ahh famircimmm ahh
bu yüzden bende devlet te çalışmak istiorum
.özelde olsa benm branşımdan bi sürü dersane dil kursu var mutlaka bu kadar zamndır iş bulurdum ama özellikle devlet olsun istiorum yaz tatlim dediğin gibi yarı yıl tatili evdeki yarım günüm evime eşime kalsın.
ben öğretmenler arasında en rahat bilineen grup olan rehber öğretmenim her gün okulda olmak zorundayım bo ders fılan yok süt iznin okul müdürünün yetkisinde okula girip cıkma vakitlerinde tabi müdür isterse 8 de gelirsin 12 ye kadar çalırsın 13 de geri gelirsin 3 kadar calışırsın kendine görüşme odası hazırlayacagım dıye aylarca ugrasırısın bu arada sıgıntı gıbı öğretmneler odasını kullanmak zorunda kalırısın ancak öğretmenler odasında oldugun için boş oturdugun düşünülür.odana senın için en gerekli olan pc ve yazıcı konulmaz gerekirse laptop yada netbook unu taşırsın çıktı almak içinde müdürün yada yardımcısının yazıcısını kullanman gerekir onun için her defasında 2 kat yukarı cıkman lazım ve onların pc de işi olmaması gerekir vss ama yınede bunlara rağmen çok şükür işimi seviyorum öğrencilerimi seviyorum öenmli olan onların gelişimlerine katkıda bulunmam
herkesin mesleğinin tabiki zorlukları ve kolaylıkları vardır önemli olan işini sevip başarılı olmakta gerisi vız gelir tırıs gider
ben öğretmenler arasında en rahat bilineen grup olan rehber öğretmenim her gün okulda olmak zorundayım bo ders fılan yok süt iznin okul müdürünün yetkisinde okula girip cıkma vakitlerinde tabi müdür isterse 8 de gelirsin 12 ye kadar çalırsın 13 de geri gelirsin 3 kadar calışırsın kendine görüşme odası hazırlayacagım dıye aylarca ugrasırısın bu arada sıgıntı gıbı öğretmneler odasını kullanmak zorunda kalırısın ancak öğretmenler odasında oldugun için boş oturdugun düşünülür.odana senın için en gerekli olan pc ve yazıcı konulmaz gerekirse laptop yada netbook unu taşırsın çıktı almak içinde müdürün yada yardımcısının yazıcısını kullanman gerekir onun için her defasında 2 kat yukarı cıkman lazım ve onların pc de işi olmaması gerekir vss ama yınede bunlara rağmen çok şükür işimi seviyorum öğrencilerimi seviyorum öenmli olan onların gelişimlerine katkıda bulunmam
herkesin mesleğinin tabiki zorlukları ve kolaylıkları vardır önemli olan işini sevip başarılı olmakta gerisi vız gelir tırıs gider
maşallah hepinizde iyi yüklendiniz bana heeeeee
zaten hastayım şurda akrnım kocaman davul gibi ağrıo
bide siz şaaapmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım benim ful ekders alıp 3000 yakın para alabılmesı ıcın 15 20 yıllık öğretmen olması gerekır.3000 öğretmenlikte cok para eger kı meslek lısesı öğretmenı degılse kı sanırım degıl 30 saat demısın 3000 cokkkkk cokkkk zorrrr uzun yıllar gereklı
eeee boşuna kutsal meslek dememişlerrrrrrgeri dönüt almak acayip haz verir insana ama motive eder,daha çok çalışasın gelir.ama memursan amrinin yalaklığını yaparsan iyisin yoksa ağzınla kuş tutsan değerin yoktur.akşama kadar boş sohbetler edilir durur odanda sende mecburen dinler durusun,bir çorap almaya çıkmak istesen amirine söylemek zorundasın,öğretmen gibi boş derslerini kendine ayıramazsınnn.akşam 5te çıktığımı çok bilirim diyosun eee biz hergün 5.30da çıkıyoruzz,yılda 20 gün yıllık iznin var bozdur bozdur harca oda amirin uygun görürse kullanabilirsin tabi,geçen yaz ev taşıdım ama amirim izin kullanmama izin vermedi mesala 2 günde ev taşıdım,evimi ancak 1 ayda tamamen yerleştrebildimm.eşim öğretmen acayip rahat olduğunu ondan biliyorum.şimdi aradı evdeymişşşş,salonda gazete okuyorum diyor
canlarım arkadaş yibo da( yatılı bölge okulu)
gece nöbete fln kalıo. o yüzden ekstraları var onların komşunun tavuğu yada kaz meselesi deil yani :)
birde inglizce ninki daha farklı ek ders ücreti neyse boşverin öptüm siziii
sen bana alındın mı yaaa
üsüldüm seni kırdıysam
ahh famircimmm ahh
bu yüzden bende devlet te çalışmak istiorum
.özelde olsa benm branşımdan bi sürü dersane dil kursu var mutlaka bu kadar zamndır iş bulurdum ama özellikle devlet olsun istiorum yaz tatlim dediğin gibi yarı yıl tatili evdeki yarım günüm evime eşime kalsın.
dediğin gibi olsun nasilsa bir ay sonra atnacan o zaman dinlerim senibenim eşim yatılıda mudür ve en çok o alır 900 ü bulur bazan toplamda 2..5-2.8 olur bazı aylar ama ek dersin saati 7 yada 7.5 lira kesintilerli butun ögretmenlerde aynıdır bu değismez ingilizceciler özeldir ama o kadar değil yane benmi toplam taş çatlasın 2.2 falan ancak olur ama oda müdür olduğum için su an butun öğretmenlerden haftada 6 saat fazla alıyorum yanı ve 5 yıllk öğretmenim
maşallah hepinizde iyi yüklendiniz bana heeeeee
süt izni aldın mı canım sen?????
Benim aklımda da hep bu soru vardı
rehber öğretmnler alabilirler mi diye
yok tatlım yaaaa
Nie alınıyım ben öle biri deilim üzülmeeee...
Ne dedinki senn?
Kırılmadım için rahat olsun
süt izni aldın mı canım sen?????
Benim aklımda da hep bu soru vardı
rehber öğretmnler alabilirler mi diye
kıyamam da ben sannaaaa,benim narinn yarimmmmmmm
ben süt iznimde mahkemeye verdim ve kullandım canım kanunda mumurun 1.5 sut izni hakkı vardır der ,benim murudmde gıcıktı gidemezsin demisti ama ben mahkeme kararıyla kullandım hele sen rehbersin kesin kullun ırsın
kukicim tartışıyoruz medeni medini bilgi paylasıyoruz o an akla gelmeyenleri hatırlatıyoruz yane canım kırılmak yok ne o öle uzerimi geliyosunuz triplerii
[ı]
ben süt iznimde mahkemeye verdim ve kullandım canım kanunda mumurun 1.5 sut izni hakkı vardır der ,benim murudmde gıcıktı gidemezsin demisti ama ben mahkeme kararıyla kullandım hele sen rehbersin kesin kullun ırsın
kukicim tartışıyoruz medeni medini bilgi paylasıyoruz o an akla gelmeyenleri hatırlatıyoruz yane canım kırılmak yok ne o öle uzerimi geliyosunuz triplerii[/ı]
tabili alabilirsin canım müdürn anlayışlı ise sorun olmuyor istediğin saatte kullanırsın zaten yönetmelikte de öyle geçiyor.
canım benim kıyamam ben sana gel öpüm bi yanacıktanmaşallah hepinizde iyi yüklendiniz bana heeeeee
kızlar nooliyyy...sen bana alındın mı yaaa
üsüldüm seni kırdıysam
evt müdr çok önemli biz rehber öğretmenler için:97::97::97::97:
Sen hangi saatlerde aldınn
Ek dersin kesiliyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?