kızlar ben de aranıza katılıyorum
reglim gelmiş.ara öğünümde 5 tane sunta yiyeceğim hatta yiyorum bi yandan
reglim gelmiş.ara öğünümde 5 tane sunta yiyeceğim hatta yiyorum bi yandan
yok canım ya nerde dağıldım bu ara moralim sıfır kendimi toparlıyamıyorumsen napıyosun bikaç kilo daha versem çok iyi olacak diyordun epeydir yoktun naptın verebildinmi canım
sunta tahtadır ağaçtan yapılan ara öğünde tahtamı yicen
yok canım ya nerde dağıldım bu ara moralim sıfır kendimi toparlıyamıyorum
hoşgeldin cnm kolay gelsn.
kilon boyun hedefin yaz bakalım neler yapıosun kilo verdinmi? spor yapıomusun vs.?
yardımcı oluruz inş.
he hep meyve yiyecek değilizya arada değişiklik yapıp tahta yiyem didim
yok öyle değil genel anlamda da dağıldım toparlanamıyorumarada sırada bizdede oluyo ama birlikten güç doğuyo birbirimizde görerek azimleniyoruz motivasyınumuz hemencik düzeliyor iyi oluyor
herkeşler burda :76: :76: :76:
yok öyle değil genel anlamda da dağıldım toparlanamıyorumsonumu iyi görmüyom
manyahhhhhhh katzi yawwwwwwww deli dumbirikkkkkkkkk yırtık dondan çıkar gibi arada bi laf sallayıp gidiyooo delüüü bayılıyorummm yaaaa
çatlaaaaahhh manyahhh yustuvallaakkremayylı böyyrek sütlü çöörek amanın neruş amanınn
delüüüüüüüüüüüüüü
gece üryamda şahmaranı gördüm kızlarçok korktum hayatımda bu kadar büyük yılan görmemiştim valla. acep ne olaki bu rüya. hayatımda ilkkez görüyorum. dersteydim öğrenciymişim hoca sordu ben başladım şahmaran hikayesinni anlatmaya dekren hikaye canlandı gördüm şahmaranı çok korktum çok yok böyle bişey. sabah netten araştırdım ancak bulamadım sizce neye hikmettir bu rüya
Valla yıla düşman ve korku demek diye biliyorum emmeee şahmaran efsaneee yani belki başka bir anlamı vardı hugocukcuum bilemedimmmm
bakıorumda sohbet koyuuu hiç ortalarda yok bu kız öldümü kaldımı dien de yokk
arkadaşımla msn de tercihler için konuşuoruz yemek ocak ta oooff çok açıktım
1 dilim ekmekle 1 kk kaşar yedim
nedenmi kaşar?
yeni aldığım light peynirin kapağını açamadımmmm
elim acıdııı
etli karnıbahar pişio pişsede yesem artık
eli acımış yaaa kıyamam ben sana narin davşanımmmmm
öğle yemeğim
8 kaşık bulgurlu etli karnabahar yemeği
bol lonlu slata
2 yk lght yoort
1 dilim tam buğday ekemği
afiyet olsunnn kuli kuliiimmmmmmmmmm çok güzel deee bu 8 kaşık etli sebze biraz fazla gibi geldi bana yani hani 1kg daha vereyim diyorsun ya o yüzden didimm 6yk yiyoduk etli sebzeleriiiii
inşallah canım mevsimseldir arada geliyolardı da bu sefer kalabalık geldilerçok geçmiş olsun canım. derdini veren rabbim dermanınıda verir inşallah en kısa zamanda toplanırsın.
hoşbulduk canım,doğum yapalı 4 ay oldu,yaza kadar 5-6 kilo vermem lazım.
kilom 63,5 boyum 1,67 hedefim 57 inşallah:9 spor oğlum uyuduğu zamanlar fırsat buldukça yapıyorum. burada sizi gördüm motive olmak için geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?