60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben tarihimin en zayıf durumudnayım şu an
o yüzden eskiden kalan bişiler yok ki çıkarıp giyeyim o yüzden istemediim halde bişiler alacam işyerinde olmuyo çuval gibi

bende 58 inince alış veriş yapcaktım, bu hafta konyaya gitcem, ama ben 58 olamadım ki nisanın başında 20 mayısta 58 olcam diyodummm

üzülme tatlım çok kilolu değilsin ve bu verilmicek bi kilo değil ben kendime hedef koymuyorum ama 19 mayısda 63 olurum demiştim ama hedefimi aşmış görünüyorum
bakalım ablamın nikahı olan 29 haziranda 60 kilo olabilcek miyim ? yada 58

hahah bu lafı hava durumu sunucusu sarışın bi kadın vardı seksi seksi giyinip çıkardı her akşam tvye
darısı benim kocişin başına inşallah oda tutar bogazını yoksa kıskançlıktan daha da kilo alıyo

canım günaydın. aman ihmal etme yaptır tahlillerini. benim o kadar düşük çıkmıştı ki duyunca şok olmuştum.

[/B][/COLOR]

nilmısracım günaydın
senin hangi degerin düşük çıktı ? bende de bişi çıkçak kesin :26::26::26:

günaydınnn canımmmmmm
sen dayanamazz barşırsın hemencikkkkkazcık naz yap kızzzz,haklıysan amaaa

salatalıktann su hale geldikkkk... ben haklıyımm ... barısmıcammm... bugünn spora da kendim gitcemm... binmicemm onunn arabasına kahvaltıda ne yesem acaba:44:

Herkese günaydın ve afiyet olsun...
Dün akşam bir tane enginar (baklalı)
2dlm light ekmek
125 gr light yogurt
1 kaşık z.yağlı pırasa yedim..
Sabahta;
b. peynir
1 tutam fesleğen, maydanoz ve domatesle yumurta yaptım(1yk yağ ile)
1,5 dlim light ekmek
1 kivi
1 fincay çay

hügocum bosver tasarrufu kocan motora iki az biniversin, ne güzel zayıfladın al al giy şekerim , ben senin durumuna gelsem benim için 52 ler oliy bu kimse tutamaz beni başlarım arabasına motorunu üleyynnn, erkeklere iyiliğe geçmez... çocukta yok ayağını bağlayan giy giy gez valla bi daha mi gelcez dünyaya

Son düzenleme:

canım meülerin çok güzelll,harika gidiyorusunnnnnn

nilmısracım günaydın
senin hangi degerin düşük çıktı ? bende de bişi çıkçak kesin :26::26::26:
[/QUOTE]

canım demirim çok düşük çıktı 3 kutu demir hapı kullandım. demir hapı malesef kilo yapıyor

canım afiyet olsun. enginar ı ve kereviz i çok severim ama malesef burada yok anneme söylemeyi de unuttum getirirdi o bana ama unutmuşum.

Afiyet olsun....

senin oğlannnn büyüyene kadar ben anca geçiş yaparımm sanırımm,4. sınıftan itibarennn derslerine girmeye başlarımmm

Tamam öyle yaparız o zaman...

kız hügo sana yazacam ama sürem dolmadııı,mesaj trafiğii yaşıyorum yine

Son düzenleme:

canım demirim çok düşük çıktı 3 kutu demir hapı kullandım. demir hapı malesef kilo yapıyor

bende de kesin demir düşük çıkıcak adım gibi biliyorum ve bu kiloları geri almaktan çok korkuyorum ama saçlar da gidiyor. tırnaklarım da uzamıyor dikkat edip kullanıcam artık napim..
sende saç dökülmesi varmıydı o zamanlar ? ve demir hapından sonra düzeldi mi ?

tebrikler canım benim benim de üniversitede ödevler sıkıştırdı

bilgisayar kursu yüzünden hiç bişey yapamaz oldum 3 haftadır

hele şükür ki bugün bitiyor

afiyet olsun canım benim menün çok güzellll

cimcimem sen diyetisyen randevuna gidene kadar hiç tartılmayacaksın değil mi:26::26::26::26:

herkezlereeee ama herkezlereeee günaydınnnnnnnnnnnn nasılsınızz bugün ben kaygılı düşüncemedeyim atlatmaya çalışıyorummmmmm onun dışında iyiyim saçlarımı fönlettimm(fambıkkk)akşamda doğumgünü var oraya gidicem.pepeti canım ilgileniyorum bi yeri aradım toplantıdalarmış görünce sana bilgi vericem menülerimi yazıyorum
bir kase tavuk çorbası
2 tane biber dolması
cacık
sonraki saatlerde
bir su bardağı süt(içine 2 yk kellogs katıp yidim)
1 tane elma
sabah
bir bardaktan az ılık su
domatez-salatalık
1 kk peynir
2 tne zeytin
2 dilim tane ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydanoz-dereotu yidim

evt kahvaltımı yazıorummm:

1 lop yumurta
3 te 1 demett maydonozz
2 tane salkımm domatesss
1,5 dilim kızarmıs ekmekk
1 kk ödemişş tulum

aslında bi de salatalık yicektimm ama kocişle onunn yüzündenn küstügümm içinn onu da cezalandırdımm.. yatsınn dursunn dolapta

evet canım saçlarımda dökülme çok oluyordu. çok yorgun oluyordum uyku bozukluğu yaşıyordum. kalbimde aşırı çarpıntım oluyordu kriz geçireceğimi bile düşünmüştüm ve çok unutkan olmaya başlamıştım. şimdi düzenli her sabah aç karnıma pekmez içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…