama yüz görünmüyo saçlar siyah ve düz valla halka filminde monitordeki kuyudan çıkan kız gibi amanınnn :26::26::26::26:
canım ya alemsin.iş yerindeki bilgisayarımda resmim yok evdekinden akşam avatarımı değiştitim.kendimi kötü hissettim.halka filmini ilk sinemada en önde izlemiştim.tv den çıkarken üstüme gliyor sanmıştım çok korkmuştum.:18::18:eşimle sevgiliydik çok gülmüştü..

hayra yoralım canım benim.hayra yoralım hayır olsun.

kız yoli nediyonnnnn:44:korkudan dilin damağın dolandı heeee,hiçbişey anlamadımmmm,ya da benim beynim dolandı :44:

yafrim ben sana dimedim cimicime didimm. halka ( the ring ) filmini bilenler bilir çok meşhurdur da ondan didiydim

slm kzlar nasıl gidiyo :82:
kız hugocuk biraz daha vermişsin tebrikler azmin için iyi hedefine az kalmış bu yaza damganı vurucan desene :112:
he canım aslında 1.5 kilo yağ kaldı ama en düşük hedefi koydum kendime. bakalım bebek düşünüyoruz hamile kalmadan inşallah o rakamı görürüm ama görmesemde sorun değil bu yağ oranı bile bence iyi 1 kilo daha gitse tamamdır

yafrim ben sana dimedim cimicime didimm. halka ( the ring ) filmini bilenler bilir çok meşhurdur da ondan didiydim

he tatm orasını anladım,halkayıda izledim de ondan öncesini anlamadıydım niseeeeebide sana demedim diyo yaaaaa,beni alıntı yapmışşşşşAllah yerebbimmmmmmmm

ivet gerçek olanları kurcalamamak lazımmış ama işte eşim o konuda çok kötüü ben sus dedikçe konuşup beni korkutur sonra da güler :26::26:
canımm ben kötü hissetmen için sölemedim karanlık bi resim sen daha güzel bi kadınsın daha güzel bi resmini koy için açılsın diye didiimmm :26::26:

he tatm orasını anladım,halkayıda izledim de ondan öncesini anlamadıydım niseeeeebide sana demedim diyo yaaaaa,beni alıntı yapmışşşşşAllah yerebbimmmmmmmm

hani sen bahsettin yaaa tıkırın çöyle filan bende avatar böle demek istedim hatları karıştıııı

tühh yaa oda yasak dimekkpeki bişy daha dicem börek yedim ben sabah 1 tane çokmu?siz nekadar yiyorsunuz börek yada ne sıklıkla yiyosunuz:?

dıııııııııtttt
yannış cevap
börek yemiyoruz.
haftada bir yada iki haftada bir yiyoruz. böyyrek yohhdir
yaassah gardaşım

dıııııııııtttt
yannış cevap
börek yemiyoruz.
haftada bir yada iki haftada bir yiyoruz. böyyrek yohhdir
yaassah gardaşım

yok bende her zaman yemiyrum geçen hafta yemiştim bide 1 denecik sabah kahvaltıda yidimm.tamam ozaman nescafe yok börek haftada 1 kez 1 tanecikmi peki börek hakkımız?sütlaç yok başka bana yasak olan yada az yemem gerekenlerden bana sölermisiniz öğreneyim:26:

inşallah canım Allah gönnüne göre versin

sütlaçı yiyebilirsin haftada bir kez ödül olaraktan..
sen yaz canımcım biz sana " dııııııt yassah gardaşım" dirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…