60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tartılma günün de kazasız belasız 1 dilim pastayla kutlayarak atlatmış bulunuyorum
1 kilo daha tarihin tozlu sayfalarına karıştı vücudumda..
Artık 67 kiloluk bir fıstığım
Takvimimi de güncelliyim hemen..

oleyyyy hayırlı olsun kuzumm maşallah sana tebriklerrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

SARIMSAK ÇAYI

Doğum sonrası kilolarından kurtulmak isteyen seksi yıldız Angelina Jolie, 'sarmısak çaylı' diyet uygulamaya başladı. Doğum yaptığı Güney Afrika ülkesi Namibya'da sağlık gurularının tavsiye ettiği sarmısak çayını yanından ayırmayan Jolie'nin yakınları, güzel oyuncunun doğum sırasında aldığı 11 kilodan hızla kurtulduğunu söylüyor. Jolie'nin uyguladığı diyet programının merkezinde bulunan sarmısak çayı Meksika ve ıspanya'da soğuk algınlığı tedavisinde kullanılıyor. Ancak çayın, bağırsakları çalıştırarak zayıflamada etkili olduğu da söyleniyor.

ıŞTE MUCıZEVı TARıF...

Bir çok yönden sağlığa yararlı olan sarmısak çayın malzemeleri ve hazırlanış tarifi: Bir tencerenin içine 3 bardak su ve 3 diş sarmısağı atın ve kaynatın. Su kaynadıktan sonra yarım bardak bal ve yarım bardak limon suyu ilave edin, soğumaya bırakın. Günde 3 kez ılık olarak yarım bardak için. Bir sonraki gün kullanmak içinse, kaynattığınız kabı buzdolabında saklayabilirsiniz.

ay kızlar selam özlediniz mi beni bugün hep evdeydim ama sabah moralim çok bozuktu girmek istemedim buraya nie derseniz sabah bi tartıldım 63.1 ama niye yemek yedim diemi ???ewet biraz dün izin werdim kendime beynimi şaşırtmak için ama o yüzden deil kabızlığım yüzünden sinir oluoyorum ya öldürecek bu beni karnım taş gibi oldu artık nese bekliyorum işte
gelelim bugün yediklerime :
yarım muz kahvaltıda
öğlen yemyeşil nefis bir salata
akşam saat 6 da 2 dilim karpuz
bu kadar ama bugün çay falan hiç içmedim suda çok az içtim
25 dk ewde kendim spor yaptım
biraz önce spor merkezi warya bizim ewin karşısında orda annemle biraz spor yaptık
birazdanda yürüyüşe gitçez
kısacası annemide diyete soktum kendime benzettim (babam anneme dün çok kilo aldın sen dedi de o yüzden sanırım spor falan yapıyo banada akşam da yürüyelim dedi )kaydirigubbakcemile3

bu arada nane deki kalsiyum sütte yoğurtta bile yokmuş kızlar bol bol taze nane tüketin sizden ricam budur ayrıca sindirimi hızlandırıyor

Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor.Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor.

Göbeğinizi hızla eritmek istiyorsanız, bol bol yağsız yoğurt yemelisiniz! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.

Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.

Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nde yayımlandı.

fibulam canım sağolasın haydi inşallah
Bu arada bi arkadaş (ayy eski sayfalara bakamadım ya kusuruma bakma emi) daha link vermiş nivea nın linkini indirdim ben ama henüz bakmaya fırsat olmadı..

ıyi akşamlar kızlar:1rolleyes:
Günlerdir hiç bakamıyorum kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bende 1 kiloya yakın vermişim sıkıntıdan tabiki oğlumun ateşli sabaha kadar uykusuz gecelerinden sonra...
Aman böyle kilo vermek olmaz olsun...
Bugün çok şükür iyide bende biraz yemek yedim:)

Son düzenleme:

kızlar ikinize de çok geçmiş olsun...gerçekten verilmiş sadakanız varmış...

canım çok sevidim senin adına 36 beden kıyafetin içine girebilmek benim için hayal gibi...ama sana bir konuda kızıyorum niye dersen şu anda sadece olumsuz olan şeyleri düşünüp kendini üzüyorsun...oysa dua edeceğin o kadar şeye sahipsin ki...bak olumlu düşün daha ne güzellikler bulacak seni...:1hug:

arkadaşlar ben geçen ay tam 5 kilo verdim 72 kilodan 67 ye düştüm çokmu abartmışım 1 ayda

bence hiç abartılı değil ideal olanı zaten 4-5 kilo...keşke ben de verebilsem 1 ayda 5 kilo :Saruboceq:

benımgıbı basenlı olan arkadslar var mıııııııııııııı???????

olmaz mıııııı....basende kimse beniş geçemez...:çok üzgünüm:

merhaba kızlar bende bu guruptanım tam sınırdayım 60 kiloyum ne olur yardım edin bana 1 ay içerisinde 5 kilo vermem lazım düğün var ve benim göbek ve bel yağlarım taşıyo çok moralim bozuluyo boyumda kısa ne yapacağım ben yaaaaaaa offff kurtulmam lazım bana yardımcı olun lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…