canlarımmmmm ben birazdan çıkıcam evden uçağım 12.25te hepinizi öpüyorummm inşallah ordan da sık sık katılıciiiim sizeeeeee kendinize çokk iyi bakınnn kaçamkları abartmayınn sporlarınızı yappınnnn fambııık dersler de bitiyooo sporu ihmal etmeeeehepiciiiiniziii çok seviyorummmmm görüşmek üzreeeeeeeeeeeee
evet okadar tartılmaya alışmışızki eksiklik hissediyor gibi hissediyorum.ama olsun 1 hafta daha dişimi sıkarım ne olacak ki sende öyle yap moralin bozulmaz en azıından.boşver bakalım akmı karamı ne olacak.
6 tane orta boy salatlıkk dogradım her aksamki gibiiiiiiii.... 2 parcasını ben yidimm demek o 5.5 salatalık yimişşş.... normalde uzunlardan 5 tane yapıodumm ama bu da bayaaa olduu... aradann 1 saat gectii tekrarr istediii... elma armut istese vericem de salatalıkk didimi kan beynime cıkıoo.. soyy dilimle limonla tuzlaa.. eve limon dayanmıooo vallaa.... didiştikk didiştikk sona da banaaaa didi kii ben sana böle yapmıomm işim de olsa seni otobüse falan bindirmiomm geliomm heryere götürüomm didi... götürme didimm bendee... eve geldigimden berii bi yemekk verdinn bi salatalıkk virdin bana didii.. demekk cay kahve içsemm basıma carpcan didii.. bende nankörr didimm... saltalıktan sona elma istesenn cay istesenn hemenn vermiom muu ne zamnn laf ettiimm didimm... ama ikinciye 5 salatalıkk daha vermekk istemiomm gereksizz göbegini masaya koycan yakında didimm.. haftadaa 3 defa salatalık alıoss.. daha biraz didiştikk küstükk iştee.. sabahh sırnastı ama konusmucamm iştee.. hepp benn alttan aldıgımm içinn tepeme cıktıı
herkese merhaba şekerler
saat 7de kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
domates- salatalık(üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı gezdirdim)
1 tatlı kaşığı labne peyniri
3 zeytin
nane-maydanoz
3 közlenmiş yeşil biber
1 ceviz
2 badem
2 fındık
2 kuru kayısı
1 kivi
1 kupa ıhlamur
sonra yürüyüşe çıktım 1 saat tempolu yürüdüm :82:
eve gelip duş aldım
saat 10 da 1 kase çilek yedim
birazdan ders çalışmaya başlıycam
nazende _87 canım diyetisyene gittiğinden haberim yoktu kısaca bilgilendirme istiyorummmmmm
ayyy sen ben cimcime haftaya kontrole gideceğiz sanırım benim randevu 21 inde ama gel gör ki ters vakit benim için şı sıralar regl dönemim inş rahat atlatırım çünkü benim diyetisyen 3 hafta sonra dogum ıznıne ayrılıyor o gitmeden bu işi halletmem gerek:18::18::18::18::18::18::18:
kavgaya bakkkk,kızzz sen haksızsın emeeeee bi slatalıktan ne olacakkkk bütün malzemeleri tepsiye koy getir,kocanın yanına otur birtaraftan soyy,bi taraftan dilimle,tuzla,limonla koyyyy işte önüneee.Alalh Allahhhh adam akşama kadar çalışiyyyyy azcık nazlanmak istiyyyy,daha yeni evlisinizzz nazlaaa sendeeeee:26:bunaları diyen ben miyimmmmm:26:
bende yatmadan önce süt ısıttım içtimmm,kızımada ısıttımmm oda içti,eşimde bir türk kahvesi yapan olsada içsek didi:26:ebnde hiçççççççççççç duymammazlıktan geldimmmm lömpür lömpürrr yürüdüm kızmla yatağa yattımmmmmtam yatma vakti ona kahve mi yapıcammm Allah Allah süt istese veriridim ama
6 tane orta boy salatlıkk dogradım her aksamki gibiiiiiiii.... 2 parcasını ben yidimm demek o 5.5 salatalık yimişşş.... normalde uzunlardan 5 tane yapıodumm ama bu da bayaaa olduu... aradann 1 saat gectii tekrarr istediii... elma armut istese vericem de salatalıkk didimi kan beynime cıkıoo.. soyy dilimle limonla tuzlaa.. eve limon dayanmıooo vallaa.... didiştikk didiştikk sona da banaaaa didi kii ben sana böle yapmıomm işim de olsa seni otobüse falan bindirmiomm geliomm heryere götürüomm didi... götürme didimm bendee... eve geldigimden berii bi yemekk verdinn bi salatalıkk virdin bana didii.. demekk cay kahve içsemm basıma carpcan didii.. bende nankörr didimm... saltalıktan sona elma istesenn cay istesenn hemenn vermiom muu ne zamnn laf ettiimm didimm... ama ikinciye 5 salatalıkk daha vermekk istemiomm gereksizz göbegini masaya koycan yakında didimm.. haftadaa 3 defa salatalık alıoss.. daha biraz didiştikk küstükk iştee.. sabahh sırnastı ama konusmucamm iştee.. hepp benn alttan aldıgımm içinn tepeme cıktıı
canım benim benimde eli kulağında bugün yarın regli olurum.inşallah olurumda haftaya kadar biter inşallah.
güle güle neruşum minnak bebişim antebin hamamları neruş için spor zamanlarıneruş bu yaza giyecek small eşofmanları helede hoy hoy helede hoyy dombada dom dom dombada dom dom
nazende _87 canım diyetisyene gittiğinden haberim yoktu kısaca bilgilendirme istiyorummmmmm
ayyy sen ben cimcime haftaya kontrole gideceğiz sanırım benim randevu 21 inde ama gel gör ki ters vakit benim için şı sıralar regl dönemim inş rahat atlatırım çünkü benim diyetisyen 3 hafta sonra dogum ıznıne ayrılıyor o gitmeden bu işi halletmem gerek:18::18::18::18::18::18::18:
öle de balımmm o beni hiçç nazlamıoo amaaaa o nası olcekkk... yemektenn sonaa oturdumm puzzle basınaa.. hiiiiççççç vallaa oturduu mac izlediii tıkı cıkmadıı ... gel 2 laf edelim ugrasma beraber tv izleyelim falann hiçbişi yokkk... canı bişi isteyincee askımm oluoo... sona vermeye kalktımm istemiomm didii.. gitmişş kendine elma temizlemişş gelmişş al sana elma soydumm demio bana hiçç... benn onunn annesi diilim kii kosulsuzzz hizmet ediiim sürekliii... iice sebastian yaptı binii
biiiiir hizmete alıştırmışsın ama sende evdesin canım o kadar olsun emmeee
ikiii salatalık kilo aldırmaz bırak yisin benimki gibi bir oturuşta tok karna sekiz tane halley yarım litre kola götürmüyo ya bide göbeginin üstüne kırıntılarını döküyo ıyyy sinri oluuyorum
Ayyy
az önce biri bana hamile misin diye sordu..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ayyy
inş sabredebilirim canım benim
mevzu derinn:97::97::97::97::97:
yakın zamanda gönlünü alır inş.
kahvaltım çok zengin canım afiyet olsunnn:81::81::81::81:
canım benimkisi size uymaz çünkü gebelik de düşündüğüm için ona göre verdii
diytisyen bana özel durumun olduğu zaman gelme 1 hafta sonra gel dedi
senin regl dönemine mi denk geliyor:97::97::97:
Ayyy
:
canım benimkisi size uymaz çünkü gebelik de düşündüğüm için ona göre verdii
diytisyen bana özel durumun olduğu zaman gelme 1 hafta sonra gel dedi
senin regl dönemine mi denk geliyor:97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?