60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bravoooooalkisalkisalkis:lepi::sm_cool:alkisalkisalkis:teytey::hooray::hooray:

süper...çok özendim...bende sizlerle şu son iki senedir üzerime yapışan 15 kilodan kurtulup eski güzel vücuduma kavuşmak istiyorum.bugün eski kocam kızımızı almaya geldi birkaç günlüğüne,o bile,ya çok kilo almışsın şaşırdım dedi...ölmek istiyorum yaaaaaaaa....yok ölmek değil kilo vermek istiyorum...

mrb kızlar ya ben bugün baya bir yorldum aksama kadar temizlik yaptım kesin 1 kilo gitmistirsırnaşık şey

canım benim o kadar içten anlatmışsın ki gerçekten çok etkilendim...biliyor musun benim ablam da senin gibi 19 yaşında öğretmen oldu...onda da köy anıları çok...beneğim her yönden örnek bir kişisin...seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum kaydirigubbakcemile3 bende sizlere o kadar alıştım ki işten gelir gelmez hemen pc başına geçiyorum ben yokken neler yapmışlar diye...buradaki herkes o kadar içten ve samimiki gerçekten herkes seçilmiş gibi...a.s ben de beneğim seni ve diğer arkadaşlarımı çok seviyorum ve sizlerden her gün birçok şey öğreniyorum...iyi ki varsınız...a.s.

Benek ablacım;hikayeni okuyunca inan duygulandım...Ne kadar güzel ifade etmişin azminden dolayı seni tebrik ederim...

Bence de kilo vermenin iki püf noktası var:
1-spor yapmak
2-akşam hafif yiyip,ağır olmayan bir mideyle yatağa girebilmek.

Sevgili mavibenekcim seni şu sanal ortamda tanıdığımdan beri hep seviyordum ama başarı öykünü okuduktan sonra,şimdi daha içten seviyorum.Senin gibi bir insanı tanımak beni çok gururlandırdı..Çok sağol birtanem.

Aaaa neden ölecekmişsin.Takıl bize bak nasıl veriyorsun kiloları.

derinimmmm,duygummm ve lunammm...ah be canlarım, iyiki varsınız!..ben gerçek dünyada bile böylesi bir dostluk görmedim...noooolur abarttığımı düşünmeyin ama ben nerdeyse tüm seçilmiş insanların burada toplandığını düşünmeye başladım...gerçekten iyiki varsınızzz:):):):)))))))))))))

hoşgeldin canımmm a.s. ölmek???o ne demek?yaradanın verdiğini ancak o geri alır..emanete hıyanet etmek olur mu hiç?hadi bakalım ,mademki kararlısın hemen sağlıklı bir beslenme programı oluştur ve ısrarla uygula..bizler yanındayız...

yatma zamanı canlarım...ama lütfen unutmayın:sizlerin yerinde olmak isteyen o kadar çok kadın varkiii!!!!ben de bir zamanlar 65 kilo olmak için neler vermezdim!değerinizi ve yerinizi bilin canlarım veee noooluuur azıcık bencilliği öğrenin...hiç ama hiçç kimse bizlerden önde ve önemli olmasın...çünküüü biz varsak herşey var,biz yoksak...........

günaydın canladım
dün giremedim yazdıklarınızıda okuyamadım
dün benim için kötü bir gündü bütün gün hiçbişey yemedim
akşam 8.30 da arkadaşıma gittim ordada sokak simiti yedim ve 1 bardak fanta içtim.zaten reglim açlıktan bayılmak üzereydim mecburen o saatte onları yedim bütün gün oturmadığım için sporda yapamadım.korkuyorum şimdi tartılmaya bile senağlama

canım ablam ne kadar duygusal bi hikayen varmış aslında.seni çok tebrik ediyorum harikasın kesinlikle alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım olsun ya,bütün gün aç kalmışsın çok sağlıklı bir beslenme olmasa da bence az bile akşam yediklerin..Regl durumunda bünye zaten alarm halinde lütfen dikkat et,senin canının sağlığından öte hiçbirşey yok,sakın unutma...kaydirigubbakcemile3

Veeee işte benim bombammmmm.....Kızlar bu sabah wc'ye gitmiş ve hafif kıyafetlerle (anladınız siz onu) tartılmış halim 59,3...Bu hafta tam 1kilo 200gr vermiş bulunuyorummmmm..delikafadulden

Hadi bakayımmmm kutlamalarııı alayımmmmmm.alkisalkisalkis.Çok şımardım yaa,tutun beni...sırnaşık şeysırnaşık şeyhihoyyyt

Günaydınlar
Bende iki gündür inanılmaz acıkıyorum ve dengesiz besleniyorum...Akşam yemeklerine kaçırmadığım halde geç yediğim için yani saat 19.30 da 300 400 gram almışımsenağlamaYok ben akşam en geç 6 dan sonra ağzıma lokma koysam kilo alıyormuşum bunu anladım offf yaaa

haklısın canım zaten sinirden bişey yiyemedim

tebrikler canım süper süperrrrrr
yoksa sende 59lara düştün diye bu topicten gidicekmisin kötükedihüso

canım takma bence bu hafta daha düzenli beslenerek bence daha öok verebilirsin
hem şişlik vardır bende wcye çıkmayınca en az 500 gr fazla çıkıyorum :1hug:

eeeee malum bugün tartılma günü
dün akşam o yediğim simite rağmen tartıldım
reglimin 2. günü ve ben gene 56.6 kg çıktımmmmmm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hairkasın süpersinnn canımm hadi darısı bizim başımıza tebriklerrrrr:hooray:

Canım evet onunda etkisi oluyor birde dün akşam bir tabak bezelyeli pilav yedim yani lök oturdu mideye...Neyse bugünden itibaren hemen aynen devam..
Bu arada sende süpersin tebrikler ama zaen hiç bir şey yememişin yaa dikkat et kendine tatlımŞeniz

canım bugün kurt gibi açım şuan karnım zil çalıyor eşimin uyanmasını bekiyorum kahvaltı etmek için :roflol: bence yarın lavaboya çıktıktan sonra tartıl eminim almamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…