60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nese bakalımm vallahhhh da billahh size doyum olmazzzz.
saat nihayet 17.30 oldu,öğretmen hanımmlar yemeklerini hazırlamışlar,yemişlerrrrr,sofrayı topluyolardırrrbende evime gidem bakimmm,yavruma bişeyler hazırliyimm,azcık evi toparlıyım ki yarına işimi biraz hafifleteyim,kızımdan fırsat bulusam sporumu yapayım sonada kızmla sarılıp sarmalanıp uyuyayımmmmmm
hadi iyi akşamalrrr,iyi tatiller heğpiciğinizeeeeeeee

Son düzenleme:
küçük bişey alırımmm yaaaa,büyükten bende korkarımama küçükten alışırsak korkmam heraldebide etrafa saçıyo deme sakın o çekirdekleriiiiivazgeçerim hemencik

o kadarını bilmiomm... kısss egitilmio mu bunlarr .. kaqseye atmayı ögretirsin sende... kafese bi kase koyy cıtlası ona atsınn kabbunuu... yada ayıklayıp verr hayvancık da daha kolay yerr o zamann ama kiloyla yiyolarmıss tv de izlemiştimmm... satte kac kilo cigdem ayıklayabilirsin onu bilemiorummm

hade ii aksamlar balımmmm... git oynas bakamm kızınlaaa...

bende cıkıomm kıslarrr.. kocise ton balıklı kendimede tavuklu salata yapcemmm... öptümm hepiciniziiii

herkese merhabalar
yeni katıldım aranıza ben de:)
kilomu tam olarak bilmediğim için şu tatsız kiloları gösteren tatlı cetvelden yapamadım kendime.69 kilodan 60 kiloya indim geçen yaz. Bu yıl üniversiteye gelince hoop geri aldım bir kısmını. şu an 60-65 kilo arasında seyrediyorum kanımca.
Birkaç hafta sonra tam olarak aranıza katılacağım (cetvelimle ve kaç kilo olduğumu bilerek:)). Hepinize iyi forumlar

bu arada karın ağrımdan ancak kalkıp yemek koyabildim kendime
3 kaşık pilav
4 kaşık mantar daavuk sote
3 kaşık bezelye yemeği pattis ve havuçlu
2 yk light yyoort

afiyet olsun canım:)

neruşum antebe varmıştırrrrrannesi ile bababsı görünce kilo verdiğini ne didiler acabaaaabizimkilerde beni görseene dirler acabaaaaa:44ffffffffff annemi özledim bak şimdi

aaa neruş antepli mi ben de antepliyim :)

hoşgeldiiiin

kızlar mesai biter ben eve kaçayım yine görüşürüz öpüyorum herkesiii

öğle yemeği yiyemedim dışardaydım atıştırmalıok yaptım bugün.
avuç içi kadar et
yarım hamburger ekmeği
ara 2 kayısı

herkese merhabalar sabah kahvaltı edip yürüyüş yaptıktan sonra ders çalıştım

saat 12 de öğle yemeğimi yedim
1 adet patlıcan ve 100 gr yağsız kıymadan fırında karnıyarık
1 kase yoğurt
küçük bir parça ince ekmek

saat 14 de 10 badem ve 1 muz yedim

saat 18 de tonbalıklı salata
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği yedim

yapmayı planladıklarım
saat 20 gibi 1 elma yerim
uyumadan öncede 1 bardak süt içerim artık

herkese iyi akşamlar iyi tatillerr

akşam yemeğim öğle menümle aynı ek olarak çorba var. öptüm hepinizi pazartesi görüşmek züereee

canım ne güzel sporunu da yapıyorsun artık durmaz bu yağlar sende canım evet canım spora ara verince ben de de oluyor ağrı artık ben de çok sıkı bir tempoyla başlayacağım spora :82:

kedi kokmuosa alırım bakkk.... bizim zelişş teyzeninn evi cok agır kokuoduu... gerci kendide kedi kedi kokuoduu bazı kedi besleyenlerii 5 meterden tanıommm kokudann.. hele bide magazaya gelince kaccak delik arıodumm.....

canım kediler kokmaz ama ciş ve kakaları kokar. kokuyu azaltan mamalar var ben mesela son zamanlarda neruşun kömürü için kullandığı mamadan kullanıyorum kaka kokusu epey azaldı. ama kedi tuvaletini sık sık temizlemen lazım hem o zaman hiç koku olmaz hem de kedinin pis tuvaletine kaka yapmayıp başka yerlere kaka yapmasına engel olursun heheh. çünkü yoliş mesela kaka legeni pisse gidip halıya malıya mıçar hiç affetmez onun harici bakımı kolaydır kedi koy mamayı koy taze suyu tuvaletini değiştir istersen ayda bir yıka yoksa temiz hayvan kedi kokmaz pis insan kokar

hoşgeldin canım azimli ve kararlı olduktan sonra kilolarımızı vermememiz için hiç bir neden yok sağlıklı bir şekilde kurtulacağız bu yağlarımızdan canım

günlük menü dosyam ofiste kaldı ama ne yediimi hatırlıyorum
kahvaltı
1 yk yulaf ezmesi
2 yk nesfit
1 bardak süt
ve bir muz ile kahvaltı
normalde nesfit beni doyurmaz acıktırır ama yulaf süper çok tok tutuyo

ara : 1 kare bitter çuku

ögle :
2 kepçe tavuk çorbası
2 kepçe susuz nohut
bol salata

ara : 1 portakal

akşam yimee :
1 minnak kutu ton balıklı salata yagı süzülmüş

ara : 2 yk yoort 1 portakal
tüm gün : 1,5 litre su yatana kadar 2 olur
3 fincan yeşilçay
1 adet türk kavesi şekersiz

bu kadar
hee spor yapacam bu akşamn
25 dk start it up
12 d karın hareketleri videosu

çok güzel bir menü canım
afiyet olsun tatlım ideal bir beslenme canım

Ben de haftaya perşembe gecesi yola çıkıyorum denizliye doğru...
Cumartesi akşam ancak eve döneceğim ve sokaklarda nasıl dikkatli besleneceğim diye düşünmeye başladım...:26::26::26:

kız ycl neden gidiyosun denizliye

ben de perşembe gidecektim fikir değiştirip çarşamba gitmeye karar verdimm

,

hugocukkkkkk tatlım istersen bir test çubuğu al bence ne olur ne olmaz, nasip bu işlerrr

neruşşşş nasıl geçti yolculukkkk

bu arada belki merak edersiniz kurs sınavım çook iyi geçti ve bitti çok şükürrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…