Canım benim merhaba...
Benım annem o ılacı kullandıktan sonra beyın kanaması gecrdı... Sana tavsıyem kesınlıkle ama kesınlıkle hıcbır ılacı kullanma...
evet olmadı çözemedim daha nasıl olduğunu :/
bi konuda yardım istiyorumm :/ regl dönemimde kilo vermeye karar verdim (12 mayıs) tartıldığımda 70 çıktım. biraz önce tok karnına tartıldım 69 çıktım.vücudumda ki ödemi daha atamadığım için 70 altı olduğuma karar verip bu başlığa sığınayım dedim. hedefim 50 kiloya düşmek ama 55 yeterli gelirse o kilodada kalabilirim. sabahları elma sirkesi içip, sandoloz sakızı yutuyorum. günde 2,5 litre su içmeye özen gösteriyorum. geç kalktığım için 3 ana 3 ara öğüne pek uyamasamda sadece kahvaltıda ekmek yiyorum.öğlen de arada sırada bi kaç lokma atıyorum ağzıma metabolizmayı çalıştırmak için. akşam yemeği yerine corn flakes tüketiyorum (bunları yaparak iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama en çok çekindiğim elma sirkesi mideme zararlı olabilir belki diye :44:) bana göre tek bi eksiğim kalıyo oda egzersiz. şimdiye kadar pek uğraşmadığım için bi fikrim yok aranızda egzersiz yapan varsa içlerinden ennnnnn çok işe yarayan hareketleri öğrenmek istiyorummmm
bnden yaş itibariyle büyük olduğunuz için abla diye hitap edicem :) umarım bi sorun olmaz bu konuda
yaptığımın sağlıksız olduğunun farkındayım ama kiloları verince sağlıklı olanına dönerim o arayı kapatırım diye düşünüyorum. kısa bi acındırmasyonlu öykü geçeyim
şimdiye kadar kilolu olduğum için hiç foto çektirmedim. mezuniyetlerin hiç birine katılmadım,elbise&etek vs. hiç giymedim kilolarım yüzünden. 2 hafta sonra mezuniyet var.katılmayı çooook istiyorum. elbise giycem hayal gibi. 2 haftada mucize beklemiyorum ama en azından 1 bedende olsa düşerim herhalde. ayrıca erkek arkadaşımda çook zayıf sırf bu yüzden buluşmak bile gelmiyo içimden :/ şu sıralar sorunluyuz bide. off offf. o yüzden şuan yaptığım sağlıksız beslenme umurmda değil istediğim kiloya ulaşayım sağlıklı beslenmeye başlıycam.
edit:ben hala bulamadım o çizelgenin nasıl olduğunu pffff
valla öyle verdiğin kilolar misliyle geri alınıyor. Burası ondan fayda görmeyeceğini yaşayarak görenlerle dolu. 2 hafta zaten naparsan yap çok az bir zaman. Sende hepimiz gibi önümüzdeki maçlara bak bence. Azar azar kalııcı ve sağlıklı. Ebru şallı bile spor yapıp duruyosa yani vardır bir hikmeti bu işin
ecrinnn: tşk ederim :)
sağlıklı beslenmeyi sevmiyorum benher öğün ne yesem diye düşün hazırla. her öğün farklı şeyler yok ne bilmem ne çorbası iç yok ızgara yok et bunlar bana göre değil ki
herkese mrblarrr
olur cnmm olurrr... bu ay olmassa öbür ay olurr.. allah ciddi saglık sorunları vermesinnbizz türk filmlerinden alısmısızz bi kerede hamile kalanlara sanıos kii ilk seferden kalcass bana doktor ilk aydan sonra hapı yasakladıı regl olamadım die.. vücudun dinlensin dedii.. 1 ayy kullanmadım happ korunmadıktaa... hamile kalmadımmm sona bi korktumm bi korktumm.. doktora gittimm herseyimm tertemizz ve saglıklı cıktıı.. sona kendime de güldümm..beyin sartlanıo iştee
bi konuda yardım istiyorumm :/ regl dönemimde kilo vermeye karar verdim (12 mayıs) tartıldığımda 70 çıktım. biraz önce tok karnına tartıldım 69 çıktım.vücudumda ki ödemi daha atamadığım için 70 altı olduğuma karar verip bu başlığa sığınayım dedim. hedefim 50 kiloya düşmek ama 55 yeterli gelirse o kilodada kalabilirim. sabahları elma sirkesi içip, sandoloz sakızı yutuyorum. günde 2,5 litre su içmeye özen gösteriyorum. geç kalktığım için 3 ana 3 ara öğüne pek uyamasamda sadece kahvaltıda ekmek yiyorum.öğlen de arada sırada bi kaç lokma atıyorum ağzıma metabolizmayı çalıştırmak için. akşam yemeği yerine corn flakes tüketiyorum (bunları yaparak iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama en çok çekindiğim elma sirkesi mideme zararlı olabilir belki diye :44:) bana göre tek bi eksiğim kalıyo oda egzersiz. şimdiye kadar pek uğraşmadığım için bi fikrim yok aranızda egzersiz yapan varsa içlerinden ennnnnn çok işe yarayan hareketleri öğrenmek istiyorummmm
bnden yaş itibariyle büyük olduğunuz için abla diye hitap edicem :) umarım bi sorun olmaz bu konuda
yaptığımın sağlıksız olduğunun farkındayım ama kiloları verince sağlıklı olanına dönerim o arayı kapatırım diye düşünüyorum. kısa bi acındırmasyonlu öykü geçeyim
şimdiye kadar kilolu olduğum için hiç foto çektirmedim. mezuniyetlerin hiç birine katılmadım,elbise&etek vs. hiç giymedim kilolarım yüzünden. 2 hafta sonra mezuniyet var.katılmayı çooook istiyorum. elbise giycem hayal gibi. 2 haftada mucize beklemiyorum ama en azından 1 bedende olsa düşerim herhalde. ayrıca erkek arkadaşımda çook zayıf sırf bu yüzden buluşmak bile gelmiyo içimden :/ şu sıralar sorunluyuz bide. off offf. o yüzden şuan yaptığım sağlıksız beslenme umurmda değil istediğim kiloya ulaşayım sağlıklı beslenmeye başlıycam.
edit:ben hala bulamadım o çizelgenin nasıl olduğunu pffff
slim in 6 dikkatimi çekti videolara bakarak yapıcam ama hem pc ye bakıp hem hareketleri yapmak zor olacak sankim :44:
msj atmaya çalıştım ama olmadısporumu yaptım da geldimmmm,,
(25 dak) leslie ile yürüyüşş
(25 dak) start it up
duşumu da aldımmm
KızLaaar merhabaa =)) be yeni katıldım aranıza kk yi uzun süredir dışardan takip ediyordum yorumlarınızdan dolayı bi cok konuda bilgi sahibi oldum cokk teşekkürlerr :))) ama artıkk aranıza katılıpp sizdende destek alıp şu fazla kilosundan kurtulmak isteyenn bi gencc kızımmlütfenn banada yardımcıı oLunn bende buu yazaa tabir-i caizsee kürdannnn gibii gireyimmm
sporumu yaptım da geldimmmm,,
(25 dak) leslie ile yürüyüşş
(25 dak) start it up
duşumu da aldımmm
aramıza hoşgeldiniz..umarım hedeflediğiniz kiloya sağlıkla inersiniz...kızlaaar merhabaa =)) be yeni katıldım aranıza kk yi uzun süredir dışardan takip ediyordum yorumlarınızdan dolayı bi cok konuda bilgi sahibi oldum cokk teşekkürlerr :))) ama artıkk aranıza katılıpp sizdende destek alıp şu fazla kilosundan kurtulmak isteyenn bi gencc kızımmlütfenn banada yardımcıı olunn bende buu yazaa tabir-i caizsee kürdannnn gibii gireyimmm
aramıza hoşgeldiniz..umarım hedeflediğiniz kiloya sağlıkla inersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?