canım benim benim karın ağrısı olmazdı ama her adet döneminde karnımda vede gögüslerimde şişme olurdu.biraz ozaman ağrırdı..ama normal regli sancısı kadar şiddetli yada rahatsız edici değildi...
ayyyy kuşumm öle deme yawwwaslında ben burda yoğuuuuuuuuuuummmmmm de iyice çıldırsınnnn
bende eve gider gitmez kocama kahve yapim bari kukulimin lafı çok içime işlediiii
kızzz kukiiii,bunu ekpekli undan yapıyoz dimiiii:44:sanki önceleri öyle demiştinizzzz
ayyyy kuşumm öle deme yawww
bende üzülürüm bak şimdiiisen zaten gerekli herşeyi yapıosun sen çok tatlı bir eşsinn ben sen yapmıosun die dmedim o arada laf açılmıştıya ecrinle ikinize ortak olsun die dedim
evet bebişim kepekli yada tam buğday unu ndan yapıoruz.yağıda 1/2 çay bardağı .ee ozman havuç da rendele içinde ben yaptımdı güzel olduydu
diyetisyene gittiğimde 600 gram su toplamış vücudum diyetisyen dediki bidaha regl bitince gel dedi. o zamandan beridir göğüslerim şiş hafif regl belirtileri var ancak olmuyorumgerçi kilo vereli şaştı düzenim ama bilmiyorum 1 haftayı geçti regl belirtiler var ama olmuyorum garip geldi soram dedim
bebiş mi geliyor ki acaba..
yolicim kaydediyorum bunları,sağol bilgiler için
canım benim rica ederim umarım faydalı olur ben çok faydalı buldum paylaşiim didim
bilmemki :26: regl sonrası bişey olmuyo diye şeyettik ama ne bilem 1 haftadır belirti var kendi yok garip geldi :26: canımda ha bire lokum çekip duruyo. hiç lokumla aram yoktur oysaki eskidende yediğimi bilmem valla 1 kilo lokumu yerim o derece yani
çerezcinin önünden bakmadan geçiyorum güllü lokumlar var orda
evet hugocukkkkk sevgiye ihtiyacım var sev beni şefkate ihtiyacım var.amanda aman nasılda anlatırmış bıcır bıcır yerim ben çeni. çen hastamı oldun hastamı oldun çen yerim ben çeni agucuk agucuk hastamı olurmuş benim canım hastamı olurmuş benim ipek böceğim ay kıyamam ben ona çorbalar yaparım beslerim çeverim yanacıklarını çenin
banada sanki öle geldi. hem regl gecikmiş hem canı nlokum çekmişşş ..bişiler olabilr belkimmmbilmemki :26: regl sonrası bişey olmuyo diye şeyettik ama ne bilem 1 haftadır belirti var kendi yok garip geldi :26: canımda ha bire lokum çekip duruyo. hiç lokumla aram yoktur oysaki eskidende yediğimi bilmem valla 1 kilo lokumu yerim o derece yani
Ben de haftaya perşembe gecesi yola çıkıyorum denizliye doğru...
Cumartesi akşam ancak eve döneceğim ve sokaklarda nasıl dikkatli besleneceğim diye düşünmeye başladım...:26::26::26:
sefer taslarını doldur salatayla yollarda yersin
:86:
ya ben bişey merak ediyorumda soram annelere barim :26: şey şimdi ilk hamile kaldığınız ay regl olmuyorsunuzya mesela regl dönemi geldi hamilesiniz reg olmuyosunuzya o zaman regl zamanı karnınızda ağrı oluyormu. regl belirtileri oluyormu yani. regl belirtileri olup regl olmuyormusunuz :26: nasıl oluyo
bu arada karın ağrımdan ancak kalkıp yemek koyabildim kendime
3 kaşık pilav
4 kaşık mantar daavuk sote
3 kaşık bezelye yemeği pattis ve havuçlu
2 yk light yyoort
evde hazırlasan tatlım yanına alırsın.
kepekli ekmekli sandviçler falan mesela.yanına kolay taşınabilecek muz portakal vb meyveler...
ben haftaya istanbulda tekstil fuarında olacağım mesela bu yöntemle saçmasapan şeyler yememeyi planlıyorum
hugocukcuğummmm
lokum yiyecek olursan eğer
bim de doğal lokum var.minnak kuş lokumu. ondan alablrsin renklendircisi doğal.
şekeri % 100 pancar şekeri katkı maddesi yok. aklında olsun diğer lokumlara göre baya sağlıklı.
başka belirtileri takip etmekten onu takip edememişimmmm:26:hiç hatırlamıyorum valla ama karın ağrım şişliğim olmuyodu benimya ben bişey merak ediyorumda soram annelere barim :26: şey şimdi ilk hamile kaldığınız ay regl olmuyorsunuzya mesela regl dönemi geldi hamilesiniz reg olmuyosunuzya o zaman regl zamanı karnınızda ağrı oluyormu. regl belirtileri oluyormu yani. regl belirtileri olup regl olmuyormusunuz :26: nasıl oluyo
afiyet olsun topişşşbu arada karın ağrımdan ancak kalkıp yemek koyabildim kendime
3 kaşık pilav
4 kaşık mantar daavuk sote
3 kaşık bezelye yemeği pattis ve havuçlu
2 yk light yyoort
ayyyy kuşumm öle deme yawww
bende üzülürüm bak şimdiiisen zaten gerekli herşeyi yapıosun sen çok tatlı bir eşsinn ben sen yapmıosun die dmedim o arada laf açılmıştıya ecrinle ikinize ortak olsun die dedim
evet bebişim kepekli yada tam buğday unu ndan yapıoruz.yağıda 1/2 çay bardağı .ee ozman havuç da rendele içinde ben yaptımdı güzel olduydu
bilmemki :26: regl sonrası bişey olmuyo diye şeyettik ama ne bilem 1 haftadır belirti var kendi yok garip geldi :26: canımda ha bire lokum çekip duruyo. hiç lokumla aram yoktur oysaki eskidende yediğimi bilmem valla 1 kilo lokumu yerim o derece yani
ayyyyyyyyyyyy kızlar kendimi az önce salak gibi hissettim.2 tane hasta gelmişti türkçeyi o kadar kötü kullanıyorlardıki hiç birşey anlamıyordum.urfada türkçeyi kötü kullanırlarda bunlar daha başkaydı.3 defa tekrarlattım ama gene anlamadım.adam bana dediki bacım türkçe anlamıyormusun.kürkçe konuşalım mı...bunu bile zor anladım ya suç kendilerinde değil ben anlamıyorum ya bende suç.
hugocukcuğummmm
lokum yiyecek olursan eğer
bim de doğal lokum var.minnak kuş lokumu. ondan alablrsin renklendircisi doğal.
şekeri % 100 pancar şekeri katkı maddesi yok. aklında olsun diğer lokumlara göre baya sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?