herkezlereeee ama herkezlereeeegünaydınnnnnnnnnnnn nasılsınızz bugün ben kaygılı düşüncemedeyim atlatmaya çalışıyorummmmmm onun dışında iyiyim saçlarımı fönlettimm(fambıkkk)akşamda doğumgünü var oraya gidicem.pepeti canım ilgileniyorum bi yeri aradım toplantıdalarmış görünce sana bilgi vericem menülerimi yazıyorum
bir kase tavuk çorbası
2 tane biber dolması
cacık
sonraki saatlerde
bir su bardağı süt(içine 2 yk kellogs katıp yidim)
1 tane elma
sabah
bir bardaktan az ılık su
domatez-salatalık
1 kk peynir
2 tne zeytin
2 dilim tane ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydanoz-dereotu yidim
sosyal bilgiler öğretmenliği,mezunu olacağım ama öğretmeni olacak mıyım bilmiyorum
Herkese günaydın ve afiyet olsun...
Dün akşam bir tane enginar (baklalı)
2dlm light ekmek
125 gr light yogurt
1 kaşık z.yağlı pırasa yedim..
Sabahta;
b. peynir
1 tutam fesleğen, maydanoz ve domatesle yumurta yaptım(1yk yağ ile)
1,5 dlim light ekmek
1 kivi
1 fincay çay
Sabah kahvaltım
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 fincan çay
2 ceviz
herkezlereeee ama herkezlereeeegünaydınnnnnnnnnnnn nasılsınızz bugün ben kaygılı düşüncemedeyim atlatmaya çalışıyorummmmmm onun dışında iyiyim saçlarımı fönlettimm(fambıkkk)akşamda doğumgünü var oraya gidicem.pepeti canım ilgileniyorum bi yeri aradım toplantıdalarmış görünce sana bilgi vericem menülerimi yazıyorum
bir kase tavuk çorbası
2 tane biber dolması
cacık
sonraki saatlerde
1 tane elma
sabah
bir bardaktan az ılık su
domatez-salatalık
1 kk peynir
2 tne zeytin
2 dilim tane ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydanoz-dereotu yidim
bir kase tavuk çorbası
2 tane biber dolması
cacık
sonraki saatlerde
1 tane elma
sabah
bir bardaktan az ılık su
domatez-salatalık
1 kk peynir
2 tne zeytin
2 dilim tane ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydanoz-dereotu yidim
evt kahvaltımı yazıorummm:
1 lop yumurta
3 te 1 demett maydonozz
2 tane salkımm domatesss
1,5 dilim kızarmıs ekmekk
1 kk ödemişş tulum
aslında bi de salatalık yicektimm ama kocişle onunn yüzündenn küstügümm içinn onu da cezalandırdımm.. yatsınn dursunn dolapta
canım benim afiyet olsun. nugya papatya çayı panik atak ve depresif hallere çok iyi geliyor ben kullanıyorum. İnsanı sakinleştiriyor kullanmanı tavsiye ederim
hügocum bosver tasarrufu kocan motora iki az biniversin, ne güzel zayıfladın al al giy şekerim , ben senin durumuna gelsem benim için 52 ler oliy bu kimse tutamaz beni başlarım arabasına motorunu üleyynnn, erkeklere iyiliğe geçmez...çocukta yok ayağını bağlayan giy giy gez valla bi daha mi gelcez dünyaya
evt kahvaltımı yazıorummm:
1 lop yumurta
3 te 1 demett maydonozz
2 tane salkımm domatesss
1,5 dilim kızarmıs ekmekk
1 kk ödemişş tulum
aslında bi de salatalık yicektimm ama kocişle onunn yüzündenn küstügümm içinn onu da cezalandırdımm.. yatsınn dursunn dolapta
canım benim afiyet olsun. nugya papatya çayı panik atak ve depresif hallere çok iyi geliyor ben kullanıyorum. İnsanı sakinleştiriyor kullanmanı tavsiye ederim
bir kase tavuk çorbası
2 tane biber dolması
cacık
sonraki saatlerde
1 tane elma
sabah
bir bardaktan az ılık su
domatez-salatalık
1 kk peynir
2 tne zeytin
2 dilim tane ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydanoz-dereotu yidim
adiyet olsun canım benim...herkezlereeee ama herkezlereeeegünaydınnnnnnnnnnnn nasılsınızz bugün ben kaygılı düşüncemedeyim atlatmaya çalışıyorummmmmm onun dışında iyiyim saçlarımı fönlettimm(fambıkkk)akşamda doğumgünü var oraya gidicem.pepeti canım ilgileniyorum bi yeri aradım toplantıdalarmış görünce sana bilgi vericem menülerimi yazıyorum
bir kase tavuk çorbası
2 tane biber dolması
cacık
sonraki saatlerde
1 tane elma
sabah
bir bardaktan az ılık su
domatez-salatalık
1 kk peynir
2 tne zeytin
2 dilim tane ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydanoz-dereotu yidim
canım evet tartılmayı düşünmüyorum gidince orda öğrenmek istiyorum...piskolojikmen etkilenmek istemiyorum çünkü.ya veremediysem..:26::26::26:tebrikler canım benim benim de üniversitede ödevler sıkıştırdı
bilgisayar kursu yüzünden hiç bişey yapamaz oldum 3 haftadır
hele şükür ki bugün bitiyor
afiyet olsun canım benim menün çok güzellll
cimcimem sen diyetisyen randevuna gidene kadar hiç tartılmayacaksın değil mi:26::26::26::26:
afiyet olsun..Sabah kahvaltım
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 fincan çay
2 ceviz
afiyet olsun...Herkese günaydın ve afiyet olsun...
Dün akşam bir tane enginar (baklalı)
2dlm light ekmek
125 gr light yogurt
1 kaşık z.yağlı pırasa yedim..
Sabahta;
b. peynir
1 tutam fesleğen, maydanoz ve domatesle yumurta yaptım(1yk yağ ile)
1,5 dlim light ekmek
1 kivi
1 fincay çay
afiyet olsun canım benim...ben bugün gayet iyiyim çok şükür. Çünkü annem geldi mutlu oldum.akşam yemeğimde ;
6 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 kase yoğurtlu makarna yedim.
sonra 2 parça bitter çikolata yedim.
1 elma yedim
1 bardak papatya çayı içtim
sabah kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
haşlanmış yumurta ile bol yeşillikli bol limonlu az yağlı salata
biraz beyaz peynir
1 zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
3 bardak esmer şekerli çay.
afiyet olsun canım benim.biz bayanların bütün vücudu yağ depolar ama erkekler sadece göbekte toparlar.yağ yakmakta zordur.onlar o yüzden çabuk kilo veriyorlar...günaydın yine yine soguk ayy donucum ben burda kızlar
neyse havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun
akşamki menüm
3 köfte kadar haşlanmış kırmızı et sonrada baharatladım bırazcık
bol salata
2 dilim tahıllı ekmek
ara: 1 elma
4 yeni dünya
1 kupa funda çayı
4 ti form
yatarken 1 bardak ılık süt
sabah:
1 kk peynir
domatas salatalık
2 dılm ekmek
1 dilim ananas
kızlar benım kocıste benımle dıyette vallahhı benım listeyle 2 kılo yakın verdı yafff haksızlık bu erkekelr neden daha hızlı kılo verıyyyyyyyyyyyyyyyy:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
1 bardak maydonoz kürü
2 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
1 ceviz
3 badem
2 fındık
kızımı memeden ayırıyorum bu gece uyuduktan sonra verecemm memeyi sıvı , yeşillik ve süt ürünlerini çok alınca süt çok oluyo, bu yüzden yeşillik, süt yoort ve su az alıcam bugun günlük 3 lt su içiyodum bugun sadece 1 lt iccem, yoort sadece 2 kaşık gün boyu hiç yeşillk yok sadace nena oda sütü azaltır demşti ibr saraçoğlu. hastayım zaten ama kızımı ayırmak çok üzüyo değişik bi duygu o sadece emme emme diyo etrafımda geziyo benim o benim o diyo ben hesaplar yapıyorum ne sursem de emmese diye oyyy kuşumu çok özledim annemiii
abovvvvv unuttum yazmayı hemde çok öenmliydi bu unuttuğum şey hugocuk fambık ve neruş içinn ben evet bennnnnn hugocuk dikkat etmedi galiba daha öncedende yazdıydım salı günü ben bennn spora başlamıştımmmkoşu bandına binmeye başladımm balımmmmm ilk 20 dk bindim dünde 25 dk bindim e benim için büyük gelişme ama fazla hızlı binmiyorum çünkü benim nabız panik ataktan dolayı normal değil zatiii işte böyleee :82:
ben yapayım bari bu kürü demir eksikliğim varnilmısra ve pepetiiiiiiii... bunu dinlemiştim sifreler de ama tamm tarifi buldumm size... cok faydalıymıss... ıspanakk yada kerevizz tek basına asla demir ihtiyacını karsılamıomuss amaaa ikisii bi arada bombaymısss belki işinize yararrr
Kansızlık ve demir eksikliği kürü:
Malzemeler:
* 250 gram taze ıspanak,
* 200 gram kabuğu soyulmuş kereviz.
Hazırlanışı ve kullanımı:
Kaynamakta olan bir litre suyun içerisine 200 gram ince dilimlenmiş kerevizi atınız ve hafif ateşte 10 dakika haşlayınız. 10 dakika tamamlandıktan sonra üzerine 250 gram ıspanağı ilave ediniz ve yine ağzı kapalı olarak 5 dakika daha haşlamaya devam ediniz. Daha sonra soğumaya bırakınız. Soğuduktan sonra süzerek suyunu temiz bir şişeye koyunuz.
Sabah aç karnına veya kahvaltıdan bir saat sonra bir su bardağı içilir. Akşam aç karnına veya akşam yemeğinden bir saat sonra bir su bardağı içilir. 15 gün müddetle sabah ve akşam içimleriyle gün atlamadan devam edilir. 15 gün sonra 10 gün ara verilir. 10 gün aradan sonra aynı şekilde tekrar sabah ve akşam olmak üzere 15 gün kereviz-ıspanak kürüne devam edilir. Toplam 30 günlük uygulama ile kür tamamlanmış olur.
abovvvvv unuttum yazmayı hemde çok öenmliydi bu unuttuğum şey hugocuk fambık ve neruş içinn ben evet bennnnnn hugocuk dikkat etmedi galiba daha öncedende yazdıydım salı günü ben bennn spora başlamıştımmmkoşu bandına binmeye başladımm balımmmmm ilk 20 dk bindim dünde 25 dk bindim e benim için büyük gelişme ama fazla hızlı binmiyorum çünkü benim nabız panik ataktan dolayı normal değil zatiii işte böyleee :82:
adiyet olsun canım benim...
canım evet tartılmayı düşünmüyorum gidince orda öğrenmek istiyorum...piskolojikmen etkilenmek istemiyorum çünkü.ya veremediysem..:26::26::26:
afiyet olsun..
afiyet olsun...
afiyet olsun canım benim...
afiyet olsun canım benim.biz bayanların bütün vücudu yağ depolar ama erkekler sadece göbekte toparlar.yağ yakmakta zordur.onlar o yüzden çabuk kilo veriyorlar...
canım benim afiyet olsun.benim kızımı sütten kestiğimde o her istediğinde ben ağlıyordum.ona haksızlık ettiğimi düşünüyordum.rabbim bunu onun için vermiş ama neden ben elinden bu hakkını alıyorum diye.ama kayınvalidemin de desteğiyle bittirdim.çok zor gerçekten senin duygularını çok iyi anlıyorum...
evet canım saçlarımda dökülme çok oluyordu. çok yorgun oluyordum uyku bozukluğu yaşıyordum. kalbimde aşırı çarpıntım oluyordu kriz geçireceğimi bile düşünmüştüm ve çok unutkan olmaya başlamıştım. şimdi düzenli her sabah aç karnıma pekmez içiyorum.
maşallah kuzummm sağlıkla devame dersin de gider fazla yağlar kilocuklar inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?