60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yok seninki daa betermiş. benim ki en azından içmesss.. bi kere enerji içeceği ile alkol çok tehlikelii. bide öyle açım açım off ilerisi kötü olur devamlı kilo alır hay allah hep mi böyleydi ki :26::26::26:

tatlım bence de yerinde bir karar akşamları çok hafif sebze yemekleri meyve yoğurt süt tüketmek en sağlıklısı akşam dediğin gibi uzak durmak lazım çerezlerden

güle güle neruşum minnak bebişim antebin hamamları neruş için spor zamanları neruş bu yaza giyecek small eşofmanları helede hoy hoy helede hoyy dombada dom dom dombada dom dom

gombirik davşan yaaa

Ayyy
az önce biri bana hamile misin diye sordu..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bana geçen yaazz yoldan geçen bi teyze didi yaaa,hamilemisin diyeeeetraftakileri bıraktım yoldan geçenlerde sorar oluyodu,Allah yareeppiimm!!etrafındakilerde gıcıklığına yapıyo zaten takma sen canımmmm,hem kilonda çok fazla değilll,halledeceksin kısa zamnada

famirciğim zaten inceciksin canım tebrikler canım çok güzel görünüyorsun herhangi bir çıkıntı fazlalık yok canım süper
sağol canımm,oturduğum için öyle görünüyorummm çokkkk uzun bir yolum varr hala en az 55 olamma lazım,hep beraber kurtuluruz inşallah fazlalıklardan

günaydın canım
afiyet olsun tatlım

yok annesi ve babasınınn yanında içmedigi içinn haftada 3 günn dısarı cıkıolardı arkadaslarıylaa öle içioduu.. hiçç içip zıbıtmadıgı içinn bana zararıı yok ama hem parası gözüme batıoo hem de gece acıkmaları deli edio beni 3 aylar girince rahatlıcamm cünküü o zaman hiçç içmezz.. o zamnda bi daha içmesin die ugrasmamm lazımm.. kızlarr didi kii digerlerininn eslerii bunlar annesininn evinde içemedigi içinn ilk zamanlar böle oluo sona gecioo.. ama benimm kocişiminki gecmedi hala... umudumm 3 aylarr.. tehlikeli die bende duydum ama ezelden beri öle içiolarmıss.. hiçç sek içemess garibimm ama iççem die cabalıo işte

owww hem sağlıksız beslenme hem içki off off ilerisi için kötü olur anladığım kadarıyla ağzı boş durmuyo canım işin zor valla önlemini al bencede böyle olmazki sağlıksız besleniyo daha gençsiniz spor yapmıyo zor hakikatende
senden bişe isyetince yeşilçay demle içine limonsuyu koy ve eline içsin

bi kavgada ondan kopar ozman,ben ne istedim sen ne getirdin diyeeebiz zor içiyoruz o nası içecek yaaa

Benim de haftaya çarşamba kontrolüm var.. bakalım ne diyecek...

inşallah güzel sonuçlar olur canım gitmiştir yağlar

Ayyy
az önce biri bana hamile misin diye sordu..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bana hep soruyorlar okulda, üniversitede, otobüste , her yerde:84::84::84::84:

geçmiş olsun canım, afiyet olsun hem de, civanperçemi falan içsen iyi gelir aslıda söktürür rahatlarsın

anladım canım ama yağ kas oranın filan nasılmış
benim bu günlerde regl olamam gerek ama gecen ay 10 gün kadar gecıktı eger olursam haftaya rahatım olmazsam hapı yuttum demektir

:86::86::86::86::86::86:

yağım çok yaaaa hiç sorma:84::84::84::84::84::84:

yüzde 35 çıktı:84::84::84::84:

afiyet olsun canım canım eğer egzersiz yapıyorsan ondan ötürü ağrıyordur zamanla geçer ben de başlayacağım spora ilk hafta kambur kambur yürürüm artık ağrılarımdan ama zamnla daha da zinde oluyor insan

içmez tatlım yaa.... bamya yemss, enginar yemez, kereviz yemez, pırasa yemez, kabak yemez.. saolsunn balımm beni zorlucakk herseyi yapıo bak simdi bu sölediklerimi duysa kedi olurdu yine... ben karıma bagırıo muyum, küfür mü ediorum, kalbini mi kırıorum, her istedigini yapmıo muyumm, içip sapıtıo muyumm derdiiii... bi yemegim mii dert oldu askım sana derdi kedi kedii kıyamamm yaaaa cokk seviomm ama kızdırıoo zıbıttırıo benii... kıyamadıgımı belli etmedenn tavrımı koyucimm o nedenlenn

kızlar 2. aramı yaptım:
saat 11 : 00

1 kupa yeşil çay ardındanda elma...500 ml. de su..işlerden oturamıyorum.arada oturup bir bakıyorum.ara öğün yeme saatlerine denk getirmeye çalışıyorum.allahım inşallah eski rektör seçilmez öyle olursa bizim tıp fak.osmanbey kampüsüne taşınacak orasıda 30 dak.felan sürüyor şehir merkezine başkası seçilirse 4 yıl sonra gideceğiz inşallah...

bi kavgada ondan kopar ozman,ben ne istedim sen ne getirdin diyeeebiz zor içiyoruz o nası içecek yaaa

he valla ben icemiomm hep karısık içiomm o yüzdenn.. hele berrak yesil var yaaa arkadasım içioduu yemin ederimm odun tadı gelioo yaa böle otlu odun kiminn...

evet canım bir dönem oluyor...bende çarşamba günü fitnes yaptım yan kaslarım sırt kaslarım okadar iyi çalışmışki şuan ağrıyor.birde dünde çalıştırdım bira.akşamada pilates yaparsam geçer ağrısı.ama o ağrıdıkça çalıştırdığım için ben mutlu oluyorum.hoca demişti doğru kası çalıştırırsanız ağrı yapar derdi demekki doğru yol izlemişim.ben bir dönem spor yapmayı bırakmıştım ilk başladığımda diz kapaklarımda sanki kırılma sesleri geliyordu ama artık gelmiyor...

canım benim benimde 35,1 çıktı.gidecek üzülme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…