60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoooolandaaaa o kedininnn cinsii neee kııııııızzzzzz..... cokk datluu yaaaaaa alsam keske evee ... ama kocazademm korkuoo kiii

al bi tane kızz,seni sinir ettikçe üstüne salarsın kocanınnnnnbidaha üzemez seni

yok yaaa dört ayaklı olcaksa pinscher olcakkk... hemm asabiii kocişe havlarr durruurr kücük kompleksli seyyy ayyyyy yirim onu benn keske alsamm ... sölücemm bu aksamm yalnızlıgıma bi dost lazım dicemmmm... ya mubişş al bana yada pinscher dicemm..

spor arkadaşına niye sinirlendinnnn:44:

yoooolandaaaa o kedininnn cinsii neee kııııııızzzzzz..... cokk datluu yaaaaaa alsam keske evee ... ama kocazademm korkuoo kiii

kızçem yolanda bir siyam-american bobcat kırmasıdır. yani aslında siyam renklerine ve göz rengine sahip ama fizik olarak american bobcat çünküm siyam gibi ince yapılı değil normal yapılıdır ve normal tüy uzunluğundadır ayrıyeten kuyrugu kırıktır öyle uzun klasik bir kuyruk yapısı yoktur

öğleden sonra
1. ara 1 dlm kepek eppeğe
2.ara 2 hurma
3.ara yani şincik 1 elma
bugün yine iştahım açıkkk:26:

hee söylemeyi unuttum siyam cinsi kediler en azından benimkinin öyle tırmalamak tıslamak gibi şiddete eğilimli huyları yoktur. yolişim en fazla kazara tırnak geçirir oda kucagımda ise ve severken tırnak çıkarırsa ve tırnakları da uzunsa canımı yakar bazen de oynarken acıtmadan ısırıverir ama onun o eccük ısırması bana okşama gibi gelir acıtmaz çünküm...
ama geçenlerde kucağımda iken korktum gögsüme tırnak geçirdi panikleyip.. canım çok acayip yandı ama kızamadım onun sucu değildi

benim kızda bayılıyo kedilere netcez bilmiyorummm,ama ben çok korkuyorum iş yerinin altında bir kedi yavrulamış 2 tane yavrusu var çok tatlı ama annesi hiç yaklaştırmıyo 10 metre uzaktan baıyorum kedilere:83:
belki yakında papağan falan alabilirim kızıma,ama hügo öyle bir anlattıki okadar ilgi gösteremme ben sanırım

spor arkadaşına niye sinirlendinnnn:44:

cocuk koca ilişkisii yüzündennn herseyii cok bilioo yaa zaten herkes ona bu yüzden sinir oluoo sinamekii ne olcek evli ve cocuklu kadınlarr vardı orda.. konusuodukk.. simdii ben önümüzdeki mayıss gibi en gecc bebekk istiyorumm... bi basladıı konusmayaa işte kocanı evde tutamassın o zamann,, adam gider gezer gezerr gelirr,, hiçbişi yapamassın,, aranız acılır bozulurr,, ayrılamassın daa,,kapı dısarı cıkamassınızz,, sen kücük oldugunn içinn mutlulukk hayalleri kuruosunn ama sonra yanıma gelir aglarsın didi... sanki simdie kadarr tek derdimi anlattım onadaa......bu arada bana kücük dioo ama kendi de 24 yanee 3 yas var arada... ben yapmıcamm valla didii.. ama kocası olcak adamm daa ben cocuk içinn evleniom demekten cekinmio hiçç... naha ilk ayda hamile kalcakk sonaaaa ben onla dalga geccemm ... gıcıkkkkk

bu arada köpein cinsini yannıs söledimm yaaa ben chiwawa istiommmm.. tipsizz kücükk agresifler var yaaa onnnardann anneminn arkadasınınn evinde bişii cıgırıpp duruoduuu... ses var ama görüntü yokk ... sapsall koltugun arkasında duruomuss.. o kadar kücük kiii gorünmüoo ses de ilginc yani o ebata göre

papagan da cokk büyük yaaa cocuk korkar ondann... bende korkarımmmm doyuramassın kız papaganıı cigdem citliolarmıss

sende herkesi kafana takıyon ya,Alalh Allahh senin yaşık küçük ama gayet aklı başındasın valla,ben senin doğru kararı vereceğine eminim ,ama işte eşinin şu önemli sorunun hallet ondan sonra düşün derim ben

canım chuahua cinsin köpekler çok gürültücü oluyo o yüzden komşularınla sorun yaşarsın boxer cinsi yada kırması küçük köpekler var hof bile demiyor öyle bişi besleyebilirsin ama ben evde köpek beslemem valla kokuyo kürkleri ı ıh

papagan da cokk büyük yaaa cocuk korkar ondann... bende korkarımmmm doyuramassın kız papaganıı cigdem citliolarmıss

küçük bişey alırımmm yaaaa,büyükten bende korkarımama küçükten alışırsak korkmam heraldebide etrafa saçıyo deme sakın o çekirdekleriiiiivazgeçerim hemencik

yok balım bebegide düsünemiorumm zatenn... cünkü kociş istemioo hiçç.. halbukii ben isterdim ki o da cok istesinnnn... o cokk istemedikce yapmam.. sanırım o da hiçç coookkkk istemicekk.. hiç cocuk sevgisi yok içimde dioo.. yegenlerini cok sevioo tapma derecesinde. baskalarınınn cocuklarıyla da oynuo zıplıo.. ama bizimm bi cocugumuzz olmasını istemioo.. bakammam ben ona dioo.. sonrada 1 sene sonra die konustukk ama ben istiyorum die olcakmıs gibi.. o yüzdenn hayvann alıp büyütcem bende.. napimm.. zatenn kızınn sölediklerine de hak verdii bi kısımmm... o yüzdenn cocuk işini tamamenn cıkardım aklımdann simdilikkk

kedi kokmuosa alırım bakkk.... bizim zelişş teyzeninn evi cok agır kokuoduu... gerci kendide kedi kedi kokuoduu bazı kedi besleyenlerii 5 meterden tanıommm kokudann.. hele bide magazaya gelince kaccak delik arıodumm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…