Hey seksy lady..
Afiyet olsun...
Afiyet olsun...
Onu da söylediler ama ben kullanmak istemedim, ücretsiz izin..
İstesem kullandırırlardı yani..
kızlar ben kaçar koşa koşa eve gidip yemeğimi yicem sonra da kursa bugün son gün ve sınav var inşallah iyi geçerrrr
hoscakalın iyi tatıler herkese ben çıkıyorummmm
afiyet olsunn nugiciiiiiiiiiiiimmm
sağlık olsun kasolusn gitsin yağllaaaarrrr
kış kış yağlar kışşş
yallah yağlar yallaahh
ben şimdi napıorum sizin bi canınızı çektireyim. kanepeye uzandım üzerimde pembiş tüylğü battaniyemmuzandım kucağıma laptop
karşımda tv
sağ yanı başımda kumanda
ohhhhhh... missss ....
ama akrnım ağrıo işte
yemeklerde hazır dünden.
aslında öğle yemeği yesem iyi olacak amaa hiç kalkasım yokk
makineye çamaşır koydum. bi de bulaşık makinesini boşaltsam başka bi iş yapamam bugün:97:
bak çatırdanak çatlarım heeeeeeeeeeee,ortadan 2ye,3e ,4eee....
kız kukuli sana ben ni ddiimmm sağlıklı kek yapcam didim
nası yapcam,evde pekmezim yok,çok şekerli yaban mersnim var o yeterli olmurmu
babamı hastaneye yatırmışlar tedavi olacak sonrada böbrekten taşı alacaklar kızlar neyse aradım yatmış hastaneye annem bugün geliyo bize hemen yemek yaptım tavuksuyu çorba köfte patates kızarttım etrafı derledim topladım filan ancak geldim
babamı hastaneye yatırmışlar tedavi olacak sonrada böbrekten taşı alacaklar kızlar neyse aradım yatmış hastaneye annem bugün geliyo bize hemen yemek yaptım tavuksuyu çorba köfte patates kızarttım etrafı derledim topladım filan ancak geldim
öğretmenler birer birer çıkıp evine gidiyooooee hadi iyi tatiller öyleyse,17.30az kaldı
anaaaam görmedim kuzuummmm
olur bebişim çok koy mersinini bal varsa bal koy azcukda pekmez niyetine.
esmer şekerinde yoktur tabi o olsa ondan koyardın az. neyse sen şimdük
az cuk varsa bal sonra mersin koy hatta siyah kuru üzümde koy accum çok güzel oluyuuuuu
tarçın koyyyyy ımmmmm nefissss
şekersiz Türk kahvesi içtim
fincanı da fala kapadım,şimdi çaycı kadından saklamam lazım alıp da yıkamasın
sorarsa da sen bana kahve getirmedin diye deli muamelesi yaparım artıkın noolcek kiii
anaaaam görmedim kuzuummmm
olur bebişim çok koy mersinini bal varsa bal koy azcukda pekmez niyetine.
esmer şekerinde yoktur tabi o olsa ondan koyardın az. neyse sen şimdük
az cuk varsa bal sonra mersin koy hatta siyah kuru üzümde koy accum çok güzel oluyuuuuu
tarçın koyyyyy ımmmmm nefissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?