60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayyyyyyyy fıstık süpersin hadi bakalım sabırlı diyetler yine

bu arada nane deki kalsiyum sütte yoğurtta bile yokmuş kızlar bol bol taze nane tüketin sizden ricam budur ayrıca sindirimi hızlandırıyor

nane için birde ben ekleyim 15 gün boyunca günde3 4 yaprak yemekte vücuttaki tüyleri inceltiyo ve azaltıyoms ben deniycem kısa zamanda

evt daha önceden okumustum bunu yanlız evdeki kendi yaptığımız yoğurttan yesek olmazmı acaba

evde yapılan yoğurt daha sağlıklı zaten
hazır yoğurt yemeyin diyor doktor amcalar

evt haklısın daha sağlıklıda yağlımıdır diye hazırlar yağsız ya genelde hepsi onun için dedim kaymağını yemesek sorn biter heralde

ellerine sağlık saracığım eminim çok lezzetli olmuştur...bu akşam anneciğim de mantar sote yapmıştı...anneminki de süper olmuştu...

hoşgeldin bebeğimizzzz a.s.
artık aramızdasın
tüm topiğe duyurulu 26 kişi olduk
muhtardan duyuru :hooray:

muhtarım ben senden şikayetçiyim...bu topiğin en kıdemli en eskilerinden biri olan beni saymıyosun bile...:çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile bu arada fotolarında gayet iyi görünüyorsun canım ne güzel hiç basenin yok...:1rolleyes:

amaaaniin :1shok: kizlar döktürmüşsünüz maşallah
kilo vermişim bende :sm_cool: 63,6 kg da gördüm hihoyyyt çok mutluyum çoook..

tebrikler canım...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar buaksamki yediklerimi yazayım cok az kızartma karısık ekmek cok kücük bir parca yine küçük kase dondurma yedim dayanamadım bir kase cilek 1 dilimde karpuz yiycem yoğurtta yiyim bari karın yağlarını eritiyo ya epeyde yemisimi dimi kızlar AMA 1 SAAT YÜRÜYÜS YAPTIM SPOR YAPTIM 15 MEKıK CEKTıM

fiumeciğim teşekkürler canım tavsiyelerin için...kaydirigubbakcemile3 kızlar bir de yağsız yoğurdu hangi marka alıyorsunuz:uhm: ben de bundan sonra kendime özel yağsız yoğurt alacağım da bir fikir verin bana...yerimseniben

evdeki yoğurttan yesek kilomu yapar diyosn özel yoğurt deyince

yok canım öyle demiyorum tabi biz yoğurdu kendimiz yapmıyoruz...eskiden annem yapardı evde çokda güzel olurdu ama artık hazır alıyoruz...yağsız yoğurt yemek lazımmış ya malum kilo sebebiyle o yüzden öyle dedim...kaydirigubbakcemile3

ya ama derincim düşünsene o yağsız yoğurdu yapmak için içine bir ton katkı maddesi katıyorlar en doğal olanına bile
katı olsun, kaymaksız olsun, dayanıklı olsun diye içinde bir ton şey var
ben ne kadar yağlı olduğunu bilsem de ev yoğurdundan vazgeçmem
yağlar erir bir şekilde ama katkı maddelerinin etkisi daha kötü
tabi kendim yapma imkanım varsa

Ya ben son verdiğim 4 kiloda vücudumu ölçtüm ama hiçbir incelme olmamış yani 1 cm daha doğrusu normalmi?

hım doğrudur sen bekarmışın ben kendim yaptığımdan aslında bende önceleri ev yoğrudunu yiyemzdim hiç hazırı cok severdim hamile olup birkac kez bebek öldükten sonra bütün hazır seyleri yememeye basladım

AaaAAaAA niye ki ne oldu yahu?
Bu arada kızlar ben hedefimi yükselttim 63 hedefim çok ısrar etmicem 63 için ama hedef olcaksa tam olsun yahu..

Ben çok geriden geliyorum biliyorum ama gene de kutlamak istedim.Daha nice kilolar da gelir arkadan iyişallah...alkisalkisalkis

Bu gün yediklerim:

Sabah:
1 tane haşlanmış yumurta
2 tane ufak parça kaşar peyniri
Domates-salatalık
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
bir fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen:
1 küçük kase light yoğurt
3 tane mavi-yeşil elmalı bisküvi

Akşam:
1 tane biber dolma
bol salata

VE MAALESEF BıR TANE MAGNUM DONDURMA...

Arkasından da beşi bir yerde çayı içtim...Çok pişmanım yaa..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…