tabi ki hayır canım
ama ayagın da zayıflıyo benim ayagımın kemikleri daa çok belli oluyoooinceldi ve zarifleşti diyebilirim
ama ama annem zayıfken ayakları küçücükmüş. şişmanlayınca büyümüşş amaa
merak ettiğim bişi var kilo verince ayak numarasıda düşüyo mu? :44:
ideolümsünnnnnnn
iyi geceler bebiklerim
az önce yabancı bir sitede yaşıma boyuma ve kiloma göre
benim yaşımdaki insanların düşüncesine göre olmam gereken kilo 58 kg. ( kimin umrundaysa :) )
tıbben ideal kilom : 57
tıbben önerildiği şekilde en az 52 kilo en fazla 68 kilo olmalıymışım
site bu :
Better Ideal Weight Body Calculations
yaşınıza göre ideal kilonuzu merak ederseniz deneyin
kızlar gunaydın...bıraz önce tartıya cıktım 69.7 geldı kılom( yardım edin ya bı türlü spora baslayamadım.artık yoruldum galıba hayatım boyu hep belli dönem kılo alıyorum ve cok zor verıyorum sanırım bıktım artık spora gıtmekten.hıç çıtı pıtı olmadım.ergenlıkten belli hep iri yim.ne kadar zayıf olsam da iriyim yapcak bişey yok ona onu anladım da barı kılolu olmasam dıyorum.eşimin yanında iri duruyorum:S olmam gereken kılo 58 en fazla 60.boyum 174.ben dıyete basladım 5 gun falan oldu arada kacırdım ama cok az.bugun akşamda yürüyüşe baslıcam.
Ben şunu sormak ıstıyorum sıze çok kolay kılo alıpta zor veren bırıyım sızce sadece yürüyüş ve evde yapılan mekık vs. yeterli mi bana? destegınızı beklıyorum.(bulundugum ilde hıc ark ım yok buraya tasınalı 3 ay oldu turistık bölge kımseyı tanımıyorum eşimin ark larının da işi basından askın zaten anlayacagınız size sıgınayım dedım)
nihayet bu sabah 57 yi gördüm kızlar
nerdeyse 1 ay oldu takılmıştı kilom
kahvaltı yaptım saat 7 de şimdi de ıhlamurumu içiyorum
2 dilim kepek ekmek
domates -salatalık-yeşil biber(2 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm üzerine)
nane-maydanoz
1 tatlı kaşığı labne peyniri(1 dilim kepek ekmeğin üzerine sürdüm
1 tatlı kaşığı bal(bunu da diğer ekmeğin üzerine sürdüm)
3 siyah zeytin
1 biberli yeşil zeytin
1 kivi
1 ceviz
2 fındık
2 badem
ıhlamur
evet canım ben de bazen bakıyorum ideal kilom benim de 57 çıkıyor biraz daha ince görünmek istiyorum şuan kilolu gözükmüyorum ama mesela regl döneminde sanki balon gibi şimişim hissi geliyor göbeğim bile var yani bu göbeği eritmemlazım sporla olacak tabi inşallah
bir de bu kilodayken mesela fırfırlı gömlek yada etek giysem kabarık giysiler tombik gözükürüm o yüzden devam ediyorum kilo vermeye bu kıyafetleri de giymek istiyorum artık
tebrikler canım benimmmmmmmmmmmkızlarcııııııııııımmm nassınızzzz gullerim bulbulllerimmmmben çok şükür çok iyiyim bol bol ailemle hasret gideriyorummmm öpüşüyorum koklaşıyorummm beni çok zayıflamış buldular annem popomu ilk okuldan beri hiç bukadar küçük görmediini söyledi ama elbette hala vermem gereken bir miktar kilom olduğunu söylediler ki bence de öyle yani 1.60a 57.4 üm şuan..ki başlangıca göre çokşükür çok iyiyim ama yine de idealim 50-52 inaşllah sağlıkla sabırla o günlere de az kaldııı zaten burda da tam gaz sağlıklı beslenmeye ve spora devammm inşallah şimdilik pek kaçamğım yok bugün accuk bitter çukular yidim malum bizim işimiz çukuculukkk nasssııııılll yemiiimmm ama çok az yidimmm ahanda böyleeee :125::125::125:
buarada bu sabah 57.4ü gördümmmmmmm kimsecikler yok ama ben salliiim bariii:92::92::92::92::92: iinaşllah hep beraber azimlee sabırla istediğimiz kilolara ulaşıcazz canlarımmmm hepberaber kurtulucazz tüm fazla yağlardan kilolardannnn iyi varsınızz iyi beraberizzzz öpücükler hepinizeee
günaydın herkese
nihayet bu sabah 57 yi gördüm kızlar
nerdeyse 1 ay oldu takılmıştı kilom
kahvaltı yaptım saat 7 de şimdi de ıhlamurumu içiyorum
2 dilim kepek ekmek
domates -salatalık-yeşil biber(2 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm üzerine)
nane-maydanoz
1 tatlı kaşığı labne peyniri(1 dilim kepek ekmeğin üzerine sürdüm
1 tatlı kaşığı bal(bunu da diğer ekmeğin üzerine sürdüm)
3 siyah zeytin
1 biberli yeşil zeytin
1 kivi
1 ceviz
2 fındık
2 badem
ıhlamur
Günaydınnn tarçınlı kuraabiyelerimmm
hepimizeeee güzzell bir pazar günü diliyorummmmm
ben de kalktım kahvaltımı yaptımmmm şimdi de yeşil çayımı yudumlıyciiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
değğüüüşük bir kahvaltı yaptımmmm
10 adet çilek
3-4yk yoort
3yk yiilafff
1tk tarçın karıştırdımm ve hüp hüp hüplettiiiimmmm gayet nefis ve doyurucu oldu
sabah uyandığımda da 1 bardak su (500ml) ve 3-4 adet çekirdekli kuru üzüm yemiştim
hoşgeldin canım
öncelikle spor olarak günde 30-45 dk tempolu yürüyüş yeterli olur. göbek için se ister gün aşırı ister her gün mekik yapabilirsin ama önceliği kalp atışlarını hızlanırıp sana yag yaktıracak sporlar yapmalısın buna cardio diyoruz mesela tempolu yürüyüş iyi bir başlangıç.
tek başına kilo vermeye çalışmak çok zor olabiliyor o yüzden buraya her gün girip yediklerii kilo değişikliklerini yaz biz sana yardımcı oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?