küçük bişey alırımmm yaaaa,büyükten bende korkarımama küçükten alışırsak korkmam heralde bide etrafa saçıyo deme sakın o çekirdekleriiiii vazgeçerim hemencik
nese bakalımm vallahhhh da billahh size doyum olmazzzz.
saat nihayet 17.30 oldu,öğretmen hanımmlar yemeklerini hazırlamışlar,yemişlerrrrr,sofrayı topluyolardırrrbende evime gidem bakimmm,yavruma bişeyler hazırliyimm,azcık evi toparlıyım ki yarına işimi biraz hafifleteyim,kızımdan fırsat bulusam sporumu yapayım sonada kızmla sarılıp sarmalanıp uyuyayımmmmmm
hadi iyi akşamalrrr,iyi tatiller heğpiciğinizeeeeeeee
bu arada karın ağrımdan ancak kalkıp yemek koyabildim kendime
3 kaşık pilav
4 kaşık mantar daavuk sote
3 kaşık bezelye yemeği pattis ve havuçlu
2 yk light yyoort
neruşum antebe varmıştırrrrrannesi ile bababsı görünce kilo verdiğini ne didiler acabaaaa bizimkilerde beni görseene dirler acabaaaaa:44 ffffffffff annemi özledim bak şimdi
herkese merhabalar
yeni katıldım aranıza ben de:)
kilomu tam olarak bilmediğim için şu tatsız kiloları gösteren tatlı cetvelden yapamadım kendime.69 kilodan 60 kiloya indim geçen yaz. Bu yıl üniversiteye gelince hoop geri aldım bir kısmını. şu an 60-65 kilo arasında seyrediyorum kanımca.
Birkaç hafta sonra tam olarak aranıza katılacağım (cetvelimle ve kaç kilo olduğumu bilerek:)). Hepinize iyi forumlar
evet canım bir dönem oluyor...bende çarşamba günü fitnes yaptım yan kaslarım sırt kaslarım okadar iyi çalışmışki şuan ağrıyor.birde dünde çalıştırdım bira.akşamada pilates yaparsam geçer ağrısı.ama o ağrıdıkça çalıştırdığım için ben mutlu oluyorum.hoca demişti doğru kası çalıştırırsanız ağrı yapar derdi demekki doğru yol izlemişim.ben bir dönem spor yapmayı bırakmıştım ilk başladığımda diz kapaklarımda sanki kırılma sesleri geliyorduama artık gelmiyor...
herkese iyi akşamlar iyi tatillerr
akşam yemeğim öğle menümle aynı ek olarak çorba var. öptüm hepinizi pazartesi görüşmek züereee
kedi kokmuosa alırım bakkk.... bizim zelişş teyzeninn evi cok agır kokuoduu... gerci kendide kedi kedi kokuoduubazı kedi besleyenlerii 5 meterden tanıommm kokudann.. hele bide magazaya gelince kaccak delik arıodumm.....
herkese merhabalar
yeni katıldım aranıza ben de:)
kilomu tam olarak bilmediğim için şu tatsız kiloları gösteren tatlı cetvelden yapamadım kendime.69 kilodan 60 kiloya indim geçen yaz. Bu yıl üniversiteye gelince hoop geri aldım bir kısmını. şu an 60-65 kilo arasında seyrediyorum kanımca.
Birkaç hafta sonra tam olarak aranıza katılacağım (cetvelimle ve kaç kilo olduğumu bilerek:)). Hepinize iyi forumlar
günlük menü dosyam ofiste kaldı ama ne yediimi hatırlıyorum
kahvaltı
1 yk yulaf ezmesi
2 yk nesfit
1 bardak süt
ve bir muz ile kahvaltı
normalde nesfit beni doyurmaz acıktırır ama yulaf süper çok tok tutuyo
ara : 1 kare bitter çuku
ögle :
2 kepçe tavuk çorbası
2 kepçe susuz nohut
bol salata
ara : 1 portakal
akşam yimee :
1 minnak kutu ton balıklı salata yagı süzülmüş
ara : 2 yk yoort 1 portakal
tüm gün : 1,5 litre su yatana kadar 2 olur
3 fincan yeşilçay
1 adet türk kavesi şekersiz
bu kadar
hee spor yapacam bu akşamn
25 dk start it up
12 d karın hareketleri videosu
Ben de haftaya perşembe gecesi yola çıkıyorum denizliye doğru...
Cumartesi akşam ancak eve döneceğim ve sokaklarda nasıl dikkatli besleneceğim diye düşünmeye başladım...:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?