canlarımmmmm ben birazdan çıkıcam evden uçağım 12.25te hepinizi öpüyorummm inşallah ordan da sık sık katılıciiiim sizeeeeee kendinize çokk iyi bakınnn kaçamkları abartmayınn sporlarınızı yappınnnn fambııık dersler de bitiyooo sporu ihmal etmeeeehepiciiiiniziii çok seviyorummmmm görüşmek üzreeeeeeeeeeeee
ayy tatlım valla ben müsrif olsam işimiz zor valla. zati eşimde bundan yüz buluyo sanırımgeçen yıl sıfır araba aldık onun kredisi var bide gitti motor aldı 4 yıl kredimiz var maaşı iyi ama yinede çok müsrif olmamak lazım bebecik düşünüyoruzya şimdilik bu yazı çıkaraacak kadar kıyafetim var evde giymek için hep s beden eşofmanlar aldım dışarı içinde bikaç tişört aldım ama m beden eşim kıskançya kızıyo vücudu belli eden şeylere izin vermiyo canım.
canlarımmmmm ben birazdan çıkıcam evden uçağım 12.25te hepinizi öpüyorummm inşallah ordan da sık sık katılıciiiim sizeeeeee kendinize çokk iyi bakınnn kaçamkları abartmayınn sporlarınızı yappınnnn fambııık dersler de bitiyooo sporu ihmal etmeeeehepiciiiiniziii çok seviyorummmmm görüşmek üzreeeeeeeeeeeee
günaydın fambıkk afiyet olsun çerezler almış yine yerlerini listeni süslüyorlarnasılsınız canlarrrrr,haftanın son günü olması sebeebiyle çok daha iyiyim ,şükür!bu hafta geçmek bilmedi valla,şöle haftasonu evimi temizleyeyimm,kızımla bol bol vakit geçireyim,spor yapayım,azcık da gezeyim istiyorummmmm
akşam ne yedimmmmmm yazimmmm
1 kase şehriye çorba
1,5 dlm esmer ekmek(dün toplamda 5,5 dlm yemiş oldum fazla olduuu)
2 yk light yoğurt
8 fındık
20 leblebiii
iştahım çok açıktı dünn mutfakta dolandım dolandımsonraaaaaaaaaa yatmadan hemen önce 1 büyük bardak ligt süt içtimm ve yattımmmm.dünüde sağsalim atlattım çok şükür
sabah kaffaltım
ayak üstü
2 dlm esmer ekmeğin içine
1 kk peynir
2 zeytin yidimmmm
günaydın yyeeeeccceeeleeeeeeeee afiyet olsunGünaydım Kızlar...
Cuma cuma ne işim var işte acaba ya..
Ay ne zor geldi anlatamam..
Neyse artık alışacağız buna da..
Akşam yemeğim
1 dilim denge ekmek
5 yl patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
1 yt marul
sonra da kaçamak yaptım 3ü1 arada içtim yarım fincan...
cimcimecim afiyet olsun canım ne zamandır spor yaparken rektorede yakalanmıyon ha farkındamısınsabah kahvalrım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 su barağı ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 çerliston biber,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim kepek ekmek,
3 adet zeytin,
1 bardak şekersiz çay,
bizim de bugün rektör adayları seçimimiz var birazdan burası bayağı kalabalık olacaktır.takip etmeye çalışrım fırsat buldukça..
1 bardak maydonoz kürü
2 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
1 ceviz
3 badem
2 fındık
kızımı memeden ayırıyorum bu gece uyuduktan sonra verecemm memeyi sıvı , yeşillik ve süt ürünlerini çok alınca süt çok oluyo, bu yüzden yeşillik, süt yoort ve su az alıcam bugun günlük 3 lt su içiyodum bugun sadece 1 lt iccem, yoort sadece 2 kaşık gün boyu hiç yeşillk yok sadace nena oda sütü azaltır demşti ibr saraçoğlu. hastayım zaten ama kızımı ayırmak çok üzüyo değişik bi duygu o sadece emme emme diyo etrafımda geziyo benim o benim o diyo ben hesaplar yapıyorum ne sursem de emmese diye oyyy kuşumu çok özledim annemiii
kız ne oldu neden küsüştünüz koçişlee:44::44::44::44:
abovvvvv unuttum yazmayı hemde çok öenmliydi bu unuttuğum şey hugocuk fambık ve neruş içinn ben evet bennnnnn hugocuk dikkat etmedi galiba daha öncedende yazdıydım salı günü ben bennn spora başlamıştımmmkoşu bandına binmeye başladımm balımmmmm ilk 20 dk bindim dünde 25 dk bindim e benim için büyük gelişme ama fazla hızlı binmiyorum çünkü benim nabız panik ataktan dolayı normal değil zatiii işte böyleee :82:
ahhhh canımmmmmmmmmmmmm,ahhhhh balımmmmmmmmmmmmmmmmm,kınalı kuzummmmmmmm benimmmmm ..canım sağ salim git gelll emii,tamam sözzzzz yapıcam Allah sağlık sıhhat verirse ihmal etmicemmmmmmcanlarımmmmm ben birazdan çıkıcam evden uçağım 12.25te hepinizi öpüyorummm inşallah ordan da sık sık katılıciiiim sizeeeeee kendinize çokk iyi bakınnn kaçamkları abartmayınn sporlarınızı yappınnnn fambııık dersler de bitiyooo sporu ihmal etmeeeehepiciiiiniziii çok seviyorummmmm görüşmek üzreeeeeeeeeeeee
ben de tartılmayayım o zaman ya tabi dayanabilirsem
günaydın fambıkk afiyet olsun çerezler almış yine yerlerini listeni süslüyorlar
günaydın yyeeeeccceeeleeeeeeeee afiyet olsun
cimcimecim afiyet olsun canım ne zamandır spor yaparken rektorede yakalanmıyon ha farkındamısınrektör diyodur bu kız sporu bıraktı heralde diye
afiyet olsun pepeti canım emebildiği kadar emse iyi değilmi niye ayırıyosunki memeden :26: çok sağlıklı anne sütü kaç yaşındaki senin kızın
6 tane orta boy salatlıkk dogradım her aksamki gibiiiiiiii.... 2 parcasını ben yidimm demek o 5.5 salatalık yimişşş.... normalde uzunlardan 5 tane yapıodumm ama bu da bayaaa olduu... aradann 1 saat gectii tekrarr istediii... elma armut istese vericem de salatalıkk didimi kan beynime cıkıoo.. soyy dilimle limonla tuzlaa.. eve limon dayanmıooo vallaa.... didiştikk didiştikk sona da banaaaa didi kii ben sana böle yapmıomm işim de olsa seni otobüse falan bindirmiomm geliomm heryere götürüomm didi... götürme didimm bendee... eve geldigimden berii bi yemekk verdinn bi salatalıkk virdin bana didii.. demekk cay kahve içsemm basıma carpcan didii.. bende nankörr didimm... saltalıktan sona elma istesenn cay istesenn hemenn vermiom muu ne zamnn laf ettiimm didimm... ama ikinciye 5 salatalıkk daha vermekk istemiomm gereksizz göbegini masaya koycan yakında didimm.. haftadaa 3 defa salatalık alıoss.. daha biraz didiştikk küstükk iştee.. sabahh sırnastı ama konusmucamm iştee.. hepp benn alttan aldıgımm içinn tepeme cıktıı
6 tane orta boy salatlıkk dogradım her aksamki gibiiiiiiii.... 2 parcasını ben yidimm demek o 5.5 salatalık yimişşş.... normalde uzunlardan 5 tane yapıodumm ama bu da bayaaa olduu... aradann 1 saat gectii tekrarr istediii... elma armut istese vericem de salatalıkk didimi kan beynime cıkıoo.. soyy dilimle limonla tuzlaa.. eve limon dayanmıooo vallaa.... didiştikk didiştikk sona da banaaaa didi kii ben sana böle yapmıomm işim de olsa seni otobüse falan bindirmiomm geliomm heryere götürüomm didi... götürme didimm bendee... eve geldigimden berii bi yemekk verdinn bi salatalıkk virdin bana didii.. demekk cay kahve içsemm basıma carpcan didii.. bende nankörr didimm... saltalıktan sona elma istesenn cay istesenn hemenn vermiom muu ne zamnn laf ettiimm didimm... ama ikinciye 5 salatalıkk daha vermekk istemiomm gereksizz göbegini masaya koycan yakında didimm.. haftadaa 3 defa salatalık alıoss.. daha biraz didiştikk küstükk iştee.. sabahh sırnastı ama konusmucamm iştee.. hepp benn alttan aldıgımm içinn tepeme cıktıı
günaydın yyeeeeccceeeleeeeeeeee afiyet olsun
cimcimecim afiyet olsun canım ne zamandır spor yaparken rektorede yakalanmıyon ha farkındamısınrektör diyodur bu kız sporu bıraktı heralde diye
afiyet olsun pepeti canım emebildiği kadar emse iyi değilmi niye ayırıyosunki memeden :26: çok sağlıklı anne sütü kaç yaşındaki senin kızın
yasemin sporda dediğim değişiklikleri uygulamaya başladınmı canımherkese merhaba şekerler
saat 7de kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
domates- salatalık(üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı gezdirdim)
1 tatlı kaşığı labne peyniri
3 zeytin
nane-maydanoz
3 közlenmiş yeşil biber
1 ceviz
2 badem
2 fındık
2 kuru kayısı
1 kivi
1 kupa ıhlamur
sonra yürüyüşe çıktım 1 saat tempolu yürüdüm :82:
eve gelip duş aldım
saat 10 da 1 kase çilek yedim
birazdan ders çalışmaya başlıycam
nazende _87 canım diyetisyene gittiğinden haberim yoktu kısaca bilgilendirme istiyorummmmmm
ayyy sen ben cimcime haftaya kontrole gideceğiz sanırım benim randevu 21 inde ama gel gör ki ters vakit benim için şı sıralar regl dönemim inş rahat atlatırım çünkü benim diyetisyen 3 hafta sonra dogum ıznıne ayrılıyor o gitmeden bu işi halletmem gerek:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?