60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız?

Uğrayamıyorum ne zamandır fırsat bulamıyorum nasıl gidiyor kilo vermeler.
Hacer,sabunum nasılsınız.?

kızlar bu arada eşim az önce lahana yağımı almış 100ml si 25TL imiş biraz pahalı ama olsun

hacercim eminim sıkılmışsındır bu sorulardan ama affına sığınarak bi daha sorucam yağı mesela bir kat mı sürüyoruz yani miktar ne olmalı?

estağfurullah canım yararım oluyorsa ne mutlu
karnına 6-7 damla sürsen yayılıyor zaten hemen
vıcık vıcık olmasına gerek yok
emiyor vücut onu hemen

aybişimmm hoş geldinnn a.s.
nasılsın kuzum ???

İyiyim canım ;:1hug:
Ayy özledim sizi..
Pek giremiyorum eskisi gibi vakit kalmıyor.

Ama hala fitimmm.Kilo falan almadım.
Eskisi kadar katı değilim ama yinede dikkat ediyorum.Mesela yediğim bir çikolata için hala vicdan azabı çekebiliyorum..
Topik psikolojisi oluştu bende:hooray:

sen bizim haberimiz olmaz mı sandınnn
bak kendi kendini gammazlıyorsun :roflol:
ben de seni özledim canımm
çok sevindim düzenini bozmamana :asigim:

Aman Allahım,borcam hiç ocağa konur mu?Ne olur kızma bana,hayretler içinde kaldım borcamı ateşe koyduğun için.
Okadar ucuz atlatmışsın ki,inanamadım,gerçekten bir mucize.Çokkk geçmiş olsun,hem de çok...:1shok:

Afiyet olsun fiume yarın için :) Ben kendimle mücadele veriyorum yaklaşık üç saattir dolaptaki pastadan bir dilim yememek için ama yemicem işte. :dilcikar:

En iyisi eve almamak.Ben evdekilere asla aldırmıyorum,yiyecekseniz dışarıda yiyip gelin diyorum.Eşim başta mırın-kırın yaptı ama o da baktı ki göbeği küçülmeye başlamış,şimdi bana teşekkür ediyor..
gunaydın kızlar..sabah tartıda 61 ıı gordumm yrn adet gorme gunum olmasına rağmenkaydirigubbakcemile2

Tebrikler...

Sana da çok geçmiş olsun canım...

günaydın arkadaşlar benide alın aranıza

Hoşgeldinnn..

hoşgeldin bebeğimizzzz a.s.
artık aramızdasın
tüm topiğe duyurulu 26 kişi olduk
muhtardan duyuru :hooray:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Saracıracı sanırım seninle dulcary konusunu konuşmuştuk.Ben prospektüsüne baktım ama aspartam içerdiğini yazmıyor.(olsa mutlaka yazardı).Sodyum siklamat ve birşey daha var içinde.Adını hatırlayamıyorum.Etrafımdaki sağlıkcılara (doktor yakınlarıma) sordum,zararı olsa şeker hastalarına kesinlikle verilmez diyorlar.Eğer halihazırda böbrek yetmezliği ve kalp problemi olanlara vermiyoruz dediler...Herhalukarda ben de çok kullanılmaması taraftarıyım ama edindiklerimi seninle ve tüm arkadaşlarla paylaşmak istedim.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

hadi bakalım ins. sabırlı diyetler

authorcum benımkıde 100 ml ama 14 lıra nıye ole pahalı ya aktardanmı almıs

lahana corbasımı:1no2:cook kötü ben hayatta yapamam ender sarac diyetini şu callenetics i yapan arkadaşlar cvplarınızı bekliyorummmmmmmmm.

canım callanetics le ilgili izlenimlerimi gecmıs sayfalarda belırttım. gene forumda call. yapan dıger arkadaslarda yazdılar. bıraz gecmıse dönersen , soruna cevap bulacaksın.

arkadaşlar ben lahana yağının otoma markasını aldım.daha önce kötü kokuyo filan demişlerdi.okudum bir yerlerde.ama benim kullandığım öyle güzel kokuyoki.sırf kokusu için sürüyorum göbeğime nerdeyse.ama bazılarınız yakıo filan yazmıştınız.benimki yakmıyo.spor yapınca terletiyor.acaba otama işe yaramıyormu?

Canımcım lahana yağının iyi olduğunu duyan her firma bu yağdan üretti anlaşılan.
Daha önce ismini hiç duymadım o markanın ilk defa senden duydum.
Güvendiğiniz markaları alın bence.

Bence de kansizlık falan vardır,bir de selülit için kafeini yasaklıyorlar ya ondan olabilir..Ama asla sabah koca kupa çayımdan vazgeçemem,ne olursa olsun...

Amannn ruhun güzel olmadıktan sonra,cismin güzel olmuş..Acıyorum o tür insanlara...

kızlar bende varım benide alın aranıza

Aldık bile..Hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…