60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle neruşum minnak bebişim antebin hamamları neruş için spor zamanları neruş bu yaza giyecek small eşofmanları helede hoy hoy helede hoyy dombada dom dom dombada dom dom

Güle güle git gel tatlım allaha emanet ol iyi yolculuklar ablamızın da ellerindne öperiz

inş sabredebilirim canım benim

mevzu derinn:97::97::97::97::97:

yakın zamanda gönlünü alır inş.

kahvaltım çok zengin canım afiyet olsunnn:81::81::81::81:

canım benimkisi size uymaz çünkü gebelik de düşündüğüm için ona göre verdii

diytisyen bana özel durumun olduğu zaman gelme 1 hafta sonra gel dedi

senin regl dönemine mi denk geliyor:97::97::97:

öle de balımmm o beni hiçç nazlamıoo amaaaa o nası olcekkk... yemektenn sonaa oturdumm puzzle basınaa.. hiiiiççççç vallaa oturduu mac izlediii tıkı cıkmadıı ... gel 2 laf edelim ugrasma beraber tv izleyelim falann hiçbişi yokkk... canı bişi isteyincee askımm oluoo... sona vermeye kalktımm istemiomm didii.. gitmişş kendine elma temizlemişş gelmişş al sana elma soydumm demio bana hiçç... benn onunn annesi diilim kii kosulsuzzz hizmet ediiim sürekliii... iice sebastian yaptı binii

biiiiir hizmete alıştırmışsın ama sende evdesin canım o kadar olsun emmeee
ikiii salatalık kilo aldırmaz bırak yisin benimki gibi bir oturuşta tok karna sekiz tane halley yarım litre kola götürmüyo ya bide göbeginin üstüne kırıntılarını döküyo ıyyy sinri oluuyorum

Benim de haftaya çarşamba kontrolüm var.. bakalım ne diyecek...

sebastian ne kız
ayrıyetten haklısın. varsa yoksa şu erkeklerin ps leri tvleri pc leri ayoooooll

her aksamm yemektenn sonra ortalama 7_8 salatalıkk yiyiooo.. 5 liralıkk badem yiyiyoo artıkk kac gr geliosa... yaklasık 2 kücük kutu sanırımm enerji içecegiyle birlikte 20 lik viski yada votka tüketioo.. gece alkol aldıgı içinn acıkıoo askım bana bişi ver askım bana bişi verr.. o anda ne varsa cips elma erik ne bilimm işte onu da yiyiooo.. bazenn direk yemekk istiyo... gece de tatlı arıoo.. dondurma yada ne varsaa... benii servis elemanı gibi görüoo... cıkalımm sahile gidelimm 2 tur atalım yok.. bi yerde bi cay içelim yok.. tavrımm kati bu saatten sonra.. onun yüzünden kilo aldımm evde otura otura

günaydınn kızlarrrr

dün regl olmuştum yaaa
gece ağrılardan hiç uyuyamadım 2ydi yattığım hep uyandım durdum.
şu anda akrnım kocaman davul gibi ve ağrıo.
hiç kahvaltı hazırlıycak halim yok

misafrlere yaptığım yağsız börek 2 dilim
1 çeri domates
2 yk light yoort
2 tk pekmez
1 kupa şekersiz çay

ayrıca akşam misafrler gelrken pasta getrmiş 2 kk ondan yedim. hepinizi öpüorm geçmişi okuyayım biraz

canım teşekkür ederim

Ayyy
az önce biri bana hamile misin diye sordu..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hiç takma bence kafana canım etraftaki kıskanç insanların zayıflayan kişlere karşı uyguladığı bir taktiktir bu bana da söyleyen var ay nekadar kilo almışsın sen daha zayıftın yada hiç seslerini çıkarmazlar halbuki daha da zayıfladım o yüzden sen aldırma canım zayıflamaya devam

anladım canım ama yağ kas oranın filan nasılmış
benim bu günlerde regl olamam gerek ama gecen ay 10 gün kadar gecıktı eger olursam haftaya rahatım olmazsam hapı yuttum demektir

:86::86::86::86::86::86:

kahvaltımı ettim bu arada ama sadece 1 bardak su içebildimmm... bugünn spora gidicemm yinee.. ama nası yapcam bilmiom...sabahh diz ve bilekk agrısıyla uyanıorum yaa nie anlamadımm.. doktor kas kaybı didiydii.. o kadarr egzersizee hiç bişi olmadı mı kaslarıma yaa... egzersiz yaparklenn nasıl acıoo tatlı tatlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…