afiyet olsun canım ben bi ara günde 2 içerdim 3 ü bi aradadan
günaydın canımmmmmm,afiyet olsunnnn
ne kaddaaan erken kalkıyosuuunuzzzz beaaa
Günaydın yo yo yo.. Ben de ne bulduysam giymişim, az tuhaf olmuş ama neyse
Günaydın HUGOCUK...
seviliyorsun kızım ünlü biri gibiii herbikeş hülya avşarı türkan şorayı fahriye evcenineden merak edip takip ediyorsa sende öyle takip ediliyosun
dün de altı kişilik kursta ödevini yapan tek kişi olarak bende hocadan teşekkür aldım
1 bardak maydonoz kürü
2 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
1 ceviz
3 badem
2 fındık
kızımı memeden ayırıyorum bu gece uyuduktan sonra verecemm memeyi sıvı , yeşillik ve süt ürünlerini çok alınca süt çok oluyo, bu yüzden yeşillik, süt yoort ve su az alıcam bugun günlük 3 lt su içiyodum bugun sadece 1 lt iccem, yoort sadece 2 kaşık gün boyu hiç yeşillk yok sadace nena oda sütü azaltır demşti ibr saraçoğlu. hastayım zaten ama kızımı ayırmak çok üzüyo değişik bi duygu o sadece emme emme diyo etrafımda geziyo benim o benim o diyo ben hesaplar yapıyorum ne sursem de emmese diye oyyy kuşumu çok özledim annemiii
günaydın tatlımm
valla ne bulursam değil artık üstüme ne olursa onu giydim oluyorum
bi kaç kat giysim var üstte sorun yokta alt giysilerim hep bollaşmış avm ler kredi kartları beni bekleyyoo, gitsin paracıllarrroff accık ta incelim öle gidiyim diyordum ama olmucak sanırım.
üstümdeki pantolonu alalı bir ayı azcık geçti ama çok bol üstümde çuval gibi oldu gitmek lazım şoppingg de şoppinggg
günaydınnn kızlarrrrr....su anda sekersiz nescafemi yudumlamaktayımmm bir yandan da günlükk haberleri izliyorumm... kocişle küsüss o yüzden erkendenn girdimm.. gerci işim varr cıkıcam daha sona ama ossunnnn
günaydın tatlımm
valla ne bulursam değil artık üstüme ne olursa onu giydim oluyorum
bi kaç kat giysim var üstte sorun yokta alt giysilerim hep bollaşmış avm ler kredi kartları beni bekleyyoo, gitsin paracıllarrroff accık ta incelim öle gidiyim diyordum ama olmucak sanırım.
üstümdeki pantolonu alalı bir ayı azcık geçti ama çok bol üstümde çuval gibi oldu gitmek lazım şoppingg de şoppinggg
oww famir özelini temizlemeyi başarmış en sonunda
benim de saçlarım filan dökülüyo patır patır bugün biotin almaya başladım pazartesi de dahiliyeden randevu aldım biyokimya testi isticem doktordan bende demir eksikliği filan var sanırım üşümem filan çok oluyo zaten evlenirken doktor biraz eksiklik var demişti ama az dedi diye ciddiye almamıştım şimdi bu kadar kilo verince bi kontrol yapmak şart oldu
Günaydım Kızlar...
Cuma cuma ne işim var işte acaba ya..
Ay ne zor geldi anlatamam..
Neyse artık alışacağız buna da..
Akşam yemeğim
1 dilim denge ekmek
5 yl patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
1 yt marul
sonra da kaçamak yaptım 3ü1 arada içtim yarım fincan...
sabah kahvalrım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 su barağı ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 çerliston biber,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim kepek ekmek,
3 adet zeytin,
1 bardak şekersiz çay,
bizim de bugün rektör adayları seçimimiz var birazdan burası bayağı kalabalık olacaktır.takip etmeye çalışrım fırsat buldukça..
1 bardak maydonoz kürü
2 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
1 ceviz
3 badem
2 fındık
kızımı memeden ayırıyorum bu gece uyuduktan sonra verecemm memeyi sıvı , yeşillik ve süt ürünlerini çok alınca süt çok oluyo, bu yüzden yeşillik, süt yoort ve su az alıcam bugun günlük 3 lt su içiyodum bugun sadece 1 lt iccem, yoort sadece 2 kaşık gün boyu hiç yeşillk yok sadace nena oda sütü azaltır demşti ibr saraçoğlu. hastayım zaten ama kızımı ayırmak çok üzüyo değişik bi duygu o sadece emme emme diyo etrafımda geziyo benim o benim o diyo ben hesaplar yapıyorum ne sursem de emmese diye oyyy kuşumu çok özledim annemiii
sabah kahvalrım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 su barağı ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 çerliston biber,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim kepek ekmek,
3 adet zeytin,
1 bardak şekersiz çay,
bizim de bugün rektör adayları seçimimiz var birazdan burası bayağı kalabalık olacaktır.takip etmeye çalışrım fırsat buldukça..
1 bardak maydonoz kürü
2 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
1 ceviz
3 badem
2 fındık
nasılsınız canlarrrrr,haftanın son günü olması sebeebiyle çok daha iyiyim ,şükür!bu hafta geçmek bilmedi valla,şöle haftasonu evimi temizleyeyimm,kızımla bol bol vakit geçireyim,spor yapayım,azcık da gezeyim istiyorummmmm
akşam ne yedimmmmmm yazimmmm
1 kase şehriye çorba
1,5 dlm esmer ekmek(dün toplamda 5,5 dlm yemiş oldum fazla olduuu)
2 yk light yoğurt
8 fındık
20 leblebiii
iştahım çok açıktı dünn mutfakta dolandım dolandımsonraaaaaaaaaa yatmadan hemen önce 1 büyük bardak ligt süt içtimm ve yattımmmm.dünüde sağsalim atlattım çok şükür
sabah kaffaltım
ayak üstü
2 dlm esmer ekmeğin içine
1 kk peynir
2 zeytin yidimmmm
Günaydım Kızlar...
Cuma cuma ne işim var işte acaba ya..
Ay ne zor geldi anlatamam..
Neyse artık alışacağız buna da..
Akşam yemeğim
1 dilim denge ekmek
5 yl patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
1 yt marul
sonra da kaçamak yaptım 3ü1 arada içtim yarım fincan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?