leslie ile walk hımmm hemmen araştırıyorum şekercim... valla omzum o kadar ağrıyorki başta spordan ötürü olduğu aklıma bile gelmedi grip oluyorum sandım. Sıcaklamasına anlamadım tabi bu gün totomun üstüne bile oturamıyombakalım ısınma hareketleri nelermiişş....
ama carsambaa 3 hafta olcak her günn bir saat spor yapıorumm... bu durumda gram vermemişş oluyorummm... yedigime içtigime dikkat etmesemm yine verirdimm azcıkkk
ama carsambaa 3 hafta olcak her günn bir saat spor yapıorumm... bu durumda gram vermemişş oluyorummm... yedigime içtigime dikkat etmesemm yine verirdimm azcıkkk
günaydın canım afiyet olsun çok güzel bir menü
canım benim de bazen kilom duruyor böyle ama moralini bozma tatlımhep beraber vereceğiz bu kilolarımızı
Bitki çaylarıda kullan bence, ben kullanıyorum.... Ben daha gerçi çok yeni başladım. Burda marka zikretmek doğru mudur bilmiyorum da, kayısılı form çayı bana çooookk iyi geliyor. Hatta ablamada içirmiştim binbir ısrarla o bile demişti baya etkiliymiş diye. Maydanozlusuda varmış ben daha bulamadım... Kirazsaplı ve kayısılı ikisinide dene bence.
ben de alacağım bağırsaklarım çalışsın diye sırf çalışmıyor yaaa
kayısı da yiyom hurma da maydanozz da ama çalışmıyor
teşekkür ederim canım,,,,
bazen kilo vermede duraklamalar olabiliyor,, ben hiç atak yapamadığım için gram gram(100 ya da 200) verebiliyorummm,, keşke bu hafta atak yapabilsem 500 gr da yeter
Ben her markayı denedim 2 markanın kayısılısı 1 markanın portakallısı acaip çalıştırıyor. Hatta o portakallıyla 10 kilo kadar vermiştim tabi o zamanlar saf gibi yemekte yemiyodum o ayrı mevzuda işe yarıyolar yani.
benim 1 ay boyunca hep 64 kiloda kaldığım zamanlar oldu nisan ayında 1 kilo verebildim ancakyaklaşık 1 aydır aynı kilodayım ama metabolizma hızım yavaş oyüzden kendime zaman tanıyorum geç olsun ama sağlıklı olsun
benim baskülüm de dijital değil gr göstermiyor tartılıyorum 1 gün 58 1 gün 57 o yüzden tam 57 ve altı olursa anlayacağım ki kilo verdim
özel mesaj atsana bana tatlımmm
ben de haftada bir tartılıyorum ama çok yavaş veriyorum. gitsin de yavaş yavaş olsun farketmez değil miii
evet canım zaten yavaş kilo verme sağlıklı bir şekilde verildiğini gösteriyormuş hızlı verilen kilolar da aynı hızda geri alınıyormuş o yüzden dediğin gibi yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun geçici olmasın
özel mesaj atsana bana tatlımmm
ben de haftada bir tartılıyorum ama çok yavaş veriyorum. gitsin de yavaş yavaş olsun farketmez değil miii
kaçamak mı yapıyorsun canım oyüzden mi veremiyorsun,
ölçümlerin nasıll??? b-fite gidiyordun değil mi
ben de alacağım bağırsaklarım çalışsın diye sırf çalışmıyor yaaa
kayısı da yiyom hurma da maydanozz da ama çalışmıyor
yapmıyorum cnm yaaa... yersemm egerr sadece 5 taneyi gecmeyerekk badem yiyorum mesela aksamları... kızartma yapmıyorumm hiçç.. sebze ve tavukk... 2 dilim ekmekk tüketiorum ögünlerde genelde.. bazen öglen yemeginde kasarlı domatesli tost yiyorum dısarda isemm onada yag falann sürdürmüorumm... eve abur cuburr da almıorum yemiim diee.. gecenn esim cips almısss... ondan yedimm cok cnm cektii .. o da 4 parca falan yedimm.. simit haftada 1 yiyiyorumm.. scukk sosiss yemiorumm.. ayy sekeri bilemm azalttımmm... pilav yiyorum bazenn 1 servis kasıgıı.. o zamanda hiçç ekmekk yemiorummm... daha napiiimm bilemedim kii
duraksamlar olabiliyor kilo vermede ben sporumda değişiklik yaparak kırmıştık o zinciri
sporunu değişiklik yapabilirsin. metebolizma hareketlendirecek bitki çayları içebilirsin
benim de calısmıo maalesefff.. zatenn nie kilo aldıgımı bulsamm cözcem olayıı... dogum kontrol hapı mı yoksaaa bagırsakta yasanann düzensizlik mii.. dogum kontrol hapını bıraktımm zaten arar zamanı gelmiştii. en azından 1 aydırr kilomda artıss olmuoo her ayy 2 kilo 2 kilo alıyodumm agustostan beriii
evde 3 pakett 5 i bir arada bitki cayım varrr... onları içmeye baslıyımm bariii... bide onunla deniiim....
sen 7 kiloyu kaç ayda verdinn??
ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapı,, kullanan arkadaşlarım da hep iştah açtı ve kilo aldılar,, ama bağırsakları çalıştırmadığını hiç duyadımm
yeşilçay içiyorum ben bitki çayı olarak bir de kayısılı form çayı alacağım bağırsakklarım için az da yemiyorum çalışması lazım normalde ama neden anlamadım çalışmıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?