yasemin sporda dediğim değişiklikleri uygulamaya başladınmı canım
her aksamm yemektenn sonra ortalama 7_8 salatalıkk yiyiooo.. 5 liralıkk badem yiyiyoo artıkk kac gr geliosa... yaklasık 2 kücük kutu sanırımm enerji içecegiyle birlikte 20 lik viski yada votka tüketioo.. gece alkol aldıgı içinn acıkıoo askım bana bişi ver askım bana bişi verr.. o anda ne varsa cips elma erik ne bilimm işte onu da yiyiooo.. bazenn direk yemekk istiyo... gece de tatlı arıoo.. dondurma yada ne varsaa... benii servis elemanı gibi görüoo... cıkalımm sahile gidelimm 2 tur atalım yok.. bi yerde bi cay içelim yok.. tavrımm kati bu saatten sonra.. onun yüzünden kilo aldımm evde otura otura
günaydınn cicişşşşş,kız artıkın yimem akşam çerez merez okulda derslerim bittiyaaaa,çok şükür vaktinde evime gideceğim içinnn akşam eve vardığımda enerji ihtiyacı hissetmem sanıyorummmmm
güle güle neruşum minnak bebişim antebin hamamları neruş için spor zamanlarıneruş bu yaza giyecek small eşofmanları helede hoy hoy helede hoyy dombada dom dom dombada dom dom
Ayyy
az önce biri bana hamile misin diye sordu..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sağol canımm,oturduğum için öyle görünüyorummm çokkkk uzun bir yolum varr hala en az 55 olamma lazım,hep beraber kurtuluruz inşallah fazlalıklardanfamirciğim zaten inceciksincanım tebrikler canım çok güzel görünüyorsun herhangi bir çıkıntı fazlalık yok canım süper
günaydınn kızlarrrr
dün regl olmuştum yaaa
gece ağrılardan hiç uyuyamadım 2ydi yattığım hep uyandım durdum.
şu anda akrnım kocaman davul gibi ve ağrıo.
hiç kahvaltı hazırlıycak halim yok
misafrlere yaptığım yağsız börek 2 dilim
1 çeri domates
2 yk light yoort
2 tk pekmez
1 kupa şekersiz çay
ayrıca akşam misafrler gelrken pasta getrmiş 2 kk ondan yedim. hepinizi öpüorm geçmişi okuyayım biraz
ay yok seninki daa betermiş. benim ki en azından içmesss.. bi kere enerji içeceği ile alkol çok tehlikelii. bide öyle açım açım off ilerisi kötü olur devamlı kilo alır hay allah hep mi böyleydi ki :26::26::26:
her aksamm yemektenn sonra ortalama 7_8 salatalıkk yiyiooo.. 5 liralıkk badem yiyiyoo artıkk kac gr geliosa... yaklasık 2 kücük kutu sanırımm enerji içecegiyle birlikte 20 lik viski yada votka tüketioo.. gece alkol aldıgı içinn acıkıoo askım bana bişi ver askım bana bişi verr.. o anda ne varsa cips elma erik ne bilimm işte onu da yiyiooo.. bazenn direk yemekk istiyo... gece de tatlı arıoo.. dondurma yada ne varsaa... benii servis elemanı gibi görüoo... cıkalımm sahile gidelimm 2 tur atalım yok.. bi yerde bi cay içelim yok.. tavrımm kati bu saatten sonra.. onun yüzünden kilo aldımm evde otura otura
owww hem sağlıksız beslenme hem içki off off ilerisi için kötü olur anladığım kadarıyla ağzı boş durmuyo canım işin zor valla önlemini al bencede böyle olmazki sağlıksız besleniyo daha gençsiniz spor yapmıyo zor hakikatende
senden bişe isyetince yeşilçay demle içine limonsuyu koy ve eline içsin
Benim de haftaya çarşamba kontrolüm var.. bakalım ne diyecek...
Ayyy
az önce biri bana hamile misin diye sordu..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
günaydınn kızlarrrr
dün regl olmuştum yaaa
gece ağrılardan hiç uyuyamadım 2ydi yattığım hep uyandım durdum.
şu anda akrnım kocaman davul gibi ve ağrıo.
hiç kahvaltı hazırlıycak halim yok
misafrlere yaptığım yağsız börek 2 dilim
1 çeri domates
2 yk light yoort
2 tk pekmez
1 kupa şekersiz çay
ayrıca akşam misafrler gelrken pasta getrmiş 2 kk ondan yedim. hepinizi öpüorm geçmişi okuyayım biraz
anladım canım ama yağ kas oranın filan nasılmış
benim bu günlerde regl olamam gerek ama gecen ay 10 gün kadar gecıktı eger olursam haftaya rahatım olmazsam hapı yuttum demektir
:86::86::86::86::86::86:
kahvaltımı ettim bu arada ama sadece 1 bardak su içebildimmm... bugünn spora gidicemm yinee.. ama nası yapcam bilmiom...sabahh diz ve bilekk agrısıyla uyanıorum yaa nie anlamadımm.. doktor kas kaybı didiydii.. o kadarr egzersizee hiç bişi olmadı mı kaslarıma yaa... egzersiz yaparklenn nasıl acıoo tatlı tatlıı
owww hem sağlıksız beslenme hem içki off off ilerisi için kötü olur anladığım kadarıyla ağzı boş durmuyo canım işin zor valla önlemini al bencede böyle olmazki sağlıksız besleniyo daha gençsiniz spor yapmıyo zor hakikatende
senden bişe isyetince yeşilçay demle içine limonsuyu koy ve eline içsin
yağım çok yaaaa hiç sorma:84::84::84::84::84::84:
yüzde 35 çıktı:84::84::84::84:
bi kavgada ondan kopar ozman,ben ne istedim sen ne getirdin diyeee biz zor içiyoruz o nası içecek yaaa
afiyet olsun canım canım eğer egzersiz yapıyorsan ondan ötürü ağrıyordur zamanla geçerben de başlayacağım spora ilk hafta kambur kambur yürürüm artık ağrılarımdan ama zamnla daha da zinde oluyor insan
canım benim benimde 35,1 çıktı.inşallah güzel sonuçlar olur canım gitmiştir yağlar
bana hep soruyorlar okulda, üniversitede, otobüste , her yerde:84::84::84::84:
geçmiş olsun canım, afiyet olsun hem de, civanperçemi falan içsen iyi gelir aslıda söktürür rahatlarsın
yağım çok yaaaa hiç sorma:84::84::84::84::84::84:
yüzde 35 çıktı:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?