60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

msj atmaya çalıştım ama olmadı ayrıntılı ve anlayacağım türden bi açıklama bulamadım videolarıda indirdim :/

tatlım üç ana video var 1- start ıt up - 2- ramp ıt up ve 3- burn ıt up... ilk olarak start ıt up la başlıyosun ve 2 hafta süreyle 6 gün video + 1 gün ara + 6 gün video şeklinde yapıyorsun sonra ramp ıt up a geçiyosun yine bunu da 6 gün video + 1 gün ara + 6 gün video ve en son da burn ıt up a geçiyosun ve onu da 6 gün video + gün ara +6 gün video şeklinde yapıyosuuuuuuuuuuunnn ilk 2 hafta start ıt up öncesi 15-20dk ısınabilirsin leslie ya da koşu bandı falan gibibişeylekolay gessüüüüüüüün

burn videosunu bulamadım neyse start şeysiyyynen başlıyım :/ halim kalırsa gelişmeleri aktarırım yihuuuu

kızlarcııııııııııımmm nassınızzzz gullerim bulbulllerimmmm ben çok şükür çok iyiyim bol bol ailemle hasret gideriyorummmm öpüşüyorum koklaşıyorummm beni çok zayıflamış buldular annem popomu ilk okuldan beri hiç bukadar küçük görmediini söyledi ama elbette hala vermem gereken bir miktar kilom olduğunu söylediler ki bence de öyle yani 1.60a 57.4 üm şuan..ki başlangıca göre çokşükür çok iyiyim ama yine de idealim 50-52 inaşllah sağlıkla sabırla o günlere de az kaldııı zaten burda da tam gaz sağlıklı beslenmeye ve spora devammm inşallah şimdilik pek kaçamğım yok bugün accuk bitter çukular yidim malum bizim işimiz çukuculukkk nasssııııılll yemiiimmm ama çok az yidimmm ahanda böyleeee :125::125::125:

buarada bu sabah 57.4ü gördümmmmmmm kimsecikler yok ama ben salliiim bariii:92::92::92::92::92: iinaşllah hep beraber azimlee sabırla istediğimiz kilolara ulaşıcazz canlarımmmm hepberaber kurtulucazz tüm fazla yağlardan kilolardannnn iyi varsınızz iyi beraberizzzz öpücükler hepinizeee

hosgeldimm tatlımmmmm

ben salııyımmm ben sallıyımm tatlımmm bütün kızların yerineeee... darısı basıma dierektennnnnn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:::92::92::92::92:

houyyyy o neydi öleeeee her bi tarafımdan ter fışkırdı. start hali böyleyse diğerlerini düşünemiyorum leslie yürüyüşüyle bazı hareketler aynı 15.dkda bırakıcam demeye başlamıştım ama yapılan hareketlere ayak uyduruyum derken enemmmm bi baktım bitmiş

Son düzenleyen: Moderatör:

başlangıç tarihinde kilon kaçtı? bide ne kadar sürede gitti bu kilocuklar?

Akşam yemeğim şu şekilde:bir adet patates haşladım,ezdim,tabağa yaydım,ama patates büyücekti..üzerine 3 küçük havuç rendeledim,bir iki kavurdum,onuda yaydım,en üstede sarımsaklı yoğurt...nefisti valla,çok doydum,ekmekte yemedim..

akşam yemeği için kocaman bi patates fazla diil mi :44: nişasta bakımından fazlasıyla var içinde :/

afiyet olsun cnnmmm... ben nelerr ydim nelerrrr.... famirim burda olsa ecrinn zıbıtttın yine dirdii... 4 yada 5 köfte yidimmm.. koca bir serviss kasıgııı domateslii kepekli makarna yidimmm... bi sürü de salataa... 2 catalcık ta rus salatası yidimmm:78::78:

Merhabaa bayanlaar. Ben 1.63 boyunda 68 kiloyum nerden baksan 10 kilo fazlam var bana göre bi 50ye inmek istiyorum. Diyet yaptım 1 ayda 4 kilo verdim sonra aksilikler oldu diyetisteyene gidemedim bıraktım. Yemek çok yemem hep abur cuburlardan. yemeyince canım çekmez ama bi başladımmı kimse durduramaz :) her sabah dikkat edicem bugün diye başlıyorum sonra bi bakıyorum yine kekler,çörekler. yedikten sonrada üzülüyorum canım öyle bişey benimki:) napsam netsem? düzenli rejimemi katlansam?

pipiti fikrin yokmu bu vc cıkma konusunda cnm :):)
dıyetın ıse yaradıgının bır gostergesı fılanmı acep

canım iyiya işte ne kadar cıkarsan o kadar iyi

65 kilo ile başladım canım şubatın başında 64 kiloydum ocak ayında 1 kg verdim şubat ayında 2 kilo mart ayında 3 nisan ayında 1 kilo verdim

canım masallh ne guzel vermsısn mende marttan berı buralardayım ama hala 2.5 kılocuk verebıldım

ecrıncım bı arkadsım var 50 kılo kız zaten bekarkende zayıftı 2 yıl d. kontrol hapı kullandı hıc almadı biz bende dahıl accık yemeyı sevıyoruz vazgecemıyoruz kız kek yapar kocısı yer kendı ucundan accık alır dusun yanı ben o kıloda olsam hominik hominik yerımm ben hep dıyorum bu anlık etlı grup takıler yemeye meyıllı ve kılo vermek ıcın ugrasan tıplerız üstte gordum 2 catal rus salatası yemsın dayanamıtyoruz işte canım

canıminsallh bebısın olur amam ben bı bebek sahıbı olarak soluyum, hamıle kaldıgımda 60 kılotdum aldıkca aldım, kılolarını ver öle hamıle kal sonra vermek zor oluyo, dıyetısyenın demıs kılo verırsın 6 aya kadra dıye ama baska bırıylede mutlaka gorus ayrıca hamıleyken konusulandan bıle canın cekıyo canın cekmese de zorla cocugun hakkı kalır yada bı yerınde cıkar dıyolar etkılenıysun ve mecbur yıyosun şimdikinden daha cokyiyosun, ben 1 kılo tatlı eydıgımı bılıyorum gun boyu dayanamıyodum ya...

ecrıncım eşin yegenlerını sevıyomus ya cocugunu dahada cok sever simdi istemiyorum falan desede olunca varya yegen megen unutur, kımsedn fayda yok canım bosver kendı cocugu olsunda kendı cocuguna yapsın kımse ıy demıyo ne yazıkkı, sen ıkna et arkadslarınız dan falan ve bızım parcamız olcak dıye mukemmel bısı o boyuttan dusununce sen ve ondan bı parca

slm hanımlar.bende aranıza katılmak istiyorum.16 martdan bu yana diyetteyim boyum 167 kilom şuan 60.800 16martda 68 kıloydum.8 kıloyu verdım ama 2 haftadır gr gitmiyor.çok çabalıyorum ama olmuyor.diyet yürüyüş spor pilates herseyı yapıyorum umarım 50lı rakamları görebılırız hep beraber
özel uyguladığınız bır dıyet var mı ?

İ DE datlummm ben hepp yiyodum bunlarııı... hele o russ salatasınıı.. yasımda 21 yane metabolizmamm yavaslamass heralde ne bilimmm.. ne olduysa 8 ayda olduuu... annemm bana herr sabahh zorla yemekk yedirioduu yumurta sosiss vs den olusann... öglen öle aksam öleee... doysan ile yedirioduuu yane... haptan emin diilim zatenn simdi kilo vcerirsemm hapı suclucamm.. belki bagırsakk durumumm da olabilerrr.. yada evlilikkk yaramadııı o da bi fikirr... gerci yaglıı yemek de yapmıomm ama:44::44::44:

hosgeldinn cnmmm...benn henüzz kilo veremedimm maaleseff.. ama en azından almıorum artık durduu burda diyett yok saglıklı beslenme var slogan buu diger kızlar genelde slim in 6 yapıolarr cok memnunlarr.. ben salona gittigim içinn henüz baslamadım.. ayrıca bebügün dee cokkkk datluuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
zzzporumu yaptımmmmm

20dk koşu bandından ısındım sonra da 25dk start ıt up yaptım mutluyum,huzurluyum,terliyim,enerjiğimmmm

Canım tebrik ediorummm
gidecek bu yaglar kilolar gidecekkkk:92::92::92::92::92:

kış kış yağlar kış kış
yallah yağlar yallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…