yoooolandaaaa o kedininnn cinsii neee kııııııızzzzzz..... cokk datluu yaaaaaa alsam keske evee ... ama kocazademm korkuoo kiii
neruşum antebe varmıştırrrrrannesi ile bababsı görünce kilo verdiğini ne didiler acabaaaa bizimkilerde beni görseene dirler acabaaaaa:44 ffffffffff annemi özledim bak şimdi
al bi tane kızz,seni sinir ettikçe üstüne salarsın kocanınnnnnbidaha üzemez seni
yok yaaa dört ayaklı olcaksa pinscher olcakkk... hemm asabiii kocişe havlarr durruurrkücük kompleksli seyyy ayyyyy yirim onu benn keske alsamm ... sölücemm bu aksamm yalnızlıgıma bi dost lazım dicemmmm... ya mubişş al bana yada pinscher dicemm..
yoooolandaaaa o kedininnn cinsii neee kııııııızzzzzz..... cokk datluu yaaaaaa alsam keske evee ... ama kocazademm korkuoo kiii
kızçem yolanda bir siyam-american bobcat kırmasıdır. yani aslında siyam renklerine ve göz rengine sahip ama fizik olarak american bobcat çünküm siyam gibi ince yapılı değil normal yapılıdır ve normal tüy uzunluğundadır ayrıyeten kuyrugu kırıktır öyle uzun klasik bir kuyruk yapısı yoktur
spor arkadaşına niye sinirlendinnnn:44:
benim kızda bayılıyo kedilere netcez bilmiyorummm,ama ben çok korkuyorum iş yerinin altında bir kedi yavrulamış 2 tane yavrusu var çok tatlı ama annesi hiç yaklaştırmıyo 10 metre uzaktan baıyorum kedilere:83:
belki yakında papağan falan alabilirim kızıma,ama hügo öyle bir anlattıki okadar ilgi gösteremme ben sanırım
cocuk koca ilişkisii yüzündennnherseyii cok bilioo yaa zaten herkes ona bu yüzden sinir oluoo sinamekii ne olcek evli ve cocuklu kadınlarr vardı orda.. konusuodukk.. simdii ben önümüzdeki mayıss gibi en gecc bebekk istiyorumm... bi basladıı konusmayaa işte kocanı evde tutamassın o zamann,, adam gider gezer gezerr gelirr,, hiçbişi yapamassın,, aranız acılır bozulurr,, ayrılamassın daa,,kapı dısarı cıkamassınızz,, sen kücük oldugunn içinn mutlulukk hayalleri kuruosunn ama sonra yanıma gelir aglarsın didi... sanki simdie kadarr tek derdimi anlattım onadaa......bu arada bana kücük dioo ama kendi de 24 yanee 3 yas var arada... ben yapmıcamm valla didii.. ama kocası olcak adamm daa ben cocuk içinn evleniom demekten cekinmio hiçç... naha ilk ayda hamile kalcakk sonaaaa ben onla dalga geccemm ... gıcıkkkkk
bu arada köpein cinsini yannıs söledimm yaaa ben chiwawa istiommmm.. tipsizz kücükk agresifler var yaaa onnnardannanneminn arkadasınınn evinde bişii cıgırıpp duruoduuu... ses var ama görüntü yokk ... sapsall koltugun arkasında duruomuss.. o kadar kücük kiii gorünmüoo ses de ilginc yani o ebata göre
papagan da cokk büyük yaaa cocuk korkar ondann... bende korkarımmmmdoyuramassın kız papaganıı cigdem citliolarmıss
sende herkesi kafana takıyon ya,Alalh Allahh senin yaşık küçük ama gayet aklı başındasın valla,ben senin doğru kararı vereceğine eminim ,ama işte eşinin şu önemli sorunun hallet ondan sonra düşün derim ben
canım chuahua cinsin köpekler çok gürültücü oluyo o yüzden komşularınla sorun yaşarsın boxer cinsi yada kırması küçük köpekler var hof bile demiyor öyle bişi besleyebilirsin ama ben evde köpek beslemem valla kokuyo kürkleri ı ıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?