60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim afiyet olsun. nugya papatya çayı panik atak ve depresif hallere çok iyi geliyor ben kullanıyorum. İnsanı sakinleştiriyor kullanmanı tavsiye ederim

abovvvvv unuttum yazmayı hemde çok öenmliydi bu unuttuğum şey hugocuk fambık ve neruş içinn ben evet bennnnnn hugocuk dikkat etmedi galiba daha öncedende yazdıydım salı günü ben bennn spora başlamıştımmm koşu bandına binmeye başladımm balımmmmm ilk 20 dk bindim dünde 25 dk bindim e benim için büyük gelişme ama fazla hızlı binmiyorum çünkü benim nabız panik ataktan dolayı normal değil zatiii işte böyleee :82:

sosyal bilgiler öğretmenliği,mezunu olacağım ama öğretmeni olacak mıyım bilmiyorum

kaçıncı sınıftasın canım sen??

inşallah yakın zamanda bitirip atanırsınn:81::81::81::81::81:

afiyet olsun canım benim, çok güzel kahvaltınnn:81::81::81::81::81:

Sabah kahvaltım
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 fincan çay
2 ceviz

afiyet olsun canım benimmm:81::81::81::81:

diyetisyen bana da ceviz verdi sabah kahvaltısına

şimdi hugocuk diyecek ki bana listeyi atacaktın ama evde unutuyom hep yaaa çok mahçup oldum canım sana karşıı

afiyet olsun canımmmm

keşke bende yiyebilsem şu dereotunu yaaaa

bir türlü barşamadık kendisi ile

nilmısra ve pepetiiiiiiii... bunu dinlemiştim sifreler de ama tamm tarifi buldumm size... cok faydalıymıss... ıspanakk yada kerevizz tek basına asla demir ihtiyacını karsılamıomuss amaaa ikisii bi arada bombaymısss belki işinize yararrr

Kansızlık ve demir eksikliği kürü:
Malzemeler:
* 250 gram taze ıspanak,
* 200 gram kabuğu soyulmuş kereviz.

Hazırlanışı ve kullanımı:

Kaynamakta olan bir litre suyun içerisine 200 gram ince dilimlenmiş kerevizi atınız ve hafif ateşte 10 dakika haşlayınız. 10 dakika tamamlandıktan sonra üzerine 250 gram ıspanağı ilave ediniz ve yine ağzı kapalı olarak 5 dakika daha haşlamaya devam ediniz. Daha sonra soğumaya bırakınız. Soğuduktan sonra süzerek suyunu temiz bir şişeye koyunuz.
Sabah aç karnına veya kahvaltıdan bir saat sonra bir su bardağı içilir. Akşam aç karnına veya akşam yemeğinden bir saat sonra bir su bardağı içilir. 15 gün müddetle sabah ve akşam içimleriyle gün atlamadan devam edilir. 15 gün sonra 10 gün ara verilir. 10 gün aradan sonra aynı şekilde tekrar sabah ve akşam olmak üzere 15 gün kereviz-ıspanak kürüne devam edilir. Toplam 30 günlük uygulama ile kür tamamlanmış olur.

Günaydın Nugi.. Afiyet olsun...

Afiyet olsun... cezalandır salatalıkları bakalım...

canım benim afiyet olsun. nugya papatya çayı panik atak ve depresif hallere çok iyi geliyor ben kullanıyorum. İnsanı sakinleştiriyor kullanmanı tavsiye ederim

sağol canım evet banada söylemişlerdi regliyim şu anda regliler içinde karın ağrısı olursa geçirirmiş galiba dün içtim papatya çayından hergünmü içmemiz gerekiyo acaba :26:dimi aslında hergündür. o zaman ben kendime hazırlayayım şimdi bi tane papatya çayı

ayy tatlım valla ben müsrif olsam işimiz zor valla. zati eşimde bundan yüz buluyo sanırım geçen yıl sıfır araba aldık onun kredisi var bide gitti motor aldı 4 yıl kredimiz var maaşı iyi ama yinede çok müsrif olmamak lazım bebecik düşünüyoruzya şimdilik bu yazı çıkaraacak kadar kıyafetim var evde giymek için hep s beden eşofmanlar aldım dışarı içinde bikaç tişört aldım ama m beden eşim kıskançya kızıyo vücudu belli eden şeylere izin vermiyo canım.

kız ne oldu neden küsüştünüz koçişlee:44::44::44::44:

ben de alayım o zaman papatya çayı bugün yaaa

günaydın nugii afiyet olsun dü sana bi msj atmıştım aldınmı canım

adiyet olsun canım benim...
canım evet tartılmayı düşünmüyorum gidince orda öğrenmek istiyorum...piskolojikmen etkilenmek istemiyorum çünkü.ya veremediysem..:26::26::26:
Sabah kahvaltım
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 fincan çay
2 ceviz
afiyet olsun..
afiyet olsun...
afiyet olsun canım benim...
afiyet olsun canım benim.biz bayanların bütün vücudu yağ depolar ama erkekler sadece göbekte toparlar.yağ yakmakta zordur.onlar o yüzden çabuk kilo veriyorlar...

canım benim afiyet olsun.benim kızımı sütten kestiğimde o her istediğinde ben ağlıyordum.ona haksızlık ettiğimi düşünüyordum.rabbim bunu onun için vermiş ama neden ben elinden bu hakkını alıyorum diye.ama kayınvalidemin de desteğiyle bittirdim.çok zor gerçekten senin duygularını çok iyi anlıyorum...

hiç gözümden kaçarmı kaçmadı elbette ama devamı gelcekmi o önemli ona bakıyodum. canım sonuçta tempoya gerek yok sende yavaş yavaş en düşük seviyede bile yürüsen olur birde yürürken sevdiğin müzikleri dinle rahatlarsın canım hem güçlendirir seni o yüzden rahatsızlığınada iyi gelir. ama mizik dinlersen kafanda kaygılı düşünceler olmaz rahatlarsın ben müziksiz spor yapamam mesela illa olacak yoksa abuk sabuk şeyler düşünüyorum

ara öğün saat 9 :00 da bir elma

burası biraz yoğun birde benim bu gün netim çok yavaş.bir yazıyı okuyana kadar yarım saat geçiyor.açmıyor bekliyor bayağı.kahvaltısını yapan diğer tüm arkadaşlara afiye olsun...

ben yapayım bari bu kürü demir eksikliğim var

maşallah kuzummm sağlıkla devame dersin de gider fazla yağlar kilocuklar inşallahhhhhh

ben de tartılmayayım o zaman ya tabi dayanabilirsem

ben de pekmez içmeye başlamıştım kuli kuli çok faydası yok diyince vazgeçtim . artık doktor ne verirse içicem. ilaçlar da iştah açıyormuş ama dikkat edicem napim önce saglık ,

canlarımmmmm ben birazdan çıkıcam evden uçağım 12.25te hepinizi öpüyorummm inşallah ordan da sık sık katılıciiiim sizeeeeee kendinize çokk iyi bakınnn kaçamkları abartmayınn sporlarınızı yappınnnn fambııık dersler de bitiyooo sporu ihmal etmeeee hepiciiiiniziii çok seviyorummmmm görüşmek üzreeeeeeeeeeeee

pepeti bende oğlumu 20 aylıkken ayırmştm bundan3 ay önce
artık bana çok eziyet etmeye başlamıştı her yerde meme diyordu
gerçekten senin ve çoçuk için zor bir süreç
ama gece vermeyide 3 günden sonra kesmelisin
allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…