canım ben koku filimlerinden değilde asla onlardan korkmam.filim olduklarını bilirim.gerçek şeyleride pek didiklememk lazımmış.musallat olurlarmış.o yüzden gerçeklerdende korkuyorum:18::18:şimdi iyiyim ama.
anaa cimicimm ne diyon kııı:18::18:
bende eski evde sanki karaltılar görür gibi oluyordum birazda kocam burda üç karfliler var diyip beni korkutmuştu şimdi yalnızım ama besmele çekip yatıyorum bide ben yapayalnızım çocuum da yok ama şükür ki iyiyim
hatta tv de hortlak laboratuarı diye bir belgesel var gerçek hortlak olaylarını anlatıyorlar eskiden korkardım şimdi onu bile izlesem sorun olmuyor iyiyim çok şükür korkma allaha sığın bişicik olmaz
canım ya alemsin.iş yerindeki bilgisayarımda resmim yok evdekinden akşam avatarımı değiştitim.kendimi kötü hissettim.halka filmini ilk sinemada en önde izlemiştim.tv den çıkarken üstüme gliyor sanmıştım çok korkmuştum.:18::18:eşimle sevgiliydik çok gülmüştü..
ayy valla avatarın da bi taaf kız senin kız değil sanırım bu sensin ama yüz görünmüyo saçlar siyah ve düz valla halka filminde monitordeki kuyudan çıkan kız gibi amanınnn :26::26::26::26:
gece üryamda şahmaranı gördüm kızlarçok korktum hayatımda bu kadar büyük yılan görmemiştim valla. acep ne olaki bu rüya. hayatımda ilkkez görüyorum. dersteydim öğrenciymişim hoca sordu ben başladım şahmaran hikayesinni anlatmaya dekren hikaye canlandı gördüm şahmaranı çok korktum çok yok böyle bişey. sabah netten araştırdım ancak bulamadım sizce neye hikmettir bu rüya
kız yoli nediyonnnnn:44:korkudan dilin damağın dolandı heeee,hiçbişey anlamadımmmm,ya da benim beynim dolandı :44:
slllm bişiy sorucam yaa nescafe içiyomusunuz yani oda yasakmı?off ben pek anlamıyorum da ondan soruyorum kusra bakmayn
he canım aslında 1.5 kilo yağ kaldı ama en düşük hedefi koydum kendime. bakalım bebek düşünüyoruz hamile kalmadan inşallah o rakamı görürüm ama görmesemde sorun değil bu yağ oranı bile bence iyi 1 kilo daha gitse tamamdırslm kzlar nasıl gidiyo :82:
kız hugocuk biraz daha vermişsin tebriklerazmin için iyi hedefine az kalmış bu yaza damganı vurucan desene :112:
yafrim ben sana dimedim cimicime didimm. halka ( the ring ) filmini bilenler bilir çok meşhurdur da ondan didiydim
canım ben koku filimlerinden değilde asla onlardan korkmam.filim olduklarını bilirim.gerçek şeyleride pek didiklememk lazımmış.musallat olurlarmış.o yüzden gerçeklerdende korkuyorum:18::18:şimdi iyiyim ama.
canım ya alemsin.iş yerindeki bilgisayarımda resmim yok evdekinden akşam avatarımı değiştitim.kendimi kötü hissettim.halka filmini ilk sinemada en önde izlemiştim.tv den çıkarken üstüme gliyor sanmıştım çok korkmuştum.:18::18:eşimle sevgiliydik çok gülmüştü..
yassaahhhhhhhhhtürk kahvesi içebilürsün emme
he tatm orasını anladım,halkayıda izledim de ondan öncesini anlamadıydım niseeeeebide sana demedim diyo yaaaaa,beni alıntı yapmışşşşş Allah yerebbimmmmmmmm
ara: 15 : 00
1 yeşil elma,500 milim su ve böylelikle 2 litremi tamamlamış oldum...kızlar civcivlerimi beğendiniz mi ticker da..
tühh yaa oda yasak dimekkpeki bişy daha dicem börek yedim ben sabah 1 tane çokmu?siz nekadar yiyorsunuz börek yada ne sıklıkla yiyosunuz:?
dıııııııııtttt
yannış cevap
börek yemiyoruz.
haftada bir yada iki haftada bir yiyoruz. böyyrek yohhdir
yaassah gardaşım
inşallah canım Allah gönnüne göre versinhe canım aslında 1.5 kilo yağ kaldı ama en düşük hedefi koydum kendime. bakalım bebek düşünüyoruz hamile kalmadan inşallah o rakamı görürüm ama görmesemde sorun değil bu yağ oranı bile bence iyi 1 kilo daha gitse tamamdır
inşallah canım Allah gönnüne göre versin
yok bende her zaman yemiyrum geçen hafta yemiştim bide 1 denecik sabah kahvaltıda yidimm.tamam ozaman nescafe yok börek haftada 1 kez 1 tanecikmi peki börek hakkımız?sütlaç yok başka bana yasak olan yada az yemem gerekenlerden bana sölermisiniz öğreneyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?