nıvea body dınamık sabahlar cd sını nerden temın ettın dıye sormustum snrsamm
neysemmm.....sen gonderebılrımsın baana maılle falan olur mu?
afiyet seker olsun,yag yaktrsın yerimseniben
sağol canım bende lahana çorbası diyeti yaptım 3gün içtim 2kilo verdim oyüzden çayı ilgimi çekti sağolasınyerimsenibenevet bendım lahana çayı kullanan..ilk ayda 2 kılo verırım her zmn..bu kes ilk hafta sonunda ıkı kılo verdım caya baglıyorum ben .bırde dıkkat ettım cayı ıcınce acayıp gaz cıkıo cok rahatlatıyo(agızdan yanı) bu arada ben gunde ıkı kere ıcıyorum ya 3 abartı bence...3 ıcsemm tıgı olurdum herhalde
Ender Saraç'ın MUCİZE DİYET TARİFİ
1.GÜN:
*Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu
Hazırlanışı:
-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma
-3-4 adet kabuk tarçın
-5-6 adet karanfil
-10-15 adet kuru üzüm
Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek..
*Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası
Hazırlanışı:
-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefil
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı
*Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak.Rezene çayı ,yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.
2.GÜN:
Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek
*Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık
*Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)
6-7 kaşık yağsız yoğurt
*İKİ SAATTE BİR YEŞİL ELMA VE SALATALIK YENECEK
*Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak
2-3 kaşık yağsız yoğurt
*Yatmadan önce:yeşil elma
3.GÜN:
*Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt
2-3 adet ceviz içi
*Ara :Yeşil elma
*Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak
6-7 kaşık yağsız yoğurt
*Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir
*Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş taze fasülye,brokoli ya da ıspanak gibi yeşil bir sebze
*Yatmadan önce: 2-3 adet kivi
BOL ILIK SIVI(REZENE ÇAYI YEŞİL ÇAY GİBİ)ALMAYI UNUTMAYALIM!
neysemmm.....sen gonderebılrımsın baana maılle falan olur mu?
insaf eyleyin be canlarım..ne çok yazmışsınız yineee..yahu birazcık acıyın benim gibi sadece akşamları topiğe girenlere:):)oku oku başım döndü beyaaa:):)amaaa durun ben de bu gece oturup-herzamanki gibi kendi kendime konuşup-20 sayfa yazmazsamm:roflol::roflol::roflol:
ben de cevap vermiştim CADIARZU
artık indirilmiyor nivea body cd.si paylaşımı yasaklandı
aynen öyle canımcım bırakamıyooom ben bu topiği,bağımlısı oldum..:)58 kiloyum ama 55 de olsam hiçbiyere gitmiycem işteeee:):)ohh 59 kıloyuz ama halen bu topıktesın bırkamıosn dımı :
Canlarım site adresi vermek yasak, paylaşımı yasaklandı çünkü
Nivea body cd.sini internete yükleyen kişi güncellemediği için artık linkler çalışmıyor
form çayı içiyorlar, sonra şu elmalı çay varya ondan içiyorlar, (2 elma, 1 limon, bir rulo tarçın, 1 kaşık tane karabiber, bir kaşık karanfil) yeşil çay içiyorlar günde 2 fincan.
sarımsağı bol tüketiyorlar
ama devamın bilmiorum ya sinir oluyorum :mymeka:
kıslar ben kararsız kaldım bi çay içmeye başlıcam am hangisi
1. elma çayı
2. yeşil çay
3. form çay
4. 5 i bir arada çayı
5. lahana çayı
6. zencefilli sarımsaklı çay
napıcam
elma çayı hıc denemedım dıyetteyken yanı..form ve yesıl cayı gec bence....bana sorarsan ya 5 i bır yerde ya da lahana...en cok bunlar hızlandırıo kılo vermeyı
kızlar bende varım benide alın aranıza
bır de ben onların 5 haftada o dedıklerı kıloyu verdıklerını ınanmıyorum 4kılo falandır o en fazla.. dikkat cekmek ıcın sıkmıs olabılırler... amma gıcık oldum kızlara ha... -tatlicadiarzu-
bugün yaptığım tek hareket 5. kattaki büroya merdivenle çıkmak oldu.ha birde sürekli sağ işaret parmağımı hareket ettiriyorum.pc kullanırken.şakkıdı
merhaba arkadaşlar...aranıza yeni katıldım...bende bir zayıflama grubuna katılmak istiyorum...32 yasındayım...30 yasıma kadar hiç kilo problemim olmadı hep 49 ve 53 kilo arasıydım...çok spor yaptığım ve dansettiğim için herkes özellikle karın kaslarıma bayılırdı.çok düzgün bir vücudum vardı.kızımı dünyaya getirdikten sonra bile çok çabuk eski halime döndüm.ne olduysa 30 yasımda ikinci evliliğimi yapıp işimden ayrılmamla oldu.ikinci eşim işime biraz ara vermemi istedi.ve bende evde oturmaya başlayınca yeni bir arkadaş çevresi,çay partileri,kekler,pastalar bir yandan biryandan değişik lezetler denemeyi sevdiğim için evde çeşit çeşit lezzeler pişirmek derken bir yandan evde tek başıma olup film izlediğim saatlerde yediğim çikolatalar derken 50 kiloyken oldummu şimdi 66 kilo...ne karın kası kaldı ne başka birşey.eski arkadaşlarım görünce inanamıyorlar.işin en berbatı herkesin bu kilonun bana yakıştığını söylemesi.ama ben istemiyorum çünkü kendi vücudum bana ağır gelmeye başladı.eskiden çok sevdiğim kıyafetlerim asla üzerime olmuyor...kendime çok kızgınım...herşeyi denedim...internetteki tüm ilaçları diyebilirim ve çayları...şaka gibi...bir işe yaramıyor...ama karalıyım...kurtulacağım...ama sanırım bu yolda yanımda olacak aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ihtiyacım var...
sevgiler...senağlama
En iyisi eve almamak.Ben evdekilere asla aldırmıyorum,yiyecekseniz dışarıda yiyip gelin diyorum.Eşim başta mırın-kırın yaptı ama o da baktı ki göbeği küçülmeye başlamış,şimdi bana teşekkür ediyor..
Tebrikler...
Sana da çok geçmiş olsun canım...
Hoşgeldinnn..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Saracıracı sanırım seninle dulcary konusunu konuşmuştuk.Ben prospektüsüne baktım ama aspartam içerdiğini yazmıyor.(olsa mutlaka yazardı).Sodyum siklamat ve birşey daha var içinde.Adını hatırlayamıyorum.Etrafımdaki sağlıkcılara (doktor yakınlarıma) sordum,zararı olsa şeker hastalarına kesinlikle verilmez diyorlar.Eğer halihazırda böbrek yetmezliği ve kalp problemi olanlara vermiyoruz dediler...Herhalukarda ben de çok kullanılmaması taraftarıyım ama edindiklerimi seninle ve tüm arkadaşlarla paylaşmak istedim.kaydirigubbakcemile3
hem biliyosunuz ben yaşlı ve bir haftadır 1 gram bile verememiş bi kadınım:):):))))))))))))))
yormayın bu kadar beniiiiiiiiiiii:):):))))))))))))))))))
insaf eyleyin be canlarım..ne çok yazmışsınız yineee..yahu birazcık acıyın benim gibi sadece akşamları topiğe girenlere:):)oku oku başım döndü beyaaa:):)amaaa durun ben de bu gece oturup-herzamanki gibi kendi kendime konuşup-20 sayfa yazmazsamm:roflol::roflol::roflol:
aynen öyle canımcım bırakamıyooom ben bu topiği,bağımlısı oldum..:)58 kiloyum ama 55 de olsam hiçbiyere gitmiycem işteeee:):)
Site adresi vermenin yasak olduğunu bilmiyordum. bi önceki iletimde verdiğim adresi silicem şimdi. ama ben indireli bir iki hafta oluyor. şuanda da indirilebileceğini düşünüyorum.
bu akşam denicem latin şekerim benimm.çok güzel bişeye benziyo
indirilemiyor maalesef
bende bi arkadaşıma indirecektim ama her site hata veriyo yok artık googlede hiç biyerde :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?