Ara öğün yaptım;
10 tane çilek
yarım çay bardağı yarım yağlı süt
günaydın kızlarcımmm
bugün de haftasonu olmasına rağmen güne erken başladım. akşamlar aç yattığım için baaran midem beni erkenden kaldırıyo..
kociş gece geç geldi içerde uyuyo bende kendime mükellef bir haftasonu kahvaltısı hazırladım. sölemiim baya güzeldi ve kaçamaklı olmasa da eccük fazlaydı..
bu haftasonu yeme düzenimi değiştirmeden devam etmek istiyorum ay inşallah yapabilirim bana dua edin de ypabileyim
Herkese günaydın ve afiyet olsun...
Dün akşam dışardaydım o yüzden;
2 büyük dilim kepek ekmeği arasına yeşillikli domatesli hindili sandviç yedim (patates kızartmalarımı erkek arkadaşıma yedirdim) bi de ayran içtim...
Akşam 9buçuk gibi de nescafesi az sütü bol şekersiz nescafe içtim :78:
Sabah; 2 dilim kepek ekmeği
b.peynir
şekersiz çay...
az önce de sade bir türk kahvesi içtim...
nugya elimde bir diyet listesi var cnm,protein ağırlıklıymış,onu yapmaya çalışıyorum 2 hafta uygulanan şok diyetlerdenmiş baklaım işte
afiyet olsun sanda menü süper
canım şok diyetler yapmasan iyi olur bence.hem sağlığın açısından iyi olmaz kilo vermiş görünürsün ama deirek kasdan gider yağdan değil bilgin olsun canım
start it up çok süper bir şeymiş hemde eylenceli ama her bi yerim tutulmuş dünde yapmayı çok istedim ama malesef telef olmuş bir haldeydim ama kaslarım biraz alışabilirse hep yapıcam inşallah sevdim ben bu işi. Göbeğim farketti bile.... Ama daha gram veremedim , o günlerde gelicek inşallah :97:
start it up çok süper bir şeymiş hemde eylenceli ama her bi yerim tutulmuş dünde yapmayı çok istedim ama malesef telef olmuş bir haldeydim ama kaslarım biraz alışabilirse hep yapıcam inşallah sevdim ben bu işi. Göbeğim farketti bile.... Ama daha gram veremedim , o günlerde gelicek inşallah :97:
bende öğle yemeğimi yedim, hepinize afiyet olsun..
1 enginar(baklalı)
125 gr light yogurt
1 dlm kepek ekmeği
bende veremedimmmmmmo günlerr geliicekmi acabaa
günaydın kızlarrrrrr
kahvaltımı yazayım hemen
- kalkınca 21 kuru üzüm
- bir kupa şekersiz yeşil çay
- 1 kk peynir
- 1 tk bal
- 3 zeytin
- 2 ceviiz
- domates
- salatalık
- 2 dilim tam çavdarlı ekmek
ben de yapıyorum canım benim onu ama ısınmadan yapma çünkü heryanın tutuluyor ilk ısınmadan yaptım 2 gün tutuk tutuk gezdim 2 gün ara verdim yapamadım iki gündür 25 dk leslie ile walk yapıyorum sonra start it up daha rahatım bugün 3 günüm olacak. evde birsürü işim var halledip yapacam bugün de
afiyet olsun canımmm
olcak olcak yazda gelsede bi zahmet şöle azıcıkta ter attıkmı tamamdır
günaydın kızlarrrrrr
kahvaltımı yazayım hemen
- kalkınca 21 kuru üzüm
- bir kupa şekersiz yeşil çay
- 1 kk peynir
- 1 tk bal
- 3 zeytin
- 2 ceviiz
- domates
- salatalık
- 2 dilim tam çavdarlı ekmek
ama carsambaa 3 hafta olcak her günn bir saat spor yapıorumm... bu durumda gram vermemişş oluyorummm... yedigime içtigime dikkat etmesemm yine verirdimm azcıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?