msj atmaya çalıştım ama olmadıayrıntılı ve anlayacağım türden bi açıklama bulamadım videolarıda indirdim :/
KızLaaar merhabaa =)) be yeni katıldım aranıza kk yi uzun süredir dışardan takip ediyordum yorumlarınızdan dolayı bi cok konuda bilgi sahibi oldum cokk teşekkürlerr :))) ama artıkk aranıza katılıpp sizdende destek alıp şu fazla kilosundan kurtulmak isteyenn bi gencc kızımmlütfenn banada yardımcıı oLunn bende buu yazaa tabir-i caizsee kürdannnn gibii gireyimmm
kızlarcııııııııııımmm nassınızzzz gullerim bulbulllerimmmmben çok şükür çok iyiyim bol bol ailemle hasret gideriyorummmm öpüşüyorum koklaşıyorummm beni çok zayıflamış buldular annem popomu ilk okuldan beri hiç bukadar küçük görmediini söyledi ama elbette hala vermem gereken bir miktar kilom olduğunu söylediler ki bence de öyle yani 1.60a 57.4 üm şuan..ki başlangıca göre çokşükür çok iyiyim ama yine de idealim 50-52 inaşllah sağlıkla sabırla o günlere de az kaldııı zaten burda da tam gaz sağlıklı beslenmeye ve spora devammm inşallah şimdilik pek kaçamğım yok bugün accuk bitter çukular yidim malum bizim işimiz çukuculukkk nasssııııılll yemiiimmm ama çok az yidimmm ahanda böyleeee :125::125::125:
buarada bu sabah 57.4ü gördümmmmmmm kimsecikler yok ama ben salliiim bariii:92::92::92::92::92: iinaşllah hep beraber azimlee sabırla istediğimiz kilolara ulaşıcazz canlarımmmm hepberaber kurtulucazz tüm fazla yağlardan kilolardannnn iyi varsınızz iyi beraberizzzz öpücükler hepinizeee
kızlarcııııııııııımmm nassınızzzz gullerim bulbulllerimmmmben çok şükür çok iyiyim bol bol ailemle hasret gideriyorummmm öpüşüyorum koklaşıyorummm beni çok zayıflamış buldular annem popomu ilk okuldan beri hiç bukadar küçük görmediini söyledi ama elbette hala vermem gereken bir miktar kilom olduğunu söylediler ki bence de öyle yani 1.60a 57.4 üm şuan..ki başlangıca göre çokşükür çok iyiyim ama yine de idealim 50-52 inaşllah sağlıkla sabırla o günlere de az kaldııı zaten burda da tam gaz sağlıklı beslenmeye ve spora devammm inşallah şimdilik pek kaçamğım yok bugün accuk bitter çukular yidim malum bizim işimiz çukuculukkk nasssııııılll yemiiimmm ama çok az yidimmm ahanda böyleeee :125::125::125:
buarada bu sabah 57.4ü gördümmmmmmm kimsecikler yok ama ben salliiim bariii:92::92::92::92::92: iinaşllah hep beraber azimlee sabırla istediğimiz kilolara ulaşıcazz canlarımmmm hepberaber kurtulucazz tüm fazla yağlardan kilolardannnn iyi varsınızz iyi beraberizzzz öpücükler hepinizeee
Akşam yemeğim şu şekilde:bir adet patates haşladım,ezdim,tabağa yaydım,ama patates büyücekti..üzerine 3 küçük havuç rendeledim,bir iki kavurdum,onuda yaydım,en üstede sarımsaklı yoğurt...nefisti valla,çok doydum,ekmekte yemedim..
Akşam yemeğim şu şekilde:bir adet patates haşladım,ezdim,tabağa yaydım,ama patates büyücekti..üzerine 3 küçük havuç rendeledim,bir iki kavurdum,onuda yaydım,en üstede sarımsaklı yoğurt...nefisti valla,çok doydum,ekmekte yemedim..
pipiti fikrin yokmu bu vc cıkma konusunda cnm :):)
dıyetın ıse yaradıgının bır gostergesı fılanmı acep
65 kilo ile başladım canım şubatın başında 64 kiloydum ocak ayında 1 kg verdim şubat ayında 2 kilo mart ayında 3 nisan ayında 1 kilo verdim
bagırsak düzenimm calısırkenn bozulduu.. katı seyler yemektenn kabızz oldukk sona böle kaldııı... doktorr d. kont hapı 3 kg falann aldırırr dedi.. arkadasım eczacıı.. yani bilimsel acıklama yok diolar bizde öle dioss ama gelen gidioo gerie kilolu dönüo didi.. 2 hafta oldu bırakalıı bakalımm bi farkk olursa baslamamm.. baska bi korunma yöntemi buluruss.. zaten yumurtaları tembellesiriomuss die duydumm korkuorum o yüzdenn..
24 yaşındayım 10 aylık evliyim
eşim 10 ay zor sabretti çok istiyoooo,,ben pek istemiyordum,,
etrafımdaki herkes bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı için(5-8 sene içinde ancak bebek sahibi oldular, tedavi ile) ben olmaz diye korktuğum için denemelere başladıkk,, inaşşallah problem çıkmaz ve mutlu haberler verebilirim sizlere:94:
ecrıncım eşin yegenlerını sevıyomus ya cocugunu dahada cok sever simdi istemiyorum falan desede olunca varya yegen megen unutur, kımsedn fayda yok canım bosver kendı cocugu olsunda kendı cocuguna yapsın kımse ıy demıyo ne yazıkkı, sen ıkna et arkadslarınız dan falan ve bızım parcamız olcak dıye mukemmel bısı o boyuttan dusununce sen ve ondan bı parcaayyy allahh bozmasınnnnnnbence benimkide yaparr da kabullenmekk istemioo.. arkadasım beni korkuttu ama kendi nişanlısı gibi deil benimm kocamm.. onun nisanlısı kalktı rusyaya gitti.. benimm kocam bedava oldugu halde ben istemiorum die gitmedii saolsunn.. evde iş yapmasına gerek kalmıoo ben evde oldugum içinn.. ama gece dısarı cıkmamaya calısıo mesela.. ayda bir falan gidio arkadaslarıylaa.. yada 2 ay gitmii bi anda 2 haftada 3 defa gidio mac vs için.. korkuorum die yarım saatte 1 tlfn edioo.. alısverise gidiorum gelioo posetleri eve tasıo.. nereye gitceksem oraya kendi götürüoo balımm yaaa eminimm cocuga da bakacaktırr.. tabi önce istemesi lazımmm
canım iyiya işte ne kadar cıkarsan o kadar iyi
canım masallh ne guzel vermsısn mende marttan berı buralardayım ama hala 2.5 kılocuk verebıldım
ecrıncım bı arkadsım var 50 kılo kız zaten bekarkende zayıftı 2 yıl d. kontrol hapı kullandı hıc almadıbiz bende dahıl accık yemeyı sevıyoruz vazgecemıyoruz kız kek yapar kocısı yer kendı ucundan accık alır dusun yanı ben o kıloda olsam hominik hominik yerımm ben hep dıyorum bu anlık etlı grup takıler yemeye meyıllı ve kılo vermek ıcın ugrasan tıplerız üstte gordum 2 catal rus salatası yemsın dayanamıtyoruz işte canım
slm hanımlar.bende aranıza katılmak istiyorum.16 martdan bu yana diyetteyim boyum 167 kilom şuan 60.800 16martda 68 kıloydum.8 kıloyu verdım ama 2 haftadır gr gitmiyor.çok çabalıyorum ama olmuyor.diyet yürüyüş spor pilates herseyı yapıyorum umarım 50lı rakamları görebılırız hep beraber
özel uyguladığınız bır dıyet var mı ?
zzzporumu yaptımmmmm
20dk koşu bandından ısındım sonra da 25dk start ıt up yaptımmutluyum,huzurluyum,terliyim,enerjiğimmmm
merak ettiğim bişi var kilo verince ayak numarasıda düşüyo mu? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?