60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazılranın eşleri ne kadar kıymetli kaa valla ben eeve yemek yaparım salatalar ona aıt, kendi hazırlar yer ben diyet nedeniyle 6 da yiyom o gelir hazırlar tıkır tıkrı yer makınaya yalan yanlı koyar bulasıkları, çay meyve ona ait, tırnak mırnakta kesmem be a,herseyi kendi yapar aşkımmm sızleri duyarsa mahveder beni. aksam çay çay dedi durdu bi savunma hazırlıyodu bilgisayarda, ayy üsüdüm heççç kalkamam dedimm simdi içime battı

cnm regli için heralde dimi?civan perçemi için ayrıca rezene iç bunlar çok iyi geliyor.benşimde çok ağrırıdı hastaneye gidip iğne yemeden geçmezdi aynı evlenince geçer dediler ama geçmedi.çocuk olunca ama gerçekten geçiyor tamamen geçmese eskisi kadar şiddetli ağrımıyor.ağrı kesici içiyomusun?ben minoset içiyorum oda fayda ediyor geçmiş olsun cnm

yaaaaaaaaaaa kukulimm sen beni nie kınadın bakimmmm,üzüldüm bak şimdikukulim bu hafta pazar günüde olmak üzere 5 gündür sabah 8den akşam 5.30 a kadar çalışıyorum,sonra ordan okula git koştur koştur akşam en erken saat 20de evde ol,eve gel bişeyler atıştır,dağınıklığı toparla,mutfağı toparla,yarın için yemek hazırla ,kızınla ilgilen,eşinle birkaç sohbet ett hakikaten haşadım çıkıyo.yani evde isen çocuğun yoksa herşey güllik gülistanlık yani çalışmıyoken öyle idim ama ne zmanki çocuğum oldu çalışmaya başladım,okula gitmeye başladım inan enerjim kalmıyo,en son enerjimide kızıma harcama istiyorum çünkü onun hakkı akşama kadar annesini görmüyo kzuuzmmmeşimi nazlayacak vaktimm yok valla

askere mi gitmek istemiyo canım:26::26::26::26:

evet ya deli edio beni işe giricem falanda filan... Hayatı geciktiriosun diorum... Ben zaten yakın planda evlilik istemıorum hazır deılım buna sende bılıosun dıo... Ben sankı evlenelım dıorum...Gıcık ettı benı... Şimdi de aradı hiçbişi olmamış gibi... Normal konustum kapadım bende napıyım...

rezene yeşilçay tarçınlı süt birde mısır püskülü kirazsapı avokado yaprağı rezene yeşilçay karıştırıp demleyipp içiyoruz canım. kakao magnezyum ihtiyacı için içiyoruz ama severek içiyoruz tadı hoş oluyor sütte

canımcım afiyet olsun..
hadis diye rivayet edilen herşeye inanmamak lazım yada ben akıl süzgecinden süzmem gerektiğini düşünüyorum o hadisi olsa olsa bi erkek rivayet etmiştir kadınlar kocalarının kölesi yada kocalar efendi değildir. eşit filan değiliz ama kimse kimseden üstün değil

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 28 yaşındayım 3 yaşında bir çocuk annesiyim çalışıyorum.Hayatım boyunca 49 kilodan bir kilo bile alamayan biriyken 4 yılda 17 kilo aldım ve bu beni çok üzüyor. Dün ilk defa ciddi bir diyete başladım daha önce yaptığım diyetlerde en fazla 1,5 hafta yapabiliyordum 2-3 kilo verip tekrar verdiğimi alarak diyeti bozuyordum bu sefer irademe sahip olmak istiyorum.Aslında görünüş olarak kilolu durmuyorum ama üst karın bölgem çok çirkin duruyor.Boyum 1,62 bu arada.Maurers kullanmaya başladım dün diyetle birlikte gelişmeleri sizinle paylaşacağım.Hedefim 54 kilo ve ben bu hedefe ulaşmayı herşeyden çok istiyorum.Sizden bu süreç içinde beni desteklemenizi ve yardımlarınızı esirgememenizi rica edeceğim.Nasıl diyet yapıyorsunuz yada neler yapmam gerekiyor bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Herkese şimdiden teşekkürler.Umarım tüm arakadaşlar en kısa zamanda hedeflerine ulaşır.Mutlu bir gün diliyorum şimdilik hoşçakalın.:26:

valla içmeyip sadece salatalık istese veririmm allahh içimi bilioo.. amaaaaa o salatalıgı meze die yiyiyo.. tek basına içmek istemiooo.. su anda ona iyilikk yaptıgımı düsünüorumm

hımmm meze olarak isitiosa kötü tabii. :44:ben tek başına yiyo sandım. aman cnm sen şu içki işine el at fambığın dediğide mantıklı yavaşa yavaş uzaklaştrmaya çalış birden küserek kıarak dalma ama.

kızlar ikiz geni anneden geliomuss yafffff... benimm babamm ikizzz benimde ikizimm olur mu ki yoksammm:26::26::26:

Ne güzel hedefinize çok az bir kilonuz kalmış.tebrik ediyorum.Nasıl zayıfladınız biraz bahsedermisiniz?

Canım benim merhaba...
Benım annem o ılacı kullandıktan sonra beyın kanaması gecrdı... Sana tavsıyem kesınlıkle ama kesınlıkle hıcbır ılacı kullanma...

sağlıklı beslenerek spor yaparak uzun sürede yağlarımızdan kurtulmayı hedefliyoruz canım. çoğu arkadaş diyetisyene gidiyo ama diyetisyene gitmeyen sağlıklı beslenip spor yaparak verende çok burda olup takip edersen sende bizle beraber veririsin canım

kızlar ikiz geni anneden geliomuss yafffff... benimm babamm ikizzz benimde ikizimm olur mu ki yoksammm:26::26::26:

allah gönlüne göre versin canımmm
valla ikiz olursa ikisini bir arada aradan çıkarmış olursun ama ikiz bakımı daha zor tabi çalışmayı unutmak zorunda kalırsın ilk bi kaç sene

cnm benimde ikizlerin var 16 aylık.ama benim bildiğim erkekten geliyor.tam olarakta bilmiyorum ama.bizim hem benden tarafta ikizler var hemde eşim taraftan çifte kavrulmuş.mesela abimin olmadı ikiz benim oldu.nasip işte.sen ikizmi istiyosun cnm

kızlar bişey sorucimm oturma grubum açık renk benim eşimde sağolsun meyve lekeleri damlatmış çıkmıyo sinir oluyorum acaba bu meyve lekeleri koltuğa zarar vermeden nasıl çıkar bilen varmı acaba aranızda

ben de arkadaşı sana havale edecektin hügocummhedefime az kaldı sanıyolara emme yaklaşık 8 kilo daha fazlalığım var:97:

tünaydınkızlar merheba beyazcım hoşgeldin canım arkadaşların çoguda yapıyo burda stamip diye sende zayıfla diye birsite var üye ol orda spor bölümünde var hepsi canım
ay sagol canım verdim verdim ama yani biraydır aynı kilodayım çünküyedim yemeseydim veriridim taşınıorum diye dikkaedemedim canım çoksagol

cok istiorumm aslındaa ... cünklüüü kocişimm bi taneye bilee zar zor yapcakk ikinciyi istemicek biliorummm.. bende cocugum tek olsun istemiorummm... kardes güsel bişi. internette okudumm bi cok sayfada hepp anneden dioo.. baba tarafında ikiz cok bizdei.. iki kız yada 2 erkekk olarak geliolarr babamın ikizi olmadı ama bana vururr belkii.. nasip tabii.. allah bilirr en iisini tabii.. hayırlısıı..

halı yıkama makinem var benim,bide buhar makinem var onlarla çıkıyoo!ama teterjan meterjan kar etmiyy kalmış lekeye guzummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…