60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kukulicim biz seni gayet iyi tanıyoruzzz,iyi yüerğini,narinliğini,gayet medeni bir şekilde tartışmayı bildiğini de biliyoruzzz.ancak aramıza yeni katılanlarr bizleri tam olarak tanımadıklarından,1 lafımıza alınıp yada bizim alındığımızı zannedim savunmaya geçiyorlarrbiz seni çooookkkkkk seviyoruzzz,sen yokken hergün seni andık,kaffaltılarını özledikkkk,çok seviyoruz seni çokkkkkk
hem sen arkadaşının sana anlattığını aktardın yani arkadaşın yanlış bilgide vermiş olabilir dimi ama,boşver se.öptüm seniiiiiii kuzummmmm

çok güzel o zaman yaa

bebişimiz olursa inş. kullanırızzz

bakalım kalabilcek miyim hemen hamile

Bana çok anlayış davrandılar süt izni konusunda.. Hakkalrını yiyemem valla..
Doğum iznim bittikten sonra 1 ay izin kullandım, sonra da haftada 1 gün cuma günleri kullanıyordum..
2 hafta sonra bitiyor işte iznim...

kızlar menümü yazacam ama sizin şu sohbetiniz bitmiyyy bi türlüüüü yazayımmı artıkk:26:evet kukim iyi biliyoruz tabi canımcım seni ama artıkım fazla derine inmeden yimek konumuza dönsek iyi olcekkk dimi topiğin çıtır kızlar seksü demiyecem çünkü sadece ben seksüyüm
bir kepçee fambıkkkkkkkuru fasülye
salata
2 dilim kepek ekmek
şimdide beyaz leblebi yidim azcuk

anlayışlı dvranmışlar bu süper ücretli ama doğum izninden sonra 9 ay ücretsiz süt izni hakkında var kanunda
bizim şirkette eski dış tic asistanı tam 10 aya yakın doğum izni yaptı süt izni ile beraber. o ara eski müdür de ayrılmıştı ben de hemen arkasından işe başladım departmanda bilgili eleman yoktu.. özel sektörde asla böyle bir izin vermezler bi bahane ile çıkartırlar gerçi bu gözlerinden kaçmadı bişi de demediler ama zor durumda böyle rahatça izin kullandığı için terfi alamadı ve ayrılmak zorunda kaldı

hoşgeldin sesküü naber
ve afiyet olsunnnn güzel menü

afiyet olsun kızzzzz,hani kase başkanlığına terfi ettiydün noldiiii
artık kepçe yerine fambık de sen biz anlarız,
1 fambıkkkk fasülye
1fambık mercimek de anlarız bizzzz
seksüüü baaağğğyaaannnnnn

[QUOTE=nazende_87;19175903]su çok az olmuş canım benim yaaa[/QUOTE]

kızı ayırıyorum ya memeden sıvı alınca bol süt olıy ondan 2 gün sıvı ve süt ürünleri az yiycem hem metabolizmamda sasırır bı

Son düzenleme:

Hey seksy lady..
Afiyet olsun...

ara öğün 2 hurma yiyim su çok az içtim 300ml oldu ancak

Afiyet olsun...

Onu da söylediler ama ben kullanmak istemedim, ücretsiz izin..
İstesem kullandırırlardı yani..

[QUOTE=nazende_87;19175903]su çok az olmuş canım benim yaaa

kızı ayırıyorum ya memeden sıvı alınca bol süt olıy ondan 2 gün sıvı ve süt ürünleri az yiycem hem metabolizmamda sasırır bı
[/QUOTE]

hatrladım canım benimmm söylemiştin :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…