canım benim benimde 35,1 çıktı.gidecek üzülme...
nazende listeni ne zaman vercen çok merak ediyorum kıss
yok annesi ve babasınınn yanında içmedigi içinn haftada 3 günn dısarı cıkıolardı arkadaslarıylaa öle içioduu.. hiçç içip zıbıtmadıgı içinn bana zararıı yok ama hem parası gözüme batıoo hem de gece acıkmaları deli edio beni3 aylar girince rahatlıcamm cünküü o zaman hiçç içmezz.. o zamnda bi daha içmesin die ugrasmamm lazımm.. kızlarr didi kii digerlerininn eslerii bunlar annesininn evinde içemedigi içinn ilk zamanlar böle oluo sona gecioo.. ama benimm kocişiminki gecmedi hala... umudumm 3 aylarr.. tehlikeli die bende duydum ama ezelden beri öle içiolarmıss.. hiçç sek içemess garibimm ama iççem die cabalıo işte
owww hem sağlıksız beslenme hem içki off off ilerisi için kötü olur anladığım kadarıyla ağzı boş durmuyo canım işin zor valla önlemini al bencede böyle olmazki sağlıksız besleniyo daha gençsiniz spor yapmıyo zor hakikatende
senden bişe isyetince yeşilçay demle içine limonsuyu koy ve eline içsin
bi kavgada ondan kopar ozman,ben ne istedim sen ne getirdin diyeee biz zor içiyoruz o nası içecek yaaa
içmez tatlım yaa.... bamya yemss, enginar yemez, kereviz yemez, pırasa yemez, kabak yemez.. saolsunn balımm beni zorlucakk herseyi yapıobak simdi bu sölediklerimi duysa kedi olurdu yine... ben karıma bagırıo muyum, küfür mü ediorum, kalbini mi kırıorum, her istedigini yapmıo muyumm, içip sapıtıo muyumm derdiiii... bi yemegim mii dert oldu askım sana derdi kedi kedii kıyamamm yaaaa cokk seviomm ama kızdırıoo zıbıttırıo benii... kıyamadıgımı belli etmedenn tavrımı koyucimm o nedenlenn
he valla ben icemiomm hep karısık içiomm o yüzdenn.. hele berrak yesil var yaaa arkadasım içioduu yemin ederimm odun tadı gelioo yaa böle otlu odun kiminn...
canım doktor bana dediki hiç unutmam sigara alkol insanı yavaş yavaş öldürür kilo ise bianda öldürür demişti.
sen eşinin iyiliği uzun yıllar sağlıklı mutlu beraber yaşamak için istiyorsun bunları kötü bişey değilki istediğin onun iyiliği için istiyorsun. kiloya bağlı sağlıksız beslenmeye bağlı rahatsızlıklar bianda ortaya çıkar ve geri dönüşü zor olur bu gidişle zaten sonu iyi değil ve ilerde şeker tansiyon karaciğer yağlanması damar tıkanıklığı vss.. bunlarla uğraşıp tatsız tutsuz yemekler yemeye mecbur kalacağına şimdiden sağlıklı beslenmeye ufak ufak geçsin alkolu bıraksın ilerisi için yatırım olur.
benim dayım her akşam alkol alıyodu yıllar içinde aklolu arttırdı şimdi malesef alkolik canım. içmediğinde bambaşka biri sinirli ters elleri titrer içince melek gibi ve artık malesef içmeden duramıyo tedavi olsada olmadı bırakamadı malesef. sonu hiç iyi değil. o da böyle bikaç kadeh votkayla içkiyle başlamıştı az içerdi filan derken içmeden yapamaz oldu nasılki biz su içmeden duramıyorsak o da içki içmeden duramıyo
tabiki senin eşin böyle olcak diye bişey yok ama olsun sen bence yinede önlemini al canım içki alışkanlıktır bağımlılık yapar tıpkı sigara gibi sen yinede güzel güzel vazgeçir canım spora alıştırabilirsen bu kötü şeylerden vazgeçer
akşamları keyifli yürüyüşler yapmaya ikna et havalar güzelleşiyo çay bahçesine götür fillan evde içki içeceğine orda çay içsin nefes alsın sohpet muhabbet uzaklaşır böylece kötü alışkanlıklarından
benim eşim içiyo yeşil çayalkol sigara yok haftada en az 2 gün maçını yapar hergün yürür ev yemeklerini tercih eder aburcubur yesede meyveye çok düşkündür genelde sağlıklı beslendiği için sanırım etkilemiyo. cola çok içiyodu ama azalttı eskisi kadar içmiyor şimdik ev tatlıları yer dışarda pek yemez
hügocukum çok dogru söylemişsin benimki de çok kilo aldı şeker riski var korkuyorum
neyse ki yanıma geliyo ama işsiz olacak bi süre evde.umarım can sıkıntısından daha çok yemeye başlamaz
canım doktor bana dediki hiç unutmam sigara alkol insanı yavaş yavaş öldürür kilo ise bianda öldürür demişti.
sen eşinin iyiliği uzun yıllar sağlıklı mutlu beraber yaşamak için istiyorsun bunları kötü bişey değilki istediğin onun iyiliği için istiyorsun. kiloya bağlı sağlıksız beslenmeye bağlı rahatsızlıklar bianda ortaya çıkar ve geri dönüşü zor olur bu gidişle zaten sonu iyi değil ve ilerde şeker tansiyon karaciğer yağlanması damar tıkanıklığı vss.. bunlarla uğraşıp tatsız tutsuz yemekler yemeye mecbur kalacağına şimdiden sağlıklı beslenmeye ufak ufak geçsin alkolu bıraksın ilerisi için yatırım olur.
benim dayım her akşam alkol alıyodu yıllar içinde aklolu arttırdı şimdi malesef alkolik canım. içmediğinde bambaşka biri sinirli ters elleri titrer içince melek gibi ve artık malesef içmeden duramıyo tedavi olsada olmadı bırakamadı malesef. sonu hiç iyi değil. o da böyle bikaç kadeh votkayla içkiyle başlamıştı az içerdi filan derken içmeden yapamaz oldu nasılki biz su içmeden duramıyorsak o da içki içmeden duramıyo
tabiki senin eşin böyle olcak diye bişey yok ama olsun sen bence yinede önlemini al canım içki alışkanlıktır bağımlılık yapar tıpkı sigara gibi sen yinede güzel güzel vazgeçir canım spora alıştırabilirsen bu kötü şeylerden vazgeçer
akşamları keyifli yürüyüşler yapmaya ikna et havalar güzelleşiyo çay bahçesine götür fillan evde içki içeceğine orda çay içsin nefes alsın sohpet muhabbet uzaklaşır böylece kötü alışkanlıklarından
ayyy ne güzelll
zaten kilo vermeye saglıklı beslenmeye de seni eşin teşvik etmişti dimi
umarım bunu bizde yapabiliriz
tabi yap cnm,sabahları kepekli ekmek var listede genelde,ama 2 gün yok haftada o da dündü,bu sabah yedim meselahmmm yorum yapiiim mi?
sabah kahvaltısı az kalmış bence.hiç değilse biraz peynir ve kepekli ekmek yiyebilirsin.
ara öğünlerinden birine de bir portakal veya elma koysan tam süper olurdu
hülyacım merhaba cnm,hangi karın egzersizini yapıyorsun,bel ,basen ve karın sorm var benimde,2 çocuktan sonra tabiay canım çıktıya 15dakkalesli,25dakka stap ip ,12dakada karınegsersizi ama çokyoruyoya karnım acıyo halen ama çok faydası oluyo belim epey inceldiya süper
maşallah çok iyi vermişssin cnm ya,süpersin,ne tembelihugocuk verdinmi kız kilo nezman gidiyosun diyetisyene evtşımaktan bakamdım valla 800garmım kaldı ama biraydır dogruyapamadım yedim sprumuyaptımda valla şimdiye kadar bitmişti tembellim valla gerçiev taşıdım yedim ondan :)
cnm benim çok sütüm olmadı,küçüğü de bırakmak üzere beni,arkadaşlar hep sakıza saç yapıştırp memeye yapıştırdılar,bak kak olmuş,pis olmuş deyip bıraktırdılar dene istersen.
canım buradyım da kızım varya bakamdım sen nasılsın kızımı memeden ayırrıyorum önerın var mı
zaten calıstıgım ıcın sadec okuldan gelınce yanı 4 ten sonra emzırıyodum sabaha kadar dun ve bugun okuldan gelince meme vermedım gece verdım ama isteyıp duruyo aglıyo bende cok uzuluyorummm
her gece içmeyyo yanii aman iyi o zaman. şimdiye kadar olmasa da bi daha olmaz diye bişi yok enerji içeceklerinin üstünde alkol ile tüketmeyiniz uyarısı var umarım bişi olmaz cnaımcım ama sen kadınsın vazgeçirmeye bak inşallah 3 aylardan sora da bırakır içmez. benim kocişte nadiren içer ben içmek istesem bile zor içer yani öyle anca ortam filan olucak öyle rakı şarap götürür ama asla zıbıtmaz
yeşilçay mı ?
hugocuk ben yeşilçay içen erkek pek görmedim ..bi bizim buraya gelen fransız müşteri, bi irandaki genç sportmen müşterim bide 72 yaşındaki patronumdur yeşilçay içen. hele benim kocişi hiç düşünemiyorum ama ah keşke iççse..
sanki seninki içiyomu
aynenn
oyy senin ki epey bi nazlı benimkine benziyo oda bilir agzının dadunuu bende ona geleceği akşam çalıştıım halde sofralar düzerdim kıyamadıımı anlardı artık belli etmemeye çalışcam tavır koycam iyice sukoyverdi bakalım yapabilcez mi kız ecrinn bu erkek milleti sevildiini düşünüldüünü anlayınca çok cozutuyoo hee
ama kıyamam ben ona o duymasın bilmesin artık sölemicem şımarıyo
hügocukum çok dogru söylemişsin benimki de çok kilo aldı şeker riski var korkuyorum
neyse ki yanıma geliyo ama işsiz olacak bi süre evde.umarım can sıkıntısından daha çok yemeye başlamaz
benim eşim içiyo yeşil çayAlkol sigara yok haftada en az 2 gün maçını yapar hergün yürür ev yemeklerini tercih eder aburcubur yesede meyveye çok düşkündür genelde sağlıklı beslendiği için sanırım etkilemiyo. Cola çok içiyodu ama azalttı eskisi kadar içmiyor şimdik ev tatlıları yer dışarda pek yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?