ne güzel karşılama bu teşekkür ederim...inşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardan...
kızlar bu arada eşim az önce lahana yağımı almış 100ml si 25TL imiş biraz pahalı ama olsun
hacercim eminim sıkılmışsındır bu sorulardan ama affına sığınarak bi daha sorucam yağı mesela bir kat mı sürüyoruz yani miktar ne olmalı?
aybişimmm hoş geldinnn a.s.
nasılsın kuzum ???
İyiyim canım ;:1hug:
Ayy özledim sizi..
Pek giremiyorum eskisi gibi vakit kalmıyor.
Ama hala fitimmm.Kilo falan almadım.
Eskisi kadar katı değilim ama yinede dikkat ediyorum.Mesela yediğim bir çikolata için hala vicdan azabı çekebiliyorum..
Topik psikolojisi oluştu bende:hooray:
kızlar bir buçuk-2 saat önce resmen bir mucize yaşadım. evde çokokrem yapayım dedim. borcamın içinde hepsini yaptım. son kez ocakta azcık ısıtayım dedim kısık ateşte. borcamda hediyeydi. ocağın üstüne koydum ve bir dakika geçti geçmedi koca borcam bomba gibi üzerime patladı kızlar. her yere tavana duvara yerlere ocağa tezgaha heryere koca koca borcam parçalarıyla çokokrem yayıldı. ama üzerimde bir damla bile çokokrem yada cam yoktu. inanılmaz ve çok tehlikeliydi kızlar. ocağın başındaydım. suratımı dağıtabilirdi o borcam ama üstüm bile kirlenmedi. bugünde yaşlı bir amcadan sattığı küçük bir duayı aldım. kuzenim almamak lazım aaslında dedi. bende "ya haklısın ama bir an için içime belki hızır aleyhisselamdır diye doğdu alayım dedim" dedim. verilmiş sadakam varmış kızlar. ucuz yırttım.
Afiyet olsun fiume yarın için :) Ben kendimle mücadele veriyorum yaklaşık üç saattir dolaptaki pastadan bir dilim yememek için ama yemicem işte. :dilcikar:
gunaydın kızlar..sabah tartıda 61 ıı gordumm yrn adet gorme gunum olmasına rağmenkaydirigubbakcemile2
çok geçmiş olsun canım dün ben de bir kaza atlattım kimyacı olduğumdan tehlikeli maddelerle haşır neşirim tabi o maddelerden bir kaçı birden yüzüme gözüme sıçradı kör olabilirdim ama allah korudu canım çok korktum valla gözümü nasıl yıkadığımı hatırlamıyorum bile bi panik
neyse şükürki bişey olmadı alaah hepimizi korusun
günaydın arkadaşlar benide alın aranıza
hoşgeldin bebeğimizzzz a.s.
artık aramızdasın
tüm topiğe duyurulu 26 kişi olduk
muhtardan duyuru :hooray:
Ender Saraç siyah çay yok demiş, zararı varmış yararı yok dencek kadar az mış. Kilonuzu verdikten sonra günde 2-3 çay bardağı içebilirsiniz demiş.
ben artık içmeyeceğim.
14 Haziranda kısmetse annemle babam geliorlar onlar gelene kadar içmicem. Beni eski fıstık halimle görmelerini istiorum çünkü sırnaşık şey
kızlar bu arada eşim az önce lahana yağımı almış 100ml si 25TL imiş biraz pahalı ama olsun
hacercim eminim sıkılmışsındır bu sorulardan ama affına sığınarak bi daha sorucam yağı mesela bir kat mı sürüyoruz yani miktar ne olmalı?
lahana corbasımı:1no2:cook kötü ben hayatta yapamam ender sarac diyetini şu callenetics i yapan arkadaşlar cvplarınızı bekliyorummmmmmmmm.
kızlar kahvaltımı 11 gibi yapmıştım
az önce birkaç tane çilek yedim
şimdi de kaynana çorbasından içiyorum :roflol:
şimdi sıcağı sıcağına yazmak istedim. Biraz önce öğle yemeğinde Dr. Ender Saraç´a giden kıslarla beraberdim.
Siyah çayı yasaklamış. Sıcak yiyeceklerle sıcak içecek, soğukla soğuk içecek tüketilmeli demiş.
Ama kesinlikle siyah çay yok demiş. Siyah çayı yerine sıcak / ılık su için demiş. Yoğurdu hergün değil gün aşırı yiyin ve yanına ya elma ya da çilek olsun demiş.
Sabahları meyve ile kahvaltı yapmak en doğrusuymuş. 1ay 1 hafta oldu tam 7 kilo vermiş diğeri 10 delikafadulden
canım çayın tarfini yazdım, listeyi vermeyişlerine gelince kıskançlık böyle bişey işte en güzel kendileri olmalı, onlar ilgi odağı olunca mutlu oluyorlar ama beni yıldıramazlar, bütün ajanlık yeteneklerimi kullanıyorum valla kötükedihüso
kızlar bende varım benide alın aranıza
ne yazdın da cevap vermedim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?