slm kızlar nasılsınız bakım...:26:ben bugün hiç durmadan çalıştım ev işeri yemek derken yeni oturdum...görümcem ve akraba kızlarıda bizdelerdi ama onların bana bir fazydası olmadı.bütün gün nettelerdi...sıra bana ancak geldi..
cnmm yaaa insallahhh 4 gözle bekliorummbende 8 aylık evliyimm.. 21 yasındayımm esim de 32 olcakk artıkk.. ama hiçç cocuk istemioo.. daha önce kızlarada anlatmıstımm.. yegenlerine tapıoo baskalarınınn cocuklarıyla oynuoo zıplıoo.. bize gelince içimde hiç cocuk sevgisi istegi yok dio.. sona 1 sene bitsin bi bakarız didii. sanki siparişle oluo gibii.. gecen de 54 kg ya yapalım didi.. ama ben istiyorum diye olsunn istmiyorumm.. oda cok istemelii. herkesin kocası isterr kadınar istemezz bizde tam tersi.. olunca sevicektir mutlaka amaa ne bilimm.. cevrede beni korkutuo bilakiss daha dün bile önümüzdeki ay evlencekk bi arkadasla tartıstıkk.. onunn nisanlısı cocuk içinn evleniom dioo ama... kocanla aran acılcakk, bi yere gidemiceksinizz, bişi yapamıcaksınızz, adam seni bırakıp bırakıp gezcekk sen cocukla gidemiceksin vs vs... kedine ait bişein kalmıcak diolar.. korkutuolar bini...
hosgeldinn balımm... benimde işler varrr vala.. birazdann kalkcamm bi nefeste ev işini yemegi halletcemm.. bide ütüm varr...
cnmm yaaa insallahhh 4 gözle bekliorummbende 8 aylık evliyimm.. 21 yasındayımm esim de 32 olcakk artıkk.. ama hiçç cocuk istemioo.. daha önce kızlarada anlatmıstımm.. yegenlerine tapıoo baskalarınınn cocuklarıyla oynuoo zıplıoo.. bize gelince içimde hiç cocuk sevgisi istegi yok dio.. sona 1 sene bitsin bi bakarız didii. sanki siparişle oluo gibii.. gecen de 54 kg ya yapalım didi.. ama ben istiyorum diye olsunn istmiyorumm.. oda cok istemelii. herkesin kocası isterr kadınar istemezz bizde tam tersi.. olunca sevicektir mutlaka amaa ne bilimm.. cevrede beni korkutuo bilakiss daha dün bile önümüzdeki ay evlencekk bi arkadasla tartıstıkk.. onunn nisanlısı cocuk içinn evleniom dioo ama... kocanla aran acılcakk, bi yere gidemiceksinizz, bişi yapamıcaksınızz, adam seni bırakıp bırakıp gezcekk sen cocukla gidemiceksin vs vs... kedine ait bişein kalmıcak diolar.. korkutuolar bini...
yok öyle birşey yaa
benim halam 8 yıl sonra bebek sahibi olabildi bebek 2 aylıkken başladılar tatile gitmeye, yılda bir kaç kez giderler, gezmelreri hiç eksik olmaz,,biraz koçişe bağlı sana ne kadar yardımcı olabileceği ile alakalı ben doğursam sadece emzirsem eşim herşeyi halleder yani o kadar güvenirim ona,, benden temiz ve titiz zaten o yüzden hiç korkmuyorum canımm
benim de ütüm var yapılacak ama hiç yapasım yok,,
yavaş yavaş yapsam iyi olacak aslında
ilk sporumu yapayım da
canım benim hiç canınızı sıkmayın daha yeni evlisiniz yaşlarınızda daha çok gençsiniz.olur.ama kendinize dayırabileceğiniz zamanların kıymetini bilin doğrudur.amabirde çocuk olunca bir yere gidememekte ne neden o çocuk ikinizin senin v bebeğinin gidemediği yerede eşinizde gitmemeli,sonuna kadar destek olmalı.
iyiyiz napalım ben de yemek yaptım makiları çalıştırıp temizleri astımm
spor yapcam birazdan
yok öyle birşey yaa
benim halam 8 yıl sonra bebek sahibi olabildi bebek 2 aylıkken başladılar tatile gitmeye, yılda bir kaç kez giderler, gezmelreri hiç eksik olmaz,,biraz koçişe bağlı sana ne kadar yardımcı olabileceği ile alakalı ben doğursam sadece emzirsem eşim herşeyi halleder yani o kadar güvenirim ona,, benden temiz ve titiz zaten o yüzden hiç korkmuyorum canımm
ben ev işlerini tam bitiremedim asılacak çamaşırım var birde ütü dağ gibi olmuş.ama ütüyü akşam yapacağım.bende önce spor yapacağım.ama yemek yeni yedim biraz geçmesini bekliyorum...
öğlen yemeğim.
1 kase mercimekli sebze çorbası,
3 tane tavuk köfte yağsız tavada kızarttım,
2 dilim kepek ekmek,
bolca salata.2 su bardağı ayran,
benim kayınvalidem de en kücük görümcem dogduktan 1 hafta sonra arabayla alman ya ya gitmişşbenzin istasyonunda falan yıkamıslarr benimm görümceyii.. garibimm pişikkk olmuss yollarda... benimm kayınpederim de coooookkk düskünmüşş cocujklarına öle yardımm etmezmişş ama masallahh 6 cocuguu bi güzel büyütmüşş kayınvalidee.. insanınn içinde olcakk aralarında 2 ser 2 er yass türkiyeyi gezmişler arabayla eski kadınlarr daha hamaratt ben bi cocuga baklabbilir miim die düsübnüomm hale bakkk
afiyet olsun canım benimmben ev işlerini tam bitiremedim asılacak çamaşırım var birde ütü dağ gibi olmuş.ama ütüyü akşam yapacağım.bende önce spor yapacağım.ama yemek yeni yedim biraz geçmesini bekliyorum...
öğlen yemeğim.
1 kase mercimekli sebze çorbası,
3 tane tavuk köfte yağsız tavada kızarttım,
2 dilim kepek ekmek,
bolca salata.2 su bardağı ayran,
dimi yaaaaa... bende öle diomm.. o da gezsin benimle diomm.. bara mara öle gitmeyiz satenn ... restauranta otele de gelsin benimlee.. benimm 5 tane görümcem varr... biri olmasa birine bırakırıss cocuk büyünce dısarı cıkmak içinn..kötülüolar kötülüolarr sona ama cocuk gibisi yok diolarr ... e nie cocugu evlilikk düsmanı gibi gösteriolar... o zaman tam aile oluruss hemm
sıcak suyun içine koy poşeti 15 dakika çöülür canımmmafiyet olsunn cnm... ben aksama napsam acaba.. kociş yese enginar yapardım ama.. yemiooköfte yapabilirim aslındaa... ama kıyma cözülür mü kii.. buzluktaa:44::44:
benim eşimden de allah razı olsun kızım sabahlara kadar uyumazdı uyutmaya çalışırdı yardı ederdi oda uyumazdı...kızımın altını değiştirirdi her çeşit işini yapardı.mamasını hazırlardı,,bnim eşim lokantacıydı.dükkan kapanınca uzun süre işsiz kalmıştı kendisi evde kzıma bakardı akşama kadar kızm babası baktığı zaman o kadar güzel kilo almıştıki,günde 5 öğün akşama kadar yemek yapar verirdi.altını banyosunu vb.herşeyini yapardı.bazen vakit buldukça yemek bile hazırlardı..halen gece defalarca kalkıp kızımın üzerini örter..
benim eşimden de allah razı olsun kızım sabahlara kadar uyumazdı uyutmaya çalışırdı yardı ederdi oda uyumazdı...kızımın altını değiştirirdi her çeşit işini yapardı.mamasını hazırlardı,,bnim eşim lokantacıydı.dükkan kapanınca uzun süre işsiz kalmıştı kendisi evde kzıma bakardı akşama kadar kızm babası baktığı zaman o kadar güzel kilo almıştıki,günde 5 öğün akşama kadar yemek yapar verirdi.altını banyosunu vb.herşeyini yapardı.bazen vakit buldukça yemek bile hazırlardı..halen gece defalarca kalkıp kızımın üzerini örter..
dimi yaaaaa... bende öle diomm.. o da gezsin benimle diomm.. bara mara öle gitmeyiz satenn ... restauranta otele de gelsin benimlee.. benimm 5 tane görümcem varr... biri olmasa birine bırakırıss cocuk büyünce dısarı cıkmak içinn..kötülüolar kötülüolarr sona ama cocuk gibisi yok diolarr ... e nie cocugu evlilikk düsmanı gibi gösteriolar... o zaman tam aile oluruss hemm
ben istiyom yaaaa
bat ım 31 mayıs bu ay olup olmadığım o zaman belli olacak
sağlıklı beslenerek spor yaparak uzun sürede yağlarımızdan kurtulmayı hedefliyoruz canım. çoğu arkadaş diyetisyene gidiyo ama diyetisyene gitmeyen sağlıklı beslenip spor yaparak verende çok burda olup takip edersen sende bizle beraber veririsin canım
herkese mrblarrr
birde eşleri çocuk istiyor ama onlar çocuk yapıyorlar ve eşleri her yere gidiyor kendileri çocukla evde mahkum..olurmu öyle.birlikte karar verin ikinizde birlikte isteyin.sen istedin bakacaksın demesin sonra.çocuk seviyorsa hiç merak etme gayet güzel ilgi gösterecektir...
mrb cnmmm ... ticker ınn tamm olmaıs galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?