60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet seker olsun,yag yaktrsın yerimseniben

canım leblebi çok tok tutuyo onu anladım bugüne kadar yemiyodum bennaniknanik ama yağ yaktırma özelliğidemi var yoksam yerimseniben
sağol canım bende lahana çorbası diyeti yaptım 3gün içtim 2kilo verdim oyüzden çayı ilgimi çekti sağolasınyerimseniben

sağol ciciş inş. veririz kiloları kaydirigubbakcemile2a.s.

insaf eyleyin be canlarım..ne çok yazmışsınız yineee..yahu birazcık acıyın benim gibi sadece akşamları topiğe girenlere:):)oku oku başım döndü beyaaa:):)amaaa durun ben de bu gece oturup-herzamanki gibi kendi kendime konuşup-20 sayfa yazmazsamm:roflol::roflol::roflol:

hem biliyosunuz ben yaşlı ve bir haftadır 1 gram bile verememiş bi kadınım:):):))))))))))))))
yormayın bu kadar beniiiiiiiiiiii:):):))))))))))))))))))

ohh 59 kıloyuz ama halen bu topıktesın bırkamıosn dımı :

Arkadaşlar ben nivea body cdsini bir siteden indirdim fakat site adı vermek yasakmış. isteyen olursa özelden msj atabilir. yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:
Canlarım site adresi vermek yasak, paylaşımı yasaklandı çünkü
Nivea body cd.sini internete yükleyen kişi güncellemediği için artık linkler çalışmıyor

Canlarım site adresi vermek yasak, paylaşımı yasaklandı çünkü
Nivea body cd.sini internete yükleyen kişi güncellemediği için artık linkler çalışmıyor

Site adresi vermenin yasak olduğunu bilmiyordum. bi önceki iletimde verdiğim adresi silicem şimdi. ama ben indireli bir iki hafta oluyor. şuanda da indirilebileceğini düşünüyorum.

bu akşam denicem latin şekerim benimm.çok güzel bişeye benziyo :içelim:

kıslar ben kararsız kaldım bi çay içmeye başlıcam am hangisi
1. elma çayı
2. yeşil çay
3. form çay
4. 5 i bir arada çayı
5. lahana çayı
6. zencefilli sarımsaklı çay

napıcam

valla canım ben hem form çayı içiyorum,yeşilçay zaten hayatım oldu siyah çayı hiç sevmediğim için sıcak bişey içmek istediğimde hemen yeşilçay içiyorum.elma çayını bugün deneyeceğim ve hoşuma giderse onuda içcem(ki hoşuma gitcek gibi yorumlar bayaa güzel) benim 5i 1 arada çayım 10 u 1 arada ama onuda 2 günde bir yapıyorum ve içiyorum.lahana çayı değil ama haftada 2 kere falan lahana ve maydonoz suyu içiyorum,zencefilli sarımsağın düşüncesi biraz garip geldi amaaan bende ne çok çay içiyomuşum :içelim:

elma çayı hıc denemedım dıyetteyken yanı..form ve yesıl cayı gec bence....bana sorarsan ya 5 i bır yerde ya da lahana...en cok bunlar hızlandırıo kılo vermeyı

kızlar bende varım benide alın aranıza

hoşgeldin canım benim.ama senide listemize alalım bilgilerini verde bize a.s.

bende gıcık oldum valla kıskanç karılar.biz burda herşeyimizi paylaşıp nerdeyse ne zaman tuvalete gittiğimiz bile yazıyoruz.anlamıyorum bu insanları yaa kötükedihüso

bugün yaptığım tek hareket 5. kattaki büroya merdivenle çıkmak oldu.ha birde sürekli sağ işaret parmağımı hareket ettiriyorum.pc kullanırken.şakkıdı

valla bende sabahki iş yolculuğunu 35 dakka kadar uzatıp geldim ve işaret parmağı çalışmaları dışında hiiç bi spor yapamadım ama yorumuna çok güldüm tatlım kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tatlım iyiki geldin bu topiğe çünkü burda zayıflamayan yok daha.takıl bize bak gör neler oluyo.bilgilerini yazarsan listeye ekleyelim senide canımcım a.s. :1hug:

çok saol canımcım artık kullanmıyorum zaten hiç bi türlüsünü ama halamın şeker hastası kayınvalidesine alma sakın demişlerdi sonradan araştırmıştım ama dediğim gibi herşekilde katkı maddesi almaya gerek yok yerimseniben

hem biliyosunuz ben yaşlı ve bir haftadır 1 gram bile verememiş bi kadınım:):):))))))))))))))
yormayın bu kadar beniiiiiiiiiiii:):):))))))))))))))))))

aynen öyle canımcım bırakamıyooom ben bu topiği,bağımlısı oldum..:)58 kiloyum ama 55 de olsam hiçbiyere gitmiycem işteeee:):)

beneğim benimmm bırakmayızki seni zaten. :1hug: Şeniz
ben en son 2 gibi bakabildim yazılanlara ama 14 sayfa yazı okumak zorunda kaldım maşşaallahı var bizim topiğimizin :enbuyukkk:

Site adresi vermenin yasak olduğunu bilmiyordum. bi önceki iletimde verdiğim adresi silicem şimdi. ama ben indireli bir iki hafta oluyor. şuanda da indirilebileceğini düşünüyorum.

indirilemiyor maalesef
bende bi arkadaşıma indirecektim ama her site hata veriyo yok artık googlede hiç biyerde :1no2:

canlarımmm sizi çok seviyorum akşam giremem heralde yine çok yorgunum yapabilirsem biraz spor yapıp hemen yatmayı planlıyorum.heppiciğiniz kendinize çoook iyi bakın tamammı.
akşam ufak bi kaçamak yapmayı koydum kafaya şimdiden söyleyeyim giderken dondurma alcam hani şu algidanın kiloluklarından ve sanırım 4 kaşık kadar yerim sonra aaa sara kaçamak yaptı demeyin taammıı kaydirigubbakcemile3 çok seviyorum sizi bidaa biddaaa söyleyim dedim
muhtardan öpücükler öpücükler öpücükler hepinize Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…