60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah hepinizde iyi yüklendiniz bana heeeeee

zaten hastayım şurda akrnım kocaman davul gibi ağrıo

bide siz şaaapmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sen bana alındın mı yaaa

üsüldüm seni kırdıysam

süt izni aldın mı canım sen?????

Benim aklımda da hep bu soru vardı

rehber öğretmnler alabilirler mi diye

biz burda 35 kişi 3 yazıcıyı kullanıyoruz,ve bu yazıcılardan 1de arada bir kafayı yiyoyazıcı en alt katta ve 3 katlık binada çalışıyoruzfiiiiii tarihinden kalma bilgisayarlarımızı ise geçen yıl değiştirdiler ancak benimkinin durup duruken kasası patladı mesela o kadar eski yaniiibunlar develtin imkansızlıklarının genel sorunu

aaaa lütfen öyle düşünme yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltmek istedik o kadar hani öğretmen olan var olmayan var amaç onlar doğru bilgilensin maaş konusunda seninle alakası yok canım benim:13::13::13::13:

dediğin gibi olsun nasilsa bir ay sonra atnacan o zaman dinlerim seni benim eşim yatılıda mudür ve en çok o alır 900 ü bulur bazan toplamda 2..5-2.8 olur bazı aylar ama ek dersin saati 7 yada 7.5 lira kesintilerli butun ögretmenlerde aynıdır bu değismez ingilizceciler özeldir ama o kadar değil yane benmi toplam taş çatlasın 2.2 falan ancak olur ama oda müdür olduğum için su an butun öğretmenlerden haftada 6 saat fazla alıyorum yanı ve 5 yıllk öğretmenim

canım kim ne derse dersin ben gözümle görüyorum eşim öğretmen yani var mı ötesi,hemde matematik öğretmenii,en yoğun derslerden biri.en çok çalışılması gereken kendini yenilemesi gereken derss.ama haftanın 4 günü sabah 9da diğer gün saat 10.40 da işe gidiyo.12 ile 13 arası boşlukları var,ve her gün saat 3te evde,cumalarıda öğleden sonra evdeyani 2 bin lira maaş alcam diye dert etmezsen fool ek ders almazsın evine erken gelirsin sende
ben yazın zar zor kalkıp işe giderken o kızımla fosur fosur yatıyo vallaaanese benimde az kaldı inaşşallahhh,sende bir an önce atanırsın inşallahh canımmm.

neyse kızlar herkesin işi kendine zor

yalnız benım full ek ders almayım dme lüksüm yokkk kızlar yaaaaa mecburen her gün okuldayımmm

Son düzenleme:

2.8 lira 3 bine yakın olmuomu cnm? :)
bunu demek istemiştim
3 bine hadi yakın olmuo 2.8 alıo demekki oda alınıomuş.
ingilizcecilerin özel olduğunu savunmadım ben cnm sadece ek ders ücretlerinin anadolu lisesilerinde ve yabancı dil ağırlıklı liselerde farklı olduğunu sölemek için dedim
neyse uzatmayalım boşverin Allah herkese bol hayrlı kazanç versin

süt izni aldın mı canım sen?????

Benim aklımda da hep bu soru vardı

rehber öğretmnler alabilirler mi diye

ben süt iznimde mahkemeye verdim ve kullandım canım kanunda mumurun 1.5 sut izni hakkı vardır der ,benim murudmde gıcıktı gidemezsin demisti ama ben mahkeme kararıyla kullandım hele sen rehbersin kesin kullun ırsın

kukicim tartışıyoruz medeni medini bilgi paylasıyoruz o an akla gelmeyenleri hatırlatıyoruz yane canım kırılmak yok ne o öle uzerimi geliyosunuz triplerii

kıyamam da ben sannaaaa,benim narinn yarimmmmmmm

trip deil canımm....
beni bilen ler bilir fambık nugi hugo neruşşşşş...,
ben öle küsen kırılan gücenen laf sokan biri deilim 5.5 aydır daha burda kimseye kötü söz bile sölemedim.
şakaydı o da
farkındaysan dil çıakran smiley varr

süt izni ilk 6 ay 3 saate çıktı ya süpper bişey oldu yawww

sonrak 6 ay ise 1 buçuk saattt

Son düzenleme:

canım benim kıyamam ben sana gel öpüm bi yanacıktan

sen bana alındın mı yaaa

üsüldüm seni kırdıysam
kızlar nooliyyy...
hiçbirimizin işi kolay deel kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne para vermiyor. zorluklarına rağmen bende işimi çok seviyorum eminim çoğunuzda öylesiniz hadi bakem

evt müdr çok önemli biz rehber öğretmenler için:97::97::97::97:

Sen hangi saatlerde aldınn

Ek dersin kesiliyor değil mi

yok canım niye kesilsin ben 1en fazla bir satini kullandım canım 11.12 arası kullandım ben zaten öğleden sonra sorun olmuyor gelmeden emziriyordum 2 saat sonra yine gidiyorsun nasılsa ama sen ramda sın artık ona göre ayarlarsın benım bır arkadasım ram da 3 te cıkıyordu sabah sagıp bırakıyordu

ek ders kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…