ayyy gerçektenmi hep görüyorum ben onu pekte sevmem. şekerli sanıyodum bak doğalmış canım ya ne bileyim hiç yemem sevmem aslında lokum filan ama canım istiyo garip bi istek sanki susamışım su ister gibi vücut öyle istiyo sanki lokum ihtiyaçmış çok gerekliymiş gibi istiyor canım çekmiyorda sanki vücudum istiyo su ister gibi heç böyle olmamıştım neyse hayırlısı
aaaaaaaaaaa o doğal lokum muymuşşş,alak da yiyek bari aradaaadediğin iyi mi oldu,kötü mü bilemedim şimdii
aaaaaaaaaaa o doğal lokum muymuşşş,alak da yiyek bari aradaaadediğin iyi mi oldu,kötü mü bilemedim şimdii
benim menülerde arada lokum görürseniz ahanda sorumlusu bu kukulii sevgi pıtırcığıdır ona göree
bahhhhk şincik.
ivet ben didim
ama nie didim bi sor ..sor nie didim.
hugocuk un canı çekmiş die ona didim.
sooona bak doğalmış die bir kase lokumu yyiiip atmayın sorumluluk kabul etmem
benim menülerde arada lokum görürseniz ahanda sorumlusu bu kukulii sevgi pıtırcığıdır ona göree
(yoliiiii) haaaaaayyyyyıııııııııııııııııııııılllll
gabul itmiom efem.
yok böle
bişşşiii yaw..
gabul itmiom efem.
yok böle
bişşşiii yaw..
bknz:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-8517.html
sen istediğin kadar kabul etme,kayıt altına alınmıştır.her lokum yeyişimin ardından bu linki eklemzsem bana deli dumrul oğlu fambık demesinlerrrrrr eeeeeeeeeeeee şey desinlerrr seksüüüüü nugiiii desinlerrrrrr:86:
ayyyyyyyyyyy bende çok severim lokumu hele birde minik olanlar varya dediklerinden bayılırım..uzun zamandır aklımdan çıkmıştı gene aklıma geldi.:26::26:
gabul itmiom efem.
yok böle
bişşşiii yaw..
ayyyyyyyyyyy bende çok severim lokumu hele birde minik olanlar varya dediklerinden bayılırım..uzun zamandır aklımdan çıkmıştı gene aklıma geldi.:26::26:
anaaaam neeetttiiim ben:44::44:ayyyyyyyyyyy bende çok severim lokumu hele birde minik olanlar varya dediklerinden bayılırım..uzun zamandır aklımdan çıkmıştı gene aklıma geldi.:26::26:
kıssss fambıkitoooooo
sooona (neruşun börekler popona yapışı tekniğini uyguluorum)o lokumlar göbeğine yapışırsa ben garışmam haa.
hem o msjın başında hugocukcuğum deeeyorrr.
fambuk cuuuğummm demeyorrrr.
hihooyyttttt
heeeeeeeeeeeee anamışemmmmmmm:86:
yalnız hügoda 6-8 ay uğraş durrr,hemen regli geçikinceeee aaaaaaaaa hamile olabilirm dee,sonada canım lokum çekiyo deeeeAllahım yaaaa hep bu kadınların uydurmasından heee,sağlıklı beslenen hügocuğumu bile etkisi altına aldı iyi mi,neymiş efendim hamile kalınca aşerilirmişşşşş
amanda aman 4 ayaklı sevimli yoliye bak nasılda bakıyor renkli gözleriylle masum masumkızım tontişim yerim ben seni tonton kuzucum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?