60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım afiyet olsun kahvaltı için
yeme düzenini tabii oturtursun canım
bu kadar başarmışsın işte yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
gidecek inşallah bu yağlarımız

canım akşam yemeğin bence sağlıklı
sanırım sen de benim gibi kahve sevenlerdensin ben de severim kahveyi

şimdi çıkıyorum öğle yemeğimi yiyeceğim
öğle menüm

kıymalı ıspanak(100 gr kıyma ve 1 tabak kadar ıspanak)
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

hafta sonu ne kadar kötü yaffff kimsecikler yok burdaaaa.... nese bende evdeki işlerimi yapıııımmm bariii...

ayna!....

Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş.
Adamın biri aynayı... görüp eline almış.
Da...ha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.
Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'!
Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.
....Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.
Aynaya bakmış bir kadın! 'Allah belaanı veree , bu garı da kim?
Bi boka da benzese' diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş.
Kadın:- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatir.'
Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli:
- 'Yav bu garıdan çok gavata benziir... )

nugya elimde bir diyet listesi var cnm,protein ağırlıklıymış,onu yapmaya çalışıyorum 2 hafta uygulanan şok diyetlerdenmiş baklaım işte

afiyet olsun sanda menü süper

canım şok diyetler yapmasan iyi olur bence.hem sağlığın açısından iyi olmaz kilo vermiş görünürsün ama deirek kasdan gider yağdan değil bilgin olsun canım

canım şok diyetler yapmasan iyi olur bence.hem sağlığın açısından iyi olmaz kilo vermiş görünürsün ama deirek kasdan gider yağdan değil bilgin olsun canım

aslında haklısın cnm da işte diyetisyene gidip boğazını tutamayıp kilo veremeyenlerdenim,birde böyle şansımı deneyeyim dedim,hani bikaç kilo verince moral gelir motive olurum,normal diyete devame derim diye bakalım şimdilik buna devam

kızlar yaaa 2 hafta önce ölcümdee 64.8 cıkmısımmmm.... ii güsel ama su andaa yineeee 64.5 falann cıkıomm gününn bu saatlerinde 65.2 cıkıorummm... halbukii göbeimm ve bacaklarımm birass incelmişş gibidiii... sporr yaptıkca kilo alıorum sankiiiiiii

start it up çok süper bir şeymiş hemde eylenceli ama her bi yerim tutulmuş dünde yapmayı çok istedim ama malesef telef olmuş bir haldeydim ama kaslarım biraz alışabilirse hep yapıcam inşallah sevdim ben bu işi. Göbeğim farketti bile.... Ama daha gram veremedim , o günlerde gelicek inşallah :97:

bende veremedimmmmmm o günlerr geliicekmi acabaa

günaydın kızlarrrrrr

kahvaltımı yazayım hemen

• kalkınca 21 kuru üzüm
  • bir kupa şekersiz yeşil çay
  • 1 kk peynir
  • 1 tk bal
  • 3 zeytin
  • 2 ceviiz
  • domates
  • salatalık
  • 2 dilim tam çavdarlı ekmek

ben de yapıyorum canım benim onu ama ısınmadan yapma çünkü heryanın tutuluyor ilk ısınmadan yaptım 2 gün tutuk tutuk gezdim 2 gün ara verdim yapamadım iki gündür 25 dk leslie ile walk yapıyorum sonra start it up daha rahatım bugün 3 günüm olacak. evde birsürü işim var halledip yapacam bugün de

bende öğle yemeğimi yedim, hepinize afiyet olsun..
1 enginar(baklalı)
125 gr light yogurt
1 dlm kepek ekmeği

afiyet olsun canımmm

leslie ile walk hımmm hemmen araştırıyorum şekercim... valla omzum o kadar ağrıyorki başta spordan ötürü olduğu aklıma bile gelmedi grip oluyorum sandım. Sıcaklamasına anlamadım tabi bu gün totomun üstüne bile oturamıyom bakalım ısınma hareketleri nelermiişş....

günaydın kızlarrrrrr

kahvaltımı yazayım hemen

• kalkınca 21 kuru üzüm
  • bir kupa şekersiz yeşil çay
  • 1 kk peynir
  • 1 tk bal
  • 3 zeytin
  • 2 ceviiz
  • domates
  • salatalık
  • 2 dilim tam çavdarlı ekmek

günaydın canım afiyet olsun çok güzel bir menü
ama carsambaa 3 hafta olcak her günn bir saat spor yapıorumm... bu durumda gram vermemişş oluyorummm... yedigime içtigime dikkat etmesemm yine verirdimm azcıkkk

canım benim de bazen kilom duruyor böyle ama moralini bozma tatlım hep beraber vereceğiz bu kilolarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…