60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 mil yapıyorum tam 25 dk sürüyor sınmış oluyorsun, start it up tam tam yağ yakma zamanına denk gelmiş oluyor galibaaa, kan ter içinde kalıyorum

2 hafta boyunca böyle yapacağım inş. kk da vardı ilk iki mili

ama carsambaa 3 hafta olcak her günn bir saat spor yapıorumm... bu durumda gram vermemişş oluyorummm... yedigime içtigime dikkat etmesemm yine verirdimm azcıkkk

kaçamak mı yapıyorsun canım oyüzden mi veremiyorsun,

ölçümlerin nasıll??? b-fite gidiyordun değil mi

ama carsambaa 3 hafta olcak her günn bir saat spor yapıorumm... bu durumda gram vermemişş oluyorummm... yedigime içtigime dikkat etmesemm yine verirdimm azcıkkk

Bitki çaylarıda kullan bence, ben kullanıyorum.... Ben daha gerçi çok yeni başladım. Burda marka zikretmek doğru mudur bilmiyorum da, kayısılı form çayı bana çooookk iyi geliyor. Hatta ablamada içirmiştim binbir ısrarla o bile demişti baya etkiliymiş diye. Maydanozlusuda varmış ben daha bulamadım... Kirazsaplı ve kayısılı ikisinide dene bence.

günaydın canım afiyet olsun çok güzel bir menü

canım benim de bazen kilom duruyor böyle ama moralini bozma tatlım hep beraber vereceğiz bu kilolarımızı

teşekkür ederim canım,,,,

bazen kilo vermede duraklamalar olabiliyor,, ben hiç atak yapamadığım için gram gram(100 ya da 200) verebiliyorummm,, keşke bu hafta atak yapabilsem 500 gr da yeter

ben de alacağım bağırsaklarım çalışsın diye sırf çalışmıyor yaaa

kayısı da yiyom hurma da maydanozz da ama çalışmıyor

Ben her markayı denedim 2 markanın kayısılısı 1 markanın portakallısı acaip çalıştırıyor. Hatta o portakallıyla 10 kilo kadar vermiştim tabi o zamanlar saf gibi yemekte yemiyodum o ayrı mevzuda işe yarıyolar yani.

teşekkür ederim canım,,,,

bazen kilo vermede duraklamalar olabiliyor,, ben hiç atak yapamadığım için gram gram(100 ya da 200) verebiliyorummm,, keşke bu hafta atak yapabilsem 500 gr da yeter

benim 1 ay boyunca hep 64 kiloda kaldığım zamanlar oldu nisan ayında 1 kilo verebildim ancak yaklaşık 1 aydır aynı kilodayım ama metabolizma hızım yavaş oyüzden kendime zaman tanıyorum geç olsun ama sağlıklı olsun
benim baskülüm de dijital değil gr göstermiyor tartılıyorum 1 gün 58 1 gün 57 o yüzden tam 57 ve altı olursa anlayacağım ki kilo verdim

özel mesaj atsana bana tatlımmm

ben de haftada bir tartılıyorum ama çok yavaş veriyorum. gitsin de yavaş yavaş olsun farketmez değil miii

ben de haftada bir tartılıyorum ama çok yavaş veriyorum. gitsin de yavaş yavaş olsun farketmez değil miii

evet canım zaten yavaş kilo verme sağlıklı bir şekilde verildiğini gösteriyormuş hızlı verilen kilolar da aynı hızda geri alınıyormuş o yüzden dediğin gibi yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun geçici olmasın

100 mesajım olmadığından özel mesaj gönderttirmiyo Buraya yazemmi acaba yaww... Ebru Şallı Plates reklama girmiyosa Liptonun kayısılı form çayıda girmez herhalde hem hap değil bişi değil. Bottany formun portakallı form çayı da süper üstelik.

kaçamak mı yapıyorsun canım oyüzden mi veremiyorsun,

ölçümlerin nasıll??? b-fite gidiyordun değil mi

yapmıyorum cnm yaaa... yersemm egerr sadece 5 taneyi gecmeyerekk badem yiyorum mesela aksamları... kızartma yapmıyorumm hiçç.. sebze ve tavukk... 2 dilim ekmekk tüketiorum ögünlerde genelde.. bazen öglen yemeginde kasarlı domatesli tost yiyorum dısarda isemm onada yag falann sürdürmüorumm... eve abur cuburr da almıorum yemiim diee.. gecenn esim cips almısss... ondan yedimm cok cnm cektii .. o da 4 parca falan yedimm.. simit haftada 1 yiyiyorumm.. scukk sosiss yemiorumm.. ayy sekeri bilemm azalttımmm... pilav yiyorum bazenn 1 servis kasıgıı.. o zamanda hiçç ekmekk yemiorummm... daha napiiimm bilemedim kii

benim de calısmıo maalesefff.. zatenn nie kilo aldıgımı bulsamm cözcem olayıı... dogum kontrol hapı mı yoksaaa bagırsakta yasanann düzensizlik mii.. dogum kontrol hapını bıraktımm zaten arar zamanı gelmiştii. en azından 1 aydırr kilomda artıss olmuoo her ayy 2 kilo 2 kilo alıyodumm agustostan beriii

duraksamlar olabiliyor kilo vermede ben sporumda değişiklik yaparak kırmıştık o zinciri

sporunu değişiklik yapabilirsin. metebolizma hareketlendirecek bitki çayları içebilirsin

duraksamlar olabiliyor kilo vermede ben sporumda değişiklik yaparak kırmıştık o zinciri

sporunu değişiklik yapabilirsin. metebolizma hareketlendirecek bitki çayları içebilirsin

evde 3 pakett 5 i bir arada bitki cayım varrr... onları içmeye baslıyımm bariii... bide onunla deniiim....

ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapı,, kullanan arkadaşlarım da hep iştah açtı ve kilo aldılar,, ama bağırsakları çalıştırmadığını hiç duyadımm

evde 3 pakett 5 i bir arada bitki cayım varrr... onları içmeye baslıyımm bariii... bide onunla deniiim....

yeşilçay içiyorum ben bitki çayı olarak bir de kayısılı form çayı alacağım bağırsakklarım için az da yemiyorum çalışması lazım normalde ama neden anlamadım çalışmıyorr

ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapı,, kullanan arkadaşlarım da hep iştah açtı ve kilo aldılar,, ama bağırsakları çalıştırmadığını hiç duyadımm

bagırsak düzenimm calısırkenn bozulduu.. katı seyler yemektenn kabızz oldukk sona böle kaldııı... doktorr d. kont hapı 3 kg falann aldırırr dedi.. arkadasım eczacıı.. yani bilimsel acıklama yok diolar bizde öle dioss ama gelen gidioo gerie kilolu dönüo didi.. 2 hafta oldu bırakalıı bakalımm bi farkk olursa baslamamm.. baska bi korunma yöntemi buluruss.. zaten yumurtaları tembellesiriomuss die duydumm korkuorum o yüzdenn..

yeşilçay içiyorum ben bitki çayı olarak bir de kayısılı form çayı alacağım bağırsakklarım için az da yemiyorum çalışması lazım normalde ama neden anlamadım çalışmıyorr

bende sasırıomm valla vücudumm yediklerimi napıoo die düsünüommmmm gaz sorunumda varrr 2 günde 11 davul gibi oluommm kramplarr girio karnımaa o cıkana kadarr benimde canımı cıkarıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…