60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy allah korusunn balım yaaa.. anneminn esi de alkolikti cünküü.. maddi sıkıntılar vardıı benimm 100 lira içinn canım cıkıoduu anneminde ölee... adamm aksam oldumu kıpkırmızı oluoduu... gerilioduu... elimizde 20 lira para var carsambadan cumaya.. onunu ekmekk parası dioo onunu içkiye verioduu... beni alkolden o soguttu zatenn.. annemle 2 yıl oldu görüsmüorumm... ölsem gitsem o adama da hakkımı helall etmicemm.. allah korusunn herkesi bu illettenn... askitoma da o yüzden tav oluomm heralde bilinc altı adamınn içki tutkusu var aklımda demek...

kızlar sizlere afiyet olsun...bende bir yemeğe gideyim bakayım ne var ne yok.kıymalı melemen yazıyor ama belki dün çıkmayan kuru fasulye çıkar.:26:

hügocuk canım gecenlerde sormustun sımdı baktım benım yag oranımda 27 cıkmıs.kılo olarak 16 kılo yag var bunun 2.5 kılosu fazla demıstı verınce oran 25 dusuyordu sanırım

iyiymiş canım çok değil zati yüzde 20 ile 27 arası ideal diyor uzmanlar canım demek seninde 2 buçuk kilo yağınmı varmış verilcek ayy ne küsel benimde aynı

Karnım aç deil ama canım sıkıntıdan bişiler yemek istio....
2 kuru kayısı 1 çay bardağı yarım yağlı süt ile ara öğün yaptım...
Dün gece erkek arkadaşımla telde kavga ettik askerlik meselesi yüzünden sinirlendirdi beni...
şimdi de aramıo elime ne gelse yiyesim var sinirden... Allahtan çekmecem boş

canım benımkıd e 1400 kalorılık menuler benzıyor benım ara öğunlerım tek bırde corba yok bende.etın yanında salata sebzenın yanında yogurt var

askere mi gitmek istemiyo canım:26::26::26::26:

yok datlummm benimkii fazla rahattannn içiooo... keyif adamıı da accuuukk

off benim ne yapıp ne eddip tatlı dil ile konu dikkat etmeye teşvik etmem lazım. hayatta diyetisyene götüremem ama en azından ben evde ona bir örnek teşkil edebilirim saglıklı yemekler pişiririm ama evde ben yokken pizza filan sölüyo iki tabak yemegi ısıtıp yanına ekmeğini koyup yemez işine gelmez off umarım ikna ederim herşey onun saglıgı için

ne çok kızz daha aşarısı şok diyete girer çokmu azmı biz bilemeyiz senin meton bilir acep sordunmu kaç kaloriye ihtiyacın var diye hee çok alsan depolar az versen kas kaybeder yavaşlar nedir bu metoların bizden çektiği bee :86:

valla bi altını bezlemiyon dediğin gibi,kız ben kızıma bile bu kaadar bakamıyorum yaniii,örneğin banyosu tırnak kesimi vs eşime aittirsen maşşllahhh eşininkini bile yapıyosunnnn,ohoooooooooooo biraz zor toparlarsınnn cicimmmmm,alışmıştır o bi kere:97:

zavallı metolar bızle savasmaktan bıktı bir bakıyuor cok yıyoruz bır bakıyor az o da ne yapacagını sasırdı zavallı

ayyyyyyyy seninn ikizlerin miii varr yoksaaaaa.....

ayyyy kızlarr
geçmişşş de baya geçmişş yani oku oku bitmedii

nugişim saol bebem. içmediğim bitki çayı kalmadı karın ağrım için geçmio geçmio evleninde geçer dediler yok geçmedi. çocuk olunca geçer dioalr şimdi onada inanmıorum benm ki hep böleağrılı olcak sanırım

ecrinn cnm sana normal gelio belki hafta 2-3 gün alkol ama çok fazla ne yap ne et eşini içkiden uzaklaştr bak Allah korusun içki yüzünden ne yuvalar yıkılıo Allah korousun hemde evde içio çok kötü bak evde bereket olmaz kazancınızın bereketi olmaz cnm dikkat et.dışarda içmesi de kötü tabi ama her akşam eve alkollü gelmesi Allah korusun.

bide slatalık istedi de küsmüşsün çok güldüm vallailahii kız hiç hıyar için insan eşine küsermi.
sen şimdi aksine küsmek yerine içkiden uzaklaşsın die akşamları ona sağlıklı şeyler hazırla yeni şeyler bul internetten meyve salatları fln yap.

fambığıııııdaaa esefle kınadım kocası kahve istemiş yapmamışben hayatta kıyamam ne isterse yaparım.
hoş o da bana kıyamaz zaten bei yoracak bişeyi asla yaptrmazda istediği her şeyide severek yaparım asla reddetmem...

zaten peygamber efendimiz (s.a.v) buyurmuş ki :allah tan başka tapılacak biri olsaydı bu kocalarnız olurdu.demiş. o yüzden kocalarınıza küsmeyin kırılmayın iyi güzel güzel geçini kızlarr..benden siz nacizane tavsiye

bugün kardio günüm ama deil kardio yapacak kolumu kaldrcak halde deilim karnım çok fena

bebişimmmm olsaaa yapmamm amaaa bakkkk ne kadarrr iii bakıomm onaa dimiii... bunlarr bana hiççç agır gelmiooo kendi kendimee yapıomm o sölemedennn amaa salatalıkk ve yemekk oldumu söz konusuu içimdeki ruh hastasıı ortaya cıkıooo... o kadarıda hakkımmm

canım benim yaaaaaminik kuşum bak eşine bunları anlat,anlatmışsındır zaten de ben de senin ilerde böle olmanı istemiyorum falan de,tamam şimdilerde sınırı aşmıyosun ama alkol bağımlılık ve gün geçtikçe miktarı artırmak ister insan falan de.ama tabi direk konuya girme,bugün yarım bardak daha az içermiisn de,diğer 1 hafta sonra 1 bardak az içmesini söyle falan baktınki düzeliyo sonra gir konuya.birden konuya girersen bu beni alkolik mi sanıyo sınırımı herzman koruyabileceğini ispatlamak adına içmeye devam eder yoksa

kızlar yeşil çay dışında başka ne içiyosunuz?ben yeşil çay beşi bir yerde ikizlerim olduğu için süt yapsın diye rezene (ama rezene içmekten öğğğ )geldi artıkkınnnsiz bide kakolu süt içiyodunuz dimi?onu neden içiyosunuz?

aynen bende öyle yaptım ama şımarıyorlar tatlım yaaa valla. önünü al şimdiden fambukuma katılıyorum onu yine düşün yine sev ama biraz da kendini geri çek daha çok yenisiniz alıştırma işe başlarsan çok zor olur işte ben ablanı örnek al bebeemm

off ne güzel yaa benim eşim içmez ayda yılda bir.... ama sigarası var günde bi iki tane diyo tanıştıımızdan beri ugraşıyorum günde iki paketten buraya geldim ilerleme var diyo son iki senedir bi ilerleme yok sigarayı da bıraktırıcam kilo da vercek saglıklı bi koca ve baba olacak

ahh canım benimm
öyle oluyo demek ki valla benim kocam da babama huy olarak bayaa benziyo anneme anlatıyorum gülüyo babişim çok kumar oynardı bi o yok yoksa maçoluu filan eccük babam . maçoluk yapmaya çalışıyoda bana sökmeyyo ama hoşuma gidiyo ben sert erkek severim abartmıycak öle ikisini de. aşkım sefgülüm de dicek ama yeri gelince elini masaya vurcek gümm diye

valla içmeyip sadece salatalık istese veririmm allahh içimi bilioo.. amaaaaa o salatalıgı meze die yiyiyo.. tek basına içmek istemiooo.. su anda ona iyilikk yaptıgımı düsünüorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…