60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi de biliyordum billahi de biliyordm sıkı tahminciymişim hee

evet eferinn saağaaa
yalnız herkesde bana karşı bir takipçilik gördüm vallaa,ne çok merak ediliyormuşummm böleee,pek gizemli gördüm kendimiii

tepriklerrrrrbende siyasi coğrafya dersinden 80 puan ile sınıfın en yüksek notunu almışımmherkes 30larda ve 40larda,bende inanamadım gerçi nasıl aldığıma ama gidip hocaya bu not bana ait olmayabilir mi desem ne desem bilemedimmm

nasılsınız canlarrrrr,haftanın son günü olması sebeebiyle çok daha iyiyim ,şükür!bu hafta geçmek bilmedi valla,şöle haftasonu evimi temizleyeyimm,kızımla bol bol vakit geçireyim,spor yapayım,azcık da gezeyim istiyorummmmm

akşam ne yedimmmmmm yazimmmm
1 kase şehriye çorba
1,5 dlm esmer ekmek(dün toplamda 5,5 dlm yemiş oldum fazla olduuu)
2 yk light yoğurt
8 fındık
20 leblebiii

iştahım çok açıktı dünn mutfakta dolandım dolandımsonraaaaaaaaaa yatmadan hemen önce 1 büyük bardak ligt süt içtimm ve yattımmmm.dünüde sağsalim atlattım çok şükür

sabah kaffaltım
ayak üstü
2 dlm esmer ekmeğin içine
1 kk peynir
2 zeytin yidimmmm

Günaydın herkese !!!!!
Kalktım lenslerimi taktım yüzümü yıkadım kahvaltım yumuşuyooo giyinmem lazım pff bugün ne giysem acabaaa

Günaydın yo yo yo.. Ben de ne bulduysam giymişim, az tuhaf olmuş ama neyse

1. 2 dilim çavdar ekmeği
  2. şekersiz yeşil çay
  3. 1 salatalık
  4. 2 ceviz
  5. bir yumurta

Günaydın, afiyet olsun..

Günaydın, afiyet olsun.. Ben de dün akşam mutfakta dolandım, dolandım, en son 3ü 1 arada içtim yarım fincan

günaydın yeee caaa leee :86:

Günaydın HUGOCUK...

Günaydım Kızlar...
Cuma cuma ne işim var işte acaba ya..
Ay ne zor geldi anlatamam..
Neyse artık alışacağız buna da..
Akşam yemeğim
1 dilim denge ekmek
5 yl patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
1 yt marul

sonra da kaçamak yaptım 3ü1 arada içtim yarım fincan...

gayet güzel canım afiyet olsunnnnnn

sabah kahvalrım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 su barağı ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 çerliston biber,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim kepek ekmek,
3 adet zeytin,
1 bardak şekersiz çay,

bizim de bugün rektör adayları seçimimiz var birazdan burası bayağı kalabalık olacaktır.takip etmeye çalışrım fırsat buldukça..

günaydın, afiyet olsun...

günaydın pepeticim evet valla hava hala çok soguk donuyorum bende şimdi kahvaltımı yiyordum güzel bi gü diliyorum sana da

bende sana güzel bir gün diliyorum

afiyet olsun caınm

afiyet olsun canım ben bi ara günde 2 içerdim 3 ü bi aradadan

seviliyorsun kızım ünlü biri gibiii herbikeş hülya avşarı türkan şorayı fahriye evceni neden merak edip takip ediyorsa sende öyle takip ediliyosun
dün de altı kişilik kursta ödevini yapan tek kişi olarak bende hocadan teşekkür aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…