60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

14.05.2011 cumartesi menüm

sabah:1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepekli ekmek
öğlen: yarım kase müsli,yarım yumurta
ara:çeyrek simitin yarısı
akşam:1/4 haşlanmış tavuk göğsü

gün içinde 10 bardak su,1 bardak form çayı,3-4 tane gün kurusu kayısı

Ben geldimm
bugün saat 11.30 dan itibaren dışardaydım
marka takıntılı aslında pekte sevmediim ama bana doomgünümde hedaaye alan bir iş arkadaşıma hedaaye aldım marka diye dandirik bi t-shirt'e 30 lira bayıldım begenmezse gitsin değiştirsin onun yüzünden bi sürü magaza gezdim kendimi ve kocişimi sinir ettim hıh

bugün kaçamaklı bi gündü ögleyin cheese burger menü ve patates kızartması yidim yanında da ayran içtim ögleden sonraki arada da bi kaçtane hoşbeş attım agzıma
akşam yimeende balık ve salata vardı birazda beyaz ekmek yidim ardından çay içtim akşam daha başarılı oldu sanırım

kociş yüzünden spor yapamadım bu kocam iyi hoşta geldiii zaman diyet ve spor dzenim alt üst oluyo

neyse alt giysim pek kalmadıı için avm ye gittim ama bana uymayan bi alt giysi alıp geldim. üst giysilerim oldu cici cici almicaktım kociş renkli bişiler giymiyorsun diye kızdı bana renkli gömlekler aldırdı. haklı çünkü şişko olduumdan hep koyu renk şeyler alırdım ki hala şişkoyum..

aynı markadan evdeki geniş kalıplı pantolonlarım bol geliyor diye bi beden küçük kot aldım 30 giyiyordum 28 aldım ama oda çok dar geldi. orada denemek istemedim deli gibi kalabalık vardı. en nefret ettiğim şey deneme odalarının önünde sıra beklemektir. hiç bi kuvvet beni orada bekletemez. beklemedim de

gömlekleri üstüme geçirip denedim ama pantolon kalmıştı. avm nin içinde deneerim dedim magazadan ödeyip çıktım...
wc de denedim ama olmadı deiştirme veya iade de yapmak istemedim çünkü son zamnalarda ay ben kilo verdim havalarına girmiştim hatta off ne kadar zayıfladım kemiklerim sayılıyo filan diyordum ne büyün naiflikmiş

o yüzden o pantolonu epey dar gelmesine rağmen ve oldukça da pahalı olmasına rağmen iade etmedim kociş değiştir dedi ama deiştirmedim... onu gördüüm bi yere asıcam ki içine girmek için çaba sarfedeyim sanırım 5 kilo verince içine girebilirimmmmm:26::26::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
merak ettiğim bişi var kilo verince ayak numarasıda düşüyo mu? :44:

tatlım yoliye aynen katılıyorum asıl ayak numarası değişmez tabüü küü mesela 36dır ama kilo alınca etten 37ler ancak olur verince de asıl numaraya döner zayıfladığından yani asıl ayak numarası ideal kilodaki kemik hali kilo alınca normal olarak ayaklar da şişiyo ve 1 numara falan büyüyo benim annemde de oldu aynı şey

ideolümsünnnnnnn

mersi datlummmm sen bugün ilk kez yaptın sanırım start ıt up ı arkası da güzel gelsin inşallah

bana başlangıç kilomu ve nekadar sürede verdiğimi sormuşsun ben 3 aralıkta başladım sağlıklı beslenme ve spora 5 buçuk ay diyelim...başlangıçta 72.3kg idim tıckerımda yazdıı üzre, şimdi şükürler olsun 57.4 oldumm ama tabii ideal kilom 52-50 falan o yüzden sabırla azimle yola devammm gidecek tümfazla yağlar kilolar inşallahhhhh hepberaber kurtulucazzz

iyi geceler bebiklerim
az önce yabancı bir sitede yaşıma boyuma ve kiloma göre
benim yaşımdaki insanların düşüncesine göre olmam gereken kilo 58 kg. ( kimin umrundaysa :) )
tıbben ideal kilom : 57
tıbben önerildiği şekilde en az 52 kilo en fazla 68 kilo olmalıymışım
site bu :
Better Ideal Weight Body Calculations
yaşınıza göre ideal kilonuzu merak ederseniz deneyin

Son düzenleyen: Moderatör:
nihayet bu sabah 57 yi gördüm kızlar
nerdeyse 1 ay oldu takılmıştı kilom

kahvaltı yaptım saat 7 de şimdi de ıhlamurumu içiyorum

2 dilim kepek ekmek
domates -salatalık-yeşil biber(2 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm üzerine)
nane-maydanoz
1 tatlı kaşığı labne peyniri(1 dilim kepek ekmeğin üzerine sürdüm
1 tatlı kaşığı bal(bunu da diğer ekmeğin üzerine sürdüm )
3 siyah zeytin
1 biberli yeşil zeytin
1 kivi
1 ceviz
2 fındık
2 badem
ıhlamur

evet canım ben de bazen bakıyorum ideal kilom benim de 57 çıkıyor biraz daha ince görünmek istiyorum şuan kilolu gözükmüyorum ama mesela regl döneminde sanki balon gibi şimişim hissi geliyor göbeğim bile var yani bu göbeği eritmem lazım sporla olacak tabi inşallah
bir de bu kilodayken mesela fırfırlı gömlek yada etek giysem kabarık giysiler tombik gözükürüm o yüzden devam ediyorum kilo vermeye bu kıyafetleri de giymek istiyorum artık

kızlar gunaydın...bıraz önce tartıya cıktım 69.7 geldı kılom ( yardım edin ya bı türlü spora baslayamadım.artık yoruldum galıba hayatım boyu hep belli dönem kılo alıyorum ve cok zor verıyorum sanırım bıktım artık spora gıtmekten.hıç çıtı pıtı olmadım.ergenlıkten belli hep iri yim.ne kadar zayıf olsam da iriyim yapcak bişey yok ona onu anladım da barı kılolu olmasam dıyorum.eşimin yanında iri duruyorum:S olmam gereken kılo 58 en fazla 60.boyum 174.ben dıyete basladım 5 gun falan oldu arada kacırdım ama cok az.bugun akşamda yürüyüşe baslıcam.
Ben şunu sormak ıstıyorum sıze çok kolay kılo alıpta zor veren bırıyım sızce sadece yürüyüş ve evde yapılan mekık vs. yeterli mi bana? destegınızı beklıyorum.(bulundugum ilde hıc ark ım yok buraya tasınalı 3 ay oldu turistık bölge kımseyı tanımıyorum eşimin ark larının da işi basından askın zaten anlayacagınız size sıgınayım dedım)

hoşgeldin canım
öncelikle spor olarak günde 30-45 dk tempolu yürüyüş yeterli olur. göbek için se ister gün aşırı ister her gün mekik yapabilirsin ama önceliği kalp atışlarını hızlanırıp sana yag yaktıracak sporlar yapmalısın buna cardio diyoruz mesela tempolu yürüyüş iyi bir başlangıç.
tek başına kilo vermeye çalışmak çok zor olabiliyor o yüzden buraya her gün girip yediklerii kilo değişikliklerini yaz biz sana yardımcı oluruz

canımmmmmm tebrik ediyorumm maşallahhhhh hemmen saalllıyoruuummm:92::92::92::92::92: devamı da böyle güzel gelsiiiinnnn tüm fazla yağlardan kilolardan kurtulalımm innnnnşallahhhh hepberaberrr

sen şu anda benim ideal kilomdasın ayn zamanda kendinin de ideal kilosundasın yahuuuu
50 çok düşük olur 55 yeterli bence bmi lar aynı düzlemde o yüzden o kadar düşme bence

Günaydınnn tarçınlı kuraabiyelerimmm

hepimizeeee güzzell bir pazar günü diliyorummmmm

ben de kalktım kahvaltımı yaptımmmm şimdi de yeşil çayımı yudumlıyciiiiiiiiiiiiiimmmmmmm

değğüüüşük bir kahvaltı yaptımmmm

10 adet çilek

3-4yk yoort

3yk yiilafff

1tk tarçın karıştırdımm ve hüp hüp hüplettiiiimmmm gayet nefis ve doyurucu oldu

sabah uyandığımda da 1 bardak su (500ml) ve 3-4 adet çekirdekli kuru üzüm yemiştim

tebrikler canım benimmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92:

günaydın herkese

afiyet olsun canım bu arada tebrik ederim gitmiş kilolarrrrr:92::92::92::92::92::92::92:

günaydın canım,,
afiyet olsun
ben de daha şimdi kahvaltı yapacağımmm

Çok tşk ederim cnm...dedıklerınızı yapacagım şimdi kılo çizelgesı ıle ugrasıyorum.çok saolun

imidattt her yerim ağrıyooo....houyyy yataktan zor kalktım bu durum ne kadar sürecek?

elma sirkemi içtim 11:43 de kahvaltımı yapıcam (bugünde 3 ana 3 ara öğüne başlayamadım napiim her yerim ağrıyoo bu saatte kalkabildim ancak ) kahvaltı olarakta 1 bardak sıcak su domates ve salatalık, 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim beyaz ekmekle başlamayı düşünüyorum sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…