60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetisyene gittiğimde 600 gram su toplamış vücudum diyetisyen dediki bidaha regl bitince gel dedi. o zamandan beridir göğüslerim şiş hafif regl belirtileri var ancak olmuyorum gerçi kilo vereli şaştı düzenim ama bilmiyorum 1 haftayı geçti regl belirtiler var ama olmuyorum garip geldi soram dedim

aslında ben burda yoğuuuuuuuuuuummmmmm de iyice çıldırsınnnn
bende eve gider gitmez kocama kahve yapim bari kukulimin lafı çok içime işlediiii
ayyyy kuşumm öle deme yawww
bende üzülürüm bak şimdiiisen zaten gerekli herşeyi yapıosun sen çok tatlı bir eşsinn ben sen yapmıosun die dmedim o arada laf açılmıştıya ecrinle ikinize ortak olsun die dedim

kızzz kukiiii,bunu ekpekli undan yapıyoz dimiiii:44:sanki önceleri öyle demiştinizzzz

evet bebişim kepekli yada tam buğday unu ndan yapıoruz.yağıda 1/2 çay bardağı .ee ozman havuç da rendele içinde ben yaptımdı güzel olduydu

bu arada karın ağrımdan ancak kalkıp yemek koyabildim kendime
3 kaşık pilav
4 kaşık mantar daavuk sote
3 kaşık bezelye yemeği pattis ve havuçlu
2 yk light yyoort

amanda aman nasılda anlatırmış bıcır bıcır yerim ben çeni. çen hastamı oldun hastamı oldun çen yerim ben çeni agucuk agucuk hastamı olurmuş benim canım hastamı olurmuş benim ipek böceğim ay kıyamam ben ona çorbalar yaparım beslerim çeverim yanacıklarını çenin

Son düzenleme:

bebiş mi geliyor ki acaba..

bebiş mi geliyor ki acaba..

bilmemki :26: regl sonrası bişey olmuyo diye şeyettik ama ne bilem 1 haftadır belirti var kendi yok garip geldi :26: canımda ha bire lokum çekip duruyo. hiç lokumla aram yoktur oysaki eskidende yediğimi bilmem valla 1 kilo lokumu yerim o derece yani
çerezcinin önünden bakmadan geçiyorum güllü lokumlar var orda

ayyyyyyyyyyyy kızlar kendimi az önce salak gibi hissettim.2 tane hasta gelmişti türkçeyi o kadar kötü kullanıyorlardıki hiç birşey anlamıyordum.urfada türkçeyi kötü kullanırlarda bunlar daha başkaydı.3 defa tekrarlattım ama gene anlamadım.adam bana dediki bacım türkçe anlamıyormusun.kürkçe konuşalım mı...bunu bile zor anladım yasuç kendilerinde değil ben anlamıyorum ya bende suç.

olur mu olur canım benim....birde regli dönemindesin canın ondanda istiyordur...:44::44:

evet hugocukkkkk sevgiye ihtiyacım var sev beni şefkate ihtiyacım var.
ayy ben hastayken çok çeklmezz oluorumm yaaww
saol bebişimmmmmyerim seni yaaa çok tatlısınnn

banada sanki öle geldi. hem regl gecikmiş hem canı nlokum çekmişşş ..bişiler olabilr belkimmm

çevmemmi ben seni hiç çeverim kelebeğüüm minnak davşanım benim ehmende duygusallaşırmış hassa naif kuşum benim

Ben de haftaya perşembe gecesi yola çıkıyorum denizliye doğru...
Cumartesi akşam ancak eve döneceğim ve sokaklarda nasıl dikkatli besleneceğim diye düşünmeye başladım...:26::26::26:

evde hazırlasan tatlım yanına alırsın.
kepekli ekmekli sandviçler falan mesela.yanına kolay taşınabilecek muz portakal vb meyveler...
ben haftaya istanbulda tekstil fuarında olacağım mesela bu yöntemle saçmasapan şeyler yememeyi planlıyorum

hugocukcuğummmm
lokum yiyecek olursan eğer
bim de doğal lokum var.minnak kuş lokumu. ondan alablrsin renklendircisi doğal.
şekeri % 100 pancar şekeri katkı maddesi yok. aklında olsun diğer lokumlara göre baya sağlıklı.

sefer taslarını doldur salatayla yollarda yersin
:86:

iyi fikirmiş...

Valla benim tüm belirtiler vardı ama regl olmadım.. 1 hafta sonra da test aldım baktım çift çizgi.

3 kaşık pilav
2 yk light yyoort

Afiyet olsun Kuki.. Ay ben oattis yemeği çok özledim yaaa..
Ne zaman yiyebileceğim acaba..:26:

Yapacağım artık bişiler...Bakalım nasıl olacak...

ayyy gerçektenmi hep görüyorum ben onu pekte sevmem. şekerli sanıyodum bak doğalmış canım ya ne bileyim hiç yemem sevmem aslında lokum filan ama canım istiyo garip bi istek sanki susamışım su ister gibi vücut öyle istiyo sanki lokum ihtiyaçmış çok gerekliymiş gibi istiyor canım çekmiyorda sanki vücudum istiyo su ister gibi heç böyle olmamıştım neyse hayırlısı

Son düzenleme:
başka belirtileri takip etmekten onu takip edememişimmmm:26:hiç hatırlamıyorum valla ama karın ağrım şişliğim olmuyodu benim
3 kaşık pilav
2 yk light yyoort
afiyet olsun topişşş

yok kızzzz iyiki didin sen daha ddalusun bal ballllll

eneeeeeeeeeeeeeeeeee yeğen geliyyyyyyyyyyyyyykız hemen aşerme moduna girmişş,ben aşermedim hiçç,kadınların uydurduğu koccaaa bir yalan benceee

aaaaaaaaaaa o doğal lokum muymuşşş,alak da yiyek bari aradaaadediğin iyi mi oldu,kötü mü bilemedim şimdii

ayyyyyyyyyy kızlar az önceki adamlar vardıya şimdi adam koridorda ağlıyor bağırıyor.sağlık güvencesi yüzünden sevki yapılmıyormuş.çocuğu olmuyormuş.bende evime gidip çocuğumu kucağıma alıp sevmek istiyorum birileri beni sevk etsin tedavi etsin diye ağlıyor.içim parçalandı ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…