60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim;
6 tane tavuk köftesi
1 tabak kepekli makrna
1 ayran
Çok geldi sanırım bi de hızlı yedim
Bu arada adet agrısını ilaç olarak en ıyı buscopan keser oradaki kasları gevşetir, tavsiye ederim benım cok agrım varsa ve ılac ıcmem gerekırse onu kullanıorum...

koslanın renkliler için çamaşır suyu var,onunla sulandırp silsen belki çıkar hugocuk
olsun ya,süper vermişssin valla,ben hala yerimde sayıyorum,pufff,800 gr.ın kalmış onu daveriisin ne olacak,yeni evinde güle güle otur hülyacım
ayyyy kıyamammm yaaa... allahh uzunnnn uzuuuuuunnn ömür versinnnn ikisinedee.. mutlulugunuz daim etsinnn...
sağol cnm aminn,Allah sanada istediğin gibi ikiz versin inş:)
kızlar yemekhanede birinin yemegınden hamam böceği çıkmış hastanede

ben napçam bu hast. de ya

öğğğğğğğ

canım afiyet olsun ama kaşık hesabı yap olur mu,kendini takip etme adına iyi oluuurr

4 yk et döner
1 dlm kepek eppeeğeee
200 ml ayran
domates,biber

üzerinede tatlı olaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
1 hurma

canım benimm o hadiste tam anlam olrak birbirinize saygı sevgi gösterin diye verilmediği çok açık ama ben senin niyetini biliyorum. kadınlar eşlerini sevsin saygı göstersin evet ama karşılıkta beklesin demek istedim canım benim öpüyorum seni. sadece

canım benim yaa senin de derdin çokmuş benim eşimin de böyle kardeşine kredi çekmeleri filan oldu çok sıkıntı çektik ama işte bende kıyamadım her istediğini yaptım hala da yapıyorum inan bana ama işte ailemizden huzur eksik olmasın diye kadın milletine daha çok şey düşüyor ama erkek milletinin de cezasını kesmekte geç kalmamak lazım

canım agrılar dogum yapıncada gecmıyor kısmı bır azlama oluyor sadece ınanamakta haklısın tecrubeyle sabıttır agrıların ıcın muz yıyebılırısın işe yarar ben dayanamdıgım zamn arada majezık alırım 1 tane.yada duş işe yarar ıstedıgını deneyebılrıısn

4 yk et döner
1 dlm kepek eppeeğeee
200 ml ayran
domates,biber

1 hurma
afiyet olsun...

afiyet olsun....

afiyet olsun canım.

benim öğlen menüm çok azdı..
2-3 kaşık melmen kıymalı yazıyrdu ama ben hiç kıyma görmedim...
2 dilim kepek ekmek,
3 kaşık salata,200 ml ayran...
doymadım...:84::84::84:

afiyet olsunnnbugün akşama kadar olan aralarını daha kuvvetli yapmaya çalışırsn öyleyse

ahhh canım benimm saolasınn bebeeiiiimm..
inş canım sende ne kısa sürede geçersin öğretmenliğe süper rahat meslek arkadaşım ful ekders girio hafta da 30 saat bu makismumu zaten 3 binliraya yakın para alıo

ahhh canım benimm saolasınn bebeeiiiimm..
inş canım sende ne kısa sürede geçersin öğretmenliğe süper rahat meslek arkadaşım ful ekders girio hafta da 30 saat bu makismumu zaten 3 binliraya yakın para alıo

kız nasıl oluyo o şey ben full ekders alıyorum bide müdür yetkiliyim + 40 saatım var o kadar olmuyo 2 bile zor oluyo, komşunun tavuğu kaz geliyor olmasın sekerim :90::90::90::90:

5 yk kabak
bol nane
salatalık
2 kasık yoort

Afiyet olsun..

Afiyet olsun..

4 yk et döner
1 dlm kepek eppeeğeee
200 ml ayran
domates,biber

1 hurma

Afiyet olsun.. En iyisi de tatlı olmuş..

afiyet olsun canım.

benim öğlen menüm çok azdı..
2-3 kaşık melmen kıymalı yazıyrdu ama ben hiç kıyma görmedim...
2 dilim kepek ekmek,
3 kaşık salata,200 ml ayran...
doymadım...:84::84::84:

Afiyet olsun...

sevgılı yol arkadaslarım ever böcük mevzusundan sonra tabısıde yemekhaneye gitmedım daha da gıtmem
bgunluk dışarda yidimmm m bilin nne yidim

mercimek çorbası
1,5 dilim normal ekmek (kepek yoktu)
yarım porsıyon pilaf üstü döner
1 bardak ayran each them
nasıl ----?

Ben gene vakit olmadığından yemekhaneye gidemedim..
Salatasız nasıl doyacağım bakalım..
Şimdi
2 yk peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatesden
oluşan öğle yemeğimi yiyeceğim....

Ben gene vakit olmadığından yemekhaneye gidemedim..
Salatasız nasıl doyacağım bakalım..
Şimdi
2 yk peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatesden
oluşan öğle yemeğimi yiyeceğim....

kız yecaleeee valla sana özel bir madalya falan hazırlayıp takacam heeee,bunlarla nası doyuyon,bıkmadan usanmadan nasıl yiyon vallahi tepriklerrrrr!zoru başarıyon evellahhhhh,başarıcaksın guzummmmmm

pilavı yimesen süper diyecektimmm emme işte zor şartlarda yinede iyi,afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…