Tartılma günün de kazasız belasız 1 dilim pastayla kutlayarak atlatmış bulunuyorum
1 kilo daha tarihin tozlu sayfalarına karıştı vücudumda..
Artık 67 kiloluk bir fıstığım
Takvimimi de güncelliyim hemen..
bu arada nane deki kalsiyum sütte yoğurtta bile yokmuş kızlar bol bol taze nane tüketin sizden ricam budur ayrıca sindirimi hızlandırıyor
Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor.Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor.
Göbeğinizi hızla eritmek istiyorsanız, bol bol yağsız yoğurt yemelisiniz! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.
Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nde yayımlandı.
evde yapılan yoğurt daha sağlıklı zaten
hazır yoğurt yemeyin diyor doktor amcalar
dün akşam 2 ayrı yemek denedim yine en light tarafından ve ikiside harika oldu.hemen tarif veriyorum.
mantar sote
1 paket mantarı iyiiice yıkıyoruz sonra 1 soğan ve 1 patatesi orta boyda doğruyoruz.2 yemek kaşığı kadar yağda soğanları kavuruyoruz sonra üzerine pataesleri atıp azıcık çeviriyoruz.sonra mantarları atıyoruz ve kesinlikle kapağını kapatmıyoruz.isteğe bağlı olarak bol pul biber ve karabiberle (karabiber mantara çok yakışıyo) karıştıryoruz ve azcık suyu kalana kadar pişiriyoruz ve afiyetle yiyoruz. gerçekten harika oldu kızlar dün bi kaşık tadına baktım bugün öğlen menümdede o var cokacimcoook
sonra aklıma dolapta lahanam olduğu aklıma geldi
lahanaları minik minik doğradım.sonra bollca tuzla ovdumki biraz yumuşasın.sonraa bolca suyla yıkadım onları ki tuzundan arınsın.sonra içine isteğe bağlı kadar havuç sarımsak ve maydonoz koydum.havuçları rendeledim.sonra bolca yoğurtla (tabiiki light) ve pulbiberle harmanladım hepsini valla çok değişik ve güzel oldu. şiddetle tavsiye olunuz cokacimcoook
hoşgeldin bebeğimizzzz a.s.
artık aramızdasın
tüm topiğe duyurulu 26 kişi olduk
muhtardan duyuru :hooray:
amaaaniin :1shok: kizlar döktürmüşsünüz maşallah
kilo vermişim bende :sm_cool: 63,6 kg da gördüm hihoyyyt çok mutluyum çoook..
evt haklısın daha sağlıklıda yağlımıdır diye hazırlar yağsız ya genelde hepsi onun için dedim kaymağını yemesek sorn biter heralde
evet canım kaymağını yemezsek sorun olmaz
suyu çok faydalıymış ama
PIRLANTA'ya atfen,
bütün fıstıkların dikkatine,
elma ve ıkı kasık yagsız yogurt ara ögunlerın en kralı.. seven tarcın da koysun.. cok ac olan ıkı kasık da yulaf eklesın.. kabızlık sorunu ceken 2 adet de kuru kayısı eklesın... kurdu doyurur.. benım gıbı bır karbonhıdrat bagımlısının kurtarıcısı oldu bu menü.
zaten Taylan Kümeli hanım ablamız, meyveyle proteini acayip destekliyor. protein meyve sekeri fruktozun seker olarAK depolanmasını engellıyormus.bu baglamda 2 dilim karpuz,1 dl ekmek, 1kk peynır de ideal bir diyet menü oluyor..her ögun ıcın...
fiumeciğim teşekkürler canım tavsiyelerin için...kaydirigubbakcemile3 kızlar bir de yağsız yoğurdu hangi marka alıyorsunuz:uhm: ben de bundan sonra kendime özel yağsız yoğurt alacağım da bir fikir verin bana...yerimseniben[/B evdeki yoğurttan yesek kilomu yapar diyosn özel yoğurt deyince
evdeki yoğurttan yesek kilomu yapar diyosn özel yoğurt deyince
yok canım öyle demiyorum tabi biz yoğurdu kendimiz yapmıyoruz...eskiden annem yapardı evde çokda güzel olurdu ama artık hazır alıyoruz...yağsız yoğurt yemek lazımmış ya malum kilo sebebiyle o yüzden öyle dedim...kaydirigubbakcemile3
Ayyy neler aldın kaça aldın evlibarklı yaa merak ettim valla
Tartılma günün de kazasız belasız 1 dilim pastayla kutlayarak atlatmış bulunuyorum
1 kilo daha tarihin tozlu sayfalarına karıştı vücudumda..
Artık 67 kiloluk bir fıstığım
Takvimimi de güncelliyim hemen..
Ya ben son verdiğim 4 kiloda vücudumu ölçtüm ama hiçbir incelme olmamış yani 1 cm daha doğrusu normalmi?[/Q kuzum istersen birazda mekik cek nedersin tabiki cekebiliyosan yoksa bel ve göbüs zor inceliyo valla ne kadar yemezsen yeme yüzden gidiyo hep bende bazen günde 10 yada 15 mekik cekiyorm isde ama fazla cekemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?