azıcık birşeyler yaptım.her elimde 4 kg lık ağırlık vardı.su bidonu yoktu ama ben ne yaptım eşim 4er kilo elma ve portakal almıştı onlarla sağa sola eğrilme yaptım.250 tane.birde 200 tane sopayı omuzlarıma koydum sağa sola dönerek yaptım.25 alt karın,25 taneüst karın yaptım bacakta yapacakrım ama başım dönüyordu yapmadım o yüzden.
Kızlar rezene çayı ;
hem zayıflatıyor hemde birçok derde davaymış. okuduğum sayfayı sizler için uğraştım ama kopyalayamadım :44: kokusu kötü ama olsun. burnunuzu sıkıp içeceksinizben yarın alacağım. ev bitki çayıyla doldu yaw :86: :86:
spordan geldim. canım çıktı vallaha tansiyonum filan düştü. bi ara gidip kan değerlerimi ölçtürmem lazım 1 haftadır b*k gibiyim söylemesi ayıptır. evde de yemek yoktu oturdum dışarda çorba içtim salata-yogurt yedim su içtim.kendime geldim biraz. aksam7de sosyoloji dersim var. hadi hayırlısı.
ne güzel birsürü sağlıklı şey yemişsin.ben bu kadar değilim valla bravo çok takdir ettim
bugün hoca derse geç gelince çıkışımız da geç oldu 21.30 da çıktım sonra markete ugradım kendime ton balıı yolişime indirimden mama aldım eve geldim saat 22.20 filan
ayy kaç oldu saat hemen yatmalıyım yarın iş var
herkese allah rahatlık versn iyi geceler canlarım
canlarımmmm.... aksam saatlerinde 51 parca olan puzzle ım suan 103 parca oldubu dimektir ki gerie kaldıı 897 akmasada damlar arada aksam yemeginden sora 1 salatalık yidimmm... iyi gecelerr hepicinizee....
çooooooooook yorgunummmmmmmmmmmbeniiiiiiiii beklemeeeeeeee kaptaaaaaaaaaaann
Kızlarcım malum bugün hasta ziyaretindeydim saat 12-17 arası ve ara öğünlerimi düzenli yaptım fekattt öğlen yemeği yerine 1 dilim havuçlu cevizli tam buğday unlu kek yedim( annemin bir arkadaşının annesi kalçasını kırmış ordaydım,annemin arkadaşı da ben gelicem diye bana sağlıklı kek yapmış kadıncağı zonca işin arasında beni düşünmüş yaaaa) bir dilim de oldukçaminnak peynirli neredeyse yağsız börek yidim 2 tane de şekersi açık çay içtim maalesef bugün böyle oldu
Sonraaa eve geldim ve ben yokken erkek arkadaşım burda kalacağından ve aç kalmasın dışardans efil sefil fastfood v.s yemesin deyüüüü onaaaaaa
zeytinyağlı biber dolması
kabak-patates-patlıcan karışık oturtma
kadınbudu köfte
kıymalı prinçli ıspanak
toooklu havuçlu patatesli bezelye
yayla çorbasısı yaptımm(mahalleyi de yemeğe çağırsa iyi olacak sanırım abarttım galibaa )
17den 20ye kadar yaptım bunlarıııyemekteyiz altetmiş beni bıg shef bile paklamazzz getirin b.hanı bi tokatlıyımmm
haaaa ama ana tema şuuu :82::82::82:ben bunlardan yemedimmm ve akşam boll yeşillikli ton balıklı salata yedimmm yatmadan da süt içicem gıdalarım eksik kalmasınn kalsiyum tüketmedim bugün hiç süt iyi olucakkkyani demem o kiiii gözümüzün önündee çok sevdiğimiz yemekler olsa daaa amacımıza ulaşmakk sağlıklı bedenlere kavuşmak için onlardan uzak durabilirz:13::13: irademizle sabırımızlaaa sağlıklı beselenerek sporlaaaa kendimizle gurur duyacağımız sonuçlar alabilirizzz ve en önemlisi hiçbir yemekkk onları yemeyince kendimize duyduğumuz güven kadar mutlu etmiyor bizii azimle devammmmm cicişlerimmmm kurtulucazz tüm yağlardan fazla kilolardan hepberaber inşllahh yarın 12.25te uçağım var sanırım çıkmadan uğrarımmm yine deşimdiden öpeyim sizleriii iyi ki varsınızzz
tesekurler canımcanım hiç verme acı sür memene yada siyah bişeyler emmesin yoksa bırakmaz kaka olmuşde seni biraz rahatsızeder emmeyince akadarda ama sagma kisütün kesilsin
canım benim ne güzel bu zamana kadar meleğini emzirebilmişsin. ben sadece 2,5-3 ay emzirebildim sütüm kesildi üzüntüden stresten.. düşününce yine kendimi suçluyorum o yüzden sana yardımcı olamayacağım.
canım benim ben kızımı sütten keserken bende tek akşamları emziriyordum ama her akşam di,ğerine olmak şartıyla acı tırnak ojesi vardı azıcık birinin ucuna sürerdim.ikisine sürmezdim bazen gece çok ağlayınca temiz olandan vermek için uyku sersemi olduğu için hatırlamıyordu.çok krize girese oda her ağladığında değil.3 günde tamamen bıraktı.ama 10 gün arada aklına gelince istiyordu sora bıraktı.her sabah gözsümü temizlerdim astonla..
tesekurler canım
olsun canım kısmet uzulme bence
denıycem bunları canım zaten gece uyurken verdım gecede 1 kez emdı yoksa hıc bırakmıyordu benı
yoli gunaydı canım sadece sen varsın hugom gelmıs gıtmıs onada gunaydınn
ev cok soğuk sankı kıs gunu donuyorum hazırlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?