:
trip deil canımm....
beni bilen ler bilir fambık nugi hugo neruşşşşş...,
ben öle küsen kırılan gücenen laf sokan biri deilim 5.5 aydır daha burda kimseye kötü söz bile sölemedim.
şakaydı o da
farkındaysan dil çıakran smiley varr
yok canım niye kesilsin ben 1en fazla bir satini kullandım canım 11.12 arası kullandım ben zaten öğleden sonra sorun olmuyor gelmeden emziriyordum 2 saat sonra yine gidiyorsun nasılsa ama sen ramda sın artık ona göre ayarlarsın benım bır arkadasım ram da 3 te cıkıyordu sabah sagıp bırakıyordu
ek ders kesilmez
inş canım kalırsın sen rahat ol bilirisn stres olunca olacak işte olmaz
Bana çok anlayış davrandılar süt izni konusunda.. Hakkalrını yiyemem valla..
Doğum iznim bittikten sonra 1 ay izin kullandım, sonra da haftada 1 gün cuma günleri kullanıyordum..
2 hafta sonra bitiyor işte iznim...
kızlar menümü yazacam ama sizin şu sohbetiniz bitmiyyy bi türlüüüü yazayımmı artıkk:26:evet kukim iyi biliyoruz tabi canımcım seni ama artıkım fazla derine inmeden yimek konumuza dönsek iyi olcekkkdimi topiğin çıtır kızlar seksü demiyecem çünkü sadece ben seksüyüm
bir kepçee fambıkkkkkkkuru fasülye
salata
2 dilim kepek ekmek
şimdide beyaz leblebi yidim azcuk
ara öğün 2 hurma yiyim su çok az içtim 300ml oldu ancak
kızlar menümü yazacam ama sizin şu sohbetiniz bitmiyyy bi türlüüüü yazayımmı artıkk:26:evet kukim iyi biliyoruz tabi canımcım seni ama artıkım fazla derine inmeden yimek konumuza dönsek iyi olcekkkdimi topiğin çıtır kızlar seksü demiyecem çünkü sadece ben seksüyüm
salata
2 dilim kepek ekmek
salata
2 dilim kepek ekmek
ara öğün 2 hurma yiyim su çok az içtim 300ml oldu ancak
anlayışlı dvranmışlar bu süper ücretli ama doğum izninden sonra 9 ay ücretsiz süt izni hakkında var kanunda
bizim şirkette eski dış tic asistanı tam 10 aya yakın doğum izni yaptı süt izni ile beraber. o ara eski müdür de ayrılmıştı ben de hemen arkasından işe başladım departmanda bilgili eleman yoktu.. özel sektörde asla böyle bir izin vermezler bi bahane ile çıkartırlar gerçi bu gözlerinden kaçmadı bişi de demediler ama zor durumda böyle rahatça izin kullandığı için terfi alamadı ve ayrılmak zorunda kaldı
[QUOTE=nazende_87;19175903]su çok az olmuş canım benim yaaa
bende tam bunu yazcaktm valllaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?