ayyyy kızlarr
geçmişşş de baya geçmişş yani oku oku bitmedii
nugişim saol bebem. içmediğim bitki çayı kalmadı karın ağrım için geçmio geçmio evleninde geçer dediler yok geçmedi. çocuk olunca geçer dioalr şimdi onada inanmıorum benm ki hep böleağrılı olcak sanırım
ecrinn cnm sana normal gelio belki hafta 2-3 gün alkol ama çok fazla ne yap ne et eşini içkiden uzaklaştr bak Allah korusun içki yüzünden ne yuvalar yıkılıo Allah korousun hemde evde içio çok kötü bak evde bereket olmaz kazancınızın bereketi olmaz cnm dikkat et.dışarda içmesi de kötü tabi ama her akşam eve alkollü gelmesi Allah korusun.
bide slatalık istedi de küsmüşsün çok güldüm vallailahii kız hiç hıyar için insan eşine küsermi.
sen şimdi aksine küsmek yerine içkiden uzaklaşsın die akşamları ona sağlıklı şeyler hazırla yeni şeyler bul internetten meyve salatları fln yap.
fambığıııııdaaa esefle kınadım kocası kahve istemiş yapmamışben hayatta kıyamam ne isterse yaparım.
hoş o da bana kıyamaz zaten bei yoracak bişeyi asla yaptrmazda istediği her şeyide severek yaparım asla reddetmem...
zaten peygamber efendimiz (s.a.v) buyurmuş ki :allah tan başka tapılacak biri olsaydı bu kocalarnız olurdu.demiş. o yüzden kocalarınıza küsmeyin kırılmayın iyi güzel güzel geçini kızlarr..benden siz nacizane tavsiye
bugün kardio günüm ama deil kardio yapacak kolumu kaldrcak halde deilim karnım çok fena
ayyyy kızlarr
nugişim saol bebem. içmediğim bitki çayı kalmadı karın ağrım için geçmio geçmio evleninde geçer dediler yok geçmedi. çocuk olunca geçer dioalr şimdi onada inanmıorum benm ki hep böleağrılı olcak sanırım
ecrinn cnm sana normal gelio belki hafta 2-3 gün alkol ama çok fazla ne yap ne et eşini içkiden uzaklaştr bak Allah korusun içki yüzünden ne yuvalar yıkılıo Allah korousun hemde evde içio çok kötü bak evde bereket olmaz kazancınızın bereketi olmaz cnm dikkat et.dışarda içmesi de kötü tabi ama her akşam eve alkollü gelmesi Allah korusun.
bide slatalık istedi de küsmüşsün çok güldüm vallailahii kız hiç hıyar için insan eşine küsermi.
sen şimdi aksine küsmek yerine içkiden uzaklaşsın die akşamları ona sağlıklı şeyler hazırla yeni şeyler bul internetten meyve salatları fln yap.
fambığıııııdaaa esefle kınadım kocası kahve istemiş yapmamışben hayatta kıyamam ne isterse yaparım.
hoş o da bana kıyamaz zaten bei yoracak bişeyi asla yaptrmazda istediği her şeyide severek yaparım asla reddetmem...
zaten peygamber efendimiz (s.a.v) buyurmuş ki :allah tan başka tapılacak biri olsaydı bu kocalarnız olurdu.demiş. o yüzden kocalarınıza küsmeyin kırılmayın iyi güzel güzel geçini kızlarr..benden siz nacizane tavsiye
bugün kardio günüm ama deil kardio yapacak kolumu kaldrcak halde deilim karnım çok fena
askere mi gitmek istemiyo canım:26::26::26::26:
kızlar yeşil çay dışında başka ne içiyosunuz?ben yeşil çay beşi bir yerde ikizlerim olduğu için süt yapsın diye rezene (ama rezene içmekten öğğğ )geldi artıkkınnnsiz bide kakolu süt içiyodunuz dimi?onu neden içiyosunuz?
ayyyy kızlarr
valla içmeyip sadece salatalık istese veririmm allahh içimi bilioo.. amaaaaa o salatalıgı meze die yiyiyo.. tek basına içmek istemiooo.. su anda ona iyilikk yaptıgımı düsünüorumm
yaaaaaaaaaaa kukulimm sen beni nie kınadın bakimmmm,üzüldüm bak şimdikukulim bu hafta pazar günüde olmak üzere 5 gündür sabah 8den akşam 5.30 a kadar çalışıyorum,sonra ordan okula git koştur koştur akşam en erken saat 20de evde ol,eve gel bişeyler atıştır,dağınıklığı toparla,mutfağı toparla,yarın için yemek hazırla ,kızınla ilgilen,eşinle birkaç sohbet ett hakikaten haşadım çıkıyo.yani evde isen çocuğun yoksa herşey güllik gülistanlık yani çalışmıyoken öyle idim ama ne zmanki çocuğum oldu çalışmaya başladım,okula gitmeye başladım inan enerjim kalmıyo,en son enerjimide kızıma harcama istiyorum çünkü onun hakkı akşama kadar annesini görmüyo kzuuzmmm eşimi nazlayacak vaktimm yok valla
Canım benim merhaba...Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 28 yaşındayım 3 yaşında bir çocuk annesiyim çalışıyorum.Hayatım boyunca 49 kilodan bir kilo bile alamayan biriyken 4 yılda 17 kilo aldım ve bu beni çok üzüyor.Dün ilk defa ciddi bir diyete başladım daha önce yaptığım diyetlerde en fazla 1,5 hafta yapabiliyordum 2-3 kilo verip tekrar verdiğimi alarak diyeti bozuyordum bu sefer irademe sahip olmak istiyorum.Aslında görünüş olarak kilolu durmuyorum ama üst karın bölgem çok çirkin duruyor.Boyum 1,62 bu arada.Maurers kullanmaya başladım dün diyetle birlikte gelişmeleri sizinle paylaşacağım.Hedefim 54 kilo ve ben bu hedefe ulaşmayı herşeyden çok istiyorum.Sizden bu süreç içinde beni desteklemenizi ve yardımlarınızı esirgememenizi rica edeceğim.Nasıl diyet yapıyorsunuz yada neler yapmam gerekiyor bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Herkese şimdiden teşekkürler.Umarım tüm arakadaşlar en kısa zamanda hedeflerine ulaşır.Mutlu bir gün diliyorum şimdilik hoşçakalın.:26:
sağlıklı beslenerek spor yaparak uzun sürede yağlarımızdan kurtulmayı hedefliyoruz canım. çoğu arkadaş diyetisyene gidiyo ama diyetisyene gitmeyen sağlıklı beslenip spor yaparak verende çok burda olup takip edersen sende bizle beraber veririsin canımArkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 28 yaşındayım 3 yaşında bir çocuk annesiyim çalışıyorum.Hayatım boyunca 49 kilodan bir kilo bile alamayan biriyken 4 yılda 17 kilo aldım ve bu beni çok üzüyor.Dün ilk defa ciddi bir diyete başladım daha önce yaptığım diyetlerde en fazla 1,5 hafta yapabiliyordum 2-3 kilo verip tekrar verdiğimi alarak diyeti bozuyordum bu sefer irademe sahip olmak istiyorum.Aslında görünüş olarak kilolu durmuyorum ama üst karın bölgem çok çirkin duruyor.Boyum 1,62 bu arada.Maurers kullanmaya başladım dün diyetle birlikte gelişmeleri sizinle paylaşacağım.Hedefim 54 kilo ve ben bu hedefe ulaşmayı herşeyden çok istiyorum.Sizden bu süreç içinde beni desteklemenizi ve yardımlarınızı esirgememenizi rica edeceğim.Nasıl diyet yapıyorsunuz yada neler yapmam gerekiyor bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Herkese şimdiden teşekkürler.Umarım tüm arakadaşlar en kısa zamanda hedeflerine ulaşır.Mutlu bir gün diliyorum şimdilik hoşçakalın.:26:
kızlar ikiz geni anneden geliomuss yafffff... benimm babamm ikizzz benimde ikizimm olur mu ki yoksammm:26::26::26:
kızlar ikiz geni anneden geliomuss yafffff... benimm babamm ikizzz benimde ikizimm olur mu ki yoksammm:26::26::26:
sağlıklı beslenerek spor yaparak uzun sürede yağlarımızdan kurtulmayı hedefliyoruz canım. çoğu arkadaş diyetisyene gidiyo ama diyetisyene gitmeyen sağlıklı beslenip spor yaparak verende çok burda olup takip edersen sende bizle beraber veririsin canım
ayyyyyyyy seninn ikizlerin miii varr yoksaaaaa.....
merhabalar,evde 2 ufak kuzu var,çok sık girip muhabbete katılamıycam ama,her gün liste halinde yediklerimi yazarım size,motive olurum siiznle diye düşündüm,tekrar geldim burayavalla çok iyi kilo vermişssiniz ben yokken,tebrik edecek o kadar çok kişi var ki,maşallah hepinize.
Arkadaşımdan aldığım bir liste var,2 hafta uygulanan bir diyetmiş,belki bir ay yapabilirim,protein ağırlıklı bir diyet bu,isteyen olursa buraya da yazarım.
tabi yap cnm,sabahları kepekli ekmek var listede genelde,ama 2 gün yok haftada o da dündü,bu sabah yedim mesela
[
hülyacım merhaba cnm,hangi karın egzersizini yapıyorsun,bel ,basen ve karın sorm var benimde,2 çocuktan sonra tabi
maşallah çok iyi vermişssin cnm ya,süpersin,ne tembeli
cnm benim çok sütüm olmadı,küçüğü de bırakmak üzere beni,arkadaşlar hep sakıza saç yapıştırp memeye yapıştırdılar,bak kak olmuş,pis olmuş deyip bıraktırdılar dene istersen.
cnm benimde ikizlerin var 16 aylık.ama benim bildiğim erkekten geliyor.tam olarakta bilmiyorum ama.bizim hem benden tarafta ikizler var hemde eşim taraftan çifte kavrulmuş.mesela abimin olmadı ikiz benim oldu.nasip işte.sen ikizmi istiyosun cnm
kızlar bişey sorucimm oturma grubum açık renk benim eşimde sağolsun meyve lekeleri damlatmış çıkmıyo sinir oluyorum acaba bu meyve lekeleri koltuğa zarar vermeden nasıl çıkar bilen varmı acaba aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?