Eferim sana çalışkan öğrenci...
Ben hala hamile elbiselerimi giyiyorum. Üstüme başka bişi olmuyor çünkü.
Ben de direndim alışveriş yapmamak için ama sıkıldım bu elbiselerden de yahu..
şoping şoping şoping haftasonu canım...
bende 58 inince alış veriş yapcaktım, bu hafta konyaya gitcem, ama ben 58 olamadım ki nisanın başında 20 mayısta 58 olcam diyodummm
sosyal bilgiler öğretmenliği,mezunu olacağım ama öğretmeni olacak mıyım bilmiyorum
günaydın yine yine soguk ayy donucum ben burda kızlar
neyse havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun
kızlar benım kocıste benımle dıyette vallahhı benım listeyle 2 kılo yakın verdı yafff haksızlık bu erkekelr neden daha hızlı kılo verıyyyyyyyyyyyyyyyy:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım günaydın. aman ihmal etme yaptır tahlillerini. benim o kadar düşük çıkmıştı ki duyunca şok olmuştum.
[/B][/COLOR]
günaydınnn canımmmmmm
sen dayanamazz barşırsın hemencikkkkkazcık naz yap kızzzz,haklıysan amaaa
ben alışveriş yaptım bikaç bişey aldım ama çok değil evde giymek için alıyorum genelde pek dışarda olmadığım için evde giymek için aldım eskilerden kalmada bişeyler var idare eder benim kociş gitti motor aldı delüü
hesaplı olmak bana kaldı yine
Sınıf öğretmeni olacak olsaydın benim oğlumu sen okut diye oraya gelelim diyecektim..
Herkese günaydın ve afiyet olsun...
Dün akşam bir tane enginar (baklalı)
2dlm light ekmek
125 gr light yogurt
1 kaşık z.yağlı pırasa yedim..
Sabahta;
b. peynir
1 tutam fesleğen, maydanoz ve domatesle yumurta yaptım(1yk yağ ile)
1,5 dlim light ekmek
1 kivi
1 fincay çay
salatalıktann su hale geldikkkk... ben haklıyımm ... barısmıcammm... bugünn spora da kendim gitcemm... binmicemm onunn arabasınakahvaltıda ne yesem acaba:44:
2dlm light ekmek
125 gr light yogurt
Sabahta;
b. peynir
1,5 dlim light ekmek
1 kivi
1 fincay çay
2dlm light ekmek
125 gr light yogurt
Sabahta;
b. peynir
1,5 dlim light ekmek
1 kivi
1 fincay çay
senin oğlannnn büyüyene kadar ben anca geçiş yaparımm sanırımm,4. sınıftan itibarennn derslerine girmeye başlarımmm
canım demirim çok düşük çıktı3 kutu demir hapı kullandım. demir hapı malesef kilo yapıyor
evet eferinn saağaaa
yalnız herkesde bana karşı bir takipçilik gördüm vallaa,ne çok merak ediliyormuşummm böleee,pek gizemli gördüm kendimiii
tepriklerrrrrbende siyasi coğrafya dersinden 80 puan ile sınıfın en yüksek notunu almışımm herkes 30larda ve 40larda,bende inanamadım gerçi nasıl aldığıma ama gidip hocaya bu not bana ait olmayabilir mi desem ne desem bilemedimmm
sabah kahvalrım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 su barağı ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 çerliston biber,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim kepek ekmek,
3 adet zeytin,
1 bardak şekersiz çay,
bizim de bugün rektör adayları seçimimiz var birazdan burası bayağı kalabalık olacaktır.takip etmeye çalışrım fırsat buldukça..
bende de kesin demir düşük çıkıcak adım gibi biliyorum ve bu kiloları geri almaktan çok korkuyorum ama saçlar da gidiyor. tırnaklarım da uzamıyor dikkat edip kullanıcam artık napim..
sende saç dökülmesi varmıydı o zamanlar ? ve demir hapından sonra düzeldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?