delüüüüüüüüüüüüüü
biri beni mi çaaardıı
buyrum benimmm
delüüüüüüüüüüüüüü
Valla yıla düşman ve korku demek diye biliyorum emmeee şahmaran efsaneee yani belki başka bir anlamı vardı hugocukcuum bilemedimmmm
eli acımış yaaa kıyamam ben sana narin davşanımmmmm
afiyet olsunnn kuli kuliiimmmmmmmmmm çok güzel deee bu 8 kaşık etli sebze biraz fazla gibi geldi bana yani hani 1kg daha vereyim diyorsun ya o yüzden didimm 6yk yiyoduk etli sebzeleriiiii
saoll kuşuuummm.yaw çorbam yooktu da ondan öle yedim. çorbam olaydı 5-6 kaşık yeterdi. saol cicişimm.
1.kanepeyi yıkadım bu arada kaldı 2 tekli 1 üçlüüü
büyük kızım su çiçeği oldu küçük kızımda da yakında olmaya başlar salgın varmış çocukları olanlara duyuru 1 yaşın üstündeki çocukları aşılatın:94:
Gitme vaktim yaklaşıyor ama işim çok ve acil..
sanırım bugün çıkamayacağım...
malesef benim kızlar aşılı değil :18:çok geçmiş olsun.geçen ay benim kızımda çıkardı ama aşı olduğu halde.sadece çok ağır geçirmedi 2-3 gün ateşi akşamları çıkıyordu...
kız bu iş yerini sen mi kurtaracaksın.çömez buldularda herşeyi sanamı yaptırıyorlar yoksa :26:
:18::18::18::18::84::84::84::84:malesef benim kızlar aşılı değil :18:
Valla burda 5 kişi çalışırken böyle bişey hiç olmadı ama ben yalnızım ya benim şansımdan işte..
Ne kadar şanslı olduğumu anladınz siz ..
saoll kuşuuummm.yaw çorbam yooktu da ondan öle yedim. çorbam olaydı 5-6 kaşık yeterdi. saol cicişimm.
1.kanepeyi yıkadım bu arada kaldı 2 tekli 1 üçlüüü
hımmmmmmmm tamam o zamannnnn:86::86::86::86: kolay gelsinn cicimmmmmm
hımmmmmmmm tamam o zamannnnn:86::86::86::86: kolay gelsinn cicimmmmmm
saoll sevgülüüüü dombülüüüüü gombirğiiiimmmm.sanada kolay gelsinnnn
hugocuk geçen yıldan arkadaşlar var mı?
Kızlaaarrr benim iştahım bu ara çok açık napsam bilemedim yaaHep yemek yemek istiorum ne olduğu mühim değil canımın çektiği bişi de yok
Tavsiyeniz var mıdır? Napıyım ne ediyim ben
ecrin öğle ne yidin kız sen,aralarda ne yedinnnn hiç yazmıyonn he,muhabbete takılıyo kız burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?