60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

her gece içmeyyo yanii aman iyi o zaman. şimdiye kadar olmasa da bi daha olmaz diye bişi yok enerji içeceklerinin üstünde alkol ile tüketmeyiniz uyarısı var umarım bişi olmaz cnaımcım ama sen kadınsın vazgeçirmeye bak inşallah 3 aylardan sora da bırakır içmez. benim kocişte nadiren içer ben içmek istesem bile zor içer yani öyle anca ortam filan olucak öyle rakı şarap götürür ama asla zıbıtmaz

yeşilçay mı ?
hugocuk ben yeşilçay içen erkek pek görmedim ..bi bizim buraya gelen fransız müşteri, bi irandaki genç sportmen müşterim bide 72 yaşındaki patronumdur yeşilçay içen. hele benim kocişi hiç düşünemiyorum ama ah keşke iççse..
sanki seninki içiyomu

bi kavgada ondan kopar ozman,ben ne istedim sen ne getirdin diyeeebiz zor içiyoruz o nası içecek yaaa

aynenn

oyy senin ki epey bi nazlı benimkine benziyo oda bilir agzının dadunuu bende ona geleceği akşam çalıştıım halde sofralar düzerdim kıyamadıımı anlardı artık belli etmemeye çalışcam tavır koycam iyice sukoyverdi bakalım yapabilcez mi kız ecrinn bu erkek milleti sevildiini düşünüldüünü anlayınca çok cozutuyoo hee
ama kıyamam ben ona o duymasın bilmesin artık sölemicem şımarıyo

he valla ben icemiomm hep karısık içiomm o yüzdenn.. hele berrak yesil var yaaa arkadasım içioduu yemin ederimm odun tadı gelioo yaa böle otlu odun kiminn...

canım doktor bana dediki hiç unutmam sigara alkol insanı yavaş yavaş öldürür kilo ise bianda öldürür demişti.
sen eşinin iyiliği uzun yıllar sağlıklı mutlu beraber yaşamak için istiyorsun bunları kötü bişey değilki istediğin onun iyiliği için istiyorsun. kiloya bağlı sağlıksız beslenmeye bağlı rahatsızlıklar bianda ortaya çıkar ve geri dönüşü zor olur bu gidişle zaten sonu iyi değil ve ilerde şeker tansiyon karaciğer yağlanması damar tıkanıklığı vss.. bunlarla uğraşıp tatsız tutsuz yemekler yemeye mecbur kalacağına şimdiden sağlıklı beslenmeye ufak ufak geçsin alkolu bıraksın ilerisi için yatırım olur.
benim dayım her akşam alkol alıyodu yıllar içinde aklolu arttırdı şimdi malesef alkolik canım. içmediğinde bambaşka biri sinirli ters elleri titrer içince melek gibi ve artık malesef içmeden duramıyo tedavi olsada olmadı bırakamadı malesef. sonu hiç iyi değil. o da böyle bikaç kadeh votkayla içkiyle başlamıştı az içerdi filan derken içmeden yapamaz oldu nasılki biz su içmeden duramıyorsak o da içki içmeden duramıyo
tabiki senin eşin böyle olcak diye bişey yok ama olsun sen bence yinede önlemini al canım içki alışkanlıktır bağımlılık yapar tıpkı sigara gibi sen yinede güzel güzel vazgeçir canım spora alıştırabilirsen bu kötü şeylerden vazgeçer
akşamları keyifli yürüyüşler yapmaya ikna et havalar güzelleşiyo çay bahçesine götür fillan evde içki içeceğine orda çay içsin nefes alsın sohpet muhabbet uzaklaşır böylece kötü alışkanlıklarından

hügocukum çok dogru söylemişsin benimki de çok kilo aldı şeker riski var korkuyorum
neyse ki yanıma geliyo ama işsiz olacak bi süre evde.umarım can sıkıntısından daha çok yemeye başlamaz

benim eşim içiyo yeşil çay alkol sigara yok haftada en az 2 gün maçını yapar hergün yürür ev yemeklerini tercih eder aburcubur yesede meyveye çok düşkündür genelde sağlıklı beslendiği için sanırım etkilemiyo. cola çok içiyodu ama azalttı eskisi kadar içmiyor şimdik ev tatlıları yer dışarda pek yemez

kıslar bende ilk gittigim doktorunn verdigi listeyi yazam bakamm...

sabah:
sınırsızz sekersiz cay
1 kk beyaz peynir veyaaa 1 yumurta( haftada 1_2 gün)
5_6 yagsız zeytin
domates ,biber,salatalık, mevsim yesillikleri yagsız
3 dilimm kepekli ekmek

arada 1 porsiyon meyve

öglen:
2 köfte kadar et veya 8 yemek kasıgı kurubaklagil, 4 yemek kasıgı sebze yemegi
1 su bardagı yogurt(kaymaksız)
3 yemek kasıgı pilav yada makarna veya 1 kepce corba
2 ince dilim ekmek
yagsız salata serbest

arada 1 porsiyon meyve

aksam:

1 köfte kadar et veya 4 yemek kasıgı baklagil,4 yemek kasıgı sebze yemegi
1 su bardagı kaymaksız yogurt
1 kepce corba veya 3 yemek kasıgı pilav_makarna
2 ince dilim kepekli ekmek
yagsız salata serbest

arada 2 porsiyon meyve

acıkcay,sirke,kahve,narekşisi, salca,hardal, tuz , her cesit baharat ve cig sebze serbest......

bal,recel,pekmez vb, hamurişi, 5 adetten fazla kuruyemişş, alkol ve gazlı içecek, hazır meyve suyu, kızartma ve kavurma, kaaymak krema ve mayonez, bulyon etler, sucuk salam sosis, sakatat, tereyagı, margarin ve hayvansal katı yaglar yasssaaaakkkk:97::97::97::97:

ayyy ne güzelll
zaten kilo vermeye saglıklı beslenmeye de seni eşin teşvik etmişti dimi
umarım bunu bizde yapabiliriz

hügocukum çok dogru söylemişsin benimki de çok kilo aldı şeker riski var korkuyorum
neyse ki yanıma geliyo ama işsiz olacak bi süre evde.umarım can sıkıntısından daha çok yemeye başlamaz

canım babam şeker hastası allah başa vermesin o sinir zaten etrafındakileri berbat ediyo çok değişti babam. çok zor varsa öyle risk hemen diyetisyene götür canım ikna et ne yap ne et ikna et daha gençsiniz bebekleriniz olcek beraber koşup oynayacak kadar sağlıklı olun canım. bende zaten babam şeker hastası olduğu için diyetisyene gittim bu yaşam tarzını seçtim çok zor çünkü allah başa vermesin o zaman herşey yasak olcak haşlama sebze yiyecekler o zaman ömür boyu diyette olacaklar üstelik bozma şanslarıda olmayacak şeker bi çıktımı mahvediyo insanı.
o zaman mecbur kalıp böyle yapacaklarına şimdi başlasınlar arada kaçamak yapıp sağlıksız yesinler hiç olmazsa mecbur olmazlar ama öbür türlü hep mecbur olacaklar

çok haklısın her zamanki gibi , benimde amcam içer ailesi içmesine müsade eder aman içsinde bize iy davransın diye , çok yanlış yapıyolar tabi. benim eşim arada bira içer de ben duygu sömurusu yaparım ne yapar eder bi şi yaparım olumlu olumsuz , ama insanlar sorun olunca içiyolar, ecrinn canım bi sorun varmı acaba, eşimin ailesi aradığı ve sorun çıkardığında mutlaka 1 bira hüpletir de ondan deyomm..

hügocuk canım gecenlerde sormustun sımdı baktım benım yag oranımda 27 cıkmıs.kılo olarak 16 kılo yag var bunun 2.5 kılosu fazla demıstı verınce oran 25 dusuyordu sanırım

merhabalar,evde 2 ufak kuzu var,çok sık girip muhabbete katılamıycam ama,her gün liste halinde yediklerimi yazarım size,motive olurum siiznle diye düşündüm,tekrar geldim burayavalla çok iyi kilo vermişssiniz ben yokken,tebrik edecek o kadar çok kişi var ki,maşallah hepinize.
Arkadaşımdan aldığım bir liste var,2 hafta uygulanan bir diyetmiş,belki bir ay yapabilirim,protein ağırlıklı bir diyet bu,isteyen olursa buraya da yazarım.

hmmm yorum yapiiim mi?
sabah kahvaltısı az kalmış bence.hiç değilse biraz peynir ve kepekli ekmek yiyebilirsin.
ara öğünlerinden birine de bir portakal veya elma koysan tam süper olurdu
tabi yap cnm,sabahları kepekli ekmek var listede genelde,ama 2 gün yok haftada o da dündü,bu sabah yedim mesela
[
ay canım çıktıya 15dakkalesli,25dakka stap ip ,12dakada karınegsersizi ama çokyoruyoya karnım acıyo halen ama çok faydası oluyo belim epey inceldiya süper
hülyacım merhaba cnm,hangi karın egzersizini yapıyorsun,bel ,basen ve karın sorm var benimde,2 çocuktan sonra tabi

maşallah çok iyi vermişssin cnm ya,süpersin,ne tembeli
cnm benim çok sütüm olmadı,küçüğü de bırakmak üzere beni,arkadaşlar hep sakıza saç yapıştırp memeye yapıştırdılar,bak kak olmuş,pis olmuş deyip bıraktırdılar dene istersen.

diyetisyenimin verdiği diyet 1800 kal.diyet verdi.

sabah kalkınca:4 kuru kaysı 2 bardak ılık su,
kahvaltı saat 7 :00 da

1 su bardağı az yağlı süt,
1 kibrit kutusu peynir (dönüşümlü 1 gün peynir ,1 gün haşlama yumurta)
2 dilim esmer ekmek,
istediğim kadar şekersiz çay,
serbest salata

ara:meyve saat 9 da
ara:meyve saat 11 de

öğlen yemeği:12-13 saatleri arasında

3 köfte kadar et grubu (90 gr)
1 su bardağı yoğurt yada 2 su bardağı ayran,
1 kase çorba,
2 dilim esmer ekmek,
serbest salata,

ara : 15 : 00 da meyve,
ara: 17 : 00 da meyve,

akşam: 18- 19 saatleri arası:
1 su bardağı yoğurt az yağlı,
8 yemek kaşığı sebze yemeği,
orta boy kepçe çorba,
1 dilim esmer ekmek,
serbest salata,

ara : 8 de meyve ,
ara: 10 da da meyve

benim diyet listemde bu...

Son düzenleme:

bende kıyamıomm işte ondan oluoo.. bebekk gibi bakıomm valllaaa... bi altını bezlemiommm... bakıom arada yüzünde bi tane standart batık oluo onu temizliommm.. sona ayagınınn bas parmagında batık oluoo banyo ettiktenn sonraa güzelce kesiomm alıom batıgını (annem güzellik uzmanıydıda kuaförlere hass tüm bilgiler bende mevcutt) .. bazenn sacını kurutuoommm böle yatıra yatıraa... yemegi meyvesi kıyafetiii... ohooooo

eşin nerdeydi canım senin??:97::97::97:

benim koçiş de yeşil çay içer hem de çok sever

Aynı senin koçiş gibi fast foodu hiç sevmez yemez flört ederken ben zorla burger king e falan götürürdüm, ne kötüymüşüm ben yaaa

Bizim evde ne cola ne sigara ne içki içilir gayet sağlıklı beslenilirr

Ben cozutmuştum sadece

Selam tatlışkolar

Bugun de formunuzdasınız maşallasizin yazdıklarınızı okuyunca pozitif enerjı gelıyo sizden..
Hepiniz alemsınız
sevdım ben sizi

menulerıme gelınce
kahvaltı dunkunun aynı:)
ara öğünde 1 yeşil elma
öğle yemegınde de

sebzelı kebap
mısırlı pırınç plavı
çoban salata

1362 kalori çok beeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydınnn sabah kahvaltım
2 bardak açık çay az şekerli
1 tane az yağlı bayaz peynir
1 dilim kepekli ekmek içi alınmış.içini bebişler yiyor:)
bol salatalık domates
az yağlı omlet
pilatesimi yaptım büyük bir bardak yeşil çay karanfilli,tarçınlı
ara:
1 tane activa

ben de kocamda ağzımıza bi damla içki ne de sigara sürmedikkkkkötü bir alışkanlık gerçektenn,bencede ecrin nazın geçiyorken şimdilerde vazgeçirmeye çalış canımm,şimdilerde seni kırmamak için daha hevesli davranır ve vazgeçer ama sonraları önünü alamzsın ,bide çocuğun olduğunu düşün evin içinde herakşam içki içen bir baba hiç hoş bir model değill,sen çocuk istiyorsun bu nedenle söylediim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…