60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canımmmmmm,afiyet olsunnnn
ne kaddaaan erken kalkıyosuuunuzzzz beaaa

valla erken kalkmak çok güzel herkeşe tavsiye ederim..
haftasonları bile saat sekiz oldu mu ben ayaktayım mecburen çünkü karnım acıkıyo uyuyamıyorum

yahu arkadaş tamam sagol günaydınlı msjların çok güzel de başka bir paylaşımın yok

1 bardak maydonoz kürü

2 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
1 ceviz
3 badem
2 fındık

kızımı memeden ayırıyorum bu gece uyuduktan sonra verecemm memeyi sıvı , yeşillik ve süt ürünlerini çok alınca süt çok oluyo, bu yüzden yeşillik, süt yoort ve su az alıcam bugun günlük 3 lt su içiyodum bugun sadece 1 lt iccem, yoort sadece 2 kaşık gün boyu hiç yeşillk yok sadace nena oda sütü azaltır demşti ibr saraçoğlu. hastayım zaten ama kızımı ayırmak çok üzüyo değişik bi duygu o sadece emme emme diyo etrafımda geziyo benim o benim o diyo ben hesaplar yapıyorum ne sursem de emmese diye oyyy kuşumu çok özledim annemiii

günaydınnn kızlarrrrr.... su anda sekersiz nescafemi yudumlamaktayımmm bir yandan da günlükk haberleri izliyorumm... kocişle küsüss o yüzden erkendenn girdimm.. gerci işim varr cıkıcam daha sona ama ossunnnn

Günaydın yo yo yo.. Ben de ne bulduysam giymişim, az tuhaf olmuş ama neyse

Günaydın HUGOCUK...

günaydın tatlımm
valla ne bulursam değil artık üstüme ne olursa onu giydim oluyorum
bi kaç kat giysim var üstte sorun yokta alt giysilerim hep bollaşmış avm ler kredi kartları beni bekleyyoo, gitsin paracıllarrr off accık ta incelim öle gidiyim diyordum ama olmucak sanırım.
üstümdeki pantolonu alalı bir ayı azcık geçti ama çok bol üstümde çuval gibi oldu gitmek lazım şoppingg de şoppinggg

Eferim sana çalışkan öğrenci...

Afiyet olsun...
Zor olur herhalde ayırmak.. Benim oğlum kendi kendine 5 aylık olduğunda bıraktığından ben tam anlayamıyorum tabi ne hissettiğini ama kolay gelsin canım ne diyeyim..

Ben hala hamile elbiselerimi giyiyorum. Üstüme başka bişi olmuyor çünkü.
Ben de direndim alışveriş yapmamak için ama sıkıldım bu elbiselerden de yahu..
şoping şoping şoping haftasonu canım...

günaydınnn kızlarrrrr.... su anda sekersiz nescafemi yudumlamaktayımmm bir yandan da günlükk haberleri izliyorumm... kocişle küsüss o yüzden erkendenn girdimm.. gerci işim varr cıkıcam daha sona ama ossunnnn

günaydınnn canımmmmmm
sen dayanamazz barşırsın hemencikkkkkazcık naz yap kızzzz,haklıysan amaaa

Günaydın Arkadaşlarım:) herkes iyidir inşallah.
yoğunluk nedeniyle yazmasamda takipteyim:)

bu sabah itibariyle 61,5 oldum. giderek daha az az vermeye başladım. ama tabiki artık bu yaşama şeklini bozmak yok:)
metabolizma hızlandırıcı lazım bana , yeşil elmalı kabuk tarçınlı karışım dışında ne önerebilirsiniz?denenmiş faydalı bir uygulama rica ediyorum:))

Sevgiler

bende 58 inince alış veriş yapcaktım, bu hafta konyaya gitcem, ama ben 58 olamadım ki nisanın başında 20 mayısta 58 olcam diyodummm

günaydın yine yine soguk ayy donucum ben burda kızlar

neyse havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun

akşamki menüm
3 köfte kadar haşlanmış kırmızı et sonrada baharatladım bırazcık
bol salata
2 dilim tahıllı ekmek

ara: 1 elma
4 yeni dünya
1 kupa funda çayı
4 ti form

yatarken 1 bardak ılık süt

sabah:
1 kk peynir
domatas salatalık
2 dılm ekmek
1 dilim ananas

kızlar benım kocıste benımle dıyette vallahhı benım listeyle 2 kılo yakın verdı yafff haksızlık bu erkekelr neden daha hızlı kılo verıyyyyyyyyyyyyyyyy:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ben alışveriş yaptım bikaç bişey aldım ama çok değil evde giymek için alıyorum genelde pek dışarda olmadığım için evde giymek için aldım eskilerden kalmada bişeyler var idare eder benim kociş gitti motor aldı delüü
hesaplı olmak bana kaldı yine

canım günaydın. aman ihmal etme yaptır tahlillerini. benim o kadar düşük çıkmıştı ki duyunca şok olmuştum.

günaydın , afiyet olsun canım..

hayatım günaydın.. afiyetler olsun sana da.

pepeticim günaydın. afiyet olsun. senin için zor bir durum hem ayırman lazım memeden hem üzülüyorsun. kolay gelsin canım..

kızlar size tavisye edebileceğim biri var antrenör sanırım süper ötesi adam 50 küüsür yaşındaymış 30 sandım ancak hiç acımıyo çok zor ve böyle olduğu içinde çok faydalı. adı tony horton. netten arayın bakın. ben 8 dakikalık bir karın egzersizi videosu bulabildim sadece ama başka videolarıda varmış çok iyiymiş ben gün aşırı o videoyu artı callanetics karın gezersizlerini ve pilatesi yapıcam. yani birgün kardiyo diğer gün bu karın egzersizlerini yapıcam zormuş ama çok etkili gördümde zaten süper ötesi. tavsiye ederim netten araştırın

ben bugün gayet iyiyim çok şükür. Çünkü annem geldi mutlu oldum. akşam yemeğimde ;

6 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 kase yoğurtlu makarna yedim.

sonra 2 parça bitter çikolata yedim.
1 elma yedim
1 bardak papatya çayı içtim

sabah kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

haşlanmış yumurta ile bol yeşillikli bol limonlu az yağlı salata
biraz beyaz peynir
1 zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
3 bardak esmer şekerli çay.

afiyet olsun canım

benim kız 3 aylıkken kendı bıraktı canım ama cok zor durumdasın biliyorum bebeşin için daha ıyı olacagını düşün annesi

afiyet olsun hafta sonu inş sıcak olurda ben de evimi temizleyebilirim gezmek konusunda emin değlim burda gezilecek bir yer yok ne yazıkkı

afiyet olsun kaçamagın da güzelmiş hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…