60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi yolculuklar Neruş....
Kendine iyi bak, iyi dinlen...

ah canım ne güzel s bedenler.gerçi bende m giyiyorum ama olsun.benim bacaklarım incedir ondan olabilir sadece kalça kemiğim geniş.o yüzden de geniş duruyorum...s giyeceğim günleri bekliyorum.

iyi yolculuklar canım benimmmm

canım benim hayırlı yolculular yolun açık olsun sağlıkla git gel...:79::79::79::80::80::80:

günaydın fambıkk afiyet olsun çerezler almış yine yerlerini listeni süslüyorlar
günaydın yyeeeeccceeeleeeeeeeee afiyet olsun
cimcimecim afiyet olsun canım ne zamandır spor yaparken rektorede yakalanmıyon ha farkındamısın rektör diyodur bu kız sporu bıraktı heralde diye

afiyet olsun pepeti canım emebildiği kadar emse iyi değilmi niye ayırıyosunki memeden :26: çok sağlıklı anne sütü kaç yaşındaki senin kızın

kız ne oldu neden küsüştünüz koçişlee:44::44::44::44:

6 tane orta boy salatlıkk dogradım her aksamki gibiiiiiiii.... 2 parcasını ben yidimm demek o 5.5 salatalık yimişşş.... normalde uzunlardan 5 tane yapıodumm ama bu da bayaaa olduu... aradann 1 saat gectii tekrarr istediii... elma armut istese vericem de salatalıkk didimi kan beynime cıkıoo.. soyy dilimle limonla tuzlaa.. eve limon dayanmıooo vallaa.... didiştikk didiştikk sona da banaaaa didi kii ben sana böle yapmıomm işim de olsa seni otobüse falan bindirmiomm geliomm heryere götürüomm didi... götürme didimm bendee... eve geldigimden berii bi yemekk verdinn bi salatalıkk virdin bana didii.. demekk cay kahve içsemm basıma carpcan didii.. bende nankörr didimm... saltalıktan sona elma istesenn cay istesenn hemenn vermiom muu ne zamnn laf ettiimm didimm... ama ikinciye 5 salatalıkk daha vermekk istemiomm gereksizz göbegini masaya koycan yakında didimm.. haftadaa 3 defa salatalık alıoss.. daha biraz didiştikk küstükk iştee.. sabahh sırnastı ama konusmucamm iştee.. hepp benn alttan aldıgımm içinn tepeme cıktıı

eferim kızzzz seenneeeedersler bitti bende tam gaz spor yapicim inaşllahhhaaaa,beraber yapakk emiii
ahhhh canımmmmmmmmmmmmm,ahhhhh balımmmmmmmmmmmmmmmmm,kınalı kuzummmmmmmm benimmmmm ..canım sağ salim git gelll emii,tamam sözzzzz yapıcam Allah sağlık sıhhat verirse ihmal etmicemmmmmm

2 yaşında canım ya ama 2 yas yeterli deniyo bilimde de dindede zaten yemeğini yiyo hooop meme oynuyo seviyo

oovvv mesele harbiden derinmiş kaa deliii

kavgaya bakkkk,kızzz sen haksızsın emeeeeebi slatalıktan ne olacakkkk bütün malzemeleri tepsiye koy getir,kocanın yanına otur birtaraftan soyy,bi taraftan dilimle,tuzla,limonla koyyyy işte önüneee.Alalh Allahhhh adam akşama kadar çalışiyyyyy azcık nazlanmak istiyyyy,daha yeni evlisinizzz nazlaaa sendeeeee:26:bunaları diyen ben miyimmmmm:26:
bende yatmadan önce süt ısıttım içtimmm,kızımada ısıttımmm oda içti,eşimde bir türk kahvesi yapan olsada içsek didi:26:ebnde hiçççççççççççç duymammazlıktan geldimmmm lömpür lömpürrr yürüdüm kızmla yatağa yattımmmmmtam yatma vakti ona kahve mi yapıcammm Allah Allah süt istese veriridim ama

herkese merhaba şekerler
saat 7de kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
domates- salatalık(üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı gezdirdim)
1 tatlı kaşığı labne peyniri
3 zeytin
nane-maydanoz
3 közlenmiş yeşil biber
1 ceviz
2 badem
2 fındık
2 kuru kayısı
1 kivi
1 kupa ıhlamur

sonra yürüyüşe çıktım 1 saat tempolu yürüdüm :82:
eve gelip duş aldım

saat 10 da 1 kase çilek yedim

birazdan ders çalışmaya başlıycam

canım rektör değildi dekandı.dün bana topkek ikram etti almadım.öğlende yemeğe gitmedim dışardan söyledim.ama o görmediği için aç aç oturmayayım diye ikram ediyor.teşekkkür ederim dedim.kız inceciksin ne kendini hırpalıyon kalk yemeğe git dedi.bende dışardan söyledim gelecek dedim.güldü dediki hanım dışardan yiyiyor bende buna acıyorum.zenginin hali başka dedi.kendisi ayda 15 milyar alıyor.biz 1,5 milyarla zengin oluyoruz..

nazende _87 canım diyetisyene gittiğinden haberim yoktu kısaca bilgilendirme istiyorummmmmm

ayyy sen ben cimcime haftaya kontrole gideceğiz sanırım benim randevu 21 inde ama gel gör ki ters vakit benim için şı sıralar regl dönemim inş rahat atlatırım çünkü benim diyetisyen 3 hafta sonra dogum ıznıne ayrılıyor o gitmeden bu işi halletmem gerek:18::18::18::18::18::18::18:

nerudacığım iyi yolculuklar canım bizlere yaz canım görüşmek üzere tatlım

yasemin sporda dediğim değişiklikleri uygulamaya başladınmı canım

günaydın fambıkk afiyet olsun çerezler almış yine yerlerini listeni süslüyorlar

günaydınn cicişşşşş,kız artıkın yimem akşam çerez merez okulda derslerim bittiyaaaa,çok şükür vaktinde evime gideceğim içinnn akşam eve vardığımda enerji ihtiyacı hissetmem sanıyorummmmm

canım benim benimde eli kulağında bugün yarın regli olurum.inşallah olurumda haftaya kadar biter inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…