:a015:
Tüh ya diğer arkadaşlar indiremicek demekki.
Tartılma günün de kazasız belasız 1 dilim pastayla kutlayarak atlatmış bulunuyorum
1 kilo daha tarihin tozlu sayfalarına karıştı vücudumda..
Artık 67 kiloluk bir fıstığım
Takvimimi de güncelliyim hemen..
bu arada nane deki kalsiyum sütte yoğurtta bile yokmuş kızlar bol bol taze nane tüketin sizden ricam budur ayrıca sindirimi hızlandırıyor
bu arada nane deki kalsiyum sütte yoğurtta bile yokmuş kızlar bol bol taze nane tüketin sizden ricam budur ayrıca sindirimi hızlandırıyor
Tartılma günün de kazasız belasız 1 dilim pastayla kutlayarak atlatmış bulunuyorum
1 kilo daha tarihin tozlu sayfalarına karıştı vücudumda..
Artık 67 kiloluk bir fıstığım
Takvimimi de güncelliyim hemen..
kızlar bir buçuk-2 saat önce resmen bir mucize yaşadım. evde çokokrem yapayım dedim. borcamın içinde hepsini yaptım. son kez ocakta azcık ısıtayım dedim kısık ateşte. borcamda hediyeydi. ocağın üstüne koydum ve bir dakika geçti geçmedi koca borcam bomba gibi üzerime patladı kızlar. her yere tavana duvara yerlere ocağa tezgaha heryere koca koca borcam parçalarıyla çokokrem yayıldı. ama üzerimde bir damla bile çokokrem yada cam yoktu. inanılmaz ve çok tehlikeliydi kızlar. ocağın başındaydım. suratımı dağıtabilirdi o borcam ama üstüm bile kirlenmedi. bugünde yaşlı bir amcadan sattığı küçük bir duayı aldım. kuzenim almamak lazım aaslında dedi. bende "ya haklısın ama bir an için içime belki hızır aleyhisselamdır diye doğdu alayım dedim" dedim. verilmiş sadakam varmış kızlar. ucuz yırttım.
çok geçmiş olsun canım dün ben de bir kaza atlattım kimyacı olduğumdan tehlikeli maddelerle haşır neşirim tabi o maddelerden bir kaçı birden yüzüme gözüme sıçradı kör olabilirdim ama allah korudu canım çok korktum valla gözümü nasıl yıkadığımı hatırlamıyorum bile bi panik
neyse şükürki bişey olmadı alaah hepimizi korusun
kızlar bu arada dün pilav günü için bişeyler baktım 38 beden bol geldi 36 bedenlere oldum hep etekte elbisede o kadar mutlu oldumki
hedefime ulaştığımda 34 beden olucam sanırım düşüncesi bile güzel
bi tek kilo verdiğimi düşünmek beni mutlu ediyor zaten, başka mutlu olmaya değicek bişey görmüyorum etrafımda
neyse cicişler ben bu arada pilav günü için kıyafet beğenemedim bugün pazara gitcem inşallah bulurum ya pilav günü yarın 11 de ve merterde olucak yani bana çoooook uzak.yarın erkenden evden çıkcağım için bugün bişeyler bulmam lazım
arkadaşlar ben geçen ay tam 5 kilo verdim 72 kilodan 67 ye düştüm çokmu abartmışım 1 ayda
benımgıbı basenlı olan arkadslar var mıııııııııııııı???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?