65 kilo ile başladım canım şubatın başında 64 kiloydum ocak ayında 1 kg verdim şubat ayında 2 kilo mart ayında 3 nisan ayında 1 kilo verdim
bagırsak düzenimm calısırkenn bozulduu.. katı seyler yemektenn kabızz oldukk sona böle kaldııı... doktorr d. kont hapı 3 kg falann aldırırr dedi.. arkadasım eczacıı.. yani bilimsel acıklama yok diolar bizde öle dioss ama gelen gidioo gerie kilolu dönüo didi.. 2 hafta oldu bırakalıı bakalımm bi farkk olursa baslamamm.. baska bi korunma yöntemi buluruss.. zaten yumurtaları tembellesiriomuss die duydumm korkuorum o yüzdenn..
çok güzel tebrik ederim canım benim,,
nerde yaşıyorsun ,,
teşekkür ederim canım aydında
bende sasırıomm valla vücudumm yediklerimi napıoo die düsünüommmmmgaz sorunumda varrr 2 günde 11 davul gibi oluommm kramplarr girio karnımaa o cıkana kadarr benimde canımı cıkarıoo
nerde yaşıyorsun ,,
teşekkür ederim canım aydında
egelisin yani ben de denizliliyimm
ama istanbulda yaşıyorumm:82::82:
nerde yaşıyorsun ,,
ecrincim doğum kontrol hapının nasıl zararı olmazki hormonlarla oynuyor ben hiç kullanmadım evelenecek arkadaşlarıma da kullanmamalarını tavsiye ediyorum eşim de istemedi kullanmamamı,, bırakarak çok iyi yapmışsın:81::81:
benim esim korunmak istemedigi içinn kullabnıodumm.. simdi bıraktımm kendisi söledi halbukii ama yine cok basarılı sayılmass.. ovulasyonn günlerini takipp ediorum bende... önlemm önlemdir dierekk
egelisin yani ben de denizliliyimm
ama istanbulda yaşıyorumm:82::82:
evet canım sen de kilolarını vermişsin tebrik ederim tatlım
kızlar ben çıkıyorum şimdi sonra görüşmek üzere
en iyisini yapmışsın canımmm
takvim hesabı da zor yaa,, biz de bebiş istiyoruz allah nasip ederse
umarımm istediginizz gibi olurr ugrasmadann.. saglıkla kucagına alırsınnn... esim istemio benimmm... zaten zayıflamadan hamile kalmakk istemiorum bende.. kac yasındasınn??? kac yıllık evlisinn??? korkmuo musun???
24 yaşındayım 10 aylık evliyim
eşim 10 ay zor sabretti çok istiyoooo,,ben pek istemiyordum,,
etrafımdaki herkes bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı için(5-8 sene içinde ancak bebek sahibi oldular, tedavi ile) ben olmaz diye korktuğum için denemelere başladıkk,, inaşşallah problem çıkmaz ve mutlu haberler verebilirim sizlere:94:
cimcimem hoşgeldin kızzzzz:80::80:
slm kızlar nasılsınız bakım...:26:ben bugün hiç durmadan çalıştım ev işeri yemek derken yeni oturdum...görümcem ve akraba kızlarıda bizdelerdi ama onların bana bir fazydası olmadı.bütün gün nettelerdi...sıra bana ancak geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?