60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

65 kilo ile başladım canım şubatın başında 64 kiloydum ocak ayında 1 kg verdim şubat ayında 2 kilo mart ayında 3 nisan ayında 1 kilo verdim

çok güzel tebrik ederim canım benim,,

nerde yaşıyorsun ,,

ecrincim doğum kontrol hapının nasıl zararı olmazki hormonlarla oynuyor ben hiç kullanmadım evelenecek arkadaşlarıma da kullanmamalarını tavsiye ediyorum eşim de istemedi kullanmamamı,, bırakarak çok iyi yapmışsın:81::81:

nisan ayının 2.haftasından beri kilom 58 1 ay oldu hala aynı kilodayım yarın sabah aç karına tartılacağım veririm inşallah kilo

benim esim korunmak istemedigi içinn kullabnıodumm.. simdi bıraktımm kendisi söledi halbukii ama yine cok basarılı sayılmass.. ovulasyonn günlerini takipp ediorum bende... önlemm önlemdir dierekk

benim esim korunmak istemedigi içinn kullabnıodumm.. simdi bıraktımm kendisi söledi halbukii ama yine cok basarılı sayılmass.. ovulasyonn günlerini takipp ediorum bende... önlemm önlemdir dierekk

en iyisini yapmışsın canımmm

takvim hesabı da zor yaa,, biz de bebiş istiyoruz allah nasip ederse

temmuz 25 de 55 kilo idim

15 kilo aldım bir yıl bie olmadı düşün verilen 4 kilo çok az 15 kilonun yanında,,:84::84::84:
diyetisyenim 10 kilo daha vermen lazım dedi,,
vereceğiz mecburr

en iyisini yapmışsın canımmm

takvim hesabı da zor yaa,, biz de bebiş istiyoruz allah nasip ederse

umarımm istediginizz gibi olurr ugrasmadann.. saglıkla kucagına alırsınnn... esim istemio benimmm... zaten zayıflamadan hamile kalmakk istemiorum bende.. kac yasındasınn??? kac yıllık evlisinn??? korkmuo musun???

umarımm istediginizz gibi olurr ugrasmadann.. saglıkla kucagına alırsınnn... esim istemio benimmm... zaten zayıflamadan hamile kalmakk istemiorum bende.. kac yasındasınn??? kac yıllık evlisinn??? korkmuo musun???

24 yaşındayım 10 aylık evliyim

eşim 10 ay zor sabretti çok istiyoooo,, ben pek istemiyordum,,

etrafımdaki herkes bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı için(5-8 sene içinde ancak bebek sahibi oldular, tedavi ile) ben olmaz diye korktuğum için denemelere başladıkk,, inaşşallah problem çıkmaz ve mutlu haberler verebilirim sizlere:94:

slm kızlar nasılsınız bakım...:26:ben bugün hiç durmadan çalıştım ev işeri yemek derken yeni oturdum...görümcem ve akraba kızlarıda bizdelerdi ama onların bana bir fazydası olmadı.bütün gün nettelerdi...sıra bana ancak geldi..

cnmm yaaa insallahhh 4 gözle bekliorumm bende 8 aylık evliyimm.. 21 yasındayımm esim de 32 olcakk artıkk.. ama hiçç cocuk istemioo.. daha önce kızlarada anlatmıstımm.. yegenlerine tapıoo baskalarınınn cocuklarıyla oynuoo zıplıoo.. bize gelince içimde hiç cocuk sevgisi istegi yok dio.. sona 1 sene bitsin bi bakarız didii. sanki siparişle oluo gibii.. gecen de 54 kg ya yapalım didi.. ama ben istiyorum diye olsunn istmiyorumm.. oda cok istemelii. herkesin kocası isterr kadınar istemezz bizde tam tersi.. olunca sevicektir mutlaka amaa ne bilimm.. cevrede beni korkutuo bilakiss daha dün bile önümüzdeki ay evlencekk bi arkadasla tartıstıkk.. onunn nisanlısı cocuk içinn evleniom dioo ama... kocanla aran acılcakk, bi yere gidemiceksinizz, bişi yapamıcaksınızz, adam seni bırakıp bırakıp gezcekk sen cocukla gidemiceksin vs vs... kedine ait bişein kalmıcak diolar.. korkutuolar bini...

hosgeldinn balımm... benimde işler varrr vala.. birazdann kalkcamm bi nefeste ev işini yemegi halletcemm.. bide ütüm varr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…