koslanın renkliler için çamaşır suyu var,onunla sulandırp silsen belki çıkar hugocukkızlar bişey sorucimm oturma grubum açık renk benim eşimde sağolsun meyve lekeleri damlatmış çıkmıyo sinir oluyorum acaba bu meyve lekeleri koltuğa zarar vermeden nasıl çıkar bilen varmı acaba aranızda
olsun ya,süper vermişssin valla,ben hala yerimde sayıyorum,pufff,800 gr.ın kalmış onu daveriisin ne olacak,yeni evinde güle güle otur hülyacımtünaydınkızlar merheba beyazcım hoşgeldin canım arkadaşların çoguda yapıyo burda stamip diye sende zayıfla diye birsite var üye ol orda spor bölümünde var hepsi canım
ay sagol canım verdim verdim ama yani biraydır aynı kilodayım çünküyedim yemeseydim veriridim taşınıorum diye dikkaedemedim canım çoksagol
sağol cnm aminn,Allah sanada istediğin gibi ikiz versin inş:)ayyyy kıyamammm yaaa... allahh uzunnnn uzuuuuuunnn ömür versinnnn ikisinedee.. mutlulugunuz daim etsinnn...
kızlar yemekhanede birinin yemegınden hamam böceği çıkmış hastanede
ben napçam bu hast. de ya
öğle yemeğim;
6 tane tavuk köftesi
1 tabak kepekli makrna
1 ayran
Çok geldi sanırım bi de hızlı yedim
Bu arada adet agrısını ilaç olarak en ıyı buscopan keser oradaki kasları gevşetir, tavsiye ederim benım cok agrım varsa ve ılac ıcmem gerekırse onu kullanıorum...
canım bu tabiki koacalrınız sizin kulunuz siz onların kölesisisniz anlamında sölenmiş bişi deil biribirinze saygı gösterin iyi güzel geçinin değer verin sevin sayın anlamında sölenmiş tir elbette bende kimsenin kimseye kul köle olmasını desteklemiorum canım
ben hiç üzmüyorum o öle bi üzer ki ailesi yüzünden, bende ilk zamanlar dediğini iklitmezdim, takı beni saymayıp alıcam diyerek kardeşine verdiği bitmez borçları yüzünden ben maaşımı dahi paylasmıyorum kendim alışveriş hersey bende haa pişman ayrı konu. 16 milyar verdi benden gizli öğrendim tabi 1 ay içinde kardeşi vercekti tam 10 aycık oldu ne yaparsın , pişmanım diyo böle ceza veriyorum
5 yk kabak
bol nane
salatalık
2 kasık yoort
kızlar yemekhanede birinin yemegınden hamam böceği çıkmış hastanede
ben napçam bu hast. de ya
ayyyy kızlarr
geçmişşş de baya geçmişş yani oku oku bitmedii
nugişim saol bebem. içmediğim bitki çayı kalmadı karın ağrım için geçmio geçmio evleninde geçer dediler yok geçmedi. çocuk olunca geçer dioalr şimdi onada inanmıorum benm ki hep böleağrılı olcak sanırım
ecrinn cnm sana normal gelio belki hafta 2-3 gün alkol ama çok fazla ne yap ne et eşini içkiden uzaklaştr bak Allah korusun içki yüzünden ne yuvalar yıkılıo Allah korousun hemde evde içio çok kötü bak evde bereket olmaz kazancınızın bereketi olmaz cnm dikkat et.dışarda içmesi de kötü tabi ama her akşam eve alkollü gelmesi Allah korusun.
bide slatalık istedi de küsmüşsün çok güldüm vallailahii kız hiç hıyar için insan eşine küsermi.
sen şimdi aksine küsmek yerine içkiden uzaklaşsın die akşamları ona sağlıklı şeyler hazırla yeni şeyler bul internetten meyve salatları fln yap.
fambığıııııdaaa esefle kınadım kocası kahve istemiş yapmamışben hayatta kıyamam ne isterse yaparım.
hoş o da bana kıyamaz zaten bei yoracak bişeyi asla yaptrmazda istediği her şeyide severek yaparım asla reddetmem...
zaten peygamber efendimiz (s.a.v) buyurmuş ki :allah tan başka tapılacak biri olsaydı bu kocalarnız olurdu.demiş. o yüzden kocalarınıza küsmeyin kırılmayın iyi güzel güzel geçini kızlarr..benden siz nacizane tavsiye
bugün kardio günüm ama deil kardio yapacak kolumu kaldrcak halde deilim karnım çok fena
afiyet olsun...4 yk et döner
1 dlm kepek eppeeğeee
200 ml ayran
domates,biber
üzerinede tatlı olaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
1 hurma
öğle yemeğim;
6 tane tavuk köftesi
1 tabak kepekli makrna
1 ayran
Bu arada adet agrısını ilaç olarak en ıyı buscopan keser oradaki kasları gevşetir, tavsiye ederim benım cok agrım varsa ve ılac ıcmem gerekırse onu kullanıorum...
afiyet olsun canım.
benim öğlen menüm çok azdı..
2-3 kaşık melmen kıymalı yazıyrdu ama ben hiç kıyma görmedim...
2 dilim kepek ekmek,
3 kaşık salata,200 ml ayran...
doymadım...:84::84::84:
afiyet olsunnnbugün akşama kadar olan aralarını daha kuvvetli yapmaya çalışırsn öyleyse
çalışmaya başlayınca öğretmen olacağın için yine bizim kadar yoğun olmazsın mutlaka kendine ayıracak vaktin olur,rahat rahat her işini halledersin,eşinede yavrunada vakit ayırabilirsin,bu nedenle bende bir an önce öğretmenliğe geçmek hayatı dolu dolu yaşamak istiyorum yoksa sabah 8 akşam 6 vallahi çekilecek dert değil,akşama kadar hiç iş yapamsan da verimli zmanlarını masa başında geçirmek bile inası yoruyo,yani anlatırlardı inanamazdım ama gerçekten yoruluyo insannn
öpüyorum seni sevgi kelebeeeeemmmmm:103:
ahhh canım benimm saolasınn bebeeiiiimm..
inş canım sende ne kısa sürede geçersin öğretmenliğe süper rahat meslek arkadaşım ful ekders girio hafta da 30 saat bu makismumu zaten 3 binliraya yakın para alıo
araaa
1 kupa sıcak şekersiz süt
2 ısırık kek
5 yk kabak
bol nane
salatalık
2 kasık yoort
öğle yemeğim;
6 tane tavuk köftesi
1 tabak kepekli makrna
1 ayran
4 yk et döner
1 dlm kepek eppeeğeee
200 ml ayran
domates,biber
üzerinede tatlı olaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
1 hurma
afiyet olsun canım.
benim öğlen menüm çok azdı..
2-3 kaşık melmen kıymalı yazıyrdu ama ben hiç kıyma görmedim...
2 dilim kepek ekmek,
3 kaşık salata,200 ml ayran...
doymadım...:84::84::84:
Ben gene vakit olmadığından yemekhaneye gidemedim..
Salatasız nasıl doyacağım bakalım..
Şimdi
2 yk peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatesden
oluşan öğle yemeğimi yiyeceğim....
sevgılı yol arkadaslarım ever böcük mevzusundan sonra tabısıde yemekhaneye gitmedım daha da gıtmem
bgunluk dışarda yidimmm m bilin nne yidim
mercimek çorbası
1,5 dilim normal ekmek (kepek yoktu)
yarım porsıyon pilaf üstü döner
1 bardak ayran each them
nasıl ----?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?