60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

halı yıkama makinem var benim,bide buhar makinem var onlarla çıkıyoo!ama teterjan meterjan kar etmiyy kalmış lekeye guzummmmm

kıssss kosla nınnn cıkarmadıgı leke görmedim bennn... tabi bununn içinn minderlerin kılıflarınınn cıkabilmesi lazımmm

Yolanda sana katılıyorum canım...

ayy çok fena
tazeyken o tür lekeler daha çabuk çıkar
demek ki ben beyaz oturma grubu almamakta iyi bir karar vermişim

kıssss kosla nınnn cıkarmadıgı leke görmedim bennn... tabi bununn içinn minderlerin kılıflarınınn cıkabilmesi lazımmm

demekki varmışşşşben halı yıkamanın içine atıyorum ondan, evet dimek ki etki olan o mu dersin ,bende hikmet makinede sanıyodummm

bencede kardeş çok güzel ikiz de çok güzel ama çok zor bakımıda?inşallah cnm sana vurur allah gönlüne göre versin.benim tek yumurta ikizi ikiside erkek.

Yolanda sana katılıyorum canım...

teşekkür ederim hayatım yanlış anlaşılmak istemem bende müslümanım ama dinimizde var denilen herşeyi şartsız kuralsız koşulsuz kabul etmemek lazım diye düşüncem var naçizane

canım bu tabiki koacalrınız sizin kulunuz siz onların kölesisisniz anlamında sölenmiş bişi deil biribirinze saygı gösterin iyi güzel geçinin değer verin sevin sayın anlamında sölenmiş tir elbette bende kimsenin kimseye kul köle olmasını desteklemiorum canım

evet canım regl ağrısı bir de onu deneyeyim peki ne xman ne kadar içicez regl ikenmi olmadanmı? bide onu söle cnmda alayım

ayyyyyy kuzummmm narin kelebbeğimmmm fahriyemmmm fındıklı lokum ve pastalının tatlı annesiiiii
yerim ben seniii.
canım hiç kınarmıyım öle deil yani yanlış anlaşıldım benn
seni çok iyi anlıorum canım ne kadar şu anda çalışmıor olsam da geçen senki yoğunluğumda evde deil bi iş yapacak kolumu kaldrcak halde olmuodum hafta içi okul + staj+ akşamları kpss kursu + hafta sonları deneme sınavıı.
inanırmısın banyo yapmaya vaktim olmuodu bile bazenn.seni çok iyi anlıorum muhtemelen bende çalışmaya başlayın ca öle olcam hele ben bide çok nazlıyım.
az uyusam uykumu alamasam başım ağrırı akşama kadar üşürüm mutsuz olurum vs.
haklısın nazlama eşini ama arada onunda gönlünü al die dedim kuzummm.yoksabiliorum sen çok iiyi bir eş çok tatlı bir annesinnn

bencede kardeş çok güzel ikiz de çok güzel ama çok zor bakımıda?inşallah cnm sana vurur allah gönlüne göre versin.benim tek yumurta ikizi ikiside erkek.

allah bagıslasınnn cnmmm... siizede önce saglıkkk tan sonaaa uzuuuunnn ömürr ve bol mutlulukk versinnn.. seninkilerr *2 mutluluk tabii.. nese kızlarr ben gidiorumm sporaa.. belki tansasaa sonraa.. kociş benle alısverise gelcekti bugün ilk defa amaa yine bi bahane cıktıı gelmemesi içinn nesee öpüyorummmmm hepiciniziii

ben hiç üzmüyorum o öle bi üzer ki ailesi yüzünden, bende ilk zamanlar dediğini iklitmezdim, takı beni saymayıp alıcam diyerek kardeşine verdiği bitmez borçları yüzünden ben maaşımı dahi paylasmıyorum kendim alışveriş hersey bende haa pişman ayrı konu. 16 milyar verdi benden gizli öğrendim tabi 1 ay içinde kardeşi vercekti tam 10 aycık oldu ne yaparsın , pişmanım diyo böle ceza veriyorum

cnm civan perçemini adet olmadan 3,4 gün önce içmeye başlıyacan günde 1 çay bardağı kaynamış suyun içine bir iki küçük dal koy birazcık demlensin iç.adet olduktan sonrada 2,3 gün daha iç bırak bunu her adet döneminde böle yap.hamile olursan içme sakın.bide minoset iç oda iyi geliyor tekrar geçmiş olsun

çok çok saol cnm benim darısı senin başına ve isteyenlerin başına.

canım onlar ayrı konular.. böle bişi olurs tabiki benmde tavrım değişir ama şu anda ;allah a şükürler olsun eşimle hiç bi konuda sorunmuz yok.herşeyini benle paylaşır bende onunla o bana saygılı ben ona .Allaha şükür. ama dedğin şeyler çok öenmli öle bişi olsa allah korosun bende çok fena olurdum.4eşim konu ne olursa olsun mutlaka bana danışır sorar fikir alır herşeye ama herşeye eve alınacak 1 kilo sebzeye dahi ortak karar ver,iriz kaldıki maddi konular bu zmanda çok çok öenmli.
hele eşinden gizli bişi yapmak çok fena insanın insana saygısı güveni kalmaz sarsılır

çalışmaya başlayınca öğretmen olacağın için yine bizim kadar yoğun olmazsın mutlaka kendine ayıracak vaktin olur,rahat rahat her işini halledersin,eşinede yavrunada vakit ayırabilirsin,bu nedenle bende bir an önce öğretmenliğe geçmek hayatı dolu dolu yaşamak istiyorum yoksa sabah 8 akşam 6 vallahi çekilecek dert değil,akşama kadar hiç iş yapamsan da verimli zmanlarını masa başında geçirmek bile inası yoruyo,yani anlatırlardı inanamazdım ama gerçekten yoruluyo insannn
öpüyorum seni sevgi kelebeeeeemmmmm:103:

kızlar yemekhanede birinin yemegınden hamam böceği çıkmış hastanede

ben napçam bu hast. de ya

evden getirmeye çalış canım bu ay bitsin bende artık evden getiricem,hem böyle ağır yemek yemek zorundada kalmazsın yaz sıcağında!dışardaki yemekelrin ondan farkı olacağını sanmıyorum.arada bir burdada aşçının saçı maçı çıkıyoooooöffff yiyemiyoz tabiiii,en iyisi evden getirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…