60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balım burdaki hemen herkess slim in 6 yapıoo.. bak internettenn videoları var adım adım... bende b fit e gidiorummm.. hugocuk ta kardiyo yapıo galibaa.. maaleseff 6 atm ögün yapmakk durumundasınn.. aksamda sadece corn flakes olmass.. görümcem böle yapa yapa kaslarını eritmişş doktorluk oldu benden sölemesiii:97::97:

aksam yemegine kararr verdimm..

köfte
kepekli makarna
yesil salata ( peynirli)
makarnanınn üstüne de yooort sosu yaparım heraldee....

nse ben cıkımm kıslarr.. işlerimi yapamm... öptümm sizi koccamann

bnden yaş itibariyle büyük olduğunuz için abla diye hitap edicem :) umarım bi sorun olmaz bu konuda

yaptığımın sağlıksız olduğunun farkındayım ama kiloları verince sağlıklı olanına dönerim o arayı kapatırım diye düşünüyorum. kısa bi acındırmasyonlu öykü geçeyim

şimdiye kadar kilolu olduğum için hiç foto çektirmedim. mezuniyetlerin hiç birine katılmadım,elbise&etek vs. hiç giymedim kilolarım yüzünden. 2 hafta sonra mezuniyet var.katılmayı çooook istiyorum. elbise giycem hayal gibi. 2 haftada mucize beklemiyorum ama en azından 1 bedende olsa düşerim herhalde. ayrıca erkek arkadaşımda çook zayıf sırf bu yüzden buluşmak bile gelmiyo içimden :/ şu sıralar sorunluyuz bide. off offf. o yüzden şuan yaptığım sağlıksız beslenme umurmda değil istediğim kiloya ulaşayım sağlıklı beslenmeye başlıycam.

edit:ben hala bulamadım o çizelgenin nasıl olduğunu pffff

KıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ?

Arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur.

Öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

o sayfayı kopyaladımm.. arkadass saolsunn hazırlamıss..bak burda hepsi yazıoo sayfayı yeni sekmede acc baka baka yapp.. cok basit ben cıktımm cnm bye

Son düzenleme:

valla öyle verdiğin kilolar misliyle geri alınıyor. Burası ondan fayda görmeyeceğini yaşayarak görenlerle dolu. 2 hafta zaten naparsan yap çok az bir zaman. Sende hepimiz gibi önümüzdeki maçlara bak bence. Azar azar kalııcı ve sağlıklı. Ebru şallı bile spor yapıp duruyosa yani vardır bir hikmeti bu işin

ecrinnn: tşk ederim :)

sağlıklı beslenmeyi sevmiyorum ben her öğün ne yesem diye düşün hazırla. her öğün farklı şeyler yok ne bilmem ne çorbası iç yok ızgara yok et bunlar bana göre değil ki

Yok şekerim o kadar prensipli olmak zor iş tabi ben aç kalarak zayıflıyayım derdine düşme demek istedim. Bende öyleyim aburcubur manyağıyım aslında ama işte çukulatalarla nescafemle kolamla edalşmaya çalışıyorum üzüle üzüle... Spor olayı zevkli dene bak göreceksin....ben yapamam diye düşünürken şimdi akşam olsada eve gidip kalori yaksam diyorum Olaya o gözle bakınca işler değişiyo tabi

slim in 6 dikkatimi çekti videolara bakarak yapıcam ama hem pc ye bakıp hem hareketleri yapmak zor olacak sankim :44:

herkese mrblarrr

merhaba canımmm

evet sanki hemen olackmış gibi geliyor ama öyle değilişte nasip ne zaman ise o zaman oluyorr

corn flakes yeme canım benim diyetisyenim alaman bile yasak yemek şurda dursun dedi,, bilgin olsunn

2 haftada ancak su ve kas kaybedersinki hiçbirşey farketmez senin için,,

ama sağlıklı beslenip sporunu da yaparsan yeni başladığın için iki haftada 1 buçuk 2 kilo verebilirsinn

seçim senin şok diyetler ve sağlıksız beslenmeye karşıyız

slim in 6 dikkatimi çekti videolara bakarak yapıcam ama hem pc ye bakıp hem hareketleri yapmak zor olacak sankim :44:

ben slim in 6 yı yapıyorum öncesinde ısınman lazım istersen leslie ile yürüyüş yapabilirsin ben iki mil onu yapıp sonra start it up ı yapıyorummm

KızLaaar merhabaa =)) be yeni katıldım aranıza kk yi uzun süredir dışardan takip ediyordum yorumlarınızdan dolayı bi cok konuda bilgi sahibi oldum cokk teşekkürlerr :))) ama artıkk aranıza katılıpp sizdende destek alıp şu fazla kilosundan kurtulmak isteyenn bi gencc kızımm lütfenn banada yardımcıı oLunn bende buu yazaa tabir-i caizsee kürdannnn gibii gireyimmm

hoşgeldinnn
ben daha başlamadım ama slim in 6 yapmaya başlıycammm ben deee yaza çıtır girmek isteyenlerdenimm

Son düzenleyen: Moderatör:
aramıza hoşgeldiniz..umarım hedeflediğiniz kiloya sağlıkla inersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…