60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım üzerinde yazıo.reklamlarda da öle dedi duydum.
çok canın istediğine göre var bir hayır. zaten öle çok çok tatlı değil aroması çok hoş.yemeye karar verirsen bi kaç tane yersin belkim die dedim.

hem neruş demiştiki, babaannesi deermmiş:
insanın canının çektiğe şeyin vücudun ihtiyacı vardır yiyin guzum dermiş.( yiim guzumu ben ekledim)
yaaa belki sennkide öle dir bebiş istiodur

aaaaaaaaaaa o doğal lokum muymuşşş,alak da yiyek bari aradaaadediğin iyi mi oldu,kötü mü bilemedim şimdii

bahhhhk şincik.
ivet ben didim
ama nie didim bi sor ..sor nie didim.
hugocuk un canı çekmiş die ona didim.
sooona bak doğalmış die bir kase lokumu yyiiip atmayın sorumluluk kabul etmem

bahhhhk şincik.
ivet ben didim
ama nie didim bi sor ..sor nie didim.
hugocuk un canı çekmiş die ona didim.
sooona bak doğalmış die bir kase lokumu yyiiip atmayın sorumluluk kabul etmem

heeeeeeeeeeeee anamışemmmmmmm:86:
yalnız hügoda 6-8 ay uğraş durrr,hemen regli geçikinceeee aaaaaaaaa hamile olabilirm dee,sonada canım lokum çekiyo deeeeAllahım yaaaa hep bu kadınların uydurmasından heee,sağlıklı beslenen hügocuğumu bile etkisi altına aldı iyi mi,neymiş efendim hamile kalınca aşerilirmişşşşş

Son düzenleme:
ben geldimmmm... öglen yemegi yiyemedimmm... bayaaa su içtim amaa... simdi nescafe içiorumm bir tanede halley yidimm:78::78::78: kociş benii daha da kızdırdııı hatta su andaa spora gittigimm arkadasa daa ( dahası kocişinn arkadasınınn nişanlısıı) olduuuuuukkkca sinirliyimm.. kendimee pembe bir pazarr arabası hedie ettimm... bugünn onunla avunucemm.. aksam da konusmayacagım içinn buralarda olurumm muhtemelenn

kıssss fambıkitoooooo

sooona (neruşun börekler popona yapışı tekniğini uyguluorum)o lokumlar göbeğine yapışırsa ben garışmam haa.
hem o msjın başında hugocukcuğum deeeyorrr.
fambuk cuuuğummm demeyorrrr.
hihooyyttttt

ayyyyyyyyyyy bende çok severim lokumu hele birde minik olanlar varya dediklerinden bayılırım..uzun zamandır aklımdan çıkmıştı gene aklıma geldi.:26::26:

(yoliiiii) haaaaaayyyyyıııııııııııııııııııııılllll
gabul itmiom efem.
yok böle
bişşşiii yaw..

Al işte etkin bir çığğğğğ kimin büyüyorrrrrrrrrrrsen bu vebalin altından nası kalkacan de bakim banaaa

ayyyyyyyyyyy bende çok severim lokumu hele birde minik olanlar varya dediklerinden bayılırım..uzun zamandır aklımdan çıkmıştı gene aklıma geldi.:26::26:

bende bayılırımm maalesefff her misafire de kahveninn yanındaa ya o minnak lokumlardann yadaaa içi fındıkk üstü cikolata olan seyler var yaa onlardannn koyuveririmmm...

madem öle özel mesaj atsaydın bene ne bene neeeee:86:yicem işte yicemmmmm,hattaa her lokum yeyişimde,kuruyemişçiler aklıma gelecek,aklıma kuruyemişçiler geldikçe leblebi yicem,fındık yicemmmmm:86:

asermek deil deeee bende seye cokk gülüomm yaaa.. mesela canınn köfte cektii gördünn cok istedinn.. bi yeri,ne dokunursann onunn izi cıkarmısss... kuzeniminn kocamann bi et beni var bacaaanda ... teyzem dio kii benimm cnmm pirzola cektii önümde yedilerr bana vermedilerr bi dokundumm cocugunn bacaaanda pirzola lekesi olduuu.... ayy resmenn ben bu ayoll didimmm.. yokkk pirzola diee tutturdularrr....

Son düzenleme:
Valla aşerme denilen şey hamile kalır kalmaz olmuyor zaten...
ben aşermedim ama normalden fazla tatlı istedi canım..
yemesem iyiymiş tabi.. şimdi şu uğraşımı düşününce..
Hadi kızlar iyi haftasonları size..
Öptüm sizi...

amanda aman 4 ayaklı sevimli yoliye bak nasılda bakıyor renkli gözleriylle masum masum kızım tontişim yerim ben seni tonton kuzucum benim

hugooo aplaaa sonunda gördün beni heee
kızçeme en güsel mamaları alıyorum hasta olmasın annişini üzmesin diye amma bide veterinere gösterim bi kontrol ettiriyim traş mraş ettiriyim yaza dogru rahat etsin maviş gözlü tüylü bebeem maşalllah

neruşum antebe varmıştırrrrrannesi ile bababsı görünce kilo verdiğini ne didiler acabaaaabizimkilerde beni görseene dirler acabaaaaa:44ffffffffff annemi özledim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…