yok cnm,2 yaşına 1 kızım var 9 aylık da bir oğlum var,oğlan kazara oldu da
halı yıkama makinem var benim,bide buhar makinem var onlarla çıkıyoo!ama teterjan meterjan kar etmiyy kalmış lekeye guzummmmm
canımcım afiyet olsun..
hadis diye rivayet edilen herşeye inanmamak lazım yada ben akıl süzgecinden süzmem gerektiğini düşünüyorum o hadisi olsa olsa bi erkek rivayet etmiştir kadınlar kocalarının kölesi yada kocalar efendi değildir. eşit filan değiliz ama kimse kimseden üstün değil
kızlar bişey sorucimm oturma grubum açık renk benim eşimde sağolsun meyve lekeleri damlatmış çıkmıyo sinir oluyorum acaba bu meyve lekeleri koltuğa zarar vermeden nasıl çıkar bilen varmı acaba aranızda
kıssss kosla nınnn cıkarmadıgı leke görmedim bennn...tabi bununn içinn minderlerin kılıflarınınn cıkabilmesi lazımmm
cok istiorumm aslındaa ... cünklüüü kocişimm bi taneye bilee zar zor yapcakk ikinciyi istemicek biliorummm.. bende cocugum tek olsun istemiorummm... kardes güsel bişi. internette okudumm bi cok sayfada hepp anneden dioo.. baba tarafında ikiz cok bizdei.. iki kız yada 2 erkekk olarak geliolarrbabamın ikizi olmadı ama bana vururr belkii.. nasip tabii.. allah bilirr en iisini tabii.. hayırlısıı..
Yolanda sana katılıyorum canım...
canım bu tabiki koacalrınız sizin kulunuz siz onların kölesisisniz anlamında sölenmiş bişi deil biribirinze saygı gösterin iyi güzel geçinin değer verin sevin sayın anlamında sölenmiş tir elbette bende kimsenin kimseye kul köle olmasını desteklemiorum canım
canımcım afiyet olsun..
hadis diye rivayet edilen herşeye inanmamak lazım yada ben akıl süzgecinden süzmem gerektiğini düşünüyorum o hadisi olsa olsa bi erkek rivayet etmiştir kadınlar kocalarının kölesi yada kocalar efendi değildir. eşit filan değiliz ama kimse kimseden üstün değil
evet canım regl ağrısı bir de onu deneyeyim peki ne xman ne kadar içicez regl ikenmi olmadanmı? bide onu söle cnmda alayımcnm regli için heralde dimi?civan perçemi için ayrıca rezene iç bunlar çok iyi geliyor.benşimde çok ağrırıdı hastaneye gidip iğne yemeden geçmezdi aynı evlenince geçer dediler ama geçmedi.çocuk olunca ama gerçekten geçiyor tamamen geçmese eskisi kadar şiddetli ağrımıyor.ağrı kesici içiyomusun?ben minoset içiyorum oda fayda ediyor geçmiş olsun cnm
yaaaaaaaaaaa kukulimm sen beni nie kınadın bakimmmm,üzüldüm bak şimdikukulim bu hafta pazar günüde olmak üzere 5 gündür sabah 8den akşam 5.30 a kadar çalışıyorum,sonra ordan okula git koştur koştur akşam en erken saat 20de evde ol,eve gel bişeyler atıştır,dağınıklığı toparla,mutfağı toparla,yarın için yemek hazırla ,kızınla ilgilen,eşinle birkaç sohbet ett hakikaten haşadım çıkıyo.yani evde isen çocuğun yoksa herşey güllik gülistanlık yani çalışmıyoken öyle idim ama ne zmanki çocuğum oldu çalışmaya başladım,okula gitmeye başladım inan enerjim kalmıyo,en son enerjimide kızıma harcama istiyorum çünkü onun hakkı akşama kadar annesini görmüyo kzuuzmmm eşimi nazlayacak vaktimm yok valla
bencede kardeş çok güzel ikiz de çok güzel ama çok zor bakımıda?inşallah cnm sana vurur allah gönlüne göre versin.benim tek yumurta ikizi ikiside erkek.
ayyyy kızlarr
geçmişşş de baya geçmişş yani oku oku bitmedii
nugişim saol bebem. içmediğim bitki çayı kalmadı karın ağrım için geçmio geçmio evleninde geçer dediler yok geçmedi. çocuk olunca geçer dioalr şimdi onada inanmıorum benm ki hep böleağrılı olcak sanırım
ecrinn cnm sana normal gelio belki hafta 2-3 gün alkol ama çok fazla ne yap ne et eşini içkiden uzaklaştr bak Allah korusun içki yüzünden ne yuvalar yıkılıo Allah korousun hemde evde içio çok kötü bak evde bereket olmaz kazancınızın bereketi olmaz cnm dikkat et.dışarda içmesi de kötü tabi ama her akşam eve alkollü gelmesi Allah korusun.
bide slatalık istedi de küsmüşsün çok güldüm vallailahii kız hiç hıyar için insan eşine küsermi.
sen şimdi aksine küsmek yerine içkiden uzaklaşsın die akşamları ona sağlıklı şeyler hazırla yeni şeyler bul internetten meyve salatları fln yap.
fambığıııııdaaa esefle kınadım kocası kahve istemiş yapmamışben hayatta kıyamam ne isterse yaparım.
hoş o da bana kıyamaz zaten bei yoracak bişeyi asla yaptrmazda istediği her şeyide severek yaparım asla reddetmem...
zaten peygamber efendimiz (s.a.v) buyurmuş ki :allah tan başka tapılacak biri olsaydı bu kocalarnız olurdu.demiş. o yüzden kocalarınıza küsmeyin kırılmayın iyi güzel güzel geçini kızlarr..benden siz nacizane tavsiye
bugün kardio günüm ama deil kardio yapacak kolumu kaldrcak halde deilim karnım çok fena
canım bu tabiki koacalrınız sizin kulunuz siz onların kölesisisniz anlamında sölenmiş bişi deil biribirinze saygı gösterin iyi güzel geçinin değer verin sevin sayın anlamında sölenmiş tir elbette bende kimsenin kimseye kul köle olmasını desteklemiorum canım
evet canım regl ağrısı bir de onu deneyeyim peki ne xman ne kadar içicez regl ikenmi olmadanmı? bide onu söle cnmda alayım
ayyyyyy kuzummmm narin kelebbeğimmmm fahriyemmmm fındıklı lokum ve pastalının tatlı annesiiiii
yerim ben seniii.
canım hiç kınarmıyım öle deil yani yanlış anlaşıldım benn
seni çok iyi anlıorum canım ne kadar şu anda çalışmıor olsam da geçen senki yoğunluğumda evde deil bi iş yapacak kolumu kaldrcak halde olmuodum hafta içi okul + staj+ akşamları kpss kursu + hafta sonları deneme sınavıı.
inanırmısın banyo yapmaya vaktim olmuodu bile bazenn.seni çok iyi anlıorum muhtemelen bende çalışmaya başlayın ca öle olcam hele ben bide çok nazlıyım.
az uyusam uykumu alamasam başım ağrırı akşama kadar üşürüm mutsuz olurum vs.
haklısın nazlama eşini ama arada onunda gönlünü al die dedim kuzummm.yoksabiliorum sen çok iiyi bir eş çok tatlı bir annesinnn
allah bagıslasınnn cnmmm... siizede önce saglıkkk tan sonaaa uzuuuunnn ömürr ve bol mutlulukk versinnn.. seninkilerr *2 mutluluk tabii..nese kızlarr ben gidiorumm sporaa.. belki tansasaa sonraa.. kociş benle alısverise gelcekti bugün ilk defa amaa yine bi bahane cıktıı gelmemesi içinn nesee öpüyorummmmm hepiciniziii
ben hiç üzmüyorum o öle bi üzer ki ailesi yüzünden, bende ilk zamanlar dediğini iklitmezdim, takı beni saymayıp alıcam diyerek kardeşine verdiği bitmez borçları yüzünden ben maaşımı dahi paylasmıyorum kendim alışveriş hersey bende haa pişman ayrı konu. 16 milyar verdi benden gizli öğrendim tabi 1 ay içinde kardeşi vercekti tam 10 aycık oldu ne yaparsın , pişmanım diyo böle ceza veriyorum
kızlar yemekhanede birinin yemegınden hamam böceği çıkmış hastanede
ben napçam bu hast. de ya
ayyyyyy kuzummmm narin kelebbeğimmmm fahriyemmmm fındıklı lokum ve pastalının tatlı annesiiiii
yerim ben seniii.
canım hiç kınarmıyım öle deil yani yanlış anlaşıldım benn
seni çok iyi anlıorum canım ne kadar şu anda çalışmıor olsam da geçen senki yoğunluğumda evde deil bi iş yapacak kolumu kaldrcak halde olmuodum hafta içi okul + staj+ akşamları kpss kursu + hafta sonları deneme sınavıı.
inanırmısın banyo yapmaya vaktim olmuodu bile bazenn.seni çok iyi anlıorum muhtemelen bende çalışmaya başlayın ca öle olcam hele ben bide çok nazlıyım.
az uyusam uykumu alamasam başım ağrırı akşama kadar üşürüm mutsuz olurum vs.
haklısın nazlama eşini ama arada onunda gönlünü al die dedim kuzummm.yoksabiliorum sen çok iiyi bir eş çok tatlı bir annesinnn
kızlar yemekhanede birinin yemegınden hamam böceği çıkmış hastanede
ben napçam bu hast. de ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?