Ben gene vakit olmadığından yemekhaneye gidemedim..
Salatasız nasıl doyacağım bakalım..
Şimdi
2 yk peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatesden
oluşan öğle yemeğimi yiyeceğim....
kız yecaleeee valla sana özel bir madalya falan hazırlayıp takacam heeee,bunlarla nası doyuyon,bıkmadan usanmadan nasıl yiyon vallahi tepriklerrrrr!zoru başarıyon evellahhhhh,başarıcaksın guzummmmmm
ahhh canım benimm saolasınn bebeeiiiimm..
inş canım sende ne kısa sürede geçersin öğretmenliğe süper rahat meslek arkadaşım ful ekders girio hafta da 30 saat bu makismumu zaten 3 binliraya yakın para alıo
neyse canımlarım kimseyle tartışma amaçlı değil yazdıklarım ama sunu söylüyüm öğretmenlik bahsedildigi kadar basıt degil, saat 3 te evinde değilsin evinde olsanda aklın okulda, bir öğrencinde olur , gün boyu beynin çocuk ugultusundan dayanılmaz haldedeir,diğer işlerde işini iyi yaparsın alın terındir, ama öğretmensen işini iyi yapsanda içinde acaba bunu nasıl öğretemedim ne yapsam diye düsünür durursun vicdan olayı vardır yani, memursan işini doğru dürüst yap beğenmeyenler olabilir, öğretmensen çocuğa yanbakarsam psikolojisi nolur dersin, , yalan sölüyorsa, arkadaşlarına vuruyorsa vs vs doğru davranışı nasıl kazandırırm endişen vardırhiç bir meslekte bu müsteriyi nasıl düzeltirim diye dusunmezsin işini yapar yollarsın, öğrencini işini yapsanda 1 yıl boyunca takıp edersin, ailesi kötü çocuğu nasıl hayata hazırlarım kaygın vardır, bir çok meslektemeslekte bu kaygı yok kim ne derse desin.. yaptığın işi göre aldığın para çok azdır çalışma kağıdı hazırlıycam diye 5 te çıktığımı bilirim ben.
afiyet olsunnnnn...Ben gene vakit olmadığından yemekhaneye gidemedim..
Salatasız nasıl doyacağım bakalım..
Şimdi
2 yk peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatesden
oluşan öğle yemeğimi yiyeceğim....
afiyet olsun.:26::26:sevgılı yol arkadaslarım ever böcük mevzusundan sonra tabısıde yemekhaneye gitmedım daha da gıtmem
bgunluk dışarda yidimmm m bilin nne yidim
mercimek çorbası
1,5 dilim normal ekmek (kepek yoktu)
yarım porsıyon pilaf üstü döner
1 bardak ayran each them
nasıl ----?
araaa
1 kupa sıcak şekersiz süt
2 ısırık kek
neyse canımlarım kimseyle tartışma amaçlı değil yazdıklarım ama sunu söylüyüm öğretmenlik bahsedildigi kadar basıt degil, saat 3 te evinde değilsin evinde olsanda aklın okulda, bir öğrencinde olur , gün boyu beynin çocuk ugultusundan dayanılmaz haldedeir,diğer işlerde işini iyi yaparsın alın terındir, ama öğretmensen işini iyi yapsanda içinde acaba bunu nasıl öğretemedim ne yapsam diye düsünür durursun vicdan olayı vardır yani, memursan işini doğru dürüst yap beğenmeyenler olabilir, öğretmensen çocuğa yanbakarsam psikolojisi nolur dersin, , yalan sölüyorsa, arkadaşlarına vuruyorsa vs vs doğru davranışı nasıl kazandırırm endişen vardırhiç bir meslekte bu müsteriyi nasıl düzeltirim diye dusunmezsin işini yapar yollarsın, öğrencini işini yapsanda 1 yıl boyunca takıp edersin, ailesi kötü çocuğu nasıl hayata hazırlarım kaygın vardır, bir çok meslektemeslekte bu kaygı yok kim ne derse desin.. yaptığın işi göre aldığın para çok azdır çalışma kağıdı hazırlıycam diye 5 te çıktığımı bilirim ben.
kız yecaleeee valla sana özel bir madalya falan hazırlayıp takacam heeee,bunlarla nası doyuyon,bıkmadan usanmadan nasıl yiyon vallahi tepriklerrrrr!zoru başarıyon evellahhhhh,başarıcaksın guzummmmmm
hee oo yeahhhhh yyeeecaaalem bi teprikte ben sarkıtıyorum her allahın günü peynir ben yiyemezdim heralde bravooo
evet ya deli edio beni işe giricem falanda filan... Hayatı geciktiriosun diorum... Ben zaten yakın planda evlilik istemıorum hazır deılım buna sende bılıosun dıo... Ben sankı evlenelım dıorum...gıcık ettı benı... şimdi de aradı hiçbişi olmamış gibi... Normal konustum kapadım bende napıyım...
ahhh canım benimm saolasınn bebeeiiiimm..
Inş canım sende ne kısa sürede geçersin öğretmenliğe süper rahat meslek arkadaşım ful ekders girio hafta da 30 saat bu makismumu zaten 3 binliraya yakın para alıo
[ı]kız nasıl oluyo o şey ben full ekders alıyorum bide müdür yetkiliyim + 40 saatım var o kadar olmuyo 2 bile zor oluyo, komşunun tavuğu kaz geliyor olmasın sekerim :90::90::90::90:
[/ı]
canım benim ful ekders alıp 3000 yakın para alabılmesı ıcın 15 20 yıllık öğretmen olması gerekır.3000 öğretmenlikte cok para eger kı meslek lısesı öğretmenı degılse kı sanırım degıl 30 saat demısın 3000 cokkkkk cokkkk zorrrr uzun yıllar gereklı
kız nasıl oluyo o şey ben full ekders alıyorum bide müdür yetkiliyim + 40 saatım var o kadar olmuyo 2 bile zor oluyo, komşunun tavuğu kaz geliyor olmasın sekerim :90::90::90::90:
canım benim ful ekders alıp 3000 yakın para alabılmesı ıcın 15 20 yıllık öğretmen olması gerekır.3000 öğretmenlikte cok para eger kı meslek lısesı öğretmenı degılse kı sanırım degıl 30 saat demısın 3000 cokkkkk cokkkk zorrrr uzun yıllar gereklı
eeee boşuna kutsal meslek dememişlerrrrrrgeri dönüt almak acayip haz verir insana ama motive eder,daha çok çalışasın gelir.ama memursan amrinin yalaklığını yaparsan iyisin yoksa ağzınla kuş tutsan değerin yoktur.akşama kadar boş sohbetler edilir durur odanda sende mecburen dinler durusun,bir çorap almaya çıkmak istesen amirine söylemek zorundasın,öğretmen gibi boş derslerini kendine ayıramazsınnn.akşam 5te çıktığımı çok bilirim diyosun eee biz hergün 5.30da çıkıyoruzz,yılda 20 gün yıllık iznin var bozdur bozdur harca oda amirin uygun görürse kullanabilirsin tabi,geçen yaz ev taşıdım ama amirim izin kullanmama izin vermedi mesala 2 günde ev taşıdım,evimi ancak 1 ayda tamamen yerleştrebildimm.eşim öğretmen acayip rahat olduğunu ondan biliyorum.şimdi aradı evdeymişşşş,salonda gazete okuyorum diyor
canlarım arkadaş yibo da( yatılı bölge okulu)
gece nöbete fln kalıo. O yüzden ekstraları var onların komşunun tavuğu yada kaz meselesi deil yani :)
birde inglizce ninki daha farklı ek ders ücreti neyse boşverin öptüm siziii
kızlar bende özel sektörde çalışmanın faydalarını mı yazsam napsam ?
Sigortan asla kendi maaşın üzerinden ödenmez......
Aile şirketinde çalışıyorsan ve sana tanınan egitim hakları hakkın olan extra ödemeler kıskançlıkla karşılanır....
şirketin yararı için bişi istersin bin dereden su gelir patronu ikna etmek yetmezz diğerlerini de edeceksin.....
Kimse senin bu firmanın dışa açılan yüzü olduğunu umursamaz varsa yoksa kıskançlıktır bildiklerii.....
Izin alıp ablanın nişanınıa gidersin ama onu bile yıllık izninden kesmek isterler kendileri ise aileden oldukları için istedikleri zaman erkenden çıkıp avm lerde fink atmak isterler ve nedense bu yıllık izinden flan düşülmez.
Doktora moktora giderken söylersin bişi demezler ne dicekler diyemezler ama bi surat ifadesi çekmek zorunda kalırsın..
Her yıl sana zam yapılırken " aslında size herkesten çok zam yaptık" deyip verdikleri üç kuruşluk zamma itiraz etmene engel olunmaya çalışılır.
Daaa sayım mı hıı
kızlar gidin okulunuzdaki inglizcecilere sorun inglizceciler eğer anadolu lisesi yada inglizce ağırlıklı lisedelerse meslek lisesi öğretmenleri gibi 2 saate 1 saat ekstra ek ders ücret alırlar.
Bilmeden asla yazmam .
Ilköğretimde böle deil ama inglizce ağırlı liselerde böle canlarım
kızlar bende özel sektörde çalışmanın faydalarını mı yazsam napsam ?
sigortan asla kendi maaşın üzerinden ödenmez......
aile şirketinde çalışıyorsan ve sana tanınan egitim hakları hakkın olan extra ödemeler kıskançlıkla karşılanır....
şirketin yararı için bişi istersin bin dereden su gelir patronu ikna etmek yetmezz diğerlerini de edeceksin.....
kimse senin bu firmanın dışa açılan yüzü olduğunu umursamaz varsa yoksa kıskançlıktır bildiklerii.....
izin alıp ablanın nişanınıa gidersin ama onu bile yıllık izninden kesmek isterler kendileri ise aileden oldukları için istedikleri zaman erkenden çıkıp avm lerde fink atmak isterler ve nedense bu yıllık izinden flan düşülmez.
doktora moktora giderken söylersin bişi demezler ne dicekler diyemezler ama bi surat ifadesi çekmek zorunda kalırsın..
her yıl sana zam yapılırken " aslında size herkesten çok zam yaptık" deyip verdikleri üç kuruşluk zamma itiraz etmene engel olunmaya çalışılır.
daaa sayım mı hıı
öğle yemeğimi yedim de geldimmm
[[*]yarım kase mercimek çorbası
[*]2 buçuk yk bulgur pilavı
[*]2 adet piliç köfte (2 kk kadar)
[*]bol salata
[*]2 yk yoğurt
sözün özüüü her mesleğin kendine göre zorluğu var hiç bir meslek kolay değil,basit hele hiç değil zaten hiçbirimiz öyle bir laf etmedikk.
sadece öğretmenliğin zaman açısından cazibesi var,haaa onuda evde çalışarak geçiriyorsundur ama en azından evdesindir işte ,bayanları en çok çeken şeyde bu sanıırm öğretmenliğee.yaz tatili,15 tatill,kar tatili,domuz gribi tatili... maşşllaahhhh
Alalh kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasınn,herkes dilediği sevdiği mesleği yapsın inaşşllaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?