60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyiz napalım ben de yemek yaptım makiları çalıştırıp temizleri astımm

spor yapcam birazdan

yok öyle birşey yaa

benim halam 8 yıl sonra bebek sahibi olabildi bebek 2 aylıkken başladılar tatile gitmeye, yılda bir kaç kez giderler, gezmelreri hiç eksik olmaz,,biraz koçişe bağlı sana ne kadar yardımcı olabileceği ile alakalı ben doğursam sadece emzirsem eşim herşeyi halleder yani o kadar güvenirim ona,, benden temiz ve titiz zaten o yüzden hiç korkmuyorum canımm

canım benim hiç canınızı sıkmayın daha yeni evlisiniz yaşlarınızda daha çok gençsiniz.olur.ama kendinize dayırabileceğiniz zamanların kıymetini bilin doğrudur.amabirde çocuk olunca bir yere gidememekte ne neden o çocuk ikinizin senin v bebeğinin gidemediği yerede eşinizde gitmemeli,sonuna kadar destek olmalı.

benim kayınvalidem de en kücük görümcem dogduktan 1 hafta sonra arabayla alman ya ya gitmişş benzin istasyonunda falan yıkamıslarr benimm görümceyii.. garibimm pişikkk olmuss yollarda... benimm kayınpederim de coooookkk düskünmüşş cocujklarına öle yardımm etmezmişş ama masallahh 6 cocuguu bi güzel büyütmüşş kayınvalidee.. insanınn içinde olcakk aralarında 2 ser 2 er yass türkiyeyi gezmişler arabayla eski kadınlarr daha hamaratt ben bi cocuga baklabbilir miim die düsübnüomm hale bakkk

benim de ütüm var yapılacak ama hiç yapasım yok,,

yavaş yavaş yapsam iyi olacak aslında

ilk sporumu yapayım da

ben ev işlerini tam bitiremedim asılacak çamaşırım var birde ütü dağ gibi olmuş.ama ütüyü akşam yapacağım.bende önce spor yapacağım.ama yemek yeni yedim biraz geçmesini bekliyorum...

öğlen yemeğim.
1 kase mercimekli sebze çorbası,
3 tane tavuk köfte yağsız tavada kızarttım,
2 dilim kepek ekmek,
bolca salata.2 su bardağı ayran,

dimi yaaaaa... bende öle diomm.. o da gezsin benimle diomm.. bara mara öle gitmeyiz satenn ... restauranta otele de gelsin benimlee.. benimm 5 tane görümcem varr... biri olmasa birine bırakırıss cocuk büyünce dısarı cıkmak içinn.. kötülüolar kötülüolarr sona ama cocuk gibisi yok diolarr ... e nie cocugu evlilikk düsmanı gibi gösteriolar... o zaman tam aile oluruss hemm

benim eşimden de allah razı olsun kızım sabahlara kadar uyumazdı uyutmaya çalışırdı yardı ederdi oda uyumazdı...kızımın altını değiştirirdi her çeşit işini yapardı.mamasını hazırlardı,,bnim eşim lokantacıydı.dükkan kapanınca uzun süre işsiz kalmıştı kendisi evde kzıma bakardı akşama kadar kızm babası baktığı zaman o kadar güzel kilo almıştıki,günde 5 öğün akşama kadar yemek yapar verirdi.altını banyosunu vb.herşeyini yapardı.bazen vakit buldukça yemek bile hazırlardı..halen gece defalarca kalkıp kızımın üzerini örter..

afiyet olsunn cnm... ben aksama napsam acaba.. kociş yese enginar yapardım ama.. yemioo köfte yapabilirim aslındaa... ama kıyma cözülür mü kii.. buzluktaa:44::44:

bakarsın neden bakamayacaksın kii,, düşün ben çalışıyorum o halde düşünüyorumm

afiyet olsun canım benimm
ben de banyoyu tuvaleti halldeip geldim şimdi,,

bu hafta temizlikçiyi alamadım,, gelecek hafta sonu da ben yokum evde artık mayısın sonuna alacağım,,temzlik bana kaldı yanii

ben istiyom yaaaa
bat ım 31 mayıs bu ay olup olmadığım o zaman belli olacak

afiyet olsunn cnm... ben aksama napsam acaba.. kociş yese enginar yapardım ama.. yemioo köfte yapabilirim aslındaa... ama kıyma cözülür mü kii.. buzluktaa:44::44:
sıcak suyun içine koy poşeti 15 dakika çöülür canımmm

ben zeytinyağlı fasülye yaptımm

benim koçiş de seninki gibi yapar valla benden daha iyi bakar kesinnn

ayyy allahh bozmasınnnnnn bence benimkide yaparr da kabullenmekk istemioo.. arkadasım beni korkuttu ama kendi nişanlısı gibi deil benimm kocamm.. onun nisanlısı kalktı rusyaya gitti.. benimm kocam bedava oldugu halde ben istemiorum die gitmedii saolsunn.. evde iş yapmasına gerek kalmıoo ben evde oldugum içinn.. ama gece dısarı cıkmamaya calısıo mesela.. ayda bir falan gidio arkadaslarıylaa.. yada 2 ay gitmii bi anda 2 haftada 3 defa gidio mac vs için.. korkuorum die yarım saatte 1 tlfn edioo.. alısverise gidiorum gelioo posetleri eve tasıo.. nereye gitceksem oraya kendi götürüoo balımm yaaa eminimm cocuga da bakacaktırr.. tabi önce istemesi lazımmm

birde eşleri çocuk istiyor ama onlar çocuk yapıyorlar ve eşleri her yere gidiyor kendileri çocukla evde mahkum..olurmu öyle.birlikte karar verin ikinizde birlikte isteyin.sen istedin bakacaksın demesin sonra.çocuk seviyorsa hiç merak etme gayet güzel ilgi gösterecektir...

ben istiyom yaaaa
bat ım 31 mayıs bu ay olup olmadığım o zaman belli olacak

olur cnmm olurrr... bu ay olmassa öbür ay olurr.. allah ciddi saglık sorunları vermesinn bizz türk filmlerinden alısmısızz bi kerede hamile kalanlara sanıos kii ilk seferden kalcass bana doktor ilk aydan sonra hapı yasakladıı regl olamadım die.. vücudun dinlensin dedii.. 1 ayy kullanmadım happ korunmadıktaa... hamile kalmadımmm sona bi korktumm bi korktumm.. doktora gittimm herseyimm tertemizz ve saglıklı cıktıı.. sona kendime de güldümm..beyin sartlanıo iştee

İlginiz için teşekkür ederim

coookk sevio aslındaa ver eline gece bitene kadar oynuoo.. ama bebekle diill palazlanmıss olanıyla arkadasımızz ay sonunda dogumm yapcakk.. 3 yasındada minnacık cokk tatlı bi kızı varr.. yemekteyzi dedi kii kardesininn adı ne olcakk.. mustafa olcak didi minigimm.. arada 5 dk gectii merve koss tlf calıo didi.. mustafa arıo mrve didi.. cocuk ta sasırdıı.. baska bi arkadasını aramıss adamı uykudan uyandrmıss cocukla konus diee.. merve de kardesi arıo sandıı ne zamn gelcen diooo gelirkenn ne getireyim die sordurmuss.. merve telefonu kapattıı dio kii mustafa banaa bebekk getircekmişşş... sonaaa bütünn gece oynadıı zıplattı hoplattıı... gerci bebek te mustafa deil ayse fatma olcakk kızmıss cünküü

bi konuda yardım istiyorumm :/ regl dönemimde kilo vermeye karar verdim (12 mayıs) tartıldığımda 70 çıktım. biraz önce tok karnına tartıldım 69 çıktım.vücudumda ki ödemi daha atamadığım için 70 altı olduğuma karar verip bu başlığa sığınayım dedim. hedefim 50 kiloya düşmek ama 55 yeterli gelirse o kilodada kalabilirim. sabahları elma sirkesi içip, sandoloz sakızı yutuyorum. günde 2,5 litre su içmeye özen gösteriyorum. geç kalktığım için 3 ana 3 ara öğüne pek uyamasamda sadece kahvaltıda ekmek yiyorum.öğlen de arada sırada bi kaç lokma atıyorum ağzıma metabolizmayı çalıştırmak için. akşam yemeği yerine corn flakes tüketiyorum (bunları yaparak iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama en çok çekindiğim elma sirkesi mideme zararlı olabilir belki diye :44:) bana göre tek bi eksiğim kalıyo oda egzersiz. şimdiye kadar pek uğraşmadığım için bi fikrim yok aranızda egzersiz yapan varsa içlerinden ennnnnn çok işe yarayan hareketleri öğrenmek istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…